GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαθύ ΠΑΣΟΚ και ρηχό ΠΑΣΟΚ...

Από τον Πέτρο Πέτρου   Αγαπητέ Πρόεδρε, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Στις εκλογές της Κυριακής, κακά τα ψέμματα, το ΠΑΣΟΚ και ΣΕΙΣ προσωπικά, υποσ...

Από τον Πέτρο Πέτρου  
Αγαπητέ Πρόεδρε, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Στις εκλογές της Κυριακής, κακά τα ψέμματα, το ΠΑΣΟΚ και ΣΕΙΣ προσωπικά, υποστηκατε ΗΤΤΑ και μάλιστα οδυνηρή.
Το ύφος σας, την ώρα του μετεκλογικού διαγγέλματος, πρόδιδε, πικρία και στενοχώρια.
Άγχος και προβληματισμό.
Φόβο και αγωνία για τα ...επερχόμενα.
Είμαι βέβαιος πάντως, πως οι "ειδικοί επί της επικοινωνίας" αδρά αμειβόμενοι σύμβουλοι σας, σας καθησύχασαν. Μπόρα, σας είπαν είναι, και θα περάσει.
Όχι κύριε Πρόεδρε.
Δεν είναι περαστική μπόρα. Είναι βαριά κακοκαιρία, καθημερινά επιδεινούμενη.
Είναι παγερός βοριάς, που εγκαταστάθηκε στις...
 ψυχές των Ελλήνων Πολιτών, σε μόνιμη βάση από τις άφρονες επιλογές, δηλώσεις και πρακτικές, αυτών που επιλέξατε να Κυβερνήσουν τον τόπο με κριτήρια εντελώς λανθασμένα και αναποτελεσματικά.
Με την πρόφαση του open.gov αποκλείσατε, χωρίς καμία δικαιολογία, γενεές πραγματικών Δημοκρατών, αγνών και έμπειρων στελεχών του ΠΑΣΟΚ από κάθε μορφή άσκησης εξουσίας, βαφτίζοντάς τους "υποτιμητικά" Βαθύ Πασοκ...
Και στη θέση του, εγκαταστήσατε ένα Ρηχό, μόρφωμα, πολύχρωμο και ποικιλώνυμο, πολίτικα ανερμάτιστο, αποτελούμενο στην πλειοψηφία του, από άκαπνους αβανταδόρους "Πάσης Αρχής και
Εξουσίας" επίκουρους, αναπληρωτές, και δόκτορες, που χωρίς καμία συμμετοχή σε κανένα κοινωνικοπολιτικό αγώνα τους παραχωρήσατε το δικαίωμα να μας σώσουν από την επερχόμενη καταστροφή.
Έστω και τώρα, εν όψει του επερχομένου ολέθρου (μην έχετε αυταπάτες) της δεύτερης Κυριακής, ξανακοιμηθείτε τους.
Μόνον αυτοί οι σκόπιμα ξεχασμένοι, οι πικραμένοι μπαρουτοκαπνισμένοι και άδολοι αγωνιστές μπροστάρηδες όλων των Δημοκρατικών αγώνων που ξέρουν να δίνουν και να κερδίζουν μάχες, μπορούν ίσως, να αποτελέσουν - και πάλι - ανάχωμα στην επερχόμενη λαίλαπα.
Καλέστε τους, εσείς προσωπικά. Μιλήστε μαζί τους. άλλωστε τους το χρωστάτε...

30 σχόλια

  1. ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14ης ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!!

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ, ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ!!!

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΠΟΝΗ, ΡΕΜΟΥΛΑ, ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΕΡΓΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΛΠ.

    ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΡΜΕΓΟΥΣΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ (ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ & ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ), ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ & ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ- ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ ΣΕ ΜΑΥ-δες ΚΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!

    ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!!

    ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980!!!

    (ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟ 1980 ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΡΑΛΛΗ – ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ- ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ!!!!)

    Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΡΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ!!!!

    Στην Γερμανία το Χριστιανο-Δημοκρατικό Κόμμα ΕΙΧΕ και ΕΧΕΙ κάποια Ιδεολογία!!!!

    Η Ελληνική Δεξιά δεν είχε ΠΟΤΕ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!!!

    Η ΜΟΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΔΕΣ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΨΩΜΙΑΔΗ), ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΤΟΥΣ ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ («ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ Ή ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ… ΘΑ… ΚΑΑΑΘΟΜΑΙ»), ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ, ΤΟ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ, ΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΧΟΥΝΤΑ, ΕΞΟΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΑΤ-ΕΣΑ), ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ (ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ!!!!

    ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ…..

    «ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!
    ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ…!!»

    Η ίδια παράταξη, που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της τα παιδιά και που κατάφερε- μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες), να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις και να μας οδηγήσει στο χείλος της καταστροφής!!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALIMERA POLA GRAFONTE KAI POLA LEGONTE MIPOS 8IMOSASTA NA PITE KAI SE EMENA POTE KIBERNON KOMA PIRE TOSO SKLIRA METRA KAI ITANE EFXARISTO STON PSIFOFORO:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ψέματα τελείωσαν. Την Κυριακή το βράδυ, θα έχουμε Περιφερειάρχη.

    Είναι στο χέρι μας να αποφασίσουμε εμείς για εμάς. Να ψηφίσουμε μακριά από κόμματα, με μοναδικό στόχο, ένα καλύτερο μέλλον. Για ένα καλύτερο αύριό

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
    Ψηφίζουμε Π. Ψωμιάδη; Μια από τα ίδια; Το καθεστώς που γνωρίζουμε και όλοι θέλουμε να αλλάξουμε;

    Ή ψηφίζουμε Μ. Μπόλαρη, αλλάζουμε σελίδα και πορεία, παίρνοντας τον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου;

    Tην δύναμη την έχετε στα χέρια σας. Μην αφήσετε να αποφασίσουν άλλοι για εσάς.

    ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ, ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ!

    Μην ξεχνάτε, ότι όσο μικρή ή μεγάλη και να είναι η αποχή, την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε Περιφερειάρχη. Γι αυτό λέμε όχι στην αποχή. Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε εμείς για εμάς.

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Βαθύ ΠΑΣΟΚ» ή όπως και να το πει κανείς έχει τεράστια ευθύνη για το κατάντημα του τόπου μας. Δεν έχει νόημα να συγκρίνει κανείς αν τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη συμφορά στην οποία οδήγησαν τον τόπο. Και τους μεν και τους δε, όπως πάνε τα πράγματα, θα τους αρπάξει ο κόσμος με τα ξύλα, μιας και δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν πόσο τους σιχάθηκε η κοινωνία.
    Το μεγάλο κρίμα για τον τόπο είναι και τα λοιπά κόμματα δεν κομίζουν ένα κάποιο μήνυμα με στοιχειώδη αξιοπιστία, εξ ού και η μεγάλη αποχή και αποστροφή του εκλογικού σώματος έναντι της σαπίλας του παρηκμασμένου συστήματος.

    Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς θα ήταν να μην ακούγονται τέτοιες ώρες, αυτού του είδους σχόλια από ασυνείδητους και αμετανόητους συμπολίτες που πριόνισαν και φαλκίδεψαν την προοπτική της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ.

    Η ΠΑΣΟΚ Α.Ε.
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    ΚΛΕΦΤΩΝ.
    ΤΩΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΥΠΩΝ
    ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυβέρνηση διαλύεται στα εξ ων συνετέθη...

    Τελικά μάλλον άσχημα έκανε ο Γ. Παπανδρέου που δεν ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές την προηγούμενη Κυριακή. Αν το έκανε ίσως είχε το πλεονέκτημα και θα κέρδιζε, αν όχι αυτοδυναμία τουλάχιστον την πρώτη θέση.

    Όμως, δύο μόλις ημέρες μετά το περίφημο διάγγελμά του η εικόνα της κυβέρνησης είναι τέτοια που δεν αποκλείεται να εξαναγκαστεί πολύ σύντομα να πάει σε εθνικές εκλογές. Πλήρης διάλυση, φωνές υπουργών που ξεσπάθωσαν κατά του Μνημονίου βλέποντας ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει την παντοδυναμία του ένα μόλις χρόνο από τη μεγάλη του νίκη.

    Η παρέμβαση αφενός του Χ. Καστανίδη ο οποίος ζήτησε αλλαγή των όρων του Μνημονίου και η άποψη του Α. Λοβέρδου αφετέρου, ο οποίος είπε ότι ήταν λάθος το προεκλογικό δίλημμα, είναι δύο μόνο από τις πολλές φωνές. Κι άλλοι υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος βρίσκονται με το όπλο παρά πόδα και δεν το έχουν σε τίποτε να τινάξουν στον αέρα την κυβέρνηση. Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται στο ΠΑΣΟΚ και όσο κάποιοι βλέπουν ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί ή δεν θέλει, τόσο θα του σκάβουν το λάκκο.

    Η πολιτική του Γ. Παπακωνσταντίνου στην οικονομία, η αδυναμία του να μαζέψει το έλλειμμα που σίγουρα ξεφεύγει πάνω από το 9%-9,5% και η αλαζονική συμπεριφορά που επιδεικνύει σε όσους του λένε ότι ακολουθεί μίγμα πολιτικής εντελώς λανθασμένο, είναι τα θέματα που χρεώνουν στον τσάρο οι «σύντροφοί» του. Δεν αποκλείεται, επομένως, να δούμε καμιά αλλαγή στην κορυφαία θέση της κυβέρνησης και μάλιστα σύντομα.

    Στο στόχαστρο και ο Γ. Ραγκούσης ο οποίος χρεώνεται την απόφαση για τον προεκλογικό εκβιασμό αλλά και για τον πήχυ που τον έβαλε στις 4-5 μονάδες και τώρα δεν είναι ούτε δύο η διαφορά με τη ΝΔ.

    Ο υπουργός Εσωτερικών χρεώνεται επίσης την αλλαγή γραμμής στο δεύτερο γύρο περί αυτοδιοικητικής ψήφου όταν τώρα είναι που πολώθηκε το κλίμα.

    Εντονες επικρίσεις δέχονται και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, αυτοί που καθορίζουν στον πρωϊνό καφέ την επικοινωνιακή πολιτική. Το λάθος με την περαίωση όπου έστελναν σημειώματα λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες είναι ενδεικτικό του μπάχαλου και της αστοχίας των επιτελών του Γ. Παπανδρέου. Αλλά ακόμη και το θέμα που άνοιξε την Τρίτη ο Γ. Πεταλωτής περί απολύσεων στο δημόσιο τομέα, μόνο ως φάουλ μπορεί να χαρακτηριστεί για το ΠΑΣΟΚ. Φανταστείτε την ψυχολογία του υπαλλήλου που θα πάει να ψηφίσει ενώ δεν γνωρίζει αν θα έχει δουλειά τις επόμενες εβδομάδες.

    Μ’ αυτά και με εκείνα, στην κυβέρνηση γίνεται το έλα να δεις καθώς η Κυριακή που έρχεται «μαυρίζει» πολύ και η καταιγίδα που θα ξεσπάσει σίγουρα πάει να γίνει τυφώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γαμηστε τον γιωργακη, οχι αποχη.

    αλλιως απο δευτερα ετοιμαστειτε..

    η επομενη ευκαιρια σε 3 χρονια ξανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το περιφρουρημένο και απαλλαγμένο από αυταπάτες ταξικό κίνημα,δίπλα στο σταθερό πολιτικό στήριγμά του το ΚΚΕ,μπορεί να διώξει το φόβο,
    να αποτρέψει τα χειρότερα για το λαό μας και να ανοίξει το δρόμο για τη λαϊκή εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου αρέσει ρε οτι μιλάτε για τον Παπανδρέου σαν να φταίει αυτός κατα κύριο λόγο για την κατάντια της Ελλαδος και αφήνεις απ'εξω τα λαμόγια της ΝΔ που επι 6 χρόνια φάγανε και τα μπετά.
    Αυτά που λές να τα πείς στο καταλληλότερο και όχι στον Παπανδρέου ζώο.
    Γιατί δεν λες στο Αντωνάκη να ζητήσει εκλογές να μας σώσει αυτός που τα ξέρει όλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε Πέτρο- Πέτρο, χωρίς διάθεση ειρωνείας, θα σου θέσω μια ερώτηση: Χτύπησες κάπου το κεφάλι σου, έχοντας πάθει κάποια διάσειση που δεν την έχεις πάρει χαμπάρι;

    Το ΣΟ στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει Σοσιαλιστικό... Τι ακριβώς σοσιαλιστικό έχει να μας επιδείξει το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια; Τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια;
    Δεξιά του κερατά έχει γίνει το κόμμα σου... αδερφό κόμμα με την Νέα Δημοκρατία, στην μεγάλη νεοφιλελεύθερη συμμαχία.

    Και εσύ λοιπόν, αφού ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις, δεξιός είσαι Πέτρο- Πέτρο μου. Μόνο που ή δεν είσαι τόσο ευφυής για να το καταλάβεις ή δεν έχεις τα κότσια να το παραδεχθείς.
    One way or another, το πόνημα σου ήταν για γέλια και για κλάματα. Το συναισθηματικό παρολί δεν λέει τίποτα.
    Και για να μην έχεις αυταπάτες... μεγαλείου,ο ΓΑΠ σας έχει γραμμένους εκεί που πολύ καλά ξέρεις.
    Για αυτόν και το παρέακι του, του fast track, της «πράσινης ανάπτυξης» και των πράσινων άλογων, δεν υπάρχεις...
    Χώνεψε το...

    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ.
    ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ ΕΙΔΙΚΉΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
    ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ U.S.A ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΛΕΡ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΕΝΑ ΜΙΛΙΟΝΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ , ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΑΒΕΡΤΑ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οξω παλιολαμογια.
    Με την Μπιρμπιλη, τον Δρουτσα, τον Γερουλανο, τον Παμπουκη και τον Πεταλωτη, θα χτισουμε τη Νεα Ελλαδα.
    Μ αυτά τα αγνα παιδια που μεγαλωσαν στη φτωχεια και την δυστυχια θα παλαιψουμε για ακομη καλυτερες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ δΗΜΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ
    ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ νδ !!!

    ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΚΙΚΙΛΙΑ

    ΄ΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!

    ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΗΜΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδώ και κάτι μέρες ένας πληρωμένος δημοσιοκαφρίλας από τους πασοκοκλέφτες του δώσαν ένα κείμενο γεμάτο μ@λ@κίες και μας το σερβίρει ο αγράμματος νεροκουβαλιτής.
    Αυτός οείναι ο 12,42,
    Σκεφθείτε ο αγράμματος δεν ξέρει τίποτα άλλο να γράψει και νομίζει ότι είναι βασιλικότερος του βασιλέως, Τέτοιους βλάκες έχει στους κόλπους της η σοσιαληστική πασοκική καφρίλα.
    Μιζαδορολήτες φέρτε τα κλεμμένα πίσω.
    ΜΑΥΡΟ σε αυτούς που μας παρέδωσαν στους τοκογλύφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ

    17 ΝΟΕΜΒΡΗ...2010 η Αθηνα πρεπει να εχει δημοκρατη περιφερειαρχη και δημαρχο Αθηνας!!!

    ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!
    Κάθε Νοέμβρη, ο νους και η καρδιά μας είναι εκεί, στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, στην ηρωϊκή εξέγερση των φοιτητών, της νεολαίας και ολόκληρου του ελληνικού λαού κατά της τυραννίας, το Νοέμβριο του 1973.

    Το Πολυτεχνείο συμβολίζει, όχι μόνο τον ηρωϊκό αγώνα αλλά και την ενότητα όλων των δημοκρατών. Οι αγώνες του Νοέμβρη αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση της εφτάχρονης αντιδικτατορικής πάλης και μια από τις πιο σπουδαίες στιγμές των αγώνων του λαού μας και της νεολαίας ειδικότερα για την ελευθερία.
    Τα ιδανικά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της ειρήνης, της αγάπης για τη ζωή και τον άνθρωπο, παραμένουν ζωντανά και θα παραμένουν επίκαιρα και αναλλοίωτα, όσα χρόνια και αν περάσουν από εκείνη την εξέγερση. Πάντα ζωντανά να οδηγούν και να φρονηματίζουν τις νέες και τους νέους μας.

    Πάντα επίκαιρα, ιδιαίτερα που τα κατοπινά χρόνια, κάποιοι άκαπνοι και απόντες εκείνης της εξέγερσης, προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν το νόημα της 17ης Νοέμβρη και να μαγαρίσουν τις ιδέες της, καπηλευόμενοι το όνομά της, για να επιδοθούν σε δολοφονίες και ληστείες, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
    Το Πολυτεχνείο ήταν και θα είναι πάντα ένα ζωντανό κάλεσμα για την δημοκρατία, την ανθρωπιά και την ελευθερία.

    Το Πολυτεχνείο ζει ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Τοννυ Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΛΑΝΗ.
    Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ-ΠΑΣΟΚ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ...
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ...πιθανα ετοιμάζουν `βρώμικο 89`για τις ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ... ειπε ο Δρ Κουτσουκος στη Μηλιωνη πριν λιγο!!!!

    Οι δεξιοι αφου "εκαψαν σκοπιμα αφου τον εκμεταλευτηκαν" τον Δημαρα και καρφωσαν την επαφη του με Σαμαρα (an den ton eixan karfosei mporei na ebgaine ston B gyro) τωρα ετοιμαζουν χειροτερα με την "δηθεν αριστερα με δεξια τσεπη"!

    «Ανίερες» συµµαχίες ανάµεσα στη Νέα Δηµοκρατία και τα κόµµατα της Αριστεράς βλέπει η κυβέρνηση, ενόψει του δεύτερου κρίσιµου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

    Κυβερνητικά στελέχη πιστεύουν ότι από την εποµένη του πρώτου γύρου συντελούνται υπόγειες διεργασίες ανάµεσα σε εκπροσώπους της αξιωµατικής και της ήσσονος αντιπολίτευσης,

    µε όχηµα τη διάθεση για αντιµνηµονιακή διαµαρτυρία των ψηφοφόρων, που έχει όµως ως στόχο την καταψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις και να μας οδηγήσει στο χείλος της καταστροφής!!!!!

    ............................

    Καί διατί ρέ καριόλη αποκρύπτεις ότι τά 80 από τά 120 δίς ήσαν οί υποχρεώσεις σέ τόκους,διά τά δάνεια τών κυβερνήσεων Σημίτη?????

    Μουνοχυσιά πράσινης σκύλας!!
    Ληγμένο ψωλόχυμα μαλακίας!!!!

    Τρωκτικό ράτσας laliotius akius mantelius tsoukatius pagalopigius zivagos lamogios pasokus-pasokus!!!!!
    ΠΡΑΣΙΝΟΠΑΣΟΚΑΛΗΤ!!!!!!

    Έχεις πάρει ''αβάρα'' όλα τά blogs κι έχεις αναρτήσει σέ αυτά τά πράσινα σκατά σου,πού είναι πλήρης από αυτά ό σκατο-εγκέφαλός σου,καριόλη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΔΗΣΗ

    Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!

    ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    (ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΝ ΚΙΚΙΛΙΑ)


    ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΝΔ !!!

    ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΚΙΚΙΛΙΑ

    ΒΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!

    ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΗΜΗ ΣΟΥ!

    ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ: ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΟΥΝ!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε πέτρου έχεις καμιά σχέση με το το λαμόγιο του ΟΤΕ και της Αγροτικής;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διάγγελμα του Der Fuhrer Ραγκούση !.

    Τελευταία προειδοποίηση από τον σύντροφο Ραγκούση και όποιος θέλει ας την ακούσει!

    SS. Όσα καθάρματα αντιπατριώτες καταψήφισαν στον α’ γύρο τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ, θα έχουν στον β’ γύρο την ευκαιρία να διορθώσουν το λάθος τους με το να υπερψηφίσουν τους πατριώτες του ΠΑΣΟΚ.

    SS. Γ’ γύρος δεν θα… υπάρξει!..

    Καταπληκτικό!
    Ο ΦΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΛΛΑΡΑΙΝΑΣ.


    H Κυβέρνηση τρέμει μεν -και θα είναι μεγάλο κέρδος για τον τόπο ο καταποντισμός των εκλεκτών της-

    Αλλά πάντα συνεπής...ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ.
    ΑΡΠΑΞΤΕ - ΚΛΕΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    Δεν εχουμε Κουτσονομο.. εχουμε ΚουτσοΓΑΠ.
    Δεν εχουμε Μιμη.. εχουμε Μητσους.
    Δεν εχουμε Πετσο.. εχουμε πούτσες…..

    Δεν εχουμε Τσοβολα.. εχουμε ΔΝΤ-Παρταολα.

    Δεν θα εχουμε 7-6 αποφαση.. ΘΑ εχουμε ιπταμενες παντοφλες.
    Δεν εχουμε Λιβανη.. εχουμε ΜΕΓΚΑ-Λιβανιστηρι.

    Δεν εχουμε Αυριανη.. εχουμε Αυριανη.

    Δεν εχουμε Μητσοτακη.. εχουμε Θοδωρα και Ψευτοθοδωρους.........

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
    ΦΙΛΟΙ.
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο αριστερούλης Ψαριανός στηρίζει …ΔΝΤ.....ο Γρηγόρης Ψαριανός τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής......

    Πως θα πάρει καινούρια Ferrari … Την άλλη την έχει 16 χρόνια … Ταχαμου ταχαμου αριστερός και αυτός … Καλά να πάθουμε


    Οι ναρκομανείς πουλάνε και τη μάνα τους για να αγοράσουν τη δόση τους.

    Το παραπάνω δεν υπονοεί κάτι για τον κ. Ψαριανό και το θέμα. Έτσι…μου ‘ρθε…

    Υπάρχει κι άλλο ένα :
    “Χασικλής και π..στης δεν έχει μπέσα”.
    Ωσαύτως καμμία σχέση με τον κ. Ψαριανό.
    Άσχετα πράγματα γράφω σήμερα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΣΟΚ....ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ......ΠΟΛΥ.

    « Η “τουρκάλα” Σιμπέλ αμφισβητεί το αποτέλεσμα
    Επιτέλους! Η καλή, γνήσια Τουρκία του Κεμάλ, του Μπενίτο και του Αδόλφου! » ________________________


    Η φωνή απόγνωσης της Α.Μ.- Θράκης : “Ως πότε θα πληρώνουμε το «σύνδρομο της Ροδόπης» ;”

    Posted by sarafop στο Νοεμβρίου 10, 2010

    Αγαπητό Blog

    Τα τελευταία δώδεκα χρόνια ζω και εργάζομαι στον Έβρο.
    Θέλω να ρωτήσω το εξής:
    - Ως πότε ο Έβρος θα πληρώνει το «σύνδρομο της Ροδόπης» στις αυτοδιοικητικές εκλογές;
    - Ως πότε κάποιες μεταφερόμενες χιλιάδες ψηφοφόρων από την Τουρκία, θα αλλοιώνουν την ψήφο όλων εμάς, που επιλέξαμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε σε αυτή την πανέμορφη γωνιά της χώρας μας;
    Την Κυριακή είδα με λύπη και αγανάκτηση ότι το «σύνδρομο της Ροδόπης» και τους «περίεργους μηχανισμούς» που υπάρχουν πίσω από αυτό, κινδυνεύει να το πληρώσει ολόκληρη η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης…»
    Είδα με λύπη ότι οι 5 από τους 7 πρώτους σε ψήφους συμβούλους που εκλέγει στη Ροδόπη, ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ υποψήφιος περιφερειάρχης Αρης Γιαννακίδης είναι μουσουλμάνοι!!!
    Δεν έχω τίποτα με τους μουσουλμάνους συμπατριώτες μας, τους εκτιμώ, τους σέβομαι και διατηρώ σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με πολλούς από αυτούς.
    Αυτό όμως που συμβαίνει επί πολλά χρόνια στη Ροδόπη, δεν νομίζω ότι είναι… τυχαίο.
    Ούτε αυτό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής είναι τυχαίο…
    Έως τώρα αλλοίωναν το εκλογικό αποτέλεσμα στην υπερνομαρχία Έβρου – Ροδόπης, παρότι ο Έβρος είχε προβάδισμα σε ψήφους.
    Τώρα θέλουν να αλώσουν και ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους μεταφερόμενους από την Τουρκία ψήφους.
    Την Κυριακή έφεραν 32 πούλμαν και εκατοντάδες Ι.Χ. από τη Τουρκία.
    Και ρωτάω: Αυτό θέλουμε;
    Ξαναρωτάω όλους τους πολίτες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;
    Ένας αναγνώστης που δεν είναι Θρακιώτης, αλλά έχει συνείδηση Θρακιώτη!
    alexpolisonline

    Σχόλιο του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη:
    Υπάρχει η ευκαιρία να βάλουμε ένα τέλος σε όλα όσα “στραβά” συμβαίνουν στην Περιφέρεια μας και υποθηκεύουν το μέλλον μας!
    Να καταψηφίσουμε τον Συνδυασμό της “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ” του κ. Άρη Γιαννακίδη την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και ν’ αγωνισθούμε γι’ αυτό μέχρι να κλείσουν οι κάλπες!
    Μια φωνή από την Δράμα ( η οποία από τότε που εντάχθηκε στην Περιφέρεια της ΑΜ-Θράκης, μόνο αρνητικά αποτελέσματα είχε στην αναπτυξιακή της πορεία.
    Σήμερα είναι ο τελευταίος Νομός της Περιφέρειας, σ’ όλους τους οικονομικούς δείκτες από πλευράς Ανάπτυξης.
    Πριν ενταχθεί στην Περιφέρεια ήταν σε μεγάλη απόσταση δεύτερος στους πέντε νομούς.
    Τα ίδια αποτελέσματα έχει και η Καβάλα, η οποία ήταν πρώτη από τους πέντε νομούς) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λιγα λογια ηθελα να απευθυνω σε ατομο εδω μεσα και στον κ.Πρωθυπουργο της Ελλαδας!

    Στον 12:42 εχω να πω μονο,οτι με τα γραφομενα του,εστειναν καποτε τον δικομματισμο!Αυτο εχει περασσει ανεπιτρεπτα!Αν ειχε κοτσια και πιστευε το αντιθετο,τοτε γιατι δεν τημορηθηκαν οι κακοι δεξιοι και δεν δεσμευτηκαν οι κλεμμενες περιουσιες τους απο το ΠΑΣΟΚ !
    ΣΟΚ εεε!!!

    Στον Κ.Πρωθυπουργο: Ειστε ατολμος,οπως εισασταν επισης καποτε σε μια ημεριδα εδω στο Waiblingen-Germany,πριν αρκετα χρονια ,οπου και τον λογο σας ακομα,για να συνταξετε,γραφατε και σβηνατε επι ωρες! Η "Ημεριδα" τοτε αναφερονταν στο θεμα της παγκοσμιοτητας και στα Βαλκανια,θα θυμηθητε!
    Κυριε Πρωθυπουργε,σας παρακολουθω και φοβαμε μην αποδειχτητε κατωτερος των περιστασεων,οπως τραγικα αποδειχτηκε ο προκατοχος σας!
    Θα ειναι μια περιτρανη αποδειξη δικαιου μου προς τον αναρτησαντα
    12:42/10 Νοε.2010 και προς δικαιωση παντος πολιτικα ωριμου ελληνα συμπατριωτη μας,για το κακο του δικομματισμου στον τοπο μας!Κυριε Πρωθυπουργε,αν δεν μπορειτε να ειστε πραγματικα καλλυτερος,ανταποκρινομενος στις περιστασεις,τοτε τουλαχιστον μην ξεφτιλιζεστε στα ματια του λαου σας,οπως ο προκατοχος σας αλλα και πολλοι αλλοι!Οι καιροι ου μενετοι!

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΧΕ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΟΜΙΧΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση