GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναδιπλώνεται τώρα η Ντόρα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Η σημερινή "παρτίδα" στο χώρο της κεντροδεξιάς λήγει με νικητή τον Αντώνη Σαμαρά αφού έκανε επίδιειξ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Η σημερινή "παρτίδα" στο χώρο της κεντροδεξιάς λήγει με νικητή τον Αντώνη Σαμαρά αφού έκανε επίδιειξη ισχύος χωρίς προβλήματα στη συνεδρίαση της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Οι πληροφορίες λένε ότι το στρατόπεδο της Ντ. Μπακογιάννη προχωρά σε αναδίπλωση για λόγους τακτικής. Ετσι ο δεύτερος γύρος αποχωρήσεων βουλευτών από τη ΝΔ παίρνει αναβολή. Για...
 πόσο ακριβώς διάστημα, θα φανεί...

22 σχόλια

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ;


    ΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΗΤΑΝ ΞΕΔΙΠΛΩΜΕΝΗ.

    ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΨΑΛΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ .


    ΤΙ ΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΕΛΛΗΝΙΣ" ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ = 666 !!!!

    ( 5+30+30+8+50+10+200 και
    40+80+1+20+70+3+10+1+50+50+8 =
    333 + 333= 666 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΟΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είτε της αρέσει, είτε δεν της αρέσει η κυρία, που, τώρα, στα μεθώριμα χρόνια της επανανακάλυψε τον νεοφιλελευθερισμό (ενώ πέρυσι, διεκδικώντας την αρχηγία της Ν.Δ. ώμνυε στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και καταδίκαζε τον νεοφιλελευθερισμό), θα μείνει να είναι αυτό που την καταδίκασε ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας κατά την περυσινή εκλογή :

    Στέλεχος δεύτερης γραμμής και μη πρωθυπουργίσιμη.

    Δεν είναι ότι δεν έχει προσόντα. Προσόντα και ικανότητες έχει, αλλά εκτός από αυτά έχει και κακούς φίλους (π.χ. Μιχάλης Χριστοφοράκος), μεγάλη απληστία, ορατή μοχθηρία και αχαριστία απέναντι σε μια παράταξη, που την ανέδειξε, κατά τον ίδιο τρόπο, που έβγαλε από την πολιτική αφάνεια τον πατέρα της, του οποίου τα χειρότερα χαρακτηριστικά κληρονόμησε.

    Αλλά δεν είναι μόνον αυτά, που την κάνουν απεχθή στην μεγάλη μάζα του πληθυσμού.

    Απεχθέστερη γίνεται από την δουλική Μνημονιοφροσύνη της, από την επιδεικτική προσπάθειά της να γίνει εξάρτημα και υποπόδιο των συμφερόντων των μοντέρνων κατακτητών της χώρας, καθώς και συνεταίρος του κύριου και ατόφιου εκφραστή και επιστάτη τους στον τόπο μας. Του μοιραίου ΓΑΠ, του οποίου τα σχέδια και την μακροημέρευσή του στην εξουσία βοηθάει οικειοθελώς, με όλη της την ψυχή.

    Οι προσπάθειές της θα αποβούν μάταιες, παρά την όποια πρόσκαιρη ανάσα πάρει ο ΓΑΠ και η κατοχική κυβέρνηση του τόπου, οι οποίοι προφανώς εκμεταλλεύονται και θα εξακολουθήσουν να εκμεταλλεύονται αυτές τις άοκνες, ομολογουμένως, προσπάθειες της κυρίας Ντόρας Μητσοτάκη. Και θα αποβούν μάταιες αυτές οι προσπάθειες, διότι οι καιροί είναι τόσο σκληροί - και θα γίνουν ακόμα σκληρότεροι -, που δεν επιτρέπουν πλέον την κυριαρχία της εικόνας και των επικοινωνιακών παιχνιδιών, πάνω στην ωμή και ζοφερή, για τον ελληνικό πληθυσμό, πραγματικότητα.

    Αυτή η πραγματικότητα θα λάβει τέτοιες διαστάσεις και θα καταστεί τόσο γρήγορα άσχημη, ώστε, με την πάροδο του χρόνου, δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο κυριαρχίας στις φιλομνημονιακές δυνάμεις του τόπου, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν και ζήτημα πολιτικής επιβίωσης.

    Όλα τα άλλα είναι ζήτημα χρόνου και αγώνας δρόμου ημιαντοχής. Η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς μπορούν να περιμένουν και θα αντέξουν αυτήν την επιχειρούμενη νεοαποστασία, η οποία, προφανέστατα, στηρίζεται από ευρέα τμήματα της παραζαλισμένης και έντρομης από τις καιταιγιστικές εξελίξεις του τελευταίου 12μηνου ελληνικής κοινωνικοοικονομικής και πολιτικής ελίτ, όπως επίσης και από τον ξένο παράγοντα, δηλαδή τους μοντέρνους μεταναζιστές κατακτητές της χώρας μας.

    [Η κυρία Αγκέλα Μέρκελ μάλιστα, ανακάλυψε και ... νίκη (!!!) του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες τοπικές εκλογές, προσπαθώντας να αβαντάρει το κουτσό άλογο, που λέγεται ΓΑΠ, για την ... περιφανή ήττα του οποίου μπορείτε να δείτε στο μπλογκ μου το θέμα : "Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές 2010 : Μια προσπάθεια τελικής αποτίμησης. (Η εντυπωσιακή εκλογική καθίζηση του ΠΑΣΟΚ προοιωνίζει και το δυσοίωνο μέλλον του)" http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2010/11/2010.html ].

    Κοντός ψαλμός αλληλούϊα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά την αποχώρηση του κοντογιάννη, σπουδαία τα λάχανα.
    Ένας παντελώς άγνωστος στην ΗΛΕΙΑ που το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ και ο ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ (ναι αυτός που κατηγορήθηκε για σεξουαλικη παρενόχληση) τον έχρησαν υποψήφιο Βουλευτή εις βάρος του Χάρη Λουμάκη που όλες οι δημοσκοιπήσεις τον έφεραν εκλόγιμο το 2004.
    Αλλά αυτό το κόμμα τρώει τους συνεπείς αγωνιστές του κσι ασπάζεται τους καθε λογίς λογίς οσφυοκάμπτες όπως τους αποστάτες του ΠΑΣΟΚ ΑΧΙΛΕΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ .
    Λοιπόν με τέτοια συμπεριφορά της εκάστοτε ηγετικής ομάδας του κόμματος λογικές είναι και οι αποστασίες τύπου κοντογιαννη και λοιπων καραγκιόζηδων που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ.

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΝΕΥΣΤΑ ...
    Παραίτηση του Πολιτικού Συμβουλίου ζητάει ο Γ. Παπανδρέου.


    Την ανασύνθεση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ προωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου. Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα, ο πρωθυπουργός θα ζητήσει τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος με στόχο την εκλογή νέων μελών.

    Κατά την προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση όλων των μελών του οργάνου. Είναι μια κίνηση που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Παπανδρέου λέγοντας ότι θα κινήσει τη διαδικασία, μετά τις περεφερειακές και δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;

    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ύστερα από 25 χρόνια Ντόρο- κρατίας οικογένειο-κρατίας και φαύλο –κρατίας η πρωθιερέια της διαπλοκής Ντόρα , συνεχίζει να βάζει τις προσωπικές φιλοδοξίες της πάνω από το συμφέρον της καταχρεωμένης πατρίδας την οποία αφαίμαξε…

    "
    Πέλαγος θα σκίσω πολιτικό,
    αρχηγία να έχω κι ρευστό,
    μα αν σύμμαχος μου είσαι πάντα εσύ,
    πάντα ο νους μου θα 'ναι στο πουγκί
    "

    Ξέρεις σύμμαχε της Ντόρο- φιλοδοξίας πόσοι οπαδοί ,
    φίλοι και συναγωνιστές της όσιας οικογενείας έχουν ξεπεταχτεί,
    ως καμένοι, αφού πρώτα τους άρμεξαν και τους ξεζούμισαν ολοκληρωτικά ;

    Είναι γνώστη η μεταχείριση, που επεφύλαξε η αρχομανής κόρη του εφιάλτη δράκουλα , σε ανθρώπους που την στήριξαν, αγωνιστήκαν και εξετέθησαν μαζί της!

    Τους πούλησε σχεδόν όλους , προκειμένου να εξυπηρετήσει προσωπικά –οικογενειακά συμφέροντα Η Ντόρα είναι αμνήμων… ανάλγητη…. και άφιλη… λόγω κληρονομικού D.N.A καταγεγραμμένου διαχρονικά στην πολιτική συμπεριφορά από όλο της το σοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εδω...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ
    ΓΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ
    ΜΕ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ ΧΟΝΤΡΟΥ
    ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ
    -----------------------------------
    Μέγα το θράσος της κυρίας αυτής,
    σε σημείο εξοργιστικό.

    Το παρελθόν δεν διαγράφεται επειδή έτσι βολεύει τη Ντόρα Μητσοτάκη Κούβελου.
    Άκου λέει δεν με αφορά το παρελθόν!

    Ούτε το ΝΑΙ στο Μνημόνιο ξεχνιέται, ούτε οι θέσεις υπέρ του προδοτιοκού σχεδίου Ανάν διαγράφονται, ούτε τα κολλητιλίκια με το μεγαλύτερο μιζαδόρο της Ελλάδας, το Χριστοφοράκο,
    ούτε οι σπιουνιές σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας.

    Τίποτε δεν διαγράφεται, να πείτε στην κυρία.
    Μια γειτονιά είναι όλη η Ελλάδα και γνωριζόμαστε όλοι.

    Εάν μία "προχωρημένη" πάει και κάνει παρθενοραφή δεν πάει να πεί ότι η γειτονιά της σταμάτησε να θυμάται το παρελθόν της.
    Αυτή μπορεί να θέλει να "ξεχάσει" αλλά αυτό δεν αφορά τη γειτονιά.

    Οι γείτονες "προχωρημένη" την ανεβάζουνε, "προχωρημένη" την κατεβάζουνε.
    Λοβοτομή δεν θα κάνει ο λαός επειδή έτσι βολεύει τα συμφέροντα που χρηματοδοτούν και κρύβονται πίσω από την κυρία αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχώς ο κόσμος την πήρε πολύ νωρίς ειδηση την κυρία Μητσοτάκη και μάλλον θα γλυτώσουμε τις περιπέτειες που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει η εν λόγω κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.ΤΙ ΣΟΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΙΤΕΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ;ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τις καλλύτερες μαλακίες που έχουν γραφεί σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκανα σύγκριση τών Ιρλανδων δημοσιογράφων μέ τούς Ελληνες νοικιασμένους από τή Τρόικα δημοσιογράφους,
    καί αμέσως κατάλαβα γιατί κλείνουν τό ένα μετά τό άλλο τά ΜΜΕ.

    Να κλείσουν όλα αυτά τα παράσιτα.
    Δεν προσφέρουν σην χώρα και είναι αντιπατριωτικά.

    ΑΝ ΚΑΙ...
    δεν αλαξε και τιποτα…
    σε λιγο καιρο θα ανοιξει ξανα το “ΝΕΟ ΒΗΜΑ”, τα”ΝΕΑ ΝΕΑ” κτλ. κτλ. κτλ.οπως νεος Πανιωνιος !!!
    Βαρεσανε ενα μεγαλοπρεπες κανονι,απαλλασσονται απο χρεη
    προς το Δημοσιο(εφορια) και οπου αλλου(Τραπεζες,Δανεια), ξεφορτωνονται μισθους μεγαλυτερους των σημερινων νεων δεδομενων,και μετα πεντακαθαριδιδες τα ιδια ακριβως σκουλικια,βλ.Μπομπολας Ψυχαρης κ.α ξανανοιγουν τα μαγαζια τους με νεα φιρμα και νεα οικονομικα δεδομενα.
    Σιγα τα αυγα τωρα που εκλεισαν.. για κανενα μηνα και αν……….

    ΟΜΩΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ...

    ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
    μην την αγοράζεις απλώς !!

    ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    πάτα το OFF !!!

    Καί τώρα τί θά κάνουμε χωρίς Σωμερίτη πού χοροπηδούσε εκστασιασμένος πάνω στά πτώματα τών βομβών ουρανίου στήν Γιουγκοσλαβία?

    Καί τώρα τί θά κάνουμε χωρίς τήν ύπαρξη τού τελευταίου υποστηρικτή τού Λογιστή Σημίτη πού πρώτος πρώτος έβαλε τά θεμέλια γιά τόν αφανισμό τής Χώρας ??
    -----------------------------------
    XTIKIO PASOK
    ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΑΙΜΑ ΜΕ ΠΥΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...

    ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ,,

    ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
    ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ
    ΚΑΙ ΛΕΚΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ PRESS - ΠΑΣΟΚ.
    -----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν........ κανει το κοριτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να γιατί θα γίνουν
    πρόωρες εκλογές___________________

    Οι παλιοί καλοί καπεταναίοι διαφεντεύανε στις θάλασσες γιατί παρατηρούσαν προσεκτικά τα σημάδια του καιρού και προέβλεπαν τις δυσκολίες που θα ακολουθήσουν. Αργότερα το ίδιο έκαναν και στις παγκόσμιες αγορές και κατάφεραν να διαφεντέψουν και την παγκόσμια ναυτιλία.

    Εξωστρεφείς, ευέλικτοι και δεινοί διαπραγματευτές μαζευόντουσαν στις καλές εποχές και αναπτύσσονταν στις δύσκολες όταν οι άλλοι ψαχνόντουσαν.

    Η ελληνική κυβέρνηση σήμερα όμως δεν έχει καπετάνιο. Εδώ που τα λέμε δεν έχει ούτε καν αξιωματικούς. Ούτε τα σημάδια των καιρών είδαν, ούτε τις δυσκολίες προέβλεψαν ούτε διαπραγματεύτηκαν και ούτε τη συγκυρία του ότι πρώτοι μπήκαμε στη διαδικασία του μηχανισμού στήριξης κατάφεραν να εκμεταλλευτούν, έστω την τελευταία στιγμή αποκομίζοντας κάποια οφέλη που οι επόμενοι όπως η Ιρλανδία και πιθανόν η Πορτογαλία δεν θα μπορούν να έχουν.

    Και όλα αυτά γιατί τα πάντα έγιναν χωρίς σχέδιο και με μόνο σκοπό να ικανοποιηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα των οποίων ο στόχος είναι η αναδιανομή της πίτας στην χώρα.

    Αυτοί τους στήριξαν και περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα που όμως δεν ήρθαν. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων καθώς επίσης και μια σειρά από άλλα διαρθρωτικά μέτρα. Που ναι μεν πρέπει να γίνουν αλλά και με συγκεκριμένες προδιαγραφές για να ικανοποιήσουν τους εντολοδόχους.

    Μετά τις τελευταίες παλινδρομήσεις του ΓΑΠ έγινε αντιληπτό ότι η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να καταφέρει μόνη της και χρειάζεται ενίσχυση και από άλλους πρόθυμους συνεταίρους. Γι’ αυτό ενισχύθηκε ο Καρατζαφέρης, προωθείται η αποστασία του κόμματος της κόρης του μπαμπά της, ετοιμάζεται ο Δημαράς και οργανώθηκε ο Κουβέλης.

    Να θεωρείται επίσης ως δεδομένο και το άλλο σενάριο: Σύμφωνα με το οποίο ο Γ. Παπανδρέου θα πάει ούτως ή άλλς σε εκλογές επειδή δεν θέλει να χρεωθεί μόνον αυτός και το ΠΑΣΟΚ την πτώχευση και την επιδείνωση της κατάστασης.

    Στην πρώτη λοιπόν ευκαιρία που οριοθετείται την προσεχή άνοιξη και σίγουρα πριν λήξει η προθεσμία του εκλογικού νόμου για τη λίστα, θα χρησιμοποιήσουν την ανεπάρκεια του πιο ανέφικτου προϋπολογισμού που είδαμε ποτέ, για να προκηρύξουν εκλογές.

    Η παρέα των προθύμων θα είναι έτοιμη τότε να ενισχύσει την παραπαίουσα παρέα του ΓΑΠ, όπου με καραμέλα τη συναίνεση για τη σωτηρία της χώρας θα προσπαθήσουν να αντέξουν μερικούς μήνες σαν κυβέρνηση εθνικής ενότητας για να φέρουν σε πέρας τις εντολές των αλλοδαπών και ντόπιων αφεντικών τους.

    ‎Το σύστημα βρυχάται. Κανείς δεν είπε ότι θα έπεφτε χωρίς να αντιδράσει. Κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο. Η τελευταία πράξη του έργου μόλις ξεκίνησε.

    Εμείς θα μείνουμε σταθερά απέναντι.

    Χαμογελάμε όμως στη θέα των θλιβερών μαριονεττών που τους κινούν τα νήματα και αυτοί χορεύουν.
    Ψωροπερήφανα τσιράκια μιας ξιπασμένης εξουσίας που παραπαίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 26 Νοε 2010 7:53:00 μ.μ.


    ΔΕΜΑΤΡΑΚΙ

    ΑΡΧΙΣΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖ Η ΝΟΥΜΙΖΟΥ;

    ΧΑΣΑΤΙ ΤΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥΛΑΚΙΑΜ;

    ΔΕΜΕΤΡΑΚΙ

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΙ ΠΙΚΡΙ

    ΠΕΣ ΤΗΝ ΘΚΙΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΙΤΙ ΓΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (ΑΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΣ ΙΣΥ)


    ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΥ ΨΙΛΟ ΟΥΛΝΙ ΔΕΜΕΤΡΑΚΙ


    ΚΙ ΑΣΕ ΤΣ ΑΒΑΝΤΙΣ ΙΣΥ


    ΑΚΣΑ ΟΤ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝ ΑΛΛΟΥ.


    ΚΑΝΑ ΡΑΔΙΚΙ ΑΡΕ ΔΕΝ ΜΑΖΙΨΙΣ ;



    ΡΕΤΑΛΙ ΔΕΜΕΤΡΑΚΙ
    ΡΙΤΑΛΙΑ ΓΙΝΑΤΙ ΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΟΥΣΤ ..ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΨΗΓΜΑΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ), ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΡΩΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΟΥ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΟΥΛΙΟΥ")

    Γ@ΜΩ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗ, ΧΙΤΙΚΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ,


    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 27 Νοε 2010 10:28:00 π.μ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ,ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ.ΤΟ 95%ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ,ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΕΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση