GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι που "απίστησαν";;...

Tης Νίνας Τσιμπούλη Το γεγονός ότι παραπέμπονται από την εξεταστική επιτροπή για το Βατοπέδι οι κ.κ. Δούκας, Κοντός, Μπασιάκος και μένουν ...

Tης Νίνας Τσιμπούλη
Το γεγονός ότι παραπέμπονται από την εξεταστική επιτροπή για το Βατοπέδι οι κ.κ. Δούκας, Κοντός, Μπασιάκος και μένουν στην απέξω κ.κ. Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος και άλλοι πολλοί, μου θύμισε το ξάφνιασμα που ένιωσα όταν είδα ότι οι συλληφθέντες με την κατηγορία της συμμετοχής στη 17 Νοέμβρη ήταν αυτοί οι απλοί, άχρωμοι και άοσμοι τύποι που κατέκλυζαν την τηλεοπτική μας καταναλίσκουσα καθημερινότητα. Ποιος από εμάς πίστεψε ότι αυτοί ήταν; Ποιος από εμάς πιστεύει ότι αυτοί που "απίστησαν" προς το δημόσιο και ευθύνονται για την ανεξέλεγκτη πτώχευση που ήδη βιώνουμε (αλλά ουδείς παραδέχεται) είναι αυτοί οι τρεις και όχι...
υπουργοί, πρωθυπουργοί και πρόεδροι της δημοκρατίας που έχουν συγκαλύψει επί σειρά ετών τη σήψη της Bουλής και την αδιαφάνεια των αποφάσεων που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτή;
Σ' αυτό το πλαίσιο λοιπόν, δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ο Πέτρος Δούκας ότι δρα σε στυλ "Ουγκάντας". Με αυτή την οικονομική ύφεση, που όλο νομίζουμε ότι πιάσαμε πάτο και όμως υπάρχει ακόμα πιο κάτω, με τη διαφθορά σε δυσθεώρητα (και απλησίαστα) ύψη, με την ηγεμονία ενος πρωθυπουργού που δεν έλαβε κανένα μήνυμα απο τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την Ουγκάντα διαφέρουμε μόνο σε γεωγραφικά και δημογραφικά χαρακτηριστικά.
Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει την καθημερινή του επιβίωση με έναν πολιτικό θάνατο. Στην φοβική νηνεμία που έχει καταλάβει τις κινήσεις όλων, νομίζει πως μπορεί να την γλιτώσει (εκ)θέτοντας στο απόσπασμα τον αντίπαλο. Παρόλαυτα, τα αποθέματα υπομονής της κοινωνίας εξαντλούνται μέρα με τη μέρα, η πείνα προκαλεί ανεξέλεγκτες αντιδράσεις και για να συνεχίσει να επιβιώνει θα πρέπει κάποια στιγμή να βγάλει στη σέντρα και τη δική του ταμπακέρα...

8 σχόλια

  1. ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΖΑΠΙΝΓΚ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΠΑΓΚΑΛΟ.ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ?ΕΛΕΩ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑ, ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ,ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΙΝΑ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ 10 ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ 10 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ? Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ. ΗΔΗ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΚΟΜΜΑΤΑ) ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ... ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ.
    ΕΚΦΡΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει την καθημερινή του επιβίωση με έναν πολιτικό θάνατο.
    ////////////////////////////////
    Αυτό ήταν τό κερασάκι.
    Κα Τσιμπούλη καλά έγραψες,αλλά
    δέν προτείνεις κάτι.
    Τοσοδούλικο.Επαναπαύεσαι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΟΥ ΔΥΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ .ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΑΓΓΙΣΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (Ο ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ)
    Όπως γνωρίζετε, δεν μιλώ συχνά. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί, μάθατε καλά πως δεν μιλώ αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη. Μάθατε ότι δεν κάνω οτιδήποτε αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη.
    Παρʼ όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα μου ζητούν πολλοί, από διάφορα μετερίζια της δημόσιας ζωής, να βγω και να μιλήσω. Μου ζητούν να απαντήσω για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου (είναι πολλά; Είναι ένα;), για την οικονομική κρίση, για τις αθρόες προσλήψεις, για όσα έγιναν στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησής μου σʼ αυτό τον τόπο. Μου το ζητούν αρκετά επίμονα.
    Αλλά τι να πω;
    Είμαι της πεποίθησης ότι οι άνθρωποι πρέπει να μιλάνε μόνο για πράγματα που γνωρίζουν καλά. Τα πέντε εκείνα χρόνια είναι στη μνήμη μου θολά, είναι σαν όνειρο. Θυμάμαι σκηνές (τη χειραψία με τον Ομπάμα, τα πόδια της Σίας Κοσιώνη στο debate, το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, μεγάλες στιγμές συγκίνησης), και θυμάμαι και...
    συναισθήματα, κυρίως εκνευρισμό, άγχος, και νύστα. Γιʼ αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες, όμως, δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν έχω τίποτα να πω. Η σιωπή μου είναι η απάντησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα αποχη-κά ζωντόβολα της ζωής.
    Απεμπόλησαν το δικαίωμα να αποφασίζουν για την ζωή τους.

    Τα να χτυπιούνται ΤΩΡΑ στα μπλόκς και στα τέσσερα ντουβάρια τυυ κλουβιού τους, μπορεί να τους στοιχίσει σε ψυχοφάρμακα, ή σε πρώτης ανάγκης.

    Άσε που μπορεί να σας βάλει
    η κυβέρνηση και ΦΠΑ ενεργετικότητας
    για το χτύπημα της μαλακία σας !

    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΡΘΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ
    Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ..." Έγιναν εκλογές
    στην Ελλλάδα και η κοινή γνώμη έδειξε κατανόηση στο πρόγραμμα του ΔΝΤ και υποστηρίζει την κυβέρνηση....
    Παρά το τόσο σκληρό πρόγραμμα,
    οι Έλληνες υποχεώθηκαν να το υποστηρίξουν. Έγινε κατανοητό στον πληθυσμό ότι είναι αναγκαίο και αυτός τελικά υποαστήριξε στην πλειοψηφία του την υπάρχουσα κυβέρνηση.......15/11/2010 "

    Δηλαδή ΣΚΑΣΤΕ και ΠΛΗΡΩΣΤΕ μέχρι να κλέισουν τα γλαρά ματάκια σας, με το
    αγωνιστικό βλέμα της ΑΓΕΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση