GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την απεργία των δημοσιογράφων‏...

Γράφει ο Ουδέτερος Τι έγινε ρε μάγκες, σας μπήκε και σας το αγγούρι τώρα και ξεκινήσατε απεργίες. Τι νομίζατε, σε καιρό ύφεσης, θα μένατ...

Γράφει ο Ουδέτερος
Τι έγινε ρε μάγκες, σας μπήκε και σας το αγγούρι τώρα και ξεκινήσατε απεργίες. Τι νομίζατε, σε καιρό ύφεσης, θα μένατε εσείς απʼ έξω. Ένα ολόκληρο σύστημα ΜΜΕ που συντηρείται εξ ολοκλήρου από τα πολιτικά κόμματα δεν θα κατέρρεε κάποια στιγμή. Έκαναν απεργία οι νταλικέρηδες, τους κατακρίνατε, διαστρεβλώνατε τα θέματα και τους θάβατε από τα κανάλια σας, έκαναν απεργία οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ, τους κατακρίνατε, διαστρεβλώνατε τα θέματα και τους θάβατε από τα κανάλια σας, έκαναν απεργία οι λιμενικοί, τους κατακρίνατε, διαστρεβλώνατε τα θέματα και τους θάβατε από τα κανάλια σας.
Τώρα που ήρθε η σειρά σας να κάνετε απεργία ξέρετε ποια είναι η συμπαράσταση που έχετε από τον Έλληνα πολίτη. Πάρτε τα τρία μας. Καλά να πάθετε. Να μάθετε να είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί και να μην κρύβεστε πίσω από τα κόμματα. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να εργάζονται προς όφελος του γενικού συνόλου και όχι προς όφελος των κομμάτων. Αυτό που καταφέρατε είναι να...
 μην σας εμπιστεύεται πλέον κανένας. Γιʼ αυτό και τα δελτία ειδήσεων έχουν πατώσει στην τηλεόραση. Καλύτερα να βλέπεις στον Alpha πως τηγανίζουν τον μπακαλιάρο παρά να βλέπεις την Τρέμη που προσπαθεί να σε πείσει ότι για όλα φταίει ο εργαζόμενος πολίτης και κανένας άλλος. Και αν δεν βάζατε και στις εφημερίδες τα CD και τα DVD, τότε δεν θα πουλάγατε απολύτως τίποτα. Πάρετε παράδειγμα τους Ιρλανδούς δημοσιογράφους. Δημοσιογράφοι με τρυφερά και όχι τρυφερά δημοσιογράφοι που είστε εσείς. Είναι που βάζεις το τρυφερά (με το τρυφερά το πιάσατε το υπονοούμενο, δεν θέλω να γίνομαι χυδαίος όπως λέει και ο Λαζόπουλος, μην με κόψει η ΕΣΗΕΑ στον αέρα).
Πήραν συνέντευξη οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι τον πρωθυπουργό και τον υπουργό οικονομικών της χώρας τους και τους ξέσκισαν και τους δύο. Ψεύτες τους ανέβαζαν, ψεύτες τους κατέβαζαν, προδότες τους ανέβαζαν, προδότες τους κατέβαζαν. Οι δικοί μας (6 σε σύνολο απʼ ότι θυμάμαι) μαζεύτηκαν σε ένα τραπέζι για να πάρουν συνέντευξη από τον Παπανδρέου και αντί να τον ξετινάξουν, γιατί άλλα μας έλ!
εγε και άλλα έκανε, αυτοί μόνο π… που δεν τον πήραν.
Είστε απαράδεκτοι, και ό,τι σας συμβεί σας αξίζει.
Ευχαριστώ

24 σχόλια

  1. ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ....

    ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

    ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΘΡΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ.
    ΗΡΘΕ ΟΙ ΣΕΙΡΑΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΜΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΝΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικά απεργία δημοσιογράφων ισούται με απεργία παπάδων... δεν γίνεται. Η δημοσιογραφία (υποτίθεται πως) είναι λειτούργημα και θα έπρεπε να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους με το να αποκαλύψουν τη ρεμούλα των πολιτικών που τους "καταπιέζουν" κι αυτούς, και όχι να εκβιάζουν το κράτος για να μαζέψουν κι εκείνοι κάνα ψίχουλο.

    Θέλετε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας; Ξεμπροστιάστε αυτούς που σας ρήμαξαν. Σταματήστε την κομματική δημοσιογραφία και ακολουθείστε το παράδειγμα του Ιρλανδού δημοσιογράφου που τα έχωσα στον προθυπουργό τους μπροστά στα μάτια της υφηλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε φίλε, μην προσπαθείς να μου εξηγήσεις, πόσο ηλίθιος είσαι. Δεν με ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέων ο άσοφος30 Νοε 2010, 5:10:00 μ.μ.

    Οι δημοσιογράφοι έχουν καβαλήσει για τα καλά το καλάμι. Το έπαιζαν ότι είναι ην 4/η εξουσία ΤΡΟΜΑΡΑ τους.
    Τώρα αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει και κατέβηκαν σε απεργία.
    Τόσο καιρό που είσαστε?
    Σε μόνιμη αργία σας βλέπω και δεν με ξενίζει το γεγονός.
    Εσείς μόνο δεν το βλέπατε και ξέρετε γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΟΥΔΕΤΕΡΕ,Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΟΥΔΕΤΕΡΕ,Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο ρε φίλε!!! Χρόνια είχα να διαβάσω κατι τόσο ξεκάθαρο, καλά κάνεις και τους τα χώνεις!!! Χωρίς την αδειά σου άκανα copy - paste το κείμενό σου και το έστειλα σε όλους τους φίλους μου, πιστέυω να μου το εγκρίνεις εκ των υστέρων. Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σμυρνιος
    Έλεγα σήμερα σε φιλο απεργούντα δημοσιογράφο: Για τον κόσμο δημοσιογράφοι είναι όσοι βλέπει (και ότι βλέπει) στην τηλεόραση. Οι άλλοι δεν υπάρχουν. Το αρθράκι το επιβεβαιώνει. Ποιος ασχολείται τι γίνεται πχ στον ΣΚΑΙ, ή στην Απγευματινή ή στο ΒΗΜΑ;
    Άλλωστε η στάση "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" (ανέκδοτο Χριστόδουλου) είναι γνωστή και "ο κοσμος" το εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, των συνδικαλιστών, των φορτηγατζήδων, των ναυτεργατών και έπεται συνέχεια...έως ότου χτυπήσουν και τη δική σου πόρτα αλλά δεν θα έχει μείνει κανείς να σε υποστηρίξει έλεγε ο ΜΠρεχτ. Ψιλα γραμμματα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουδέτερε γιατί δεν πας να ζήσεις στην Ελβετία και να μας αφήσεις ήσυχους; Ενα απο τα συνήθη λάθη που κάνουν οι νεοέλληνες είναι οι γενικεύσεις. Ολοι οι μπάτσοι είναι γουρούνια. Ολοι οι δικαστές είναι "πιασμένοι", όλοι δημόσιοι υπάλληλοι αργόμισθοι, όλοι οι πολιτικοί μακάκες, όλοι οι δημοσιογράφοι "πουλημένοι"κ.ο.κ. Συνέπεια αυτής της "λογικής" - αλλά φυσικά και των άλλων στρεβλώσεων -που κουβαλάμε ως παρακαταθήκη απο την αρχαιότητα μας οδήγησε - μεταξύ άλλων - εδώ που είμαστε σήμερα.Καταλήγουμε λοιπόν στους περίφημους κοινωνικούς αυτοματισμούς (άνοιξε λεξικό - γιατί μάλλον δεν γνωρίζεις καν τι σημαίνει αυτό). Ουδέτερε δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις
    (μάλλον άφησε ο μπαμπάς κανα δύο διαμερισματάκια ε;), Αλλά μακάρι να πάθεις τα χειρότερα επαγγελματικά και μόλις το αγγούρι μπει στον πρωκτό θα νοιώσεις καλύτερα. Αν δεν συμβεί αυτό μπορείς να κάνεις αυτό που έκανες παντα...βάλε δάχτυλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστά τα λες, αλλά μη βρίσκεις ευκαιρία για να δικαιολογήσεις όλες τις προηγούμενες κατηγορίες εργαζομένων που αναφέρεις. ΓΙα παράδειγμα, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ είναι οι πρώτοι που πρέπει να νιώσουν τι σημαίνει κρίση, αφού τόσα χρόνια αμοίβονται πέρα από τον ελληνικό μέσο όρο, χωρίς να παράγουν απολύτως τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ. Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TH ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΤΡΕΨΑΝ...

    ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!
    ΡΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

    ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. simfono ke epafksano!!!
    Ta tomaria
    oi adelfes tou MEGA-Lampraki kai oi Filippinezes tou ALTER.Kati mistoi 30.000-40.000 ke thelete simparastasi eq

    Tha sas stirixi o kakos dimosios tomeas tora. Tha sas dosi apo ta 3 to makritero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι δημοσιογραφοι ειναι απλα
    υπαλληλοι των αφεντικων τους
    (Κομματα , ομαδες , εταιριες
    ομιλοι)
    Παπαγαλακια των συμφεροντων.
    Αλλα μην τους κατηγορούμε.
    Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και να σκεφτείς πως και στα "φανερά" που δηλώνουν οι λειτουργοί της... συσκότισης δε βάζουν ούτε ΦΠΑ. Μήπως για να μη μας επιβαρύνουν;
    αλλά και πάλι τη βρήκαν τη λύση με τα blogs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TH ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΤΡΕΨΑΝ...

    ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΥΔΕΙΣ..!

    30 Νοε 2010 7:53:00 μ.μ.


    Μέ τήν άδεια σου νά τό διορθώσω.

    ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΑΤΡΕΨΑΝ

    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΟΥΔΕΙΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι ειναι ερπετα,πουλημενα τομαρια,ρουφιανοι,παπαγαλοι αλλα το κυριωτερο ομως ειναι αμορφωτοι,και βλακες αναφερω καποιους ως παραδειγμα , Αυτιας , Παπαδακης , Καμπουρακης , οικονομεας , ολοι τους για την χωματερη, σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΟ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ'ΑΛΛΑ
    ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, μην προσπαθείτε να μας εξηγήσετε, πόσο ηλίθιοι είστε. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,

    μην προσπαθείτε να μας εξηγήσετε το πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είστε...


    ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση