Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

6 Οκτωβρίου 2010

Τα reality επιστρέφουν και η τηλεοπτική μπόχα εμφανίζεται...

Από το http://greekmme.blogspot.com/  
@Ειλικρινά προβληματιζόμαστε σε ποιό τηλεοπτικό κοινό απευθύνεται πλέον το νέο Big Brother απο τον Alpha σε μια περίεργη τηλεοπτική σεζόν με άρωμα ξαναζεσταμένης συνταγής απο το παρελθόν, ιδίως αν αναλογιστούμε πόσο είχε κουράσει το τηλεοπτικό κοινό. Προφανώς τα reality θεωρητικά λόγω κόστους μπορούν να αντικαταστήσουν τα πάντα. Οχι όμως τις εποχές που η τηλεθέαση χτυπούσε κόκκινο από τους "κουμπάρους", τους αδιάφορους, τον Κλεάνθη που δεν είναι πιά στη ζωή και τόσων άλλων ξεχασμένων αστέρων που ουδέις σχεδόν θυμάται μετά από 24ωρα μεταδόσεων και τις σκηνές στο λουτρό για να ανέβουν τα νούμερα.
@Οπως δεν πείθει η παρουσία της...
 Ρούλας Κορομηλά που θέλει να μας σερβίρει το ίδιο τηλεφανταζέ προιόν με άλλο χρώμα. Ισως ακόμα και τα παιχνίδια του φακού και της κάμερας για να την παρουσιάσουν ολόφρεσκη και ζωντανή τηλεπερσόνα δεν αρκούν να γεμίσει το κενό. Όπως και η εμφάνιση πολυεπίπεδων προσωπικοτήτων που σωστά παίζοντας μπροστά στις κάμερες υποδύονται το ρόλο τους μαζί με τις παίκτριες - ευτυχώς όχι όλες- με ίδιο στύλ και ενδυματολογική παρουσία...
@Καλά θα αναρωτηθείτε, γιατί το σχολιάζουμε παρακολουθώντας την πρεμιέρα του Μεγάλου Αδερφού που υα το νιώσουμε στο πετσί μας και στην πραγματική ζωή σε λίγο καιρό; Απλά γιατί αν το ριάλιτυ αναστηθεί εκ νέου θα το ακολουθήσουν κι άλλοι, ενώ αν πατώσει που είναι πιθανόν τότε θα ξεχαστεί σύντομα όπως το Bar του Star. Αφήστε που ακόμα και το σπίτι με την πισίνα είναι το ίδιο σχεδόν με εκείνο της πρώτης χρονιάς που προβλήθηκε. Καιρός λοιπόν τα κεφάλια μέσα.....
@Πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν σπεύσει να δηλώσουν συμμετοχή σε 30 ριάλιτι, τάλεντ σόου και τηλεπαιχνίδια. Οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν χάσει πλέον το λογαριασμό γι’ αυτό και καλείται επειγόντως ο Νίκος Σαμοΐλης για να βάλει τάξη στο χάος. Την τιμητική τους έχουν φέτος στη μικρή οθόνη τα ριάλιτι, τα τάλεντ σόου και τα τηλεπαιχνίδια, αφού έχουν εκτοπίσει τις ελληνικές σειρές και κυριαρχούν στα προγράμματα πρωτίστως του ALPHA αλλά και του ANT1 και του MEGA, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά.
@Στην παρέμβαση του εποπτικού οργάνου δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ οδήγησε η κατάσταση που παρατηρείται τελευταία κατά τη διάρκεια τοποθετήσεων δημοσιογράφων, σχετικά με την κυβερνητική πολιτική. Ειδικότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, τονίζεται ότι «απαράδεκτο φαινόμενο αποτελεί η εμφάνιση δημοσιογράφων, κυρίως σε ραδιοτηλεοπτικά Μέσα ενημέρωσης, ως οιονεί κυβερνητικών εκπροσώπων".
Δημοσίευση σχολίου