GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρ και μανία η οικογένεια Πάγκαλου με το ΠΑΣΟΚ...

Από το http://zeidoron.blogspot.com/ Αρχισαν τα όργανα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ.Ο κόσμος καίγεται,καταιγίδα νέων μέτρων αναμένεται από Δε...

Από το http://zeidoron.blogspot.com/
Αρχισαν τα όργανα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ.Ο κόσμος καίγεται,καταιγίδα νέων μέτρων αναμένεται από Δευτέρα και η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη κηρύσσει πόλεμο στους "συντρόφους"!
Η οικογένεια Πάγκαλου είναι πυρ και μανία με το ΠΑΣΟΚ και δια της συζύγου και μέχρι την προηγούμενη Κυριακή υποψηφίας Δημάρχου Σαρωνικού επιτίθεται κατά μέτωπο στο κόμμα."Εχασα το δήμο γιατί δεχτήκαμε πόλεμο ακόμα και μέσα από το ΠΑΣΟΚ", δηλώνει στην εφημερίδα Αποκαλύψεις που κυκλοφορεί αύριο.
Προσέξτε λέει δεχτήκαμε και φυσικά δεν είναι πληθυντικός ευγενείας αλλά προφανέστατα συμπεριλαμβάνει και τον κύριο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης. Αναφέρεται σε σκοτεινούς μηχανισμούς και δολοπλόκους επιχειρηματίες που της στέρησαν την επί ίσοις όροις διεκδίκηση του Δήμου.Στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζει ότι...
 δεν στήριξε ουσιαστικά την υποψηφιότητά της.Της φταίνε οι πάντες εκτός από τη δική της καμπούρα που δεν δίστασε πέντε μέρες πριν τις εκλογές να κάνει αγωγή σε φοιτητή υποψήφιο άλλης παράταξης απαιτώντας 1 εκατομμύριο ευρώ.
Πληροφορίες λένε πως η κυρία Χριστοφάκη ξεσπαθώνει και σε Κυριακάτικες εφημερίδες,ο δε κύριος Πάγκαλος κρατιέται με το ζόρι ώσπου να τελειώσει κι ο δεύτερος γύρος των εκλογών και μετά να εκραγεί.

44 σχόλια

  1. χαχαχαχαα....ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άξιος ο μισθός του Πάγκαλου, αλλά ο κυνισμός του αρχίζει να γίνεται γελοίος και το γελοίο στην πολιτική σκοτώνει όσο κι αν τα ΜΜΕ στα οποία περιφέρεται τον καλύπτουν..

    Αυτή η Πάγκαλο- κουράδο-μηχανή τριάντα χρονια τώρα στο προσκήνιο κρίνει και κατακρίνει τους πάντες ,χωρίς να έχει να μας επιδείξει το παραμικρό άξιο λόγου έργο η υπηρεσία που πρόσφερε στην πατρίδα, που χρονια τώρα τον καλοταΐζει για να παράγει σκατά ο αδηφάγος .

    Η Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, μάζι με ένα συρφετό αυτόκλητων οικονομισάριων είχανε στήσει τραπέζι για το μεγάλο φαγοπότι , στο ομορφότερο κομμάτι της παραλιακής Αττικής που λέγεται διευρύμενος Δήμος Σαρωνικού ….

    Ευτυχώς όμως αυτό το κατά συρροή Πάγκαλο-τραπέζωμα ,οι δημότες με τον ψήφο τους το απαγορεύσανε...

    Είναι απαίτηση του υπερχρεωμένου Ελληνικού λαού να μάθει πόσα πλήρωσε η γυναίκα του για τις ολοσέλιδες παρουσιάσεις στις κυριακάτικες εφημερίδες και πόσο για την υπερβολική τηλεοπτική παρουσία της στα κανάλια των χοντρό –οικονομημένων δημοσιογράφων που διαμορφώνουν συνήθως το εκλογικό κλίμα…(Χατζηνικολάου ,Παπαγιάννη,
    Σ .Καρατζαφερη και Σ.Ι.Α. κτλ…)

    Αυτά μήπως είναι από τα δανεικά που φάγαμε μαζί κ. Πάγκαλε ???.

    Η πιό επικίνδυνη γυναίκα είναι η... ξεβράκωτη, διότι μόλις της φορέσεις βρακί νομίζει ότι έγινε...Κυρία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
    Ε ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ......

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΣΑΠΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ...ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ! ! !

    Όταν βγαίνει ο βαρύς και ασήκωτος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μπροστά και αρχίζει να ξερνάει από το στόμα του όσα δεν μπορεί να εκτόξευση από πίσω του τι να περιμένουμε οι δυστυχείς Έλληνες ...
    Κομπλεξικό χοντρόπετσο γουρούνο- είδες , ο παμφάγος Πάγκαλος που έχει συνειδητοποίηση πλέον, ότι αν δεν ήταν ο άτυπος εκπρόσωπος της Μπιλτερμπεργκ, όχι αντιπροεδρος δεν θα μπορούσε να ήταν , αλλα ούτε συμβασιουχος σκουπιδιάρης υπό τον νέο-εκλεγεντα δήμαρχο Φιλίππου, στο δήμο Σαρωνικού .

    ( Διεφθαρμένοι πολιτικοί, που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού καταδικάζοντας τις επόμενες γενιές στην ατίμωση και στην ξευτίλα και οι οποίοι έχουν το θράσος, όχι μόνο να εμφανίζονται στα κανάλια αλλά και να μας λένε κατάμουτρα ότι «μαζί τα φάγαμε», θα συνεχίζουν να μας εξευτελίζουν και να μας περιφρονούν, σίγουροι ότι είμαστε ένας λαός μαζοχιστών.
    Μήπως τελικώς έχουν δίκαιο οι πολιτικοί μας, πως στον πόνο, στην περιφρόνηση, στην ατίμωση και στην υποταγή, βρίσκουμε την υπέρτατη ηδονή;)

    Είναι απαίτηση του λαού μας να μάθουμε επιτέλους πόσα καταχράστηκε αυτός ο επίορκος σοσια-ληστής που επί είκοσι πέντε χρόνια άρμεγε την Ελλάδα ,παραμυθιάζοντας τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ,με κενολογίες- μπουρδολόγιες-παπαρολογίες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήνυμα Σαμαρά: ψηφίστε ελπίδα

    Μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά προς τον Ελληνικό λαό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής

    Ο δεύτερος γύρος των εκλογών είναι η κορυφαία πολιτική στιγμή αυτής της αναμέτρησης.

    Αυτές οι εκλογές, από την αρχή, πολιτικές ήταν, πολιτικές παραμένουν και τώρα γίνονται ακόμα πιο πολιτικές.

    Επιβεβαιώθηκε πλέον ότι το Μνημόνιο ήταν λάθος. Οικονομικά δεν απέδωσε και κοινωνικά αδίκησε. Όλα τα μεγέθη ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Παρά τις πρωτοφανείς θυσίες που επέβαλε η κυβέρνηση, δεν κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα παρά ελάχιστα…

    Και τώρα ετοιμάζουν και νέα έκτακτα μέτρα. Που επίσης δεν θα αποδώσουν. Αλλά θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.

    Το αντέχει η κοινωνία; Σίγουρα δεν το αντέχει…

    Το αντέχει η Οικονομία; Σίγουρα όχι.

    Τώρα, λοιπόν, το ψηφοδέλτιο «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία» πρέπει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις κάλπες!

    Γιατί τι θέλουμε;

    Περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση του Μνημονίου στους πολίτες;

    Ή περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση;

    Η ψήφος που εμείς ζητάμε, ήταν εξ αρχής – και τώρα είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά – ψήφος Ελπίδας.

    Υπάρχει άλλος δρόμος: Διέξοδος από την κρίση με Ανάπτυξη. Όχι με ασφυξία…

    Εμείς δεν σας υποσχόμαστε «λαγούς με πετραχήλια»…

    Σας υποσχόμαστε να απαλλαγούμε από τους όρους του Μνημονίου μιαν ώρα αρχύτερα. Να δημιουργήσουμε ανάκαμψη, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και τα λουκέτα. Να προχωρήσουμε σε αλλαγές διαρθρωτικές και να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος, χωρίς όμως, να διαλύσουμε την Ελλάδα.

    Έχετε μεθαύριο την ευκαιρία να στείλετε, από παντού, ένα μήνυμα ηχηρό. Που δεν θα μπορέσουν και πάλι να το αγνοήσουν. Που δεν θα κάνουν ότι δεν το άκουσαν.

    Στείλτε το! Μην το κάνετε για οποιοδήποτε κόμμα. Κάντε το για τη χώρα, κάντε το για τα παιδιά σας.

    Τώρα πια οι εκβιασμοί έχουν καταρρεύσει.

    Ψηφίστε Ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Ρακούση υπάρχει νομοθετημένο όριο στα οικονομικά που αφειδώς σπατάλησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και αν ναι ,την κύρια Χριστοφάκη-Πάγκαλου ποιος θα την ελέγχει ???

    (Ο αντιπρόεδρος της οσία-ληστή-κης κυβέρνησης ???...
    Ο Χατζηνικολάου ???...Ο Παπαγιάννης ???...Ο κουμπάρος Καρατζαφέρης??? …Ο Φούφουτος ???...η εμεις οι αμοιροι -OI ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ???... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η κουραδο-μηχανή , πρέπει επιτέλους να μάθει να συμπεριφέρεται.
    Ο όγκος του εγκεφάλου του είναι αντιστρόφως ανάλογος του
    εκτοπίσματός του.

    Αν διέθετε, ίχνη μόνο, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας, θα πρέπει να είχε ήδη αποχωρήσει από την πολιτική ζωή του τόπου μετά τα Ιμια.

    Θυμάστε από τα ατελείωτα πόστα που πέρασε να άφησε έστω και ένα θετικό εργο ? Έστω και ένα ...

    Ο Πάγκαλος δεν επιτρέπεται να παρουσιάζεται ως ο... εξάγγελος της κάθαρσης.!

    Τα περιττώματα του ξεχείλησαν όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους βόθρους του υπολοίπου Αττικής και τώρα θα πνίξουν το Μάχιμου και την Βουλή ...

    Κύριε Παπανδρέου βάλτε του ένα βόθρο-κάπακο στο στόμα και ένα βοθρατζιδικο πίσω του να μαζεύει τα σκατά του ,πήξαμε στην βρώμα του…δεν αντέχουμε άλλο πια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτος ο αχρείος που διόρισε στο γραφείο του στην βουλή την κόρη του …, αυτος που την αναδιόρισε μόνιμη στον Δήμο Αθηναίων της φίλης του Ντόρας …, αυτος που έχρισε τη γυναίκα του υποψηφία δήμαρχο στην περιοχή του που χρονια εκμεταλλεύεται …,δεν μπορεί να έχει το ακαταλόγιστο των λεγόμενων του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O ΠΑΝ - ΓΚΑΛΟΣ ,Ο ΠΑΝ-ΦΑΓΟΣ ,Ο ΣΑΠΙΟ-KΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΤΙΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    TΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑ-ΣΟΚ …ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΔΗΦΑΓΗΣ ΠΑΤΣΑΣ ΤΟΥ , ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ –ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΟ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ…ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ…ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ…

    ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ...
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ,
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "«λεφτά υπάρχουν»;"
    ===================

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Ολα τα παιδια του "φτωχου" Μπολαρη σπουδαζουν στο πανακριβο Αμερικανικο Ιδιωτικο Κολλεγιο Ανατολια ???.................

    Και τα 6..( ΕΞΗ ) ??..........

    ΠΩΣ ΡΕ ΚΤΗΝΟΣ..??????????
    ====================================

    Η κ. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑ βουλευτης ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπος του "βαθύ ΠΑΣΟΚ" ,θα προλογισει το βιβλιο της Βουλγαροσκοπιανης EΛΕΝΗΣ ΒΑΗΝΑ στο βιβλιοπωλειο ΙΑΝΟΣ ,Φιλιππουπολεως 57 Αμπελοκηποι Θεσσαλονικης στις 7 μ.μ. σημερα 12 Νοεμβριου.
    Τηλ.ΙΑΝΟΥ 2310 727075.

    Το βιβλιο εχει τιτλο Η πριγκιπισσα της Επταλοφου και μας ταξιδευει στον "ονειρεμενο "κοσμο των Βουλγαροσκοπιανων που ζουν σε αθλιες συνθηκες στην Ελλαδα στην Επταλοφο Θεσ/νικης αλλα καταγονται απο τα Ασπρωγεια Φλωρινας οπου ο δυστυχης κατακαημενος παππους της ηρωιδας,απολυτη σχεση με την συγγραφεα, ζει μια αθλια ζωη και μιλα Σλαβικα μονον....και σελιδα του εκδοτικου οικου Λιβανη που το διαφημιζει www.livanis.gr.
    ==================================
    Ο Μπουτάρης είναι απλώς κομπάρσος του "βαθύ ΠΑΣΟΚ" και σ αυτό θα παραδώσει τον Δήμο την επόμενη μέρα.

    Συνέλληνες, ΚΑΤΑΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ τους ανθέλληνες μισθοφόρους του ΔΝΤ.Φτάνει πιά!
    Διέλυσαν την χώρα 35 χρόνια τώρα-στείλτε τους στην εξορία που τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ που τα λεμε, εχει και καποιο δικιο ο Πάγκαλος και η γυναικα του οχι γιατί δεν εκλέχτηκε,

    αλλά για τον πόλεμο λασπης που προεκλογικά δέχτηκε.

    Φταίει ομως κι ο Θόδωρας, αρβανίτικο κεφάλι, αντί να το βουλώσει και να κανει "πολιτική" οπως,

    χιλιάδες στελέχη της ΝΔ, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ

    ανοιγει το στόμα του και λέει καμια αλήθεια.

    Αυτό πλήρωσε η γυναικα του.

    Την ιδια στιγμή χιλιάδες λιγδιάρηδες που στόμα εχουν και μιλιά δεν εχουν, που χαμογελούν ακόμα και στις κηδείες, που υπερχρέωσαν τον τόπο με σπατάλες και ρουσφέτια,

    κινδυνεύουμε να τους πληρώνουμε για αλλη μια τετραετία.

    Ξαναψηφίστε τους την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aποκαλυψη


    το Πασοκ χανει τις εκλογες γιατι καλύπτει τα σκανδαλα της ΝΔ??

    Στο γραφειο του Καχριμακη ειναι το Σκανδαλο Ασπαιτε Ευη /Μποτσαρη Ευρωπαικα Προγραμματα απατες τη ΝΔ μιζες κλπ...

    Θα δουμε αν τελικα ο κ. Καχριμακης κανει επερτηση τι απεγινε η εισαγγελικη ερευνα που αρχισε απο την αναφορα του κ. Καρχιμακη πριν
    3 χρονια...απο την κ. Ραικου Ελενη και θαφτηκε το σκανδαλο...

    Τελικα το Πασοκ θα καλυπτει τα σκανδαλα της ΝΔ και θα χανει τις εκλογες??

    Νασος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γιάννης (ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ), ο μεγάλος ηττημένος των αυτοδιοικητικών εκλογών στην γενέτειρα ΠΑΡΟ,
    ο άνθρωπος που μηδένισε το εκλογικό κοντέρ με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πρέπει να μείνει υπέρ-υπουργός και υπέρ-συντονιστής!

    Χάρη κάτσε ήσυχα, κοίτα τα δικά σου χάλια με τον Μπόλαρη και κάτω τα χέρια από τον Γιάννη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nea

    Μεγάλος προβοκάτορας ο Τράγκας. Μέχρι και ο Σγουρός κατάλαβε το υπονοούμενο για τους εργολάβους που παίρνουν με το έτσι θέλω τις δουλειές

    Δεν μας λεει ομως ποσα χρωσταει ο Νικητας Κακλαμανης σε κατασκευαστικες και με τα λεφτα τους κανει φιεστες

    Κοντα στα δικαστηρια ποια κομπινα εγινε με φανφαρες και μουσικες??

    Ποσα στοιχισε το γκρεμισμα του κτιριου στη Σταδιου και πως εγινε η αναθεση
    Ποιες ετερειες αποκλειστηκαν??
    πως γινονται οι αναθεσεις?
    Η Δομικη ποσα κλαiει απο τα χαμενα ??

    Γιατι δεν κατασκευαζονται κτιρια αλλα "μοισθωνονται"?? Ποση μιζα δινει το ενοικιο??

    Αυτα ελεγε στο Κολωνακι εχθες πρωην φιλη της νικητα γιατι "εγκαταλειφτηκε"'!!
    Ο Δομικος

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9:11 --> ποια ΕΛΠΙΔΑ να ψηφισουμε ρε φιλαρακι? Αυτη που τραγουδησε:"ΣΤΗ ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ...." ???? --- ΜΠΑΑΑ...ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΜΠΕΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ! ! ! ! ! ! ! χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ουστ ρε ουστ !!!!
    Κοπρόσκυλο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ δακτυλακι ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ,ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΟΥ ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κυριε( ..τα φαγαμε μαζι ? ) Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΣΥ κυρια ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ !!...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. κ ΑΝΤΙ..ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.η μοναζια ειναικαπως......να σε φτυσουν τα ΜΕΣΟΓΕΙΑ? !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάγκαλος: Ο μεγαλύτερος δημόσιος αχρηστο-τεμπέλης της βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μαζι τα φαγαμε χοντρε; ΦΑΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΣΗ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΜΑ.ΛΑΚΑΣ !!!! κ.ΠΑΓ ΚΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.Α ΡΕ ΠΟΛ ΠΟΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΝΤΑΝΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΦΥΡΑΙΝΕΙ . ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ.ΤΟΣΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΣΗ ΑΧΟΡΤΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΣΟΙ ΑΒΑΝΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ.ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΛΕΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ , ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΣΟΔΑ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ .ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΩΡΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ.ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΑΠΟΡΩ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΩΓΙΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ
    Α)ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ
    Β)Κ ΠΑΓΚΑΛΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΤΟΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΦΑΕ ΕΛΠΙΔΑ. Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ.ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ . ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το κομμα που κατεστρεψε την ελλαδα,
    25 χρονια σε δυο φρασεις:

    τσοβολα δωστα ολα
    γιατί λεφτα υπαρχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο πιο αποτυχημενος υπουργος ολων των εποχων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το κομμα που κατεστρεψε την ελλαδα,
    25 χρονια σε δυο φρασεις:

    τσοβολα δωστα ολα
    γιατί λεφτα υπαρχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πασοκ

    Στην Αγγλια 50000 φοιτητές αναστατώνουν το Λονδίνο! - "Greece, France, now here too"

    O Σοσιαλισμος δεν τελειωσε δηλωσε ο δρ Κουτσουκος, αλλα τωρα αρχιζει ακομα και στην γενετειρα του καπιταλισμου στην Αγγλια!

    Απίστευτη και απρόσμενη για τους αδαεις τα δεδομένα της Αγγλίας διαδήλωση από 50000 φοιτητές έγινε στο Λονδίνο!
    Kαι με ένα από τα συνθήματα να είναι το "Greece, France, now here too"!!
    Δηλαδή "Ελλάδα, Γαλλία τωρα καί εδώ"!

    Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το τριπλασιασμό των διδάκτρων αλλά και για τα μέτρα της κυβέρνησης Κάμερον, που περικόπτοντας τις δημόσιες δαπάνες φόρτωσε τα χρήματα που στέρησε από την παιδεία στην πλάτη των φοιτητών τριπλασιάζοντας τα δίδακτρα!

    Αυτά για να ξέρουμε τι μας περιμένει και τι κρύβεται πίσω από το "αξιοπρεπές" και παραπειστικό "αναγκαια μείωση δημοσίων δαπανών" και τις επιθέσεις στο δήθεν τερατώδες Δημοσιο.

    Ενα μικρό κομμάτι της τεράστιας διαδήλωσης παρά τις προσπάθειες των οργανωτών, έκανε εισβολή στα γραφεία των Τόρυς αιφνιδιάζοντας τους μόλις 200 αστυνομικούς και κατέλαβε το κτίριο υπό τις επευφημίες εκατοντάδων άλλων που παρέμειναν έξω.
    Από αυτούς ενας αριθμός ανέβηκε στην ταράτσα φωνάζοντας συνθήματα. ...


    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αντε

    πλυνε κανενα πιατο Κατινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πασοκ

    Να παμε να ψηφισουμε

    προοδευτικους δημοκρατικους!!

    Ψηφο στον Σγουρο!

    Μπραβο στον Μακη Γιομπαζολια που στηριζει τωρα Σγουρο, ειπε πριν λιγο στην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος

    Να ενωθει ολο το Πασοκ και να κανει την αντεπιθεση εδω και τωρα!!

    Η αποχη ευνοει τωρα την ΝΔ!!

    Ολοι στις καλπες!!

    Ναι στην ψηφο!!

    Κωστας πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΣΟΚ



    ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΕΔΩΣΑΝ"!!

    ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠEΡΒΑΣΗ... ΠΙΕΣ ΤΟ "ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ" ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΓΟΥΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ..

    ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!!

    ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ...ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!


    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ!!


    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πασοκ


    ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!
    Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!

    Να ψηφισουμε Σγουρο παρα τα λαθη ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Με τη συμμετοχή μας στις εκλογές βάζουμε την ταφόπλακα στην δεξιά μια για πάντα!

    Έξω οι «δεξιόστροφοι (Ραγκούσης, Γερουλάνος, Παμπούκης, Παπακωσταντίνου Τσόκλη,Νταλάρα και η παρέα τους» από το ΠΑΣΟΚ

    Να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ, Εδώ και Τώρα!

    Το Πασοκ ειαι εδω ενωμενο δυνατο

    Να στελεχωθει το κρατος με εντιμους πασοκτζηδες!

    Ανασχηματισμος και εργο για τη σωτηρια της Ελλαδας εδω και τωρα!

    Ντινος Πασοκ

    12 Νοε 2010 10:45:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. PASOK

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Διαψεύδει ο Γ.Παπακωνσταντίνου τα περί λήψης νέων μέτρων ύψους 4 δισ. ευρώ

    Την άποψη ότι επαρκούν τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και καταγραφεί στο μνημόνιο, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών.

    Βεβαίως πρόσθεσε, θα υπάρξουν από την Δευτέρα νέες συζητήσεις με την τρόικα, καθησύχασε όμως, ότι αν χρειασθεί περαιτέρω προσαρμογή αυτή θα γίνει μέσω επιπλέον μείωσης των δημοσίων δαπανών.

    Σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα περί νέων μέτρων της τάξης των 4 δισ. ευρώ, τόνισε ερωτηθείς για νέο δημοσίευμα που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

    Το οικονομικό πρόγραμμα «δεν έχει πέσει καθόλου έξω» είπε εμφατικά ο υπουργός.
    Διέψευσε δε, τα περί απολύσεων στις ΔΕΚΟ, ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΌΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

    Λυσιμαχος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χοντρέ ολος ο Πασοκικός μηχανισμός σε εγραψε στα αρ......ια του , μαλάκα χοντρέ την πάτησες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαύρο στους κοπριτοσοσιαλΗστές.
    Μας πούλησαν στους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
    Τάφαγες όλα, τωρα δεν έχουμε άλλα να σου δώσουμε, τι θα κάνεις? θα μπορέσεις να φας και εμάς?
    Την πρώτη φόλα της απαξίωσης την έφαγες, ετοιμάσου να φας και την πασοκοκλωτσιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η κυρία του αντιπροέδρου από ότι ακούγεται, συνδέεται συγγενικά με την οικογένεια Μητσοτάκη, βασίστηκε δε τα μέγιστα, στην υποστήριξη αυτής για την εκλογή της στον Δήμο Σαρωνικού.
    Ο δε κος Πάγκαλος, για να ανταποδώσει, στήριξε ανοιχτά τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Π. Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη, πρώην Δ/ντή του πολιτικού Γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού.Αλλά, οι ευσεβείς πόθοι του κου Πάγκαλού δεν ευοδώθηκαν. Έτσι είναι η πολιτική.Και έτσι το ΠΑΣΟΚ πήγε χάλια στον δήμο Π. Φαλήρου αλλά και στον Δήμο Σαρωνικού. Αν ο Πάγκαλος συνεχίσει έτσι, δεν χρειάζεται αντιπολίτευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΝΤΟΡΙΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ..
    Ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ..
    ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΝΟΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φαγωθήκανε όλοι με τον Πάγλαλο! Τι είπε ο άνθρωπος; Ότι μαζί τα φάγαμε και εννοούσε προφανώς όλοι οι έλληνες! Και βέβαια ο καθένας όσα μπορούσε! Άλλος μπορούσε πολλά και άλλος λίγα. Και μη μου πει κανείς πως δεν είναι το ίδιο! Λίγοι μπορούν πολλά, γιατί λίγοι διαχειρίζονται πολλά. Οποιος από τους πολλούς μπει στην ομάδα των λίγων κι αυτός θα φάει πολλά! Και συ , φίλε, που διαμαρτύρεσαι είσαι ένας υποκριτής! Πόσα ΦΠΑ έχεις γλυτώσει από συναλλαγές με εμπόρους, τεχνίτες και δε συμμαζεύεται; πόσα ένσημα τσέπωσες, αντί να τα δίνεις στο Ταμείο σου; Μαζί λοιπόν τα φάγαμε και βγάλτε τώρα όλοι το σκασμό να νοικοκυρευτούμε, προπάντων βάζοντες κανόνες και δε σα ςφταίει το Μνημόνιο. Το Μνημόνιο είναι αποτέλεσμα δεν είναι αιτία. Την αιτία να την εξηγήσει ο πολύς Σαμαράς που βάλθηκε να σας βάλει σαμάρι, θωρώντας σας ως υποζύγια! Για πέστε του από πού φύτρωσε; Ποια είναι η πολιτική του ατζέντα και πώς πορεύτηκε τόσα χρόνια. Γέρασε με το κεφάλι πλαγιαστό. Τι στο καλό; Χαστούκια έτρωγε μικρός και του έμεινε κουσούρι;
    Γι αυτό σας χαστουκίζει όλους και νομίζετε πως σας χαϊδεύει; Αυτό μόνο υπνωτισμένοι το κάνουν και καιροσκόποι. Διαλέγετε και παίρνετε!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φαγωθήκανε όλοι με τον Πάγλαλο! Τι είπε ο άνθρωπος; Ότι μαζί τα φάγαμε και εννοούσε προφανώς όλοι οι έλληνες! Και βέβαια ο καθένας όσα μπορούσε! Άλλος μπορούσε πολλά και άλλος λίγα. Και μη μου πει κανείς πως δεν είναι το ίδιο! Λίγοι μπορούν πολλά, γιατί λίγοι διαχειρίζονται πολλά. Οποιος από τους πολλούς μπει στην ομάδα των λίγων κι αυτός θα φάει πολλά! Και συ , φίλε, που διαμαρτύρεσαι είσαι ένας υποκριτής! Πόσα ΦΠΑ έχεις γλυτώσει από συναλλαγές με εμπόρους, τεχνίτες και δε συμμαζεύεται; πόσα ένσημα τσέπωσες, αντί να τα δίνεις στο Ταμείο σου; Μαζί λοιπόν τα φάγαμε και βγάλτε τώρα όλοι το σκασμό να νοικοκυρευτούμε, προπάντων βάζοντες κανόνες και δε σα ςφταίει το Μνημόνιο. Το Μνημόνιο είναι αποτέλεσμα δεν είναι αιτία. Την αιτία να την εξηγήσει ο πολύς Σαμαράς που βάλθηκε να σας βάλει σαμάρι, θωρώντας σας ως υποζύγια! Για πέστε του από πού φύτρωσε; Ποια είναι η πολιτική του ατζέντα και πώς πορεύτηκε τόσα χρόνια. Γέρασε με το κεφάλι πλαγιαστό. Τι στο καλό; Χαστούκια έτρωγε μικρός και του έμεινε κουσούρι;
    Γι αυτό σας χαστουκίζει όλους και νομίζετε πως σας χαϊδεύει; Αυτό μόνο υπνωτισμένοι το κάνουν και καιροσκόποι. Διαλέγετε και παίρνετε!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χριστίνα,
    εσύ τί παραπάνω έχεις από τούς
    αντίπαλους?
    Πώςςς...τίιιι,σύζηγο Υπουργό?
    Εεεε στ΄αρχίδια μας καί μάς,
    Κωστής Παλαμάς.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΜΕ
    ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΙΑ
    ΠΡΟΒΑΤΩΝ-ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ?
    Εκεί έχει καταντήσει η Χώρα μέ τήν
    ευθύνη μεγάλου μέρους τών πολιτών.
    Συχαμένοι λοβοτομημένοι ρουσφετάδες.
    Οί έννοιες αξιοπρέπεια,αξιοκρατία
    είναι γραμμένες στά Σανσκριτικά.
    Γιά τούς πολίτες πού από όπου
    περνάνε αφήνουν τό ίχνος τού
    σαλιγκαριού.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA..!

    A-XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA..!

    ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..!

    ΝΑ' ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. DEN EINAI TIPOTA PAGKALE
    SE LIGO XANEIS KAI TO KEFALI SOY
    THA EISAI APO TOYS PROTOYS ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση