GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πωλούνται όλα τα Νοσοκομεία, δίδακτρα στα ΑΕΙ, απολύονται 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι...

Αυτές οι αποφάσεις, τις οποίες θέλει να "επιβάλει" άμεσα η τρόικα, οδηγούν στην πραγματικότητα στις πρόωρες εκλογές Από τον Θανά...

Αυτές οι αποφάσεις, τις οποίες θέλει να "επιβάλει" άμεσα η τρόικα, οδηγούν στην πραγματικότητα στις πρόωρες εκλογές

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε προς πρόωρες εκλογές στις αρχές Δεκεμβρίου. Είναι όμως μόνο το εκλογικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής που τις προκαλεί ή και η κατάσταση της οικονομίας;
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, η αναγκαιότητα λήψης νέων μέτρων, επειγόντως, έχει ήδη συζητηθεί και συμφωνηθεί μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας.
Συγκεκριμένα, έχει συμφωνηθεί ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορεί να αφορούν σε καμία περίπτωση νέα αύξηση της φορολογίας, δηλαδή δεν μπορούν να αφορούν τον τομέα των εσόδων.
Τα νέα μέτρα θα αφορούν κυρίως τον τομέα περιστολής των δαπανών, αλλά θα είναι πολύ "αιματηρά" για να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι της δημοσιονομικής εφαρμογής.
Κατά τις πληροφορίες, λοιπόν, πρόκειται να στηριχθούν στους εξής άξονες:
-Στον τομέα της Υγείας, άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών για την ιδιωτικοποίηση των Νοσοκομείων με βάση το καθεστώς που ισχύει σε άλλες χώρες όπως η Γερμανία. Τελικός στόχος να...
 μην επιβαρύνεται το δημόσιο με το κόστος λειτουργίας καμιάς νοσοκομειακής μονάδας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θ' αρχίσουν να πωλούνται τα Νοσοκομεία...
-Στον τομέα του Πολιτισμού, σχεδόν ολοκληρωτικό περιορισμό των κονδυλίων,
-Στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, μείωση θέσεων προσωπικού κατά περίπου 50.000 χιλιάδες ακόμη κι αν αυτό σημαίνει απολύσεις. Υπολογίζεται ότι μπορεί έτσι να επέλθει ετήσια εξοικονόμηση δαπανών της τάξης των 4 δις ευρώ.
Παράλληλα με αυτά, θα πρέπει να προωθηθούν και τα εξής:
-Στον τομέα της Παιδείας, επιβολή διδάκτρων για όλα τα δημόσια Πανεπιστήμια και όλες τις Σχολές.
-Στον τομέα των δημόσιων μεταφορών αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, ακόμη και διπλασιασμό τους.
Οι αποφάσεις αυτές που κατά την τρόικα πρέπει να ληφθούν άμεσα είναι ο "κρυφός" λόγος που οδηγεί στις πρόωρες εκλογές. Και ενδεχομένως είναι αποφάσεις που δεν θα κληθεί να προσυπογράψει ένα μόνο κόμμα την επομένη των εκλογών...

23 σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ
    ΤΙΣ ΓΑΠ-ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ & ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ.

    Έρχεται ΤΟ τσουνάμι…........
    Πράσινα παράσιτα
    και ΔΝΤ Τραπεζικά βοθρολύμματα.

    ...για ολα αυτα, χτυπατε αλυπητα οσους γνωστους πασοκους εχετε.
    Σπαστε τους στο ξυλο,
    σπαστε τους πλευρα, χερια, κεφαλια, μη χαριστειτε σε κανεναν ακομα και αν ειναι συγγενεις σας, ακομα και γονεις σας.
    Φτιαξτε αντιπασοκικες επιτροπες σε καθε γειτονια και χτυπατε οποιον φοραει κατι πρασινο πανω του χωρις δευτερη κουβεντα.
    Εκαναν την Ελλαδα ζουγκλα, απανταμε με τον νομο της ζουγκλας.
    Βυθισαν την Ελλαδα στο σκοταδι, ας τους κανουμε να χασουν το φως τους.
    ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OTI NANAI ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ !!!!
    την κυριακή ΠΑΣΟΚ!!!! ΔΥΝΑΜΗ!!!! και απο δευτέρα ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟ η 3ης ΝΟΕΜΒΡΗ 2010]

    Οι εκλογές για τα αιρετά μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έδωσαν το πρώτο μήνυμα.

    Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι σκεπτόμενοι του ΠΑΣΟΚ [μέλη και οπαδοί] τιμώρησαν την ΠΑΣΚΕ των διαπλεκόμενων και των ανίκανων και δευτερευόντως το ΠΑΣΟΚ στο οποίο έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα.

    Η επιλεκτική παρουσίαση των αποτελεσμάτων δείχνει την αμηχανία ΟΛΩΝ.

    Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ΥΠΗΡΞΕ σαφής υποχώρηση της ΠΑΣΚΕ και η εκλογή του Προέδρου της ΔΟΕ αποτελεί το κερασάκι που απλά αντανακλά μια πελατειακή σχέση και ένα μηχανισμό συντεχνιακών συμφερόντων που έχει βαθιές ρίζες στο χώρο των δασκάλων.
    Δεν πρέπει να περιποιεί τιμή οι πληρωμένη διαφήμιση του εν λόγω υποψηφίου , ούτε η συνεχής προβολή της φωτογραφίας του με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΔΜΘ.

    Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Η κρίση που υπάρχει στο χώρο της κυβερνητικής παράταξης είχε τα αποτελέσματά της και στο εκλογικό αποτέλεσμα.
    Η πολύ μεγάλη υποχώρηση των δυνάμεων της ΠΑΣΚΕ είναι γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
    Η σιωπή αυτών που κινούν τα νήματα στην ιστορική παράταξη , αντλούν τη δύναμή τους από ένα πελατειακό μηχανισμό που αγγίζει τα όρια της διαπλοκής και την έχουν οδηγήσει στο αδιέξοδο με μονό τους προσόν την ισοβιότητα που τους εξασφαλίζουν «οι μηχανισμοί» και η μετριότητα αναφορικά με τα επιστημονικά, εκπαιδευτικά και διοικητικά προσόντα τους.
    Άλλωστε η μετριότητα των «συνδικαλιστικών στελεχών» είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα [ο κανόνας] στο χώρο των εκπαιδευτικών και γίνεται φανερή από τους κατέχοντες τις θέσεις στα ερευνητικά ινστιτούτα των εκπαιδευτικών οργανώσεων [Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ]

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

    Και μια πρόβλεψη
    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μήνυμα θα δοθεί και στις εκλογές του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ κοσμούν τα ίδια άτομα που έχουν οδηγήσει σε απαξία το συνδικαλιστικό – επιστημονικό κίνημα και τα οποία κλήθηκαν να προσφέρουν τις «πολύτιμες» υπηρεσίες τους και στην Τ.Α. με τις αυξημένες αρμοδιότητες για θέματα παιδείας. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…..

    Και μια τελευταία παρατήρηση για τους συναδέλφους της αριστεράς που εισέπραξε μια διαμαρτυρία για να δοθεί το μήνυμα στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Θα πρέπει να είναι «σεμνοί» ως προς τις πολιτικές τους εκτιμήσεις και να διαχειριστούν την ψήφο των συναδέλφων στην κατεύθυνση αναβάθμισης της παιδείας και όχι να συνεχίσουν μια αδιέξοδη διαμαρτυρία για την οποία το αριστερό κίνημα θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και στην Ελλάδα.
    ΓΙΑΤΙ είναι σίγουρο ότι δεν τους έχει δοθεί καμιά εξουσιοδότηση να «καταλάβουν τα ανάκτορα» και να οδηγήσουν πάλι στο αδιέξοδο τις εκπαιδευτικές και πολιτικές εξελίξεις που έτσι και αλλιώς θα υπάρξουν.[ο(η) προβληματισμένος(η) εκπαιδευτικός]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..........
    ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    “Η οικονομική κρίση και η υποταγή ήταν προσχεδιασμένες από καιρό”.
    Από πολύ καιρό, θα προσθέσω.
    Ψάξτε για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στον Οικονομικό Ταχυδρόμο (του Γιάννη Μαρίνου) το 1990!
    Αναφερόταν σε βρεταννικές προβλέψεις για ελληνοτουρκική σύρραξη, έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. και επιστροφή στη δραχμή το έτος 2010 ή 2011.

    Από την πρώτη στιγμή πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως το όλο σκηνικό είναι στημένο .

    Από τα Δεκεμβριανά που μέχρι το ΔΝΤ και το μνημόνιο.
    Φυσικά και φταίμε εμείς .
    Εάν είχαμε διαφορετική ιδιοσυγκρασία τα σχέδια τους δεν θα είχαν επιτυχία.
    Μας είχαν όμως διαβάσει από την αρχή και πολύ καλά μάλιστα.
    Οι νεοέλληνας μοιάζει με το παράδειγμα του άσωτου υιού όπου έχει κληρονομήσει ένα οικόπεδο όπου ο ίδιος δεν αναλογίζεται την άξια του.
    Ο τοκογλύφος όμως που γνωρίζει αρχίζει και τον δανείζει λίγο λήγω συνεχώς και συγχρόνως τον υποθηκεύει .
    Και ο ανέμελος υιός ξοδεύει και λέει ΄΄έλα μωρέ έχει ο θεός΄΄
    Και έρχεται η μέρα όπου το οικόπεδο έχει ποια όλο υποθηκευτεί και άσωτος υιός περιμένει ακόμα από τον θεό.
    Αυτό πάθαμε κύριοι.

    Και μην ξεχνάτε ότι η Γερμανία έχασε τον πόλεμο γιατί καθυστέρησε στην Ελλάδα.
    Οπότε το Δ΄Ράιχ ήξερε τώρα από που να ξεκινήσει!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ
    ΠΟΛΥ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ
    ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ν.Υ......

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΟΝΙΜΟ..ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΟΙ 40 ΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ, ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗ !!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ, ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗ !!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, θα καταργηθεί η δωρεάν νοσηλεία, δεν έχεις λεφτά θα πεθαίνεις στον δρόμο, όπως κατά την Γερμανοιταλική κατοχή.
    Θα πηγαίνεις με τα πόδια , γιατί τα εισιτήρια θα είναι πανάκριβα.
    Θα γκρεμίσεις το μισό σπίτι για να μην πληρώνεις μεγάλο φόρο.
    Θα αυξηθούν η ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ κλπ.
    Κατά τα άλλα δεν θα μπουν άλλοι φόροι.
    Αυτά για τους ψεύτες και λαοπλάνους του πασοκ.
    Να μην ξεχνάτε είμαστε υπόδουλοι στους διεθνείς Τοκογλύφους, ελέω πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπλουπερς-οι ΧΑΖΟΙ του ιντερνετ:


    http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6919.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!! ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??????
    ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΦΙΛΕ!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΗΝΥΣΗ, ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!
    ΤΟ ΤΜΗΜΑ "ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ" ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΑΣ ΕΠΙΒΕΒΕΙΩΣΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΩΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλιστα. Ξεπούλημα μετά τις εκλογές.
    Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, από να ξεπουλήσει τις ΔΕΚΟ και να αρχίσει τις απολύσεις. Και προσπαθεί να κλέψει , πρώτα τη ψήφο των Ελλήνων, ώστε να έχει τη συνενοχή τους στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και των απολύσεων.
    Φυσικά θα εξαγοράσει με θέσεις τη σιωπή των συνδικαλιστών, όπως κάνει σε ΓΣΕΕ και ΔΕΚΟ, και μετά θα αρχίσει τις απολύσεις, που θα πλήξει κυρίως την εκλογική του βάση. Αλλά το πουλάκι θα έχει πετάξει, αφού εκλογές θα κάνει ύστερα από 4 χρόνια και δεν θα τον νοιάζει. Θα έχει επιτελέσει το "χρέος" του, ισοπεδώνοντας τα μεσαία και τα λαϊκά στρώματα, υπέρ του 1/10 του ελληνικού λαού.

    Γι' αυτό και κατά χιλιάδες οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας και την α' και την β' Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το νοσοκομείο ΝΜΤΣ διαπραγματεύονται να το πουλήσουν είτε ως ξενοδοχείο είτε στον Αποστολόπουλο.
    Με άλλοθι την κατάντια του ταμείου και τα κόλυβα που θα λάβουν εις ανταμοιβήν για να κλάψουν την νεκρή πατρίδα!
    Η εισβολή του ΔΝΤ στο 251 νοσοκομείο της αεροπορίας είναι το πρωίμιο της διάλυσης και στον ιατρικό τομέα του ιστού άμυνας της χώρας!
    Ο Παγκαλος ως λιπαρός νους απλά έχει ακράτια λόγων!
    Μη πετάτε στα άχρηστα τα λογια του! Μη θυμώνετε για ότι λέει αλλά για ότι μαρτυράει!
    και μαρτυράει την διάλυση της άμυνας της χώρας! Ξεκίνησαν με το εύψυχο, συνέχισαν με την διαβολή θα ολοκληρώσουν με κανα βατοπέδι!
    Σιχαμένοι απάτριδες και οπως λενε Αλβανοί του Τετοβου!!!!
    Καθ΄ομολογίαν του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @4 Νοε 2010 10:34:00 μ.μ.

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
    ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙ
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
    Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "-Στον τομέα των δημόσιων μεταφορών αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, ακόμη και διπλασιασμό τους."

    τωρα ξερεις μαλακα ελληνα,ποιος πληρωνει τη διαφορα της χασουρας απο τους λαθρεπιβατες τζαμπατζηδες αλλοδαπους εποικους.

    εσυ τους ζεις και θα σου παρουν σπιτι και μαγαζι για να πληρωνουν την διεθνη τοκογλυφικη banksters mafia και τους παρασιτικους εποικους.

    τραβα τωρα κοπανε ελληνα στις λινατσες των προπυλαιων να αγορασεις τα κλεμμενα απο εσενα στο δρομον "προιοντα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικος στοχος να εξαθλιωσουν τους λαους ολου του κοσμου τοσο, ωστε να σκεφτονται μονο την επιβιωση τους και τιποτα αλλο, ουτε πατριδες ουτε αξιοπρεπεια ουτε τιποτα.
    Θα τους αφησουμε ή θα τους κοψουμε τα ποδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καμία συγκυβέρνηση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    Αν ο λαός πιστέψει στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και επιλέξει την ΝΔ για κυβέρνηση έχει καλώς.
    Αν όχι ας μείνουμε για πάντα στην αντιπολίτευση.
    Όχι άλλα πειράματα τύπου “μεσαίου χώρου”.

    Ούτε να το σκέφτεται ο Σαμαράς για συγκυβέρνηση.
    Ούτε βλέφαρο να μην παίζει κατά κει, γιατί και το βλέφαρο το ερμηνεύουν ως συγκατάβαση.

    Αν θέλει να έχει κάποιο μέλλον και να μην καταγραφεί στην ιστορία απλώς ως “πιο ανθρώπινος” απο τον ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ WASP Παπανδρέου.

    Άλλωστε, στη ζωή σου δίνεται πάντα μόνο ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    - ΟΧΙ δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ
    ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΤΕ συνένοχοι στην Αλητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δραγώνα μου ΚοκΟνα μου!

    http://www.youtube.com/watch?v=_5r-2_-ixDg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αμήν και πότε!! Μακάρι να γίνουν όλα ιδιωτικά να δεί άσπρη μέρα ο κοσμάκης.
    Όλοι αυτοί που δήθεν κλαίγονται για το καλό της χώρας, τρέμουν μην χάσουν την μάσα..Ουστ ρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΟΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Το γλυκό της Κυριακής:
    Γαμήσι με αμμοχάλικο και φλόκια γλάσσο για πασόκους"________________

    Γλυκό για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ:

    Υλικά :
    1 πασόκος
    2 καπότες
    400 γρ αμμοχάλικο
    Άφθονο σάλιο
    Ξύσμα από τ’ αρχίδια σας
    Καθόλου λύπηση και καθόλου λιπαντικό

    Διαδικασία :
    Ακούμε τις προεκλογικές εξαγγελίες του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. Ακούμε τις απειλές περί πρόωρων εκλογών του ιδίου.

    Καυλώνουμε. :
    Φοράμε τη διπλή καπότα για να μη κολλήσουμε τίποτα από το βρωμόκωλο σκατόψυχο πασόκο.
    Στήνουμε τον πασόκο στα 4.
    Του τοποθετούμε στην κωλοτρυπίδα (το κέντρο της σκέψης του) το αμμοχάλικο.

    Αρχίζουμε το πήδημα :
    Με το που αρχίζει τα «αχ» και «ωχ» ξύνουμε τ’ αρχίδια μας (το ξύσμα που λέει παραπάνω).

    Συνεχίζουμε απτόητοι παρά τις οιμωγές να τον γαμάμε ασυστόλως.

    Τον φτύνουμε για την προδοτική του στάση.
    Συνεχίζουμε το πήδημα χωρίς λιπαντικό και χωρίς λύπηση.

    Την ώρα που ετοιμαζόμαστε να χύσουμε, βγάζουμε το διπλοκάποτο και του κάνουμε ΑΤΜ (=Ass To Mouth, που λένε και στην επίσημη γλώσσα του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής) και promptly τον χύνουμε στη μάπα.

    Αφού τον «γλασσάρουμε» με το ψωλόχυμα, τον αφήνουμε και του κλείνουμε ραντεβού για τη Δευτέρα για να το εμπεδώσει.

    Καλά γαμήσια.


    EΠΙΣΗΣ πρόγνωση καιρού την Κυριακή:

    Βροχή θα πέφτουν οι ΨΩΛΕΣ για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μαλακα καψαμπελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση