GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα 2 δισ. αγγίζει ο διαδικτυακός πληθυσμός...

Aπό το tvxs.gr Διπλάσιος είναι σε σχέση με 5 χρόνια πριν ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 δισ...

Aπό το tvxs.gr

Διπλάσιος είναι σε σχέση με 5 χρόνια πριν ο αριθμός των χρηστών του διαδικτύου, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 δισ. εντός του 2010.
Σύμφωνα με στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU) των Ηνωμένων Εθνών, από τους 226 εκατομμύρια νέους χρήστες το 2010, τα 162 εκατομμύρια θα προέρχονται από αναπτυσσόμενες χώρες, όπου οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι πλέον μεγαλύτεροι.
Αξιοσημείωτο είναι, ωστόσο, και το...
γεγονός ότι οι χρήστες του διαδικτύου αγγίζουν το 71% του πληθυσμού στις ανεπτυγμένες χώρες, ενώ μόλις το 21% βρίσκεται στις αναπτυσσόμενες.
Ο γενικός γραμματέας της ITU Χαμαντούν Τουρέ δήλωσε πως «η προώθηση του Διαδικτύου και των ευρυζωνικών συνδέσεων έχει ζωτική σημασία για την ευημερία του αναπτυσσόμενου κόσμου. Η ευρυζωνικότητα είναι το επόμενο σημείο καμπής. Μπορεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, να αυξήσει την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα και να στηρίξει τη μακροπρόθεσμη οικονομική ανταγωνιστικότητα».
Το ποσοστό των χρηστών στο γενικό πληθυσμό διαφέρει ανάλογα με την περιοχή: Η Ευρώπη προηγείται με 65% και ακολουθεί η Αμερική με 55%, ενώ η περιοχή της Ασίας/Ειρηνικού περιορίζεται στο 21,9% και η Αφρική στο 9,6%.

2 σχόλια

  1. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση