GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα reality επιστρέφουν και η τηλεοπτική μπόχα εμφανίζεται...

Από το http://greekmme.blogspot.com/    @Ειλικρινά προβληματιζόμαστε σε ποιό τηλεοπτικό κοινό απευθύνεται πλέον το νέο Big Brother απο τον...

Από το http://greekmme.blogspot.com/  
@Ειλικρινά προβληματιζόμαστε σε ποιό τηλεοπτικό κοινό απευθύνεται πλέον το νέο Big Brother απο τον Alpha σε μια περίεργη τηλεοπτική σεζόν με άρωμα ξαναζεσταμένης συνταγής απο το παρελθόν, ιδίως αν αναλογιστούμε πόσο είχε κουράσει το τηλεοπτικό κοινό. Προφανώς τα reality θεωρητικά λόγω κόστους μπορούν να αντικαταστήσουν τα πάντα. Οχι όμως τις εποχές που η τηλεθέαση χτυπούσε κόκκινο από τους "κουμπάρους", τους αδιάφορους, τον Κλεάνθη που δεν είναι πιά στη ζωή και τόσων άλλων ξεχασμένων αστέρων που ουδέις σχεδόν θυμάται μετά από 24ωρα μεταδόσεων και τις σκηνές στο λουτρό για να ανέβουν τα νούμερα.
@Οπως δεν πείθει η παρουσία της...
 Ρούλας Κορομηλά που θέλει να μας σερβίρει το ίδιο τηλεφανταζέ προιόν με άλλο χρώμα. Ισως ακόμα και τα παιχνίδια του φακού και της κάμερας για να την παρουσιάσουν ολόφρεσκη και ζωντανή τηλεπερσόνα δεν αρκούν να γεμίσει το κενό. Όπως και η εμφάνιση πολυεπίπεδων προσωπικοτήτων που σωστά παίζοντας μπροστά στις κάμερες υποδύονται το ρόλο τους μαζί με τις παίκτριες - ευτυχώς όχι όλες- με ίδιο στύλ και ενδυματολογική παρουσία...
@Καλά θα αναρωτηθείτε, γιατί το σχολιάζουμε παρακολουθώντας την πρεμιέρα του Μεγάλου Αδερφού που υα το νιώσουμε στο πετσί μας και στην πραγματική ζωή σε λίγο καιρό; Απλά γιατί αν το ριάλιτυ αναστηθεί εκ νέου θα το ακολουθήσουν κι άλλοι, ενώ αν πατώσει που είναι πιθανόν τότε θα ξεχαστεί σύντομα όπως το Bar του Star. Αφήστε που ακόμα και το σπίτι με την πισίνα είναι το ίδιο σχεδόν με εκείνο της πρώτης χρονιάς που προβλήθηκε. Καιρός λοιπόν τα κεφάλια μέσα.....
@Πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν σπεύσει να δηλώσουν συμμετοχή σε 30 ριάλιτι, τάλεντ σόου και τηλεπαιχνίδια. Οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν χάσει πλέον το λογαριασμό γι’ αυτό και καλείται επειγόντως ο Νίκος Σαμοΐλης για να βάλει τάξη στο χάος. Την τιμητική τους έχουν φέτος στη μικρή οθόνη τα ριάλιτι, τα τάλεντ σόου και τα τηλεπαιχνίδια, αφού έχουν εκτοπίσει τις ελληνικές σειρές και κυριαρχούν στα προγράμματα πρωτίστως του ALPHA αλλά και του ANT1 και του MEGA, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά.
@Στην παρέμβαση του εποπτικού οργάνου δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ οδήγησε η κατάσταση που παρατηρείται τελευταία κατά τη διάρκεια τοποθετήσεων δημοσιογράφων, σχετικά με την κυβερνητική πολιτική. Ειδικότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, τονίζεται ότι «απαράδεκτο φαινόμενο αποτελεί η εμφάνιση δημοσιογράφων, κυρίως σε ραδιοτηλεοπτικά Μέσα ενημέρωσης, ως οιονεί κυβερνητικών εκπροσώπων".

13 σχόλια

  1. Ανάλογα μέ τήν ''ποιότητα'' τού μπουρδέλου-Ελλάς κι οί ''πουτάνες''!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΙΖΙΤΑΚΙΑ ΤΑ ΗΔΗ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ,ΘΕΜΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ειναι αυτοι οι καραχωριατοι που μαζεψανε ρε...


    καραβλαχια και κιτς στο max

    ποια σαινια τους επιλεξανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ,ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ.ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΙ,ΛΟΥΣΑΤΟΙ,ΒΕΝΤΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ,ΚΑΠΑΚΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ,ΜΟΥΓΚΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ?ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ.ΡΑΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ,ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑΛΙ,ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΣΑΒΟΥΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ?ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ?ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκουπίδια πού ανακυκλώνονται κάθε
    καλοκαίρι.
    Αλλά αυτά πρεσβεύει η ΑGB καί τό
    φιλοθεάμον κοινό πού έβαλε τό
    "μηχανάκι" στό σπίτι του,έναντι
    τοστιέρας.
    Άν στή θέση τού π.χ. Big brother,
    προβαλόταν ένα καλό φίλμ,ή ένα
    ντοκιμαντέρ γιά τίς καταπληκτικές
    Αρχαίες κατασκευές,ή εξερευνήσεις
    τό ποσοστό τής τηλεθέασης θά ήταν
    στό μισό.
    Αυτά μάς αξίζουν.
    Καί δυστυχώς ΜΑΣ ΕΘΙΖΟΥΝ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φταιει ο Ελληνας που καθεται και τα βλεπει. ΑΝ δεν υπηρχε ακροαματικοτητα δεν θα υπηρχαν και τα ρεαλιτι.
    Δυστυχως οι εναπομειναντες σωφρονες Ελληνες, εχουν πεσει θυματα των ηλιθιων της πλειοψηφιας. Αυτων που εχουν επιτρεψει την σημερινη θλιβερη εικονα του αφελληνισμου, γιατι δεν ειναι trendy συμφωνα με τα νεοταξικα προτυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως τετοια σκουπιδια κανουν ακροαματικοτητα!
    Δηλαδη οι περισσοτεροι πολιτες τουτης εδω της χωρας
    Α Ρ Ε Σ Κ Ο Ν Τ Α Ι
    (και ΕΔΩ ειναι το προβλημα...)
    να βλεπουν αυτα τα χαλια........

    Ετσι ξεχνανε τα περι μνημοσυνη
    συγνωμη
    μνημονιου ηθελα να πω
    ετσι ξεχνανε τις πεικοπες στα εισοδηματα τους
    και το μαυρο τους το χαλι.......

    Ντροπη σε ΟΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ , ΛΑΟΣ , ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ , ΖΕΡΒΟΥ .
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8-10-2010)
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,
    ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ , ΑΠΑΝΤΕΣ ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε . ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ επικαιρο:

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_3530.html#more

    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τηλεοπτικα σκουπιδια - πολυ επικαιρο:

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6298.html#more

    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπουρδελοχωρι φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ,ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ.
    ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΙΔΑΝΙΚΟ !!!ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΞΕΚΩΛΑ,ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΣΤΟΚΟΥΣ,ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΠΡΑΤΣΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΩΛΟ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ,ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ,ΑΡΑΧΝΟΜΟΥΝΕΣ,ΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ; ΓΑΜΗΣΕΤΑ!! ΜΥΑΛΟΠΩΛΕΣ ΟΛΟΙ.
    ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΒΟΥΚΟΛΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΥΦΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΣΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΧΥΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ.ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ,ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΠΑΚΕΤΟΦΟΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ "ΕΠΩΝΥΜΩΝ" ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΨΙΜΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΚΟΛΟΧΑΝΑΔΕΣ ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΤΑ 60 ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.
    ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΜΠΟΥΤΙΑ ΒΥΖΙΑ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΑΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΠΟΥ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ Η ΞΕΠΕΤΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΦΟΒΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΡΓΗ ΜΙΣΟΣ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΑΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΥΘΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΟ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑ ΜΗΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΧΤΥΠΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΛΕΨΕ ΜΗΝ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ.
    ΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΤΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΖΩΗ.
    ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΛΟΘΟΓΥΡΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση