GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οφείλει πολλά στο Mega...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Η ιδέα της διακαναλικής συνέντευξης είμαι πεπεισμένος τελικά ότι δεν θα επιτύχει τον αρχικό σκοπό της . Δύσκ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Η ιδέα της διακαναλικής συνέντευξης είμαι πεπεισμένος τελικά ότι δεν θα επιτύχει τον αρχικό σκοπό της. Δύσκολα θα συσπειρώσει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και ακόμη δυσκολότερα θα προσηλυτίσει τους επιπρόσθετους ψηφοφόρους που το επέλεξαν στις εθνικές εκλογές του 2009. Όχι γιατί η εμφάνισή του δεν ήταν καταλυτική -ποιός εξάλλου είχε τέτοια ελπίδα;- ή γιατί δεν κατάφερε να απαντήσει ευθέως και ξεκάθαρα σε κάποιο από τα ερωτήματα (ούτε με τη 2η φορά της επανατοποθέτησης) που κλήθηκε σαν σε σύσκεψη εργασίας να απαντήσει (ίσως θέλησαν να τον κάνουν να νιώσει για μια φορά άνετα σε live συνέντευξη, δεν τους κακολογώ). Όχι γιατί -δίχως ουσιαστικά εμφανή λόγο- προσέδωσε...
στις εκλογές χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης και έτσι θα χρεωθεί ο ίδιος τυχόν αποτυχία  (εξάλλου, ως αρχηγός, έχει χρεωθεί αρκετές ήττες αλλά δεν κατέστησαν δυνατή την πτόησή του στο δρόμο για την πρωθυπουργία). Όχι γιατί ενώ θα ανέμεναν κάποιοι να επιφέρει μια ομαλότητα στο κλίμα της προεκλογικής περιόδου, έσπειρε ήδη θύελλες για τον σταλινικό τρόπο που στήθηκε, με πρόσθετες απροσδιόριστες συνέπειες στην κάλπη. Όχι γιατί το κυβερνητικό επιτελείο δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο νεοέλληνας -όσο μαλάκας κι αν παραμένει- δεν υποκύπτει σε εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα προς άγρα ψήφων και ενεργεί αντιδραστικά όταν του βάζουν τη θηλιά του "φούντου" στο λαιμό. Όχι γιατί και οι ίδιοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ θα κινούνται πια με λιγότερη διάθεση και με άλλον αέρα, αφού νιώθουν ήδη καπελωμένοι.
Η διακαναλική συνέντευξη, όσο γρήγορα και τηλεοπτικά κι αν στήθηκε, δεν θα επιτύχει τον σκοπό της γιατί οι έλληνες δεν θα συγχωρέσουν ποτέ στους ιθύνοντες του επικοινωνιακού επιτελείου (και συνακόλουθα στον ίδιο τον Πρωθυπουργό) ότι έλαβε την καλύτερη prime-time της εβδομάδας και του στέρησε την αγαπημένη του σειρά. Όπως είπε και η Άστρη, "ο έλληνας βάζει πάνω απ' όλα την ψυχαγωγία του" και ο ΓΑΠ απόψε δεν συνεισέφερε σ' αυτό. Αν κανείς λάβει υπόψιν και τις αντιδράσεις βαριαστεμάρας των επί Μαξίμου παριστάμενων δημοσιογράφων, τότε καταλαβαίνει ότι ορθά το STAR την ώρα της συνέντευξης έπαιζε "Συμμορία των 11" και καταστροφικά το MEGA προτίμησε τον ΓΑΠ. Αν είχε επιλέξει να παίξει το Νησί, αύριο ο κ. Παπανδρέου θα έπρεπε να βρει... απομονωμένο νησί, όχι για επενδύσεις, αλλά για να μείνει.
Το MEGAλο κανάλι τον διέσωσε και εκείνος του οφείλει...Πολλά.

8 σχόλια

  1. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ


    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΧΘΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    ΗΤΑΝ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΟΣΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ .


    Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είναι το περίεργο?
    Το ...αμερόληπτο MEGA σταθερά και διαχρονικά προσφέρει στήριξη στο ΠΑΣΟΚ.
    Ξεχνάτε ότι οι καπιταλιστές κεφαλαιούχοι μεγαλοεπιχειρηματίες ιδιοκτήτες του Μεγκάλου καναλιού είναι επίσης σταθερά,"αριστερής-προοδευτικής" κατεύθυνσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι ανεξαιρετως οι πολιτικοι στην προσπαθεια επιτευξης του σκοπου και των στοχων τους χρησιμοποιουσαν και χρησιμοποιουν διλληματα εξαναγκασμου προς τον λαο.ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ-ΟΧΙ" "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ" "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ" "ΔΝΤ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ".
    Το ερωτημα ειναι οταν ο κ προθυπουργος βρεθηκε προ του διλληματος για την ενταξη μας στο ΔΝΤ Η ΟΧΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΛΑΟΥ (ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ)και προχωρησε σε αποφασεις που σημερα ειναι σε εξελιξη φερνοντας τον λαο στην σημερινη καταντια να αποφασισει για κατι που διεπραξε ο ΙΔΙΟΣ χωρις την συναινεση του λαου εξαπατωντας τον με ψευτικες προεκλογικες υποσχεσεις που και ο ΙΔΙΟΣ γνωριζε ΕΞ ΑΡΧΗΣ οτι ψευδοτανε ασυστολα. Αλλωστε ειχε ενημερωθει για την οικονομια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ και γνωριζε απο πρωτο χερι τις δυσμενεις συνεπειες που επιφερει το ΔΝΤ στην χωρα που δραστηριοποιειται. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα και οι συνεντευξεις του ΙΔΙΟΥ που αναφερετε στο ΔΝΤ και τι σκοπους εξυπηρετει.
    Αυτο ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ! ειναι ψευτο διλλημα που αναπαραγουν τα ΜΜΕ που εκ του ασφαλους οι κιτρινισμενοι δημοσιοκαφροι εξυπηρετωντας ανομα συμφεροντα των αφεντικων τους επιδιδονται με μαεστρια για το τι θα γινει αν φυγει το ΔΝΤ και που θα βρουμε λεφτα να πληρωσουμε για την υγιεια την παιδεια.
    Αυτο σημαινει οτι πρεπει να συνεχισθει κατα την αποψη τους η δραστικη καταστροφη ολων μας για να συνεχισουν να πληρωνονται με δανειακα ΧΡΗΜΑΤΑ και δυσβασταχτους τοκους ολα, μεγαλονωντας το χρεος χωρις ποτε να μπορεσουμε να ξοφλησουμε. Η μηπως συμβαινει κατι αλλο και δεν το ειδαμε;
    Η χωρα εχει χρεοκοπησει εδω και καιρο και αυτο δεν το λεω εγω αλλα επιφανεις και μεγαλοι νομπελιστες οικονομολογοι απο ολο τον κοσμο που συνειδητα η κυβερνηση αγνοει υπηρετωντας ενα δρομο που δεν βγαζει πουθενα απλα διογκωνει το χρεος και το μεταφερει εμμεσα χρονικα φορτωνοντας στις πλατες μελλοντικων γενεων χρεη που δεν θα μπορεσουν να αντιμετωπισουν.
    Αυτη ειναι η μια εκδοχη, η αλλη ειναι οτι η δανειακη συμβαση που εχει υπογραψει η κυβερνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ. Αυτο σημαινει οτι στην περιπτωση που αλλαξει η κυβερνηση εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ!!! και την παραπομπη στην ευθυνη του ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ να εκπληρωσει τους ορους της συμβασης!!! Ο καθενας μπορει να καταλαβει τι σημαινει αυτο για αυτους που αυθαιρετα και χωρις καμμια συναινεση αποφασισαν να φερουν το ΔΝΤ στην χωρα.
    Οι λεονταρισμοι περι ψηφου εμπιστοσυνης καταστροφης και χαους ειναι εμμεσα εκφοβισμος αρπαγης ψηφων.
    Η Τουρκια εδιωξε κακειν κακως το ΔΝΤ, η Ουγγαρια το ιδιο χωρες που ειναι κατω απο τον ζυγο του εξαθλιωνονται βλεπε Ρουμανια χωρις να μπορουν να αντιδρασουν.
    Διαβαστε σχετικα με το ΔΝΤ και τα εργα του απο οσες χωρες εχει περασει και δειτε τα σημερινα απομειναρια της χωρας και το καθεστως υποδουλωσης των στους διεθνεις τκογλυφους που κρυβονται πισω απο την εννοια "αγορες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πασοκ πεθανε οριστικα χθες..

    κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί ποτέ δεν δημοσιέυσε το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του ΥΠΔΜΘ όπως ΟΛΑ τα μέλη της πολιτικής ηγεσίας και σύμφωνα με την ΕΝΤΟΛΗ του πρωθυπουργού ΓΙΑΤΙ?

    26 Οκτ 2010 2:01:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανενας Ελληνας προθυπουργος δεν οφειλει τιποτα σε κανενα μετοχο καναλιου, αφου οι μετοχοι στην ουσια βγαζουν χρημα απο αλλες μπιζνες που κανουν με το κρατος. Η Διαφημηση του ΟΠΑΠ φτανει και μονο για να κανει μια επιχειρηση ζημιογωνα. Χωρις κρατηκη διαφημηση και θαλασσοδανεια, καμια επιχειρηση στα ΜΜΕ δε στεκεται. Τουλαχηστον οπως ειναι σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση