GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δικά μας ΜΜΕ...

Toυ Θωμά Χρ. Ηλιόπουλου ( rizospastikhdexia.blogspot.com ) Στην εποχή που ζούμε , οι δικτατορίες δεν χρειάζονται όπλα και πραιτοριανούς....

Toυ Θωμά Χρ. Ηλιόπουλου
(rizospastikhdexia.blogspot.com)

Στην εποχή που ζούμε, οι δικτατορίες δεν χρειάζονται όπλα και πραιτοριανούς. Επιβάλλουν την άποψη τους στις πλατιές μάζες με την πλύση εγκέφαλου των ΜΜΕ. Είναι καταπληκτικό πως κατευθύνουν την κοινή γνώμη.
Στην εποχή που ζούμε, τα ΜΜΕ δεν μεταφέρουν πια το ‘‘μήνυμα’’, δεν μεταφέρουν πια την είδηση. Στην εποχή που ζούμε, τα ΜΜΕ κατασκευάζουν το μήνυμα που θέλουν, όπως...
ακριβώς το θέλουν, διογκώνουν ή θάβουν την είδηση που επιθυμούν. Ο Μεγάλος Αδελφός σίγουρα ζει ανάμεσα μας και ο Γκαιμπελς δικαιώνεται.
Γι’αυτό, στην μάχη για την σωτηρία της πατρίδας από την χρεοκοπία και τον δοσιλογισμό, η οποία πρόκειται να λάβει γιγαντιαίες διαστάσεις τον επόμενο καιρό, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποκτήσει τα δικά της ΜΜΕ.
Ήταν πάντα προφανές, πως πολεμήθηκε η ΝΔ στον χώρο την μέσων και πως διαστρεβλώνονται οι ειδήσεις που την αφορούν ή οι απόψεις που εκφράζει. Τελευταίο παράδειγμα, ο ‘‘καημός’’ των δημοσιογράφων – εκατομμυριούχων – υπαλληλίσκων της Νέας Τάξης να μας πείσουν ότι ο Σαμαράς, ντε και καλά, εγκαταλείπει την αντιμνημονιακη στάση του.
Οι μόνες περίοδοι που η Νέα Δημοκρατία προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, ήταν όταν η διαπλοκή αβανταρε τον Μητσοτάκη το 1989 (για να πάρουν τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες και γιατί ο Ανδρέας τόλμησε να προσπαθήσει να τους γονατίσει με έναν ‘‘δικό του’’, τον Κοσκωτα) και το 2004, όταν η ΝΔ σάρωνε σε όλη την χώρα και ήθελαν να πάνε με τον ισχυρό της στιγμής, κατά το αξίωμα Ο.Φ.Α. (όπου φυσαει ο άνεμος). Και τα δυο κράτησαν πολύ λίγο.
Φυσικά, η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες γιατί δεν ασχολήθηκε ποτέ πραγματικά με την στήριξη των δικών της μέσων, ούτε καν με τις δικες της εφημερίδες, οι οποίες κλείνουν η μια μετά την άλλη. Εξίσου ευθύνεται ο κόσμος της Κεντροδεξιάς που προτιμάει να διαβάζει Ελευθεροτυπία ή Βήμα (να μου κοπεί το χέρι καλύτερα).
Αν λοιπόν η ΝΔ επιθυμεί να περάσει το μήνυμα της στον λαό, να δείξει ότι αλλάζει, ότι έχει μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και σωτηρίας από την χρεοκοπία και την υποταγή, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΜΕ. Για αρχή, τουλάχιστον μια free-press (αν είναι δυνατόν για όλη την Ελλάδα) και έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Με τις κατάλληλες εμπορικές κινήσεις, το κόστος δεν θα επιβαρύνει το ταμείο του κόμματος, αλλά θα καλυφθει από τα διαφημιστικά έσοδα. Και το σίγουρο είναι ότι πολύς κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή.
Κόσμος αηδιασμένος από την προπαγάνδα, τον δοσιλογισμό και την ιδιοτέλεια των ΜΜΕ που κυριαρχούν αυτή την στιγμή. Και ο κόσμος αυτός θα φέρει κι άλλους κοντά μας. Γιατί οι πολλοί δεν ξέρουν. Δεν ξέρουν τίποτα. Απλά ακούνε ότι τους λένε τα κανάλια ή τα ραδιόφωνα και τα καταπίνουν αμάσητα. Είναι απίστευτο το πώς κάποιοι λένε ότι ‘‘ήταν μονόδρομος το μνημόνιο για να σωθούμε’’ ή ότι ‘‘απέχω γιατί είναι όλοι ίδιοι κι έτσι κι αλλιώς ο Καραμανλής κατέστρεψε την οικονομία’’, και δεν τα λένε αυτά γιατί είναι φανατισμένα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ. Τα λένε γιατί είναι ΠΡΟΒΑΤΑ. Και το μυαλό τους έχει κολλήσει κι έχει υποβαθμιστεί εξαιτίας της φτώχιας και της ημιμάθειας που έχει επιβάλλει η ‘‘προοδευτική παράταξη’’ στην χώρα μας.
Όσοι έχουν ξυπνήσει σ’αυτή την χώρα, ξυπνησανε λογω βιβλίων ή λογω του διαδικτύου. Στο διαδίκτυο, οι πατριωτικές δυνάμεις τα πάνε πολύ καλά, έχοντας κατατροπώσει τα σάπια μίσθαρνα όργανα της Νέας Τάξης και του ΔΝΤ, και στέλνουν καλά το μήνυμα εκεί που πρέπει. Οι ταλιμπαν-bloggers ουτως ή άλλως δεν πρόκειται ποτέ να γονατίσουν. Αλλά δυστυχώς, δεν έχει όλος ο κόσμος internet στην διάθεση του κι ούτε την ευχέρεια να σοφάρει όπως π.χ. εμείς. Υπάρχουν άνθρωποι άνεργοι, αγράμματοι, φτωχοί, ηλικιωμένοι που ανοίγουν την τηλεόραση και απλά κατευθύνονται από τις πρωινές, μεσημεριανές και βραδινές εκπομπές. Σε αυτούς λοιπόν πρέπει να φτάσει το μήνυμα ότι υπάρχει ακόμα Ελπίδα.
Αν λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί πραγματικά να σώσει την χώρα από τον όλεθρο στον οποίο οδηγείται, πρέπει άμεσα να χτυπήσει δυνατά στον χώρο της επικοινωνίας. Αρχικά με τους τρόπους που προανέφερα, και στην συνέχεια, ει δυνατόν, και με τηλεοπτικό σταθμό, συσπειρώνοντας γύρω του ευρύτερες πατριωτικές φωνές που μάχονται για την αλήθεια. Γιατί αν περιμένουμε τον συμβιβασμό και την υποταγή στην διαπλοκή των ΜΜΕ – εργολάβων για να μας ‘‘παίξουν’’ λίγο, τότε αύριο θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση με την τακτική του ώριμου φρούτου και θα έχουμε μια από τα ίδια της απογοητευτικής περιόδου 2004-2009. Αλλά η Ελλάς δεν αντέχει άλλες αποτυχίες πια.

23 σχόλια

  1. Μάθε ορθογραφία ρε, διανοητικά καθυστερημένε φασίστα, χουντοδεξιέ!!!
    Γαμώ τον δωσίλογο παππού σου!!!

    Γαμημένη σκύλα, που δεν έχεις διαβάσει ένα βιβλίο στη ζωή σου!!!

    Γαμώ τον Παπαδόπουλό σου και τη Φρειδερίκη σου, Κουφιοκέφαλε φασιστόπουστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ δεξιέ κ. Τζών, εσύ που ενοχλείσαι από το ποστ μου περί αχρείας Δεξιάς.

    Ορίστε λοιπόν…

    1. Το χρέος υπήρχε και προ του 81’ και μην σφυρίζεις αδιάφορα...(δες την επιστολή Αβέρωφ προς Ράλλη το 1980-παρακαλώ- ότι τα δημόσια οικονομικά είναι στο ναδίρ και ότι αν δεν κάνουμε κάτι άμεσα "μας πήρε η κάτω βόλτα".

    2. Ο Ανδρέας ήταν πράγματι λαοπλάνος και λαϊκιστής, συμφωνώ μαζί σου...αλλά ο Κων/νος Καραμανλής τί ήταν??

    Πάντα υποστήριζα και υποστηρίζω, ότι η Ελληνική Δεξιά, σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά χριστιανοδημοκρατικά ή φιλελεύθερα κόμματα, είναι παράταξη δίχως ιδεολογία!!!
    Το ότι επικαλείται διάφορες έννοιες όπως «κοινωνικός φιλελευθερισμός» ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
    Ο μόνος συνδετικός ιστός, που συνδέει ενδοπαραταξιακά τους δεξιούς, είναι οι αναφορές στον εμφύλιο, στον Μεταξά, στον Παπάγο, στον αντι-κομμουνισμό, στην υπερσυντηρητική Εκκλησία, στο γκλομπ του χωροφύλακα, στον εθνικισμό, η κρυφή και φανερή συμπάθεια στη Χούντα και προπαντώς το Κράτος-Αγελάδα, που όταν το καταλαμβάνουμε πρέπει να μας ταΐζει και να μας διορίζει!!!!

    Ας γυρίσω στον Καραμανλή…Και ρωτάω:
    Δεν ήταν λαϊκιστής?? Ήταν δεξιός με τη διεθνή έννοια? Υπέρμαχος της ιδιωτικής οικονομίας??

    Όχι, φυσικά!!

    Πιό κρατικιστής από τον Καραμανλή (και τη φαύλη χούντα, επίσης) δεν υπήρξε!!!
    Αντί να ιδιωτικοποιεί εταιρίες (ως φιλελεύθερος γαρ)- δες Ολυμπιακή- αυτός εθνικοποιούσε ιδιωτικές και έχωνε μέσα πολίτες "καθαρών κοινωνικών φρονημάτων"!!!

    Άρα, ο Ανδρέας δεν έκανε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να ακολουθήσει αυτή την φαύλη Δεξιά πρακτική βολέματος και ρουσφετιού, αλλά με μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορά!!!

    Για πρώτη φορά έβγαλε από την αφάνεια και άτομα της Άλλης Ελλάδας, αυτής της αποκλεισμένης από την εποχή του Εμφυλίου, τους πολίτες β' Κατηγορίας, τα μιάσματα κατ’εσάς τους δεξιούς!!!

    Αλλά ο Αντρέας, όσα αρνητικά κι αν έχει να του προσάψει κανείς, προσαρμόστηκε γρήγορα στις νέες κοινωνικές συνθήκες και ανάγκες.
    Έφτιαξε το Νόμο Πεπονή (2190/94), ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην διεφθαρμένη και ρουσφετο-κρατούσα Ελλαδίτσα.
    Έφτιαξε το ΕΣΥ (θυμάστε πριν κατά τη δεκαετία του 70’, πόσα τουριστικά λεωφορεία φεύγαν για τη Βουλγαρία σε "εκδρομές υγείας" και μαζί τους πολύτιμο συνάλλαγμα??) κλπ. κλπ.

    3. Όσον αφορά το χρέος- όλες οι χώρες έχουν χρέη, αλλά με μιά διαφορά!!
    Η πιο σημαντική παράμετρος ενός χρέους είναι το εάν είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ (ελέγξιμο δηλαδή).
    Κάθε σώφρονα κυβέρνηση φροντίζει να ελέγχει το χρέος της, για να μην της ξεφύγει !!!

    Καμιά προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν άφησε να της ξεφύγει ο έλεγχος του χρέους.

    ΚΑΜΙΑ!!!!

    Ούτε του Α. Παπανδρέου, ούτε του Κ. Μητσοτάκη, ούτε του Κ. Σημίτη!!!

    Και ήρθε ο μπουχέσας της Ραφήνας μέσα σε 5 χρόνια ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Εύχομαι μόνο τα πράγματα να μην είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!!!!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ:

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ , ΤΟ 37% ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ? Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ BLOG , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ...ΓΕΛΟΙΟΤΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!
    ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ...
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ!!!

    ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ, ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ ΕΔΩ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΖΟΜΠΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!....

    ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ...

    Ο Ιρλανδικός Τύπος για την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ: «Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!»

    Ως κυβέρνηση «προδοτών του έθνους» θα περάσει στην ιστορία της Ιρλανδίας η δεξιά κυβέρνηση του Μπράιαν Κάουεν, που ώθησε τη χώρα στην ατίμωση της υπαγωγής σε καθεστώς υποτέλειας προς την ΕΕ και το ΔΝΤ, αν οι ιρλανδικές εφημερίδες αντανακλούν τα πραγματικά αισθήματα του ιρλανδικού λαού.

    «Αναίσχυντη παράδοση» έχει τίτλο η «Αϊρις Ντέιλι Μέιλ», καταγγέλλοντας ότι η κυβέρνηση «ύψωσε λευκή σημαία» και «έθεσε τέρμα σε ενενήντα χρόνια ανεξαρτησίας» της Ιρλανδίας.

    «Μετά από δυο εβδομάδες αναίσχυντων ψεμάτων, η κυβέρνηση πάει να ζητιανέψει στις Βρυξέλλες λόγω της χρεοκοπίας της χώρας που προκάλεσε η πολιτική της» γράφει η «Αϊρις Σαν» και συμπληρώνει: «Από εδώ και πέρα μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες θα διαχειρίζονται τις τύχες μας. Μας απομένει όμως μια εξουσία: να τιμωρήσουμε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του έθνους μας».

    «Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!», γράφει στο κύριο άρθρο της η φιλοκυβερνητική μέχρι τώρα εφημερίδα «Σάντεϊ Ιντιπέντεντ», η οποία είχε τίτλο «Η οργή ενός έθνους θα διώξει τον Κάουεν» και παρουσίαζε στην πρώτη σελίδα της, με τη μορφή... επικήρυξης, τα κεφάλια και των 15 μελών της κυβέρνησης με τους οκτάστηλους τίτλους: «Είπατε ψέματα, μας εξαπατήσατε, φύγετε τώρα για χάρη της Ιρλανδίας»!

    Ακόμη και η πιο δεξιά εφημερίδα της Ιρλανδίας, οι «Αϊρις Τάιμς», καλούν την κυβέρνηση να παραιτηθεί «για να λήξει αυτό το όνειδος», επειδή «δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει να κυβερνά αφού έχασε και το τελευταίο ίχνος κύρους, οπότε όσο νωρίτερα λήξει η επιθανάτια αγωνία της τόσο το καλύτερο για όλον τον κόσμο». Μέσα στο κλίμα αυτό, με επιθέσεις οργισμένων πολιτών εναντίον των αυτοκινήτων υπουργών και με μια μεγάλη διαδήλωση να οργανώνεται το Σάββατο εναντίον της κυβέρνησης, την εγκαταλείπουν πανικόβλητοι οι εταίροι της στην εξουσία.


    (ΥΓ.ΣΑΟΥΛ ΤΣΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ,ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΘΕΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΜΕΡΙΤΗΔΕΣ,ΧΕΡΚΟΥΛ ΜΙΛΛΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗΔΕΣ,ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ,
    ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΤΟΥΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αντίθεση με εμάς, που είμαστε μες την γλώσσα έξω και περιμένουμε το χαμόγελο των ξένων και την επόμενη δόση του δανείου για να πληρώσουμε την αλλοδαπή υπηρέτρια και την δόση για τις διακοπές στην Αράχοβα, οι Ιρλανδοί ντρέπονται

    τα πουτανοΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΚΩΛΟΥ.
    ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΟΙ
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σημίτης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω Siemens

    Δεν είναι φάρσα, δεν είναι τρολλιά. Η πληροφορία προέρχεται από άτομο που εργάζεται σε ιδιωτική κλινική και συμμετείχε σε παροχή πρώτων βοηθειών.

    Ο Σημίτης έκανε προχθές απόπειρα αυτοκτονίας γιατί έμαθε ότι η Γερμανία έχει στοιχεία για προσωπικό χρηματισμό του από τη Siemens, στα πλαίσια του γνωστού πλέον σκανδάλου.

    Τον έχουν φυγαδέψει στο εξωτερικό για εξετάσεις και αποθεραπεία, για να μη μαθευτεί κάτι και για να μην υπάρξουν φωτογραφίες στον τύπο.

    Σύμφωνα με την πηγή της πληροφορίας, όλοι οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή για το περιστατικό και έχουν επικοινωνήσει με την κλινική για πρώτη ενημέρωση. Στη συνέχεια έπεσε σιγή ασυρμάτου και τώρα κάνουν ότι δε συνέβει τίποτα.

    Όπως και με την περίπτωση Ζαχόπουλου, που όλοι είχαν δει το dvd και όλοι λέγανε ότι δεν το είδαν...

    Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέμα η
    ανάρτηση γιά την απόπειρα αυτοκτονίας του Σημήτη.
    Είναι ομως σίγουρο οτι
    ειναι ανίκανος ακόμη και γι αυτό εκτος αν είναι ένα ακόμη καραγκιοζιλίκη των ανθρώπων που
    .." δέν ήξεραν ή δέν ενημερώθηκαν για τις κινήσεις των συνεργατών τους.".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 1940 λίγο πριν τον πόλεμο ο παππούς του Γιώργου έστειλε τον Ανδρέα στην Αμερική για να μην πάει στο μέτωπο ο ίδιος ο Πατάκος έδωσε το διαβατήριο στον Ανδρέα επί χούντας να φύγει στην Αμερική αυτοί έχουν και διαβατήριο και υπηκοότητα για αυτό μην πιστευτέ τίποτα στα δύσκολα πάντα φεύγουν και αφήνουν εμάς να πληρώσουμε τα σπασμένα και τα φαγωμένα αυτοί τα φάνανε εμάς στείλατε το λογαριασμό βαράτε τους με τις υγείες μας ας προσέχαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και φυσικα το ονειρο ενος παιδιου ειναι ενα ποδηλατο.
    Θυμαμαι τι χαρα εκανα οταν το πρωτοπηρα θαμουν δεν θαμουν 6 χρονων τοτε..
    Και φυσικα και για καποιο με "λειψο" μυαλο ,καποιον καθυστερημενο στο μυαλο ,ασχετως ηλικιας ,το ονειρο ειναι παλι ενα ποδηλατο ..

    Θυμαμαι σε μια γιορτη κληρωθηκε ενα ποδηλατο και το δωσαμε στον "χαζο του χωριου"..
    Ηταν καποιας ηλικιας,λοιπον καθε μερα προπονηση,να και λιγο τα στηριγματα τελικα καταφερε και τομαθε!!...
    Ε! τι να σας λεω απο τοτε!!
    24 ωρες το 24 ωρο που τον εχανες που τον εβρισκες τον ...., πανω στο ποδηλατο ηταν!!

    Αλλα εδω προκειται για παρεξηγηση.
    Ρε εδω το πραμμα ειναι σοβαρο!!!

    Το καθυστερημενο παιντι της τσαντ ,που καποιες συμμοριες "κανανε" πρωθυπουργο ,τοχει παρακανει!!
    Ρε γαμωτο!
    Το πρωθυπουργικο αεροπλανο το περασε για ποδηλατο ,που του το δωσανε (οπως στον "χαζο του χωριου" το ποδηλατο) και του εχει γαμισει τα ραμματα!!
    Ρε το βλημα ,σε ενα χρονο το εχει ξεπατωσει ,θαχει φερει την περιφερεια της Γης ισαμε πεντακοσιες φορες!!!

    Και που δεν πηγε ρε το ουφο..
    Κουβαλωντας βεβαια μαζι του ΠΑΝΤΑ και καμμια 40-50 ατομα μεταξυ των οποιων το αχωνευτο "κ.μποτωνη" και την σκυλλα "κ.μπεθανη" !!
    Και ολο το συνεργειο της ΕΡΤ.
    Και να δινει .."συνεντευξεις" οπου τις ερωτησεις τις ξερει και τις απαντησεις τις εχει γραμμενες και τις διαβαζει!!!
    Παει ο προυπολογισμος της Ελλαδος.
    Μονον στα καυσιμα θα εχει φαει τον μισο προυπολογισμο.
    Αν σε αυτα υπολογισουμε και τα ξενοδεχεια,τα φαγητα,τα "μπνους" τα "εκτος εδρας" των δημοσιοκαφρων ,παει τετελεσται!!!
    Θα μας χωσει γερα μεσα το βλημα..

    Πειτε το παρακαλω ,οτι το "πρωθυπουργικο αεροπλανο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ποδηλατο"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
    ΧΑΧΑ...ΧΑ XΑ ΧΑ ΧΑ...
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΟΥΙΖ: ΧΘΕΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΟΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -----------------------------------
    καλως τον διανοητικά ηλίθιο του
    Πασοκ.
    παρατηρητή του ανοικτού ΚΩΛΟΥ
    ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΗΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΡΑΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟ Ε.Κ.Α.Β.
    ===================================

    ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ......
    ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΣΑΝΙ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ......ΡΕ.....


    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11...ΤΑΚΤΙΚΟΣ
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ==================================
    ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ,
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ................
    Η ΝΟΜΙΘΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΣΤΟ PRESS...
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
    ===================================

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
    ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ
    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ !!!
    ΓΑΜΙΩΛΑ ?

    XEΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟΣ
    ΠΕΣΤΟΥ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Σφάξτε τους όλους μετά τα Χριστούγεννα!»

    ...γραφουν οι συμπολιτευομενες (!!!) εφημεριδες για τον Ιρλανδο πρωθυπουργο και την κυβερνηση που τους παρεδωσε στα χερια των τοκογλυφων.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ!
    Δεν ειναι δυσκολο, αν και εχουν για προστασια στρατιες απο εβραιους της μοσαντ.
    Καταλληλα οπλα μπορουν να βρεθουν, σκοπευτες καλοι υπαρχουν, ολα μπορουν να γινουν οταν υπαρχει θεληση._________________________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δωσίλογο

    ==
    Δοσιλογο αχρηστο σακκι...
    Που παραδινεις και μαθηματα ορθογραφιας αθλιο σκατοπραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μερικοί αχρείοι δεξιοί δεν θέλουν να καταλάβουν ή μάλλον κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ότι το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας, δεν είναι η ύπαρξη ή μη και το ύψος του δημοσίου χρέους (γιατί και το να μην έχεις καθόλου χρέος δείχνει στασιμότητα, νέκρα, σύμφωνα με τους οικονομικούς αναλυτές) κατά τις προηγούμενες δεκαετίες μέχρι και σήμερα, αλλά η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ- ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ???

    Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα, κύριοι!!

    Κάθε σώφρονα κυβέρνηση φροντίζει να ελέγχει το χρέος της, για να μην της ξεφύγει !!!
    Κοιτά όσο είναι δυνατόν να το κρατά σε επίπεδα κάτω του 100% του ΑΕΠ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, για να μπορεί να υποστηρίζει το χρέος της.
    Το Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν 180 δις!!
    Το ΑΕΠ της χώρας την ίδια περίοδο ήταν 240 δις!!
    Υπολογίστε μόνοι σας τί ποσοστό επί του ΑΕΠ ήταν το δημόσιο χρέος!!!

    Καμιά προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση δεν άφησε να της ξεφύγει ο έλεγχος του χρέους.

    ΚΑΜΙΑ!!!!

    Ούτε του Α. Παπανδρέου, ούτε του Κ. Μητσοτάκη, ούτε του Κ. Σημίτη!!!

    Και ήρθε ο μπουχέσας της Ραφήνας μέσα σε 5 χρόνια ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Εύχομαι μόνο τα πράγματα να μην είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ!!!!

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΛΕΩ:

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -----------------------------------
    ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ ο διανοητικά ηλίθιο του
    Πασοκ.
    Ο παρατηρητής του ανοικτού ΚΩΛΟΥ
    ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΗΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΡΑΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟ Ε.Κ.Α.Β.
    ===================================

    ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ......
    ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΣΑΝΙ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ......ΡΕ.....

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11...ΤΑΚΤΙΚΟΣ
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΧΛΕΠΑΣ.
    ==================================

    ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ,
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ................
    Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΣΤΟ PRESS...
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!
    - και τώρα άρχισες να δικαιολογείς υπερωρίες Μουνοκολλάριε !!!!
    που δεν δικαιολογούνται.
    ===================================

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
    ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ
    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ !!!
    ΜΕΤΑΤΑΞΗ ...ΓΑΜΙΩΛΑ ?

    XEΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟΣ
    ΠΕΣΤΟΥ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    * θα πάει και φυλακή ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ..ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΟΥ ΕΦΑΓΕ
    ΚΑΙ για τον μισθό και τις υπερωρίες που σε δικαιλογεί
    για να χυδαιολογεις.. ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ.
    ΜΟΥΝΟΧΥΣΙΑ ΣΚΥΛΑΣ.
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" !!
    Καμμία αίσθηση καθήκοντος ή ελάχιστη ντροπή για την πατρίδα.

    Γι αυτό επιμένω ότι φυλακίσεις και δημεύσεις περιουσίας είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που πρέπει να κάνουμε.

    Το ζητούμενο είναι να ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΤΟΥΝ δημόσια, να στιγματιστεί το όνομα το δικό τους και η ντροπή να αγγίξει τα παιδιά τους σε βάθος γενεών.
    Να ντραπεί το παιδί του πολιτικάντη/δικαστικού να βγει στον δρόμο.
    Να στηθεί μνημείο ντροπής αιώνιο που να στερήσει τον ύπνο από τα παιδιά τους και να τρομάζουν και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχουν και φέρουν το στίγμα.

    Να υποφέρουν τα παιδιά τους όπως υποφέρει ο ελληνικός λαός τόσα χρόναι ανεχόμενος την ξεφτίλα τους, την πουλημένη συνείδησή τους και την ντροπή που φέραν στην πατρίδα.

    Όλοι όσοι υπέγραψαν και υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα την υποθήκευση Ελληνικής γης προς όφελος των απατεώνων τραπεζιτών.

    Όλοι ΤΟΥΣ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ηαν δεν υπηρχε η επαρετος δεξια, δεν θο μπορουσατε να γραφετε αυτες τις παπαριες σαημερα τσιγλανακια της πλακας που το παιζετε αριστεροι.....η ελλαδα και οι ελληνες οφειλουν στη δεξια......ιφειλουν την ιδια την υπαρξη της ελλαδας.....η επαρετος δεξια καταφερε να μην παει η μανα σας στην ουρα να περιμενει με κρυο και βροχη να παρει με κουπονι.....μισο πορτοκαλι!!!!! η επαρετος δεξια, δεν αφησε ποτε τον ελληνα να γινει, βουλγαρος, ρουμανος, αλβανος, ρωσος, ανατολικογερμανος κ.α. .... τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι χαριτωμενες σαχλαμαριτσες εκ του ασφαλους!!! γιατι αν ειχε αφησει η επαρετος δεξια τη χωρα ερμαιο στις ορεξεις των φασιστων του κομουνισμου σημερα οχι μονο δεν θα τολμαγατε να γραψετε αυτες τις γελοιοτητες που γραφετε, αλλα δεν θο τολμουσατε ουτε καν να περαει απο το μυαλο σας να γραψετε ελευθερα κατι!!!! τωρα βεβαια αν καποιος εχει εστω τη παραμικρη αμφιβολια για το τι εστι κομουνισμος μπορει να ρωτησει εναν βουλγαρο η εναν ρουμανο η ενα ρωσο, εχουμε καμποσους απο δαυτους εδω.....ειναι τοσο απλο οσο ακουγετε!!!! μια απλη ερωτηση σε ενα απλο μεταναστη η λαθρομεταναστη......τραβατε λοιπον μαλακες που τολματε ακομη και σημερα μετα απο ολα αυτα να μιλειται περι του φασιστικοτερου των καθεστωτων διοτι γνωρεζετε οτι ο κομουνισμος δεν ειναι πολιτευμα, ειναι καθεστως!!!!! τραβατε λοιπον αναψτε μια λαμπαδα στην επαρετη δεξια, που σας ελευθερωσε απο τους δολοφονους-φασιστες-ξενοδουλους!!! δολοφονους για τις δεκαδες εκατομυριων νεκρων του σταλινισμου, φασιστες διοτι εστω και να σκεφτεις η να ονειρευτεις απογαρευεται δια απαγχονισμου στο κομουνισμο, οσο για το ξενοδουλους φανταζομαι οτι ακομα και τα αληρακια του αλαβανου γνωριζουν τη ακριβως σημαινει......
    κασλη σας νυχτα μαλακες που κανετε τους αριστερους, χλιδατα τσογλανακια με προτυπο τον ψινακη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα....εσυ εφαγες τα λεφτα, εσεις κακοι χουντικοι ληστεψατε τα ταμεια για να ζειτε μεσα στη.....χλιδη!!! εσυ κακε παπαδοπουλε με τη παρεα σου, εκλεψες τα παντα, εσεις κακοι χουντικοι ξεπουλησατε τα παντα, λιμανια, αεροδρομια, τρενα, οτε οσε, ολυμπιακη, δρομους, ιμια, μακεδονια..!!! αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα!! εσυ κακε παπαδοπουλε πατησες με το τανκς τους no name νεαρους αγωνιστες του πολυτεχνειου (50αρηδες και ανω οι πιο πολλοι) εσεις κακοι χουντικοι δερνατε το κοσμο τοτε εσυ κακε παπαδοπουλε δεν χαρισες τα δανεια, δεν εδωσες νεα ατοκα δανεια, δεν εβαλες ρευμα ως τα τελευταια χωρια της χωρας, εσεις κακοι χουντικοι δεν δωατε λεφτα (1.500 δρχ τοτε) να φτιαξουν τουαλετες μεσα στα σπιτια ο κοσμακης, εσυ κακε παπαδοπουλε, δεν αφτιαξες δρομους απ ακρη σ ακρη!!!! εσυ κακια χουντα που σε εφεραν οι......αμερικανοι!!!!!! (μου το εχει πει ο....πρετεντερης) "αφησες" τα αεροπλανα των αμερικανοεβραιων τα περασουν απο τον εναρεριο χωρο της ελλαδας να πανε στο πολεμο Γιομ Κιπούρ!!!! εν αντιθεσει με τους σημερινους ανενταχτους πολιτικους μας που δεν κανουν κανενα μα κανενα χατηρι στους αμερικανους αφεντες!!!!
    αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα!!!!
    Υ.Σ. ασε που εδειρες και τον μακη τριανταφυλλοπουλο (αυτον ντε το παιδι του λαου, εναν ακομα αριστερο της....εκαλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεξια Ιντιφάντα.........ερχεται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
    μμε-πασόκ-ντοριασμένες.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΤΟΡΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ..!
    ένα πιάτο φαί..ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑΦΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΣΟΚ
    ΣΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΡΓΚΟ.

    ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    1%---2%.....
    ΣΤΑ ΗΔΗ ΣΦΙΓΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ
    ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ.

    ΕΕ....ΚΑΙ........!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ???
    ΕΔΩ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ
    ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΜΕΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ......!!!
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ... μπάμ + κάτω +++++
    στην καλύτερή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 24 Νοε 2010 12:00:00 μ.μ.
    ..............................





    Μάθε ορθογραφία ρέ, διανοητικά καθυστερημένε πρασινοφασίστα, πασοκοχουντοληστή!!!
    Γαμώ τον δωσίλογο παππού σου!!!

    Γαμημένη σκύλα, που δεν έχεις διαβάσει ένα βιβλίο στη ζωή σου καί γράφεις ρέ μουνοχυσιά σκύλας,ράτσας laliotius akius mantelius pagalopigius lamogios zivagos pasokus-pasokus ""ΚΑΜΙΑ"" αντί διά ""ΚΑΜΜΙΑ"",ανορθόγραφο πρασινογούρουνο!!!
    Γαμώ τόν Σιδερένιό σου, Χαφιέ τόν Α΄,Χαφιέ τόν Β΄καί Χαφιέ τόν Γ΄,επωνομαζόμενο γαπ καί τήν Μάργκαρέτ σου,Αντουανέττα Ψωλεντίνα ή Β΄, Κουφιοκέφαλε πασοκοφασιστόπουστα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. που ειναι τα σχολια μου ρεεεεεε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση