GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή προς δίποδα...

Aπό τον ΔΙΠΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΗ Όπως λέγαμε αγαπητά μου ΔΙΠΟΔΑ , τίποτα και κανείς μην σας κλονίσει την απόφαση που έχετε πάρει να ακολουθήσετε ίσια...

Aπό τον ΔΙΠΟΔΟ ΑΝΤΑΡΤΗ
Όπως λέγαμε αγαπητά μου ΔΙΠΟΔΑ, τίποτα και κανείς μην σας κλονίσει την απόφαση που έχετε πάρει να ακολουθήσετε ίσια στο μαντρί αυτούς τους οποίους βρίζετε καθημερινά για τα χάλια σας, εξάλλου και ο κος Πρωθυπουργός φρόντισε ιδιαιτέρως [γνωρίζοντας σε τι ΔΙΠΟΔΑ απευθύνεται] να σας τρομοκρατήσει, λέγοντας ότι εάν δεν υποστηρίξετε τους υποδειχθέντας από αυτόν κινδυνεύετε να χάσετε το παντεσπάνι. Εδώ ολόκληρα ΜΠΛΟΓΚΣ έχουν αναλάβει εργολαβικά την ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ συγκεκριμένων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και το θάψιμο των λεγόμενων ανταρτών, [έστω και της πλάκας αντάρτες]. Δήμαρχοι παραλιακών Δήμων [που κατόπιν συναλλαγών και εξοφλήσεων γραμματίων με τα λεφτά των ΔΙΠΟΔΩΝ έγιναν Δήμαρχοι] συνεχίζουν να...
 ομιλούν περί ήθους χωρίς να κοκκινίζουν και μάλιστα να αναφέρουν στα βιογραφικά τους, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η επαγγελματική τους σταδιοδρομία, έχει αρχή και τέλος τον κομματικό σωλήνα του ΠΑΣΟΚ. Δήμαρχοι που καπηλεύονται την ανάγκη για δουλειά ,προσφέροντας ένα 8μηνο ,με αντάλλαγμα την ψήφο του κάθε πεινασμένου και λέγοντας ότι στην συνέχεια θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν μόνιμα, γνωρίζοντας ότι λένε ψέματα. Εσείς όμως δεν είστε σαν αυτούς, ούτε σας αφορούν αυτά, εσείς είστε προσηλωμένοι στην αρχή, μην αλλάξει τίποτα, γιατί τότε τι θα κάνουμε; Ποιος θα μας σώσει; Μα αυτοί που μας οδήγησαν εδώ και ξέρουν και τον τρόπο, πως οδηγούνται τα ΔΙΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ.

12 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΘΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΣΕΜΠΕΡΙΑ ΚΙ ΟΙ ΤΡΙΧΩΤΕΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΙΚΥΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΑΠ-ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ & ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ.

    Έρχεται ΤΟ.. τσουνάμι…........
    πράσινα παράσιτα και ΔΝΤ Τραπεζικά βοθρολύμματα.


    "...για ολα αυτα, χτυπατε αλυπητα οσους γνωστους πασοκους εχετε.
    Σπαστε τους στο ξυλο, σπαστε τους πλευρα, χερια, κεφαλια, μη χαριστειτε σε κανεναν ακομα και αν ειναι συγγενεις σας, ακομα και γονεις σας.
    Φτιαξτε αντιπασοκικες επιτροπες σε καθε γειτονια και χτυπατε οποιον φοραει κατι πρασινο πανω του χωρις δευτερη κουβεντα.
    Εκαναν την Ελλαδα ζουγκλα, απανταμε με τον νομο της ζουγκλας.
    Βυθισαν την Ελλαδα στο σκοταδι, ας τους κανουμε να χασουν το φως τους.
    ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΔΝΤ στην υπηρεσία του… Γιάννη Σγουρού !!!

    Το ΔΝΤ στην υπηρεσία του… Γιάννη Σγουρού ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στην υπηρεσία της κυβέρνησης.
    Οι πληροφορίες από την Ουάσιγκτον ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν επιθυμεί εκλογές και ότι κινδυνεύει η Τρίτη δόση του δανείου, για ορισμένους εκλήφθηκε ως φρένο του ΔΝΤ στα σενάρια πρόωρωνεκλογών. Ότι δηλαδή η κυβέρνηση το σκεφτόταν για κάλπες αλλά ήλθε ο Στρος Καν και τους μάζεψε.

    Μήπως μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί; Μήπως δηλαδή ο Παπανδρέου πέταξε το σενάριο των πρόωρων εκλογών για να τρέξει ο κόσμος να ψηφίσει όπως θέλει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής προκειμένου να μην κινδυνεύσει το δάνειο; Μήπως πρόκειται για ξεκάθαρη και προσυμφωνημένη μπλόφα ώστε να δοθεί στην κυβέρνηση πράσινο φως να συνεχίσει το έργο της;

    Πιέζει δήθεν το ΔΝΤ να μη γίνουν εκλογές βάζοντας το δικό της δίλημμα. Ή πάτε σε εκλογές και κινδυνεύει το δάνειο, οπότε οι μισθοί, οι συντάξεις κ.λπ. ή ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ που σας έχει βάλει στον ίσιο δρόμο.

    Γιατί να πιστέψουμε ότι οι εκβιασμοί Παπανδρέου δεν περνάνε στο εξωτερικό, λίγο δύσκολο.
    Πιο εύκολο ήταν να τους ρώτησε αν πρέπει να κάνει τη μπλόφα στο σκληρό πόκερ που παίζεται.

    Ετσι το ΔΝΤ με τον τρόπο του βάζει πόδι στην πολιτική κατάσταση της χώρας.

    «Ψηφίστε τους πράσινους υποψηφίους αλλιώς χρεοκοπείτε την άλλη μέρα». Ιδού το νέο δίλημμα.

    Ε και ;
    Εχεσθη η φορβας εν αλωνιω.
    ή πιο λαικά...
    ΔΕΝ λές ρε γίδι Ραγκούση, την ξαδέφη την Νταλάρα ..να σας χέσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΟΔΑ...

    Oι συμβολισμοί του φορεστ γαπ, από τους τιτανικους, στο Καστελόριζο για την Ιθάκη, στο μαραθώνιο του ελληνικού λαού…

    Αρα μένει να πάει στο Βαθύ την Ιθάκης να μας πει ότι οι μνηστήρες (δάνειες δυνάμεις) τελικά είχαν “πάρει” την Πηνελόπη από παντού.


    H κυρία Μπιρμπίλη, Υπουργός Περιβάλλοντος, φοράει μπλουζάκι με την ονομασία FITCH και το λογότυπο της ALPHA BANK.

    Απλώς να θυμίσω το ότι όνομα FITCH παραπέμπει στον γνωστό οίκο αξιολόγησης και η ALPHA BANK, ασχέτως του αν ήταν χορηγός του Μαραθωνίου,είναι μια ιδιωτική τράπεζα. Είναι δυνατόν να διαφημίζεται απο υπουργούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Τ-shirt είναι από τα Καταστήματα Abercrombie & Fitch της Νέας Υόρκης (πολύ sic !!), εκεί που πρόσφατα βρέθηκε η κυρία. Ήμουν κι’εγώ την εποχή αυτή στην ίδια πόλη και στα Καταστήματα, ευτυχώς που δεν τη συνάντησα. Και για να πούμε κάτι σοβαρό. Η επέτειος της μάχης του Μαραθώνα και, σαν αποτέλεσμα, ο μαραθώνιος δρόμος, είναι σύμβολα της ιστορίας μας. Δικαίωμα του κ. Πρωθυπουργού και της κας Υπουργού να συμμετάσχουν.
    Όμως, η εκμετάλευση και από τους δύο για λόγους ΠΑΣΟΚικής προπαγάνδας, απαράδεκτη.

    Ομως, ούτως ή άλλως είναι ορθόν μια υπουργός της κυβέρνησης να διαφημίζει πολυκαταστήματα της Ν.Υ.και να τρέχει με logo
    ιδιωτικής τράπεζας ;
    Τι θα γινόταν αν έτρεχε με ένα επετειακό μπλουζάκι της Μάχης του Μαραθώνα ; Αλλά πως θα δείχναμε ότι επισκεπτόμαστε sic καταστήματα της ΝΥ ;

    Μηπως ηταν μαζι με το Δρουτσα οταν σηκωσε τα μαγαζια και εγινε θεμα στις αμερικανικες εφημεριδες γιατι απασχολησε την τοπικη αστυνομια με τη φυλαξη του στα ψωνια ;


    Σφίγγεται το γεροπουρό, αμ η άλλη η βλαχούλα, πήγε με το μπλουζάκι να μας πεί οτι “ψώνισε” απο κεί…

    Θέε μου, πόσο “τσοπάνηδες” είναι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΑΣΟΚΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ....
    Σε καιρό κρίσης 700 ευρώ για να κουρευτεί η οικογένεια Παπανδρέου !

    Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του politicsnews.gr, o κ.Παπανδρέου με την σύζυγό του και την κόρη του πήγαν για κούρεμα στον “Χατζή”
    και πλήρωσαν 700 ευρώ.”Καλά δεν συμπάσχεται με τον ελληνικό λαό που πεινάει”ρώτησε γυναίκα.....
    εφοπλιστή τον Έλληνα πρωθυπουργό για να λάβει την ειρωνική του απάντηση: “Γιατί εσείς που κουρεύεστε;”.

    Η γυναίκα του εφοπλιστή-δεν είναι γνωστός- απάντησε πως “όσα λεφτά έχω βγάλει εγώ με τον άντρα μου είναι δουλεμένα και βάση επιχειρηματικών σχεδίων.
    Και εγώ δεν είμαι πολιτικός, ούτε τα έχω κάνει θάλασσα…”.

    Ο κ.Παπανδρέου χαμογέλασε και έφυγε από το ακριβό κουρείο του Νέου Ψυχικού αφήνοντας πίσω του 700 ευρώ. Λίγο παραπάνω από τον βασικό πρώτο μισθό που επιβάλλει η Τρόικα με την συγκατάθεση της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση