GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης = τζερτζελές...

Από τον Strange Attractor Ήμουνα νιος και γέρασα, αλλά ακόμη δεν κατάλαβα τι ρόλο παίζει ο εκάστοτε δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Τι αρμοδιότητ...

Από τον Strange Attractor
Ήμουνα νιος και γέρασα, αλλά ακόμη δεν κατάλαβα τι ρόλο παίζει ο εκάστοτε δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Τι αρμοδιότητες έχει και αν έχει; Ο δήμαρχος μιας πόλης με σαράντα τόσες γειτονιές, που η κάθε μία αποτελεί ιδιαίτερο δήμο, τι ρόλο μπορεί να παίζει; Και γιατί να γίνεται τόσος ντόρος για το ποιος κάθεται στη συγκεκριμένη καρέκλα; Σιγά πια. Μήπως έχει καμιά αρμοδιότητα που δεν τη ξέρω; Απ`ότι γνωρίζω, και μπορεί να κάνω λάθος, τα πάρκα, οι δρόμοι, η παραλία, όλα όσα υπάγονται στα όρια του Δήμου, εμπίπτουν σε αρμοδιότητες άλλων υπηρεσιών, φορέων κλπ.
Ο Δήμος απλά εισπράττει τα δημοτικά τέλη, και παρέχει υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων, ή μήπως κάνω λάθος; Σιγά δηλαδή τη θέση ευθύνης για την οποία σφάζονται παλικάρια και γέροντες. Ας δοθεί η υπηρεσία σκουπιδιών σε μια ιδιωτική εργολαβία, και τελειώσαμε. Να μας πει και μπράβο και το ΔΝΤ.
Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί, κάτι θα συμβαίνει με τη θέση αυτή. Αλλιώς δεν εξηγείται πως ένας (από τον Πύργο Ηλείας νομίζω) που έγινε δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 1986, κατέληξε υπερ-υπουργός του Μητσοτάκη και...
 εσαεί Μακεδονάρχης!!! Τόση επιρροή είχε η θέση του δημάρχου; Και να πεις ότι έκανε κάτι για τη πόλη; Εκτός και αν κοιμάμαι όρθιος, το μόνο για το οποίο θα μείνει γνωστός, είναι η περιβόητη τρύπα που άνοιξε στο οδόστρωμα, επιμένοντας πως θα φτιάξει μετρό. Από τότε μέχρι τώρα, μέχρι και τα Γρεβενά κοντεύουν να φτιάξουν μετρό, η Θεσσαλονίκη όχι. Α, μη ξεχάσω, τα έβαλε και με το αστυνομικό κράτος του ΠΑΣΟΚ και του Αρκουδέα, προκειμένου να αποκτήσουμε ελεύθερη τηλεόραση και ραδιοφωνία, Τώρα τι σχέση έχουν οι αρμοδιότητες του δημάρχου Θεσσαλονίκης με την τηλεόραση ή με τις κεραίες στον (δήμο του ) Χορτιάτη, θεός και ψυχή του. Μάλιστα ίδρυσε και τον περίφημο τηλεοπτικό σταθμό του Δήμου, ο οποίος ως άλλο BBC, τον ακολουθούσε παντού προκειμένου να αποσπάσει κάποια βαρυσήμαντη δήλωσή του. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και να μη ξεχνάμε πως από αυτόν το σταθμό ξεπήδησε ο μέγιστος διασκεδαστής Κανάκης, αλλά και η μεγάλη πολιτική ελπίδα του Έθνους, ο νεαρός με το ξύλινο γεροντίστικο στυλάκι, ο κος Γκιουλέκας ντε.
Και μπορεί ο Κούβελας από δήμαρχος να κατέληξε υπουργός, όμως ο άλλος, ο μέχρι πρότινος, ήταν ήδη υπουργός και αποφάσισε να γίνει δήμαρχος. Για να προσφέρει και αυτός. Όπου προσφορά θεωρείται η ίδρυση της «γαλάζιας» δημοτικής αστυνομίας (υπό τον θρυλικό σερίφη της), η οποία κυνηγά παπάκια και ι.χ. την ίδια ώρα που οι μαύροι έχουν καταλάβει τη μισή Θεσσαλονίκη απλώνοντας τη πραμάτεια τους ακόμη και μπροστά στο Λευκό Πύργο. Τους δε εμπόρους αυτοκινήτων που έχουν δέκα δέκα τα αμάξια τους επάνω στα πεζοδρόμια, η εν λόγω αστυνομία δεν τα βλέπει. Ούτε τα τραπεζοκαθίσματα που έχουν καταλάβει ακόμη και . τα μπαλκόνια των δημοτών.
Από τον Δήμο μας ξεκίνησε τη πανελλήνια πολιτική του καριέρα και ο Ζορρό της τιβί, ο θρυλικός Πανίκας. Το ίδιο και ο Φασούλας, που μάλιστα εξελέγη με ρεκόρ ψήφων, πλην όμως δεν πάτησε ούτε σε ένα δημοτικό συμβούλιο, και με τη πρώτη ευκαιρία έφυγε στον ΟΣΦΠ και στον Πειραιά για να τρελαθούν οι Παοκτσήδες που έπιναν νερό στο όνομά του, αλλά και για να σώσει αυτοδιοικητικά το μεγάλο λιμάνι..
Άρα, μπορεί να μην υπάρχουν αρμοδιότητες, αλλά η θέση προσφέρεται για καριέρα και για τζερτζελέ. Για αυτό και ο νέος δήμαρχος, ευθύς άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του, θα αρχίσει λέει να χτίζει υπόγεια πάρκιγκ κάτω από ιστορικά μνημεία, και θα φτιάξει τζαμιά, θα οργανώσει συσσίτια, θα παίζει τσόντες στη τηλεόραση, θα παντρεύει άθεους, βουδιστές κλπ .κλπ κλπ. Τι νομίζατε δηλαδή; Με τα σκουπίδια θα ασχολούνταν; Ή με τα τριπλοπαρκαρισμένα IX; Τζερτζελές να γίνεται.

10 σχόλια

  1. Mέχρι τώρα ξέραμε
    – απο τα spam mails –
    την επιμηκυνση πέους.

    Τώρα θα μας γανώσουν
    το κρανίο με την επιμήκυνση χρέους.

    Νομιζω οτι και στις δυο περιπτώσεις προκειται για χοντρή απάτη.

    ΕΣΎ ΚΡΕΤΙΝΕ με το συνεχές copy .
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''
    ΠΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.
    τώρα που σε επιστέτεψαν
    μην σου κόψουν και το πουλί σου
    και στο δώσουν να το φάς
    ΠΡΙΝ
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΕ ΠΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΙΜΟΜΠΟΥΤιΑΡΗΔΕΣ....φτύσ΄τα.

    Έχουμε παρανοήσει τελείως. Σκουπίδια στά πεζοδρόμια, σκουπίδια στις τηλεοράσεις μας, σκουπίδια έξω και μέσα στα σπίτια μας σκουπίδια παντού. Όπως λέει και το άσμα σκουπιδού-σκουπιδου-σκουπιδού. Η σκουπιδιάρα λείπει. Έχει μποτιλιαριστεί στην είσοδο του ΧΥΤΑ. Οι πασόκοι απόλυσαν 100 συμβασιούχους Χύτες από τον ΧΥΤΑ.Τους πιό χρήσιμους εργαζόμενους μετά τις Ουκρανέζες. Σχιζοφρένεια. Η Χρυσή αυγή χρησιμοποιεί συνθήματα πασοκ, Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Μόνη παραφωνία που είναι και εναντίον των λαθρομεταναστών ενω ο Παπανδρέου υιός τους θέλει. Αυτοί οι άνθρωποι τουλάχιστον σπούδασαν ένα επάγγελμα στην χώρα τους και το εξασκούν στην Ελλάδα. Πλύσιμο των τζαμιών των αυτοκινήτων. Πέρνουν όλη την βρώμα από το παρ-μπριζ και την ρίχνουν στην κολώνα του αυτοκινήτου. Άντε να την βγάλεις μετά αφού το νερό του κουβά τους περιέχει κόλλα με άρωμα λούστρου και λεβάντας. Άν δεν θέλεις πλύσιμο σε απειλούν με το ματζαφλάρι και υπακούς. Ιδίως αν είσαι γυναίκα. Εν τω μεταξύ οι ποντικοί κάνουν πάρτυ. Και οι ποντικοί των σκουπιδιών και οι ποντικοί των σπιτιών, δηλαδή αυτοί που ανοίγουν σπίτια. Το ίδιο και οι λαθρομικροεγκληματικότητα. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στις επάλξεις. Παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την κατάσταση στο κέντρο με τους λαθρέμπορους, χασισέμπορους, σωματέμπορους κ.λ.π. ώστε αν κάνουν κάτι νόμιμο να τους συλλάβουν και να τους κλείσουν στη φυλακή. Οι ομάδες Δίας, Αθηνά ( μόνο αστυνομικίνες) και Απόλλων ( μόνο αδελφές) κάνουν περιπολία στα στάρμπακς και τα γκούντις με τις μηχανές τους πολλών κυβικών και τα παπάκια όταν σχολάνε από τη βάρδια κάνουν ντελίβερι πίτσες. Πίτσα ΕΛΑΣ. Είμαστε στην πόρτα σας σε 5 λεπτά. Όλα καλά λοιπόν στο ατενισταν. Τα άσχημα πέρασαν. Έρχονται τα χειρότερα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο ντρέπονται για την αλήθεια της καταγωγής τους τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους πειράζει η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει με το "παραμύθι" του Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας μας είχε μπερδέψει λίγο) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ.. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ..ΕΙΔΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΚΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ.. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που βγήκε ο Μποτάρης να ξεβρωμίσει ο τόπος από την δεξιά ανικανότητα και λαμογιά, εδώ και 25 χρόνια, το βασιλοχουντικό κιτς, την υπερσυντηρητική μισαλλοδοξία του φασιστο-παπαδαριού της πόλης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=yZbUDRD6C10

    ειναι λιγο χαμηλος ο ηχος, αλλα δυναμωστε το, αξιζει!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τον φουντικό-χασίστα,στον χουντικό-φασίστα ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ένα τσιγάρο δρόμος…

    Οι τύποι που βγαίνουν στα εβδομήντα
    τόσοοο και πουλάνε φιγούρα ότι ήταν πότες και έπαιρναν ναρκωτικά, σημαίνει ότι πήγαν με … κατά τα 40. Εάν είσαι μάγκας και έχεις ζήσει την ζωή σου, δεν βγαίνεις στα κανάλια να την επιδεικνύεις μπας και πάρεις κανά ψηφαλάκι.

    Ε πως θα λέει ο κάθε πατάρας, για τυπάρες. Νέα πρόταση της αριστεράς ο τυπάρας δήμαρχος..να ψοροκομπάζει και από πάνω.. παίρνω ύφος αλάνια ξέρετε τι έχω πιει;

    - Κάθε υπεύθυνος άνθρωπος συμπεριφέρεται με κοινωνική ευθύνη. Γνωρίζει ότι δεν είναι ο καθένας ικανός να περάσει μια βόλτα από το χασίς χωρίς να κολήσει.
    Έτσι όταν μιλάει μέσα στα σπίτια μας δε συμπεριφέρεται και δε λέει ότι σε μια παρέα ώριμων ενηλίκων.

    Άλλο δήθεν και ψωνάρα
    Άλλο αλάνι και ψυχάρα…
    Γεια μας, χικ.

    Αν έχεις παιδιά να τα βάλεις να τη δουν για να αποκτήσουν πρότυπα!

    Αν η αστυνομία είχε @@, βλέποντας τον πιο κολλητό του φίλο (μιλάμε για μπουμπούκι από τα Διαβατά) θα παρενέβαινε.
    Αλλά εδώ μιλάμε για την πιο άχρηστη και διεφθαρμένη αστυνομία του κόσμου. Αφήνω το ότι ο άνθρωπος είναι φαλιριμένος (χρωστάει 60 μύρρια με τον αδερφό του).
    Τα 26 χρόνια που κυβέρνησε η Δεξιά στην Θεσσαλονίκη θα την ακολουθήσουν άλλα 50 μετά το φιάσκο Μπουτάρη.

    Αν παρεξηγηθεί κανας Μπουτάρης δως του τα στοιχεία μου για να τον κράξω και δια ζώσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή είναι η ελληνική τηλεόραση
    ΠΑΣΟΚ, αυτά τα πρότυπα προβάλλει:

    Για να πας μπροστά, αν είσαι άντρας πρέπει να είσαι ΠΟΥΣΤΗΣ και αν είσαι γυναίκα πρέπει να γίνεις ΠΟΥΤΑΝΑ, ενίοτε και ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Αυτό είναι το θαύμα των ΜΜΕ.
    “Με πόση άνεση μεγάλη κάνει τους τελευταίους πρώτους, μα και τους πρώτους τελευταίους.

    Π.Χ. Το γερο-ληγμένο Μπουτάρης..
    O “κύριος” αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει στα παιδιά του ή να προτείνει τρόπους στα παιδιά των θαυμαστών του. Όταν, όμως, απευθύνεται στα παιδιά του απλού κοσμάκη,θα πρέπει να είναι προσεκτικός , γιατί απλά υπάρχουν και νέοι που το βλέπουν ως “πρότυπο”, όπως τους λανσάρουν οι τύποι του Ράδιο Αρβύλα.

    Και μπορεί στους κύκλους της σόου μπιζ αυτές οι συνήθειες να είναι συχνές, καταστροφικές ( αλλά in ) , δεν είναι δυνατόν, όμως, τέτοια να λέγονται από δημόσια πρόσωπα.

    Δυστυχώς, αυτοί που απείχαν ή έριξαν λευκό -άκυρο, ας καμαρώσουν τον παλιμπαιδισμό ενός γεροξεκούτη, φαφλατά της υψηλής κοινωνίας…
    Έτσι είναι η σημερινή διαστροφή του μυαλού πολλών ανθρώπων.
    Ο Άνθιμος που προσπαθεί να κρατήσει τα νέα παιδιά μακριά από τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά να είναι οπισθοδρομικός και να είναι μάγκας ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ πότης και πρώην δοκιμαστής μαλακών ναρκωτικών.

    Βέβαια τα παιδάκια δεν ξέρουν ότι οι πλούσιοι έχουν τα χρήματα να κάνουν όσες αποξινώσεις θέλουν,
    ενώ εκείνοι θα κάνουν τα βαποράκια ή τα κλεφτρόνια ( αν εθιστούν ) για να εξασφαλίσουν τις δόσεις τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση