GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα blogs ετοιμάζονται να βάλουν αστεράκι στην φανέλα...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Μετά τον Καραμανλή ο Παπανδρέου μέλει και μάλιστα πολύ πολύ νωρίς να μπει στην λίστα των πρωθυπουργών που φαγώθ...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου
Μετά τον Καραμανλή ο Παπανδρέου μέλει και μάλιστα πολύ πολύ νωρίς να μπει στην λίστα των πρωθυπουργών που φαγώθηκαν από τα Blogs, η φανέλα και οι πρώτες σελίδες των όποιων θα πρέπει πλέον να κοσμήθουν και με ένα δεύτερο αστέρι τύπου champions legue.
Ας το δούμε. Μέχρι τώρα η δυνατότητα του οποιοιδήποτε να εκφέρει πολιτικό λόγο ήταν ανάλογη με τα πτυχία του. Έπρεπε να μαζέψει πτυχία με τα οποία θα έδινε την δέουσα βαρύτητα στις κατά τεκμήριο και εκ του αποτελέσματος (της χρεωκοπίας) βλακείες που θα έλεγε. Και έτσι τα Χαρβαρντ και τα κολέγια, τα μπατσελορ και τα...
 ντοκτορά έφτιαξαν και συντηρούσαν για πολλές δεκαετίες μια αριστοκρατία της γνώσης και της γνώμης που οδηγούσε και στην εξουσία. Πλήθως οι Βλακείες που ειπώθηκαν και το αποτέλεσμα ηταν ΔΝΤ.
Σήμερα αρκεί ένα blog για να μπορέσει ο καθένας να πει άμεσα την γνώμη του. Δεν χρειάζεται κανένα πτυχίο και καμιά ειδίκευση. Η βαρύτητα της γνώμης του και το πόσους επηρεάζει αυτή, είναι αποτέλεσμα μετρήσιμο στην Google. Η Δυναμη αυτή είναι κολοσσιαία και αυξάνεται συνεχώς καθώς εκατομμύρια έλληνες ενημερώνονται η επηρεάζονται από blogs.
Τα Blogς συμπυκνώνουν μέσα τους το αμφιθέατρο και τις πλατείες των70ς το καφενείο τις εγκυκλίους και το κόμμα των 80ς, το πεζοδρόμιο και τα ΜΜΕ των 90ς, τα ΙΧ ΜΜΕ και την διασπορά στην τεχνολογία των 00ς.
Έγιναν και γίνονται προσπάθειες ταύτισης των blogs με κάθε είδους περιθώριο. Για κάποιους αποτελεί το μόνο μέσω κατανόησης και απαξίωσης της επανάστασης που βιώνουμε. Ποικίλα συμφέροντα από το παλιό μπαίνουν εδώ και κάνουν παιχνίδι απαξίωσης. Έχουμε κατηγορίες για εκβιασμούς τύπου κλασικού ΜΜΕ, έχουμε την προσέγγιση του κράτους που μας θεωρεί ως “ηλεκτρονικούς κουκουλοφόρους”, έχουμε την δολοφονία Γκιολα
Η αλήθεια είναι ότι κρύβουμε και περιθώριο. Έχουμε όσο περιθώριο είχαμε στις προηγούμενες δεκαετίες στα αμφιθέατρα, στα κόμματα, στα ΜΜΕ στα καφενεία. Έχουμε όσο περιθώριο βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ταυτόχρονα όσο και να μην γίνεται αντιληπτό εδώ βρίσκεται η πνευματική elite της χώρας. Όλοι οι “κομμένοι” από τα ΜΜΕ. Η καθοδήγηση της. Εδώ βρίσκονται οι δυνάμεις που χαράζουν δρόμους, που σκέπτονται δυνατά, γράφουν και δημοσιεύουν πρωτόλεια πολιτική σκέψη. Σκέψη αφτιασίδωτη, μη δουλευμένη επικοινωνιακά, καθαρή και στεντόρεια σαν φωνή. Καθαρή τόσο επί των λέξεων που χρησιμοποιεί όσο και επί των προθέσεων της. Εδώ ξέρεις πάντα με ποιον μιλάς και τι θα ακούσεις. Εδώ τον προδότη, το λαμογιο, τον απατεώνα θα πούμε με το όνομα του ενώ έξω από εδώ όλοι εσείς θα το αφήσετε να εννοηθεί… χαμογελώντας κι όλας για τα «κότσια» σας.
Στα ελληνόφωνα πολιτικά blogs χτύπα η καρδιά της σύγχρονης Ελλάδας και χαράζεται το αύριο. Τόσο ο Καραμανλής όσο και ο ΓΑΠ το βιώνουν αυτό. Βήμα το βήμα μέρα με την ήμερα σχόλιο το σχόλιο αργά ίσως άλλα σταθερά η Ελλάδα πηγαίνει εκεί που αποφασίζουν τα blogs. Τα Blogs έβγαλαν το Βατοπαίδι. Τα Blogs έστησαν τη αποχή των ευρωεκλογών. Τα blogs σήκωσαν στια πλάτες του την αντι μνημονιακή Ελλαδα και την σπρώχνουν μπροστά. Όλα αυτά έγιναν όσο εσείς οι ανόητοι αναζητάτε να βρείτε ποιος κρύβετε πίσω από ποιον. Ποιος βάζει ποιον να μιλά και να γράφει. Γενικότερα πρόκειται για μια ατυχή προσέγγιση που δεν αντιλαμβάνεται το bloggig ως κέντρο αλλά ως δορυφόρο.
Όμως το πάθημα του Παπανδρέου στα blogs δείχνει ήδη ότι δεν ήταν o ΓΑΠ το κέντρο που γύρω του ζουζούνισαν τα Blogs. Ήταν ο ίδιος πλησίασε τα φώτα Blogs σαν την μύγα που στο τέλος καίγεται μέσα στην πυρακτωμένη λάμπα. Το ίδιο θα πάθει και ο Σαμαράς όταν (τελικά) προδώσει το αντιμνημονιακό του πνεύμα. Τα blogs δεν μετακινούνται από την γραμμή τους κύριοι και η γραμμή τους είναι αντιμνημονιακή εξ αρχής. Οι πολιτικοί πλησιάζουν ή απομακρύνονται από την γραμμή που βάζουν τα blogs.
Μοιάζει τα ΜΜΕ να θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι της διαμόρφωσης της γραμμής αλλά στο τέλος καταλήγουν πάντα να σέρνονται πίσω από τα Blogs. Το μόνο που κάνουν είναι καθυστέρηση σε ότι αποφασίσουν τα blogs. Τα Blog μεταφορικά είναι το πηγή του φωτός και γύρω τους συνωστίζονται πολιτικοί και μύγες.
Όσο λοιπόν το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜE παλεύουν να κατατάξουν τα blogs στο περιθώριο, όσο ερμηνέυουν τα blogs ως περιθώριο, όσο θα αλληλο συγχαίρονται πολιτικοί και δημοσιογράφοι τόσο τα blogs θα παίρνουν εξουσία θα τρώνε πρωθυπουργάκια και θα προσθέτουν αστεράκια στην φανέλα τους.
Οι bloggers θα διαμορφώνουν την κοινή γνώμη σαν καφενεία εργαστήρια πολιτικής, εφημερίδες κομματικές οργανώσεις και αμφιθέατρα. Σαν πνευματική Ελιτ, σαν καθοδήγηση. Όλα αυτά όμως δεν είναι επανάσταση, δεν είναι κάτι νέο. Είναι πολιτική που γίνεται σε άλλο χώρο και με αλλά μέσα.
Αν κάτι απειλεί το Blogging είναι το να ξεπεραστεί από κάτι που θα το εμπεριέχει. Από ένα νε νέο e- αμφιθεταρο με video κονφερανς και συνεχές πρόγραμμα αγορεύσεων διαλόγου και δημοψηφισμάτων από το πόπολο.
Κάτι που θα κάνει την αντιπροσωπευτική να μοιάζει με απολίθωμα δεινόσαυρου.

12 σχόλια

  1. Εχω ανεβάσει εδώ κι ένα Μήνα στο βλογκ μου,

    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Για να μην σας γεμίσω τη σελίδα με τα ονόματα μπορείτε να τους βρήτε εδώ. http://wp.me/p9GCU-hJ

    Δημοτικές Εκλογές : Εκλογική Λίστα ΠΑΣΟΚ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    http://wp.me/p9GCU-hJ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ τώρα ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα με τις δύσοσμες βλακείες τους οι λογής αγράμματοι και ηλίθιοι που έτυχε να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή τώρα που μέσω των Windows ο κάθε βλάξ και άσχετος μπαίνει στο Ιντερνέτ. Στην εποχή των Data Bases και των File Transfer Protocols έπρεπε να έπαιρνες αρκετές στροφές για να εχεις πρόσβαση στο Web. Tώρα όλοι οιηλίθιοι προσέλθετε. Και η χώρα θα πάει άπατη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ήτω δηλ οι αγράμματοι και οι ηλίθιοι. Προς όφελος των οποίων φτασαμε εδώ που είμαστε και διαλύθηκε η χώρα. Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δύναμη των Μπλογκς είναι η αναξιοπιστία των πληρωμένων κονδυλοφόρων των συμβατικών ΜΜΕ, που αυτοεξευτελίζονται καθημερινά. Βλέπε, Καψής, Τρέμη, Πρετεντέρης, Κώνστας, Μακρή, Portosalte, Χασαπόπουλος, Καμπουράκης κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠAΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ...[η χωρα εχει χρεωκοπησει και απλα απο τα δανεια των 110 διs ουτε ενα ευρω παει στη χωρα ουτε ενα ευρω σε μισθους και σε συνταξεις -βλεπε Γιανσεν Γκρουκμαν κλπ- αλλα πανε ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ !!!]... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ συναλλασομενοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.. ΜΑΚΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ [εδωσαν 28,5 δις στις τραπεζες τον Μαιο του 2009 και πατωσαν οριστικα την ελληνικη οικονομια ο δε σημερινος αρχηγος τους ομολογησε οτι θα σεβαστη το καταστρεπτικο για τη χωρα μνημονιο των τοκογλυφων απλα ισως το επιταχυνει λιγο.. Κατοπιν οι νεοταξιτες του ΠΑΣΟΚ εδωσαν 50 δις ευρω ακομα!!! στις λεγομενες ελληνικες τραπεζες που ειναι ξενων συμφεροντων πλην τριων. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ 78,5 ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ!!!! Αρα μακρια απο ολους αυτους και τα εξαπτερυγα τους] ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΗ π.χ 50% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 20% ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 40%!!! .ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ συνολικη ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ [πλην του 20% που χρωστα η χωρα στα ασφαλιστικα ταμεια για ευνοητους λογους] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , συμφωνιες με τριτες χωρες [κυριως για λογους εθνικης ασφαλειας αφου θα δεχθουμε επιθεσεις και εκβιασμους], ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΥΛΩΝΑ [αφου κανεις ιδιωτης η αλλη χωρα προκειται σοβαρα να επενδυσει]. ΟΛΑ ΑΥΤΑ - ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ κλπ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ... ΗΤΟΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ , ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ [ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδε ο Χάμπος τα κακαλά του και εχάρηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπαϊωάννου,
    Καλογραμμένο και συμφωνώ σε όλα. Τις μάχες όμως τις κερδίζουν τα τμήματα ξηράς και ειδικότερα το πεζικό. Τα blogs, δυστυχώς, δεν είναι παρά η ‘αεροπορία’ η οποία βομβαρδίζει, αλλά τη βουλή ΤΟΥΣ δεν μπορεί να την καταλάβει. Το σύνταγμα ΤΟΥΣ δεν μπορεί να το αλλάξει. Φαίνεται ότι για αυτά χρειάζεται ΑΙΜΑ, και αυτό πόσοι από μας είναι διατεθειμένοι να το διαθέσουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ====================================
    Ο Γιουγκερ με διευκρινιστική δήλωση είπε ότι ήταν αυτός που ήδη γνωρίζαμε.

    Ο ολίγιστος ‘μετανάστης’ Jeffrey.

    Το θέμα είναι ότι έχει το θράσος να ‘δίνει’ την χώρα του στους ξένους, με απίστευτη ευκολία.

    Είναι προφανές τι εντύπωση κάνει ένας τέτοιος πρωθυπουργός στους ευρωπαίους εταίρους.

    Απλά κανείς δεν του έχει εμπιστοσύνη!!
    =======================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝ , ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ MEGA CHANNEL. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ BLOGS , ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΗΔΙΑΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ , ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ BLOG. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΛΕΜΟΥΡΓΟ" ΣΧΟΛΙΑ , ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ IP , ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΓΕΛΕΙΟΣ , ΧΑΜΕΡΠΗΣ , ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ."ΖΗΣΙΜΟΣ" ΣΟΥ ΛΕΕΙ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΖΗΣΙΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΩΣ "ΖΗΣΙΜΟΣ"? ΟΛΑ ΤΑ BLOG , ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ , ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΙΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ MEGACHANNELΙΤΗ , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΕΝΩ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΜΥΑΛΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΒΕΒΑΙΑ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙ... ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ.ΤΑ BLOG ΕΝ ΤΕΛΕΙ , ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΡΕΤΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή η Ελλάδα, μετά τον ομαδικό και παρά φύσει βιασμό της από τους «ισχυρούς», είναι και υπόλογη, επειδή δεν είναι παρθένα.

    Γι’αυτό, σε 30 περίπου ημέρες, το «πισσάρισμα» ME MAYΡΟ ΚΟΛΛΩΔΕΣ ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
    της νεοταξικής μαφιοκρατίας θ’αγγίξει τα ουράνια.


    Και τι μας ειπε δηλαδη ο κυριος Γιουνκερ?
    “Χιχιχι, σας τη σκασαμε!”
    Μπραβο ρε μεγαλε, εχεις ενα ρουμπο!

    Κι’αντι συσσωμες οι πολιτικες μας δυναμεις να του ριξουν δυο φασκελα, καθονται και παιζουν την κολοκυθια για το “ποιος ηταν ο πρωθυπουργος”.
    Ωραιο επιπεδο!
    Ολο και περισσοτερο πειθομαι
    οτι στα νηπιαγωγεια επικρατει μεγαλυτερη σοβαροτητα
    Απο τους Προπαγανδιστές του Γιωργάκη στα κωλοκάναλα
    των Εθνικών Εργολάβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για τα blogs. Απλά είναι ένα είδος λευκώματος για να γράφει τον πόνο του κάθε πικραμένος. Η ποιότητά τους κρίνεται από τα σχόλια τα οποία εκτός λίγων εξαιρέσεων είναι μια απογοήτευση. Και οι αναρτήσεις; Από ΑΥΡΙΑΝΗ και κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολοι αυτοι που κατονομαζουμε με τα αρνητικα σχολεια υπαρχουν και στα blogs και παντου γυρω μας. ενας απο τους αρχαιους σοφους ελεγε οτι οι κακοι ειναι περισσοτεροι απο τους καλους .Νομιζεται οτι αλαξε η θα αλαξει τιποτα τα επομενα ... χιλιαδες χρονια .Αυτα που διαβαζουμε διηληζουμε και ερμηνευουμε ο καθενας με το δικο του τροπο και ειδικο βαρος ( με οτι αυτο εμπεριεχει,, ανατροφη, παιδεια κλπ.) μας βοηθουν βεβαια να κατανοησουμε την πραγματικοτητα
    παντα βεβαια συμφωνα με τους παραπανω περιορισμους, αλλα εν γενει η μαχη ειναι ηταν και θα ειναι μεταξυ των λιγων καλλων και των κακων.
    Το προβλημα τωρα ειναι ολλα αυτα που καταλογιζουμε στους αλλους (οπορτουνισμο, ιδιοτελεια. ανικανοτητα κλπ) ιδεια στοιχεια σε μικρο η μεγαλο βαθμο μας αφηνουν να αναγνωρισουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και κατα δευτερο λογο που τοποθετουμε τον εαυτο μας. Στους καλους οι στους κακους?
    Οι ερευνες ενος ελληνα επιστημονα ψυχαλαλυτη ετυχε να τον δω στην εκπομπη "Στα ακρα" με γυρω στις 40000 κλινικες περιπτοσεις που αντιμετοπισε στη ζωη του ειναι Απογοητευτικες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση