GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακή κοντή γιορτή...

Να μη ξεχάσω να μαυρίσω με τη ψήφο μου όσους: οδήγησαν τη χώρα μου στη σημερινή της κατάντια, έκοψαν τους μισθούς τον εργατών και όλων των ...

Να μη ξεχάσω να μαυρίσω με τη ψήφο μου όσους: οδήγησαν τη χώρα μου στη σημερινή της κατάντια, έκοψαν τους μισθούς τον εργατών και όλων των υπαλλήλων, μείωσαν τις συντάξεις, έχωσαν στην Ελλάδα βαθειά στο ΔΝΤ, έφεραν το Μνημόνιο, αύξησαν την ανεργία, προκάλεσαν την οικονομική μας ύφεση, είπαν ψέματα, είπαν ότι μαζί τα φάγαμε, απειλούν με το ψευτοδίλημμα εγώ ή το χάος, έκαναν δημιουργική λογιστική και ντρόπιασαν τη χώρα, έκαναν τη πολιτική επάγγελμα γιατί αδυνατούν να βρούν δουλειά στη πιάτσα, καλύπτουν τα οικονομικά εγκλήματα, χαιρετάν τον κόσμο με...
 πλαστικά χαμόγελα.
Διονύσης Στ.

13 σχόλια

  1. ΜΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ [ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ]

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΗ ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ-ΜΟΥΝΙ
    ΠΑΣΟΚΑ..

    ΨΩΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΟΥ
    ΟΣΟ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΣΟΥ
    ΤΟΣΟ ΧΑΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ __________________________


    Ε, όχι να κάνει μάθημα πατριωτισμού και ο ΓΑΠ!!!

    ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ AMERICAN ..GAY BOYS !!

    Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στο θράσος του ΓΑΠ. Από το γήπεδο του Σπόρτινγκ, χαρακτήρισε τη διαφαινόμενη διάθεση του ελληνικού λαού να καταψηφίσει μαζικά το κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές ως “αντιπατριωτική απόπειρα υπονόμευσης“.

    Τι να πρωτοχαρακτηρίσει κανείς σε αυτή τη φράση;

    Τον μόλις υποκρυπτόμενο φασισμό του να αρνείται στον ελληνικό λαό το δικαίωμα να έχει άλλη γνώμη, σε σχέση με την πολιτική της κυβέρνησης;

    Τον δυναμιτισμό του πολιτικού τοπίου, που μάλιστα, όταν δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα στη διαφωνία, καταλήγει να είναι δυναμιτισμός του ίδιου του πολιτεύματος;

    Την πλήρη διαστροφή της έννοιας πατριωτισμός;

    - Αυτός που υποδούλωσε τη χώρα, εκχωρώντας τη διακυβέρνησή της σε απρόσωπους ξένους υπαλλήλους του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ, υπό τον εύσχημο τίτλο “τρόικα”!

    - Αυτός που εξασθένισε την Ελλάδα όσο κανένας άλλος στη νεώτερη ιστορία, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, και έτσι εξασθενημένη την έβαλε να “διαπραγματεύεται” με τους εχθρούς της όλα τα ανοιχτά εθνικά της θέματα, εξαναγκάζοντάς την στην ουσία σε αποδοχή όλων των αξιώσεων του εχθρού!

    - Αυτός που δεν διστάζει, χάριν του πριγκηπικού του εγώ (που δεν μπορεί να ανεχθεί τη λαϊκή απόρριψη), να τινάξει στον αέρα ακόμη και τα όποια πενιχρά αποτελέσματα της περιοριστικής του πολιτικής, απειλώντας τη χώρα με πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση!

    Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, τολμά να κατηγορεί τους άλλους για “αντιπατριωτική υπονόμευση”!

    Τα λόγια είναι ανίκανα να εκφράσουν την αποστροφή και την οργή!

    Όμως η απάντηση του λαού πρέπει να είναι, και θα είναι, μαζική και εκκωφαντική!

    Ίσως ποτέ άλλοτε δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να έχουμε τόσο ουσιαστική ψήφο, από ό,τι σε αυτές τις εκλογές!

    Αδέλφια, να κινητοποιήσουμε ο καθένας έστω και έναν συμπολίτη μας να αφήσει τον καναπέ και την απογοήτευση και να κάνει κάτι ουσιώδες για τη χώρα του! Να καταψηφίσει την υποδούλωση!

    Επιτέλους, να το χωνέψουμε βαθιά μέσα μας, δεν είναι όλοι ίδιοι!

    Κάποιοι είπαν “ναι”, κάποιοι είπαν “όχι”.

    Κάποιοι αντιστέκονται, κάποιοι εκχωρούν στον εχθρό όσο περισσότερα μπορούν.

    Και κάποιοι αυτο-διαφημίζονται για “πατριώτες”, την ώρα ακριβώς που υποδουλώνουν τη χώρα!

    Το πραγματικό, το γνήσιο πατριωτικό καθήκον μας καλεί να αποδείξουμε στον κ. Παπανδρέου τι εστί αληθινός πατριωτισμός. Όχι πάντως αυτό που εννοεί! Είναι ακριβώς το αντίθετο. Πατριωτισμός είναι η αντίσταση στην υποδούλωση!

    Όχι, λοιπόν, στον Γ. Παπανδρέου!
    ΦΤΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΝΟΧΥΣΙΑ ΣΚΥΛΟΥ
    ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΠΟΥ ΒΑΖΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΧΕΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΔΕΣ ,ΚΑΙ ΜΜΕ ΦΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΗ. Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ, ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kirie Papandreou, to xero oti nomizete oti eisaste o ex ouranou Mesias gia na sosete tin Ellada apo ta deina tis alla distihos eseis opos kai oi porogonoi sas kanete lathos. O monos Papandreou axios na kivernisei mia hora itan o papous sas pou distihos an kai kouvalate to onoma den ehete kan to 1/100 tis politikis tou emveleias.
    To mono pou kataferate mehri stigmis me tin politiki sas einai tin metafora tou Ellinikou hreous apo kapoious ipsilou profil daneistes stous polites allon Evropaikon horon!!!! Dosate hrono stous tokoglifous na organothoun oste na mi hasoun ta hrimata tous!!!! Einai gnosto sto exoteriko oti i hora mas ehei ptohefsei edo kai kairo. I politiki sas anandria ehei ftasei se simeia ethnikis prodosias!!! Kai tora tolmate na pernasete tin kafti patata sta heria tou laou?? Pios nomizete oti eisaste? Tolmate na thetete ekviasmous mprosta apo ti stigmi tis kalpis? Mou fenete to profil sas na plisiazei ligo me ton palio sas filo G. W. Bush, "i eisaste mazi mas, i eisaste enantion mas!!"
    Ntropi sas!!!!!!!! Kai afto-onomazeste Dimokratis!!!!
    Kai gia na prolavo diaforous "doriforous", eimai apolita sigouros oti kai oi ek dexion i oi ek aristeron den prokeite na kanou tipota kalitero. Ehoun efthini oloi tous gia tin kKatantia!! Eite logoerasitehnikis diakivernisis eite logo athlias antipolitefsis.
    Afto einai kai to drama tis horas afti ti stigmi, den iparhei kamia politiki ontotita i opoia na einai axiopisti kai feregeia lisi gia tin diakivernisi!! Ehoun apotihei pantelos OLOI tous!!!!

    ag

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι όνειδος ΜΟΝΟ Έλληνες της διασποράς να ενεργοποιούνται
    για τα εθνικά δίκαια.

    Γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να ψηφίζουν...........


    Ειναι ονειδος να μην εχουν ξεσηκωθει ολα τα Πανεπιστημια του κοσμου.
    Για το ξεπούλημα της Μακεδονίας !

    Αλλα μα νου πεις εδω ο ΓΑΠ σκεφτεται να δςσει την Κρητη στο Ισραηλ μαθαινω…

    Εχουμε μπλεξει ασχημα με δαυτον. Τοσο πολυ δεν με εχει εκνευρισει ουτε ο πατερας του!!!
    Θελω ρε παιδι μου να τον πετυχω μια μερα σε καμια βολτα του να του κανω 4-5 ερωτησεις... οχι πολλες.
    Απο ζιβαγκο σε κολλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαι στην πολιτική απ' το 1973, σκιτσάρω και γράφω για αυτήν απ' το 1981, πρώτη φορά δεν κατανοώ έναν εκβιασμό. Οπως αυτόν που θέτει ο Παπανδρέου: ψηφίστε με να μη χάσω, διότι, αν χάσω, θα σας βάλω να ξαναψηφίσετε για να χάσω περισσότερο!
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαός εκβιάζεται, απειλείται ή τίθεται προ διλήμματος, μάλιστα αυτή είναι μάλλον η συνήθης πρακτική, αλλά είναι ίσως η πρώτη φορά που ο εκβιασμός είναι παράλογος και το δίλημμα κουτό.
    Επιπλέον.
    Ο Παπανδρέου έχει φθάσει στο σημείο να πιστεύει ότι «υπονομεύεται». Και τι είναι αυτή η «υπονόμευση»; απλώς το να ψηφίσει κανείς κάποιον άλλον. Εντυπωσιακό!
    Επιπροσθέτως: ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει «αντιπατριωτική» όποια ψήφο δεν τον υποστηρίζει. Εδώ τα πράγματα χάνουν τη σοβαρότητά τους ή είναι πολύ σοβαρά. Δηλαδή, αν ψηφίσει κανείς Παφίλη ή Πορτάλιου ή Κικίλια ή Ψαριανό, δεν είναι πατριώτης. Ενώ αν ψηφίσει Καμίνη ή Τατούλη είναι πατριώτης και ουχί μίασμα!
    Οντως το παράλογο δύσκολα ερμηνεύεται.
    Παράκρουση, παραλήρημα, πανικός, φόβος ή απλή χαζομάρα, ό,τι και να 'ναι, είναι επικίνδυνο.
    Ηδη η χώρα έχει υποστεί πολλά, έχει Μνημόνιο αντί Σύνταγμα, πάει για «Πειναλόγκα» (όπως προσφυώς αυτοσαρκαζόμεθα), όταν λοιπόν ούτε καν οι σοφιστείες δύνανται να εμφανίζονται κάπως πιο έξυπνες, τότε τα πράγματα είναι σκούρα.
    Δυτικώς του 25ου Μεσημβρινού. Διότι, ανατολικώς πάνε για μαύρα. Μαυρίστε τους, αυτή την Ιερά Συμμαχία Παπανδρέου - Καρατζαφέρη - Ντόρα με ολίγην από Κουβέλη, μαυρίστε τους, όσον είναι καιρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τις πέτρες!
    Τέρμα τα ψέματα! Τέρμα οι απειλές και οι εκβιασμοί! Τέρμα ο φόβος και η ανασφάλεια που καλλιεργεί συνειδητά ο κυνισμός τους. Τέρμα οι προσβολές εκ μέρους των ολετήρων.
    Τέρμα στη φλυαρία, την προπαγάνδα και τις φωτοβολίδες με τις οποίες προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να κρύψουν την ανικανότητα και τον λαϊκισμό τους. Τέρμα στα ψεύτικα πιστόλια τους, στις πομφόλυγες και στη μάσκα με την οποία κρύβουν το πραγματικό πρόσωπό τους. Τέρμα στους εξαρτημένους που αλυσόδεσαν τη χώρα και την έκαναν πειραματόζωο. Τέρμα στους δεδομένους! *** Ούτε ένας από τους βαρείς χαρακτηρισμούς δεν είναι άδικος. Μία-μία οι λέξεις το μαρτυρούν: Με χυδαία ψέματα πήραν την εξουσία. Ηξεραν με το νι και με το σίγμα τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά έλεγαν ότι «λεφτά υπάρχουν». Ηξεραν ότι δεν μπορούν να υλοποιήσουν τίποτε από αυτά που έταζαν και -ενώ είχαν έτοιμο το σημερινό, τραγικό σχέδιό τους- καθυστερούσαν εγκληματικά να πάρουν αποφάσεις γιατί δεν ήθελαν να εκτεθούν και να γίνουν αμέσως περίγελως στα μάτια των εξαπατημένων ψηφοφόρων τους. Και σκάρωσαν ψέματα μεγαλύτερα από τα προεκλογικά. Οτι δήθεν μάχονται σκληρά και διαπραγματεύονται επί ίσοις όροις με τους εταίρους. Οτι δήθεν ακούγεται η φωνή τους. Οτι βγάζουν πιστόλια στο τραπέζι. Και, βέβαια, ότι με το Μνημόνιο έσωσαν τη χώρα από τη χρεωκοπία. Το πιο κυνικό, το πιο ωμό, το πιο χυδαίο ψέμα τους. Η πιο μεγάλη απάτη... Απολύτως τίποτε δεν διαπραγματεύτηκαν. Απολύτως τίποτε καλό για τη χώρα δεν πέτυχαν. Ηξεραν -ή όφειλαν να γνωρίζουν- ότι ο κίνδυνος να χρεωκοπήσει η χώρα ήταν ανύπαρκτος. Διότι, εκείνοι που θα έβγαιναν πρωτίστως χαμένοι είναι οι Γαλλογερμανοί (θα έχαναν τα χρήματά τους). Και το ευρώ. Τέτοια τρικυμία, τέτοιον κλονισμό κανένας δεν ήθελε. Ο «κίνδυνος της χρεωκοπίας» ήταν όπλο στα χέρια της Ελλάδος, δεν ήταν δαμόκλειος σπάθη. Και αν υπήρχε σοβαρός ηγέτης να θέσει ευθέως και δραματικά το θέμα της «επαπειλούμενης πτώχευσης», οι Ευρωπαίοι θα βρίσκονταν ξαφνικά σε δυσχερέστατη θέση. Και εκόντες άκοντες θα ενέδιδαν. Με αποτέλεσμα και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής (των χρεών) να δοθεί, και δάνειο με ανεκτό επιτόκιο. Και όλα αυτά τότε, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2009, προτού η αθλιότης των ημετέρων δηλώσεων περί χρεωκοπίας εκτινάξουν τα spreads *** Τώρα τρέμουν! Γιατί ξέρουν ότι εξόντωσαν τη χώρα, αλλά και τις δικές τους -λιγοστές, αλλά υπαρκτές και σημαντικές- προτάσεις για το συμμάζεμα του κράτους. Τις εξόντωσε η ανικανότης, το απαράσκευον και τα μυαλά της δράκας που κυβερνά το Μαξίμου... Τώρα τρέμουν! Γι' αυτό εκβιάζουν με... εκλογές και απειλούν. Γιατί ξέρουν ότι από όσα έχουν πει, μονάχα ένα θα βγει αληθινό: θα τους πάρουν με τις πέτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ηλιθιότητα προσωποποιημένη στο εισηγητή!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιους θελεις να μαυρισεις δεν μας ειπες,εγω λεω ολους.Το ΠΑΣΟΚ που εκανε επιστημη το αλισβερισι κρατους πολιτη,την ΝΔ που αντιγραψε την επιστημη αυτη και δεν την αντιγραψε σωστα και την εκανε χειροτερη,το ΚΚΕ που ευαγγελιζεται τον Σταλιν και δεν ξερω ποιον αλλον κερχελε και δεν κοιταει να εχει καταδικο της λογο μεσα στον αιωνα που ζουμε,τ,αλλα αριστερα κομματα εδω γελαμε και δεν χρειαζομαι να πω περισσοτερα,το ΛΑΟΣ που σου προσφερει φασιστικο φαι σε διαφορετικο πιατο,αυτα.τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οδηγίες προς συνειδητοποιημένους ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μας ειπες ποιον θα μαυρισεις. Ποιον θα ψηφισεις θα μας πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εαν μπορουσα να σου πω ποιον να ψηφισεις θα πρεπει να εχω και επιχειρημα για να σε πεισω.Με αυτα τα μισα ΛΑΜΟΓΙΑ,και με τα αλλα μισα με μεσαιωνικο λογο τη επιχειρημα να εχω.Αυτες ειναι περιφερειακες εκλογες και αν νομιζεις οτι στην περιφερεια σου,ειναι καποιος πραγματικα ανεξαρτιτος,ψηφισε τον,αλλιως δεν αξιζει τον κοπο.Οσο για της βουλευτικες,ολοι λεμε οτι μας δουλευουν,ε μπορουμε να τους δουλεψουμε κι εμεις,ψηφιζωντας μικρα κομματα οτι να ειναι και κανε πλακα πως θα κανουν κυβερνηση αυτα,τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση