GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνημα αυτοοργάνωσης ο συνδυασμός του Δημαρά...

Από τον Νίκο Αναγνώστου Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον συνδυασμό «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», που φαίνεται να προηγείται στις π...

Από τον Νίκο Αναγνώστου
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον συνδυασμό «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», που φαίνεται να προηγείται στις προτιμήσεις των πολιτών, για την Περιφέρεια Αττικής.
Πράγματα τέτοια, που προσδίδουν στον συνδυασμό αυτό χαρακτηριστικά κοινωνικού Κινήματος και Αυτοοργάνωσης πολιτών. Στοιχεία που, μέσα τις τρέχουσες πολιτικές συνθήκες, οι ηλικιακά μεγαλύτεροι τα έχουν ξεχάσει, από την 10ετία του ΄80, ενώ οι νεότεροι τα ζουν πρώτη φορά.
• Η δημιουργία του συνδυασμού αποφασίσθηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Δημαρά, που διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος, επειδή αρνήθηκε να υπερψηφίσει το Μνημόνιο της τρόϊκας. Πολύ αγαπητός στο λαό ο Γιάννης Δημαράς, εκλέχθηκε αρκετές φορές βουλευτής, στις πρώτες πάντα θέσεις της Β΄Αθήνας.
• Την πρωτοβουλία του Γιάννη ακολούθησαν και πλαισίωσαν πολιτικά και κοινωνικά προβεβλημένα στελέχη, με πιο ηχηρή περίπτωση εκείνη του Μάκη Γιομπαζολιά. Επιστήθιος φίλος, επαγγελματικός συνάδελφος και πολιτικός συνοδοιπόρος του Γιάννη Δημαρά, ο Μάκης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το 1975, πρώην γραμματέας της ΠΑΣΚ δημοσιογράφων, ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην...
 Α΄Αθήνας στις εκλογές του 2009 ( πήρε 12.000 σταυρούς). Δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, τώρα με τον συνδυασμό του Κώστα Σκανδαλίδη και πριν με τον συνδυασμό του Δημαρά, που πήρε την τρίτη θέση στον Δήμο το 2002. Οι δυο τους, Γιάννης και Μάκης θεωρούνταν πάντα ένα αχώριστο πολιτικό δίδυμο. Και η συνεργασία τους τώρα θεωρείται ότι συνέβαλε τα μέγιστα, για την μεγάλη δυναμική, που απέκτησε ο συνδυασμός τους στην Περιφέρεια Αττικής.
• Τους δύο πλαισίωσαν άλλα σημαντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της Αριστεράς και ανένταχτοι, όπως οι Στάθης Παναγούλης, Νίκος Γαλανός, Νάσος Αθανασίου, Χρήστος Κουρούσης, Παναγιώτης Χατζηπέρος, Έρη Κωνσταντάκου, Κατερίνα Πιπιλή κ.α.
• Το ίδιο «πολύχρωμοι», πολιτικά και κοινωνικά, είναι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, σε όλους τους οχτώ τομείς της Περιφέρειας Αττικής. Και προσέτρεξαν τόσοι πολλοί ώστε όχι μόνο συμπληρώθηκαν ταχύτατα οι τομεακοί συνδυασμοί αλλά χρειάσθηκε να επιστρατευτεί μεγάλη ευγένεια και ευστροφία, για να δικαιολογηθεί σε πάρα πολλούς η αντικειμενική αδυναμία να συμπεριληφθούν.
• Εκτός από τους υποψήφιους, προσέτρεξαν, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς και δουλεύουν συστηματικά, για τον συνδυασμό, σημαντικά πολιτικά, αυτοδιοικητικά και επιστημονικά στελέχη. Που σχεδίασαν το πρόγραμμα του συνδυασμού, συνέθεσαν το «οπλοστάσιο θέσεων» του και συγκρότησαν ομάδες ειδικών, που είναι έτοιμες, να αναλάβουν τις ευθύνες διοίκησης των ποικίλων φορέων της Περιφέρειας, εάν οι πολίτες αναλάβουν αυτό το έργο στον συνδυασμό του Δημαρά.
• Εκεί όμως που η υπόθεση αυτού του συνδυασμού παίρνει χαρακτηριστικά Κινήματος και Αυτοοργάνωσης, είναι η άμεση ή έμμεση προσέλευση απλών πολιτών, μελών και στελεχών κυρίως του ΠΑΣΟΚ και άλλων χώρων, που στηρίζουν, δουλεύουν καθημερινά και εθελοντικά, για τον συνδυασμό. Επειδή κάνουν κάτι που επιλέγουν και αγαπούν και όχι κάτι που τους επιβάλλεται κομματικά ή συμφεροντολογικά. Τα κεντρικά γραφεία του συνδυασμού στην Φιλελλήνων 7 και τα τομεακά σε ολόκληρη την Αττική σφύζουν καθημερινά από ζωή. Και έχουν γίνει κυψέλες πολλών ανθρώπων, κυρίως νέων, που θέλουν να προσφέρουν, ελπίζοντας και επιδιώκοντας κάτι καινούργιο, άφθαρτο και ανεξάρτητο από κλασσικές κομματικές δεσμεύσεις.
• Με έμμεσο, για τους γνωστούς λόγους, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις και με άμεσο τρόπο, εκδηλώνουν καθημερινά στήριξη στον συνδυασμό του Δημαρά, γνωστά συνδικαλιστικά στελέχη, Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, στελέχη κομματικών οργανώσεων του κυβερνώντος κόμματος, ακόμη και βουλευτές και- εντελώς «κρυφά»- κάποιοι υπουργοί.
• Σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής έχουν ήδη συγκροτηθεί ομάδες δουλειάς και στήριξης του συνδυασμού. Με χαρακτηριστικό τους, όχι τόσο την αντίθεσή τους στο «μνημόνιο», στα «μέτρα» κ.λ.π. όσο το ότι αγαπούν αυτό που κάνουν.
• Σε όλες τις έγκυρες σφυγμομετρήσεις προκύπτει αλλά και στην καθημερινή λειτουργία της αττικής κοινωνίας καταφαίνεται, ότι πλειοψηφικά στρώματα των πολιτών της Αττικής επιλέγουν να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό του Γιάννη Δημαρά. Άλλοι για να διαμαρτυρηθούν «αντιμνημονιακά», άλλοι για να στραφούν κατά του «Συστήματος» πολλών ετών, που θεωρούν υπεύθυνο για την κατάρρευση της χώρας και άλλοι για να ζητήσουν ή να επιβάλουν «κάτι καινούργιο και ανεξάρτητο» στην πολιτική ζωή της χώρας.
• Όλοι αυτοί οι αυθόρμητα και ενθουσιωδώς προσερχόμενοι, συμβάλλουν και οικονομικά στις ανάγκες του συνδυασμού, που όπως λένε οι υπεύθυνοί του «δεν έχει μία». Εύλογο το ερώτημα, πώς καταφέρνει ο συνδυασμός του Δημαρά, να έχει κεντρικά εκλογικά περίπτερα σε κάθε τομέα της Αττικής, να τυπώνει περιορισμένο έστω αριθμό φυλλαδίων και να έχει ήδη εξασφαλίσει επαρκή αριθμό εκλογικών αντιπροσώπων στα τμήματα της ψηφοφορίας για τις εκλογές. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα της Αττικής ( Περιστέρι, Αιγάλεω κ.λ.π.) και εκ των συντονιστών της προεκλογικής δουλειάς Μάκης Γιομπαζολιάς είναι σαφής: «Βάζουμε όλοι τα περισσεύματα της προσωπικής και οικογενειακής μας τσέπης. Και βάζουν όλοι οι πολλοί φίλοι που προσέρχονται τον οβολό τους. Ανάμεσά τους και επαγγελματίες που δουλεύουν για εμάς και προσφέρουν ό,τι μπορούν. Τους ευχαριστούμε όλους. Όλα γίνονται στο φώς. Και μέσω τραπεζικών λογαριασμών φιλικών καταθέσεων και μίνιμουμ δαπανών, όπως ο ισχύων νόμος ορίζει. Δεν θέλουμε και δεν έχουμε ούτε μεγαλόσχημους χορηγούς ούτε επιχειρηματικούς προστάτες. Ούτε βεβαίως στήριξη κομμάτων με τις παχυλές κρατικές επιχορηγήσεις τους. Μακριά από εμάς αυτά. Έχουμε τα λίγα από πολλούς. Δεν θέλουμε τα πολλά από λίγους. Αυτή είναι η διαφορά μας. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

19 σχόλια

  1. ΑΜΑΝ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ,ΚΟΦΤΕΤΟ,Η ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ,ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ?ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ..ΑΥΤΟΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΤΕΡ : Ψέματα δωράκια σαμποτάζ
    και πλαστογραφία μετά φόνου.

    Ο γνωστός καραγκιόζης ΚΩΝΣΤΑΣ με το λευκό τσουλούφι, ο καθηγηταράς του ΙΕΚ με ΑΚΜΗ, ο έντιμος κι αδιάφθορος Τροϊκανός ρεπόρτερ του ΔουΝουΝού, αυτός με τα πουρμπουάρ και τα κερασμένα υπερπολυτελή ταξιδάκια πότε για μπάλα στην Αφρική με την Πειραιώς, και πότε τετραήμερα ψώνια στη ΝΥ με την ΕΤΕ.

    Βγήκε σε δελτίο και μετέδωσε ψευδή στατιστικά δεδομένα, από "τραπεζικές πηγές"...

    Ε, λοιπόν, ένα είναι βέβαιο, κι αυτό πηγάζει από πραγματικές πηγές: το ΑΛΤΕΡ πάει σύντομα για ένα μνημειώδες οικονομικό κανόνι.
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΩ ΥΒΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,
    ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!
    ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

    ...με τα πρόστιμα για τα πλαστά
    του ΑΛΤΕΡ, που βρισκόμαστε μιζωμένε άτιμε λαδιάρη xasisomene ποντικέ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά , τους αδιάφθορους χαρτοπαίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΧΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»...

    ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
    (Από τον Λόγο στη Λαμία, 22 Οκτωβρίου 1944)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο λοβοτομημενος εγκαθετος πρωθυπουργος,

    εχει παρει στα χερια του φρικτες κρυφες μετρησεις με ιστορικη συντριβη του πρωην σοσιαληστρικου κομματος του,
    που δεν το φανταζονταν ουτε στους εφιαλτες τους τα λαμογια βρωμοπασοκια...

    θα μαθει σε 15 ημερες τι θα πει ΕΛΛΗΝΙΚΗ βοιδοπουτσα ο κολλεγιοπουστας των τραπεζων, των ψεμματων και της υποκρισιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, η κα. Μάγια Τσόκλη, παράλληλα με τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα θα συνεχίζει με το …σακκίδιο στο ώμο να ταξιδεύει με έξοδα της πολύπαθης ΕΡΤ ;
    Και μάλιστα έναντι αδράς αμοιβής. Νόμιμο μάλλον είναι ;
    Ηθικό ;

    Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής, φιλοξενεί μια κουστωδία δημοσιογράφων, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το ελληνικό δημόσιο, οι περισσότεροι από τους οποίους εργάζονται σε ΜΜΕ της εκλογικής του περιφέρειας; Είναι καιρός για τέτοια έξοδα εν μέσω κρίσης;


    Τέλος, ο Πρωθυπουργός μάθαμε ότι προσέλαβε και τον υιό Πάλμε, ως Σύμβουλο του. Ουδέν μεμπτόν. Προφανώς δεν υπάρχει Ελληνας με τα ανάλογα προσόντα για να συμβουλεύει τον κ. Παπανδρέου. Επειδή, όμως, έχουμε χάσει τον λογαριασμό με τους συμβούλους του Πρωθυπουργού, μπορεί επιτέλους να μας ενημερώσει το Γραφείο του, πόσοι τέλος πάντων είναι οι σύμβουλοι του και κυρίως πόσο κοστίζουν στον έλληνα φορολογούμενο;

    Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ
    Ή ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ.....ΑΥΤΑ !!!

    - ΟΧΙ..

    ΕΕΕ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΚΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκτός του ότι είναι εντελώς άσχετο,λερώνει το post το λογίδριο του αιμοσταγούς κομμουνιστοσυμμορίτη, αρχισφαγέα και αρχιδολοφόνου του Ελληνικού λαού βελουχιώτη.Του ανθρώπου που δολοφονούσε απο χόμπι και απο ευχαρίστηση παιδιά 6 και 7 ετών.Ας τον αφήσουμε εκει στην κόλαση που ψήνεται αιώνια ο τρισάθλιος - που μας τον επέβαλαν και σαν εθνικό ήρωα- και ας μείνουμε στο σήμερα.
    Η ήττα των συμμοριτών τότε είναι δεδομένη και δεν αλλάζει. Συμβιβαστείτε σύντροφοι, πάψτε πια τα μυξοκλάματα.....ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΤΕ! ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τους δυο της φωτογραφιας οι Πασοκοι τους γνωριζουν πολυ καλα οπως πολυ καλα γνωριζουν οτι ητανε ορισμενα απο τα πολλα λαθη του Πασοκ που τους διατηρησε στις ταξεις του. Πιστευω τουλαχισον εστω και αργα και μετα τις εκλογες (οχι τωρα να τους κανουν και ηρωες??) να τους διαγραψουν απο το κομμα μαζι με το υπολοιπο μπουλουκι, δεν νομιζω ουτε το κομμα τους χρειαζεταιι αλλα ουτε και αυτοι το κομμα. Εχουν την αβαντα των Κουριδων, της αυριανης και του Εχτρα3 του Παπαγιαννη τους φτανουν αυτα. Δεν συζητω γαι τους δεξιους στον δευτερο γυρο?? αυτους τους εχουνε γοητευσει οι μεγαλοι πασοκοι Δημαρας και Γιμπαζολιας απο τωρα. Γιωργο στειλε τους ολους σε βουλευτικες μεχρι τα Χριστουγεννα να σπασουμε πλακα, οχι για να ξαναβγεις αλλα για να βγουνε αυτοι, ξερω τι λεω καιγονται να παρουν την εξουσια τρομαρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.


    ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ
    ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ
    ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να σοβαρευτουμε επι τελους και λιγακι γιατι θα μας παρουν με τις πετρες..Τι Γιομπαζολιας και παπαριες Πασοκος..Με σημαια ευκαιριας πορευοτνα μια ολοκληρη ζωη,με αποκορυφωμα της ξεφτιλας το διευθυντιλικι στο κωλοκαναλο του ΕΧΤΡΑ,μ ολα τα γνωστα νουμερα της παραδημοσιογραφιας.
    Ε οχι ρε πουστη μου,θα μας τρελανετε..Για να μη συνεχισουμε με γοερες επιδοσεις σε νυκτερινα κεντρα στηλεωφορο του Συγγρου και αλλαχου..
    Ουαι κι αλλοιμονο αν κανουμε κυβενητες της Αττικης την παρεα των Δημαρολιανηδων και συντροφια..Θ αναστεναξουν τα βουνα και ολος ο ντουνιας..
    ΔΗΜΟΦΩΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν δικαιούνται να αποποιηθούν των ευθυνών τους πλέον ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    Είναι τόσο μεγάλη η ζημιά που έκανε αυτό το συγκεκριμένο κόμμα στον τόπο μας και την ψυχή μας που πρέπει -αφού το ξεριζώσουμε- να κάνουμε 10 χρόνια μαζική ψυχανάλυση για να ισορροπήσουμε το συλλογικό υποσυνείδητο σε επίπεδα πνευματικής διαύγειας.

    Ένας νοήμων άνθρωπος, κάθε μέρα που ξυπνάει βλέπει τον Μπράντον Γουωλς και το Μαστόδοντο και από την μια θέλει να ξεράσει κι από την άλληνα σπάσει ότι βρει μπροστά του.
    Πλήρης ανικανότητα παντρεμένη με την αίσχιστη μορφή εθελοδουλείας.
    Άνθρωποι οι οποίοι δεν θα επιζούσαν ΠΟΤΕ σε συνθήκες επιβίωσης μεταφορικά ή κυριολεκτικά.

    Είναι το ΠΑΣΟΚ το μεγαλύτερο παράσιτο στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.
    Ο θεσμός που εξεφτέλισε κάθε έννοια κοινωνικής σύμπνοιας, εθνικής συλλογικότητας και αξιοπρέπειας.

    Ένοχοι είναι πλέον όσοι επιμένουν να στηρίζουν την επιβίωση του παράσιτου εις βάρος του ξενιστή.

    προσωπικά δεν με νοιάζει τόσο πολύ το γενικό αποτέλεσμα των δημοτικών (έτσι κι αλλιώς θα ερμηνευτεί κατά βούληση) όσο το να δω ΠΟΣΑ ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ!!

    Να μετρηθούμε δλδ…κατάλαβες;;;

    Να βγω την επόμενη μέρα και να πω στην συνείδησή σου ότι “Χ Έλληνες είναι εχθροί μου και εχθροί της πατρίδας μου”.

    Κι από τα λεφτά και την χαμένη ανάπτυξη και τις μίζες που άρπαξαν τόσα χρόνια θεωρώ πιο σημαντικό από όλα αυτό το σίχαμα…αυτήν την αηδία…αυτήν την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ:

    “κοίτα να βολευτείς εσύ παιδάκι μου και μην ασχολείσαι με τους άλλους”…!!!

    Το στίγμα του Ευκαιριακού.
    Το στίγμα του απάνθρωπου.
    Το στίγμα που ανάγκασαν γιαγιάδες να μεταδώσουν στα εγγόνια και μανάδες να μαρκάρουν τα παιδιά τους σαν τα μοσχάρια.
    Το στίγμα του “ΞέρειςΠοιοςΕίμαιΕγώΡε;;”.
    Το στίγμα των χαμένων ζωών επειδή άνθρωποι έκαναν λάθος επιλογές στη ζωή τους γιατί πίστεψαν σε αυτήν την μέγιστη Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Α.

    Όχι άλλο ρε σεις…φτάνει.

    Δεν καταλαβαίνετε ότι σπρώχνετε τον κοσμάκη στην αυτοδικία;;;
    Δεν καταλαβαίνετε ότι μπροστά στην χαμένη του ζωή ο άνθρωπος θα ορμήσει εναντίον δίκαιων και αδίκων;;;

    Να “πεθάνει” το ΠΑΣΟΚ και ούτε κηδεία να μην του κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Δημαρά, κ. Γιομπαζολιά, κ. Παναγούλη, κ. Κοντογιαννίδη, κα. Μπόκοτα και οι λοιποί υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες,
    ας πούμε ότι κερδίζετε τις εκλογές. Μετά, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; Είστε ικανοί να διοικήσετε τη μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδος; Με τι προσόντα; Δεν καταλαβαίνετε ότι με εσάς στην εξουσία, θα κάνουν πάρτυ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ διάφοροι ξύπνιοι; Ποιος από εσάς θεωρεί ότι μπορεί να γίνει στέλεχος μιας μίνι κυβέρνησης; Τι νομίζετε ότι είναι η Περιφέρεια; Με τον Καλλικράτη έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν υπάρχει καμιά σχέση μεταξύ της τωρινής Περιφέρειας Αττικής και της παλιάς - προ Καλλικράτη - Υπερνομαρχίας Αθηνών. Θα μας πάρετε όλους στο λαιμό σας, το καταλαβαίνετε; Ποιος θα διαχειριστεί τα οικονομικά, την ανάπτυξη, τις υποδομές, ποιος θα αγωνιστεί ενάντια στα συμφέροντα της Ανατοκλικής Αττικής; Ξυπνήστε εκεί πέρα και αντιληφθείτε τις δυνατότητες και τα όριά σας. Μη μας πάρετε όλους στο λαιμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαμαράς: ο Ελληνικός Λαός θα χτυπήσει πέναλτι στις 7 Νοεμβρίου.

    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται σήμερα στην Λάρισα, αποφασισμένος όπως λένε οι πληροφορίες μας να γυρίσει όλη την Ελλάδα και να σφίξει προσωπικά το χέρι όσων περισσοτέρων Ελλήνων μπορεί και να τους δώσει κουράγιο και ελπίδα ….Γιατί αν περιμένει από την κομματική οργάνωση ζήτω που καήκαμε

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Την ώρα που οι αντοχές της Κοινωνίας εξαντλούνται, ο κύριος Παπανδρέου έκανε χθες δήλωση για τους συνταξιούχους.

    Δεν ξέρω αν είναι δήλωση μετάνοιας ή δήλωση – και πάλι – εξαπάτησης των πολιτών. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι συνταξιούχοι ήταν εκείνοι οι οποίοι εθίγησαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, από τα μέτρα του Μνημονίου του κυρίου Παπανδρέου.

    Γι’ αυτό και η αγωνία του, θυμίζει την αγωνία του τερματοφύλακα λίγο πριν από το πέναλτι.

    Και το πέναλτι θα το χτυπήσει ο Ελληνικός λαός, στις 7 Νοεμβρίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί οι καραμπινάτοι ΠΑΣΟΚΟΙ Δημαράς και Γιομπαζολιάς παριστάνοντας τους ανεξάρτητους.ΩΣΤΟΣΟ - αν και Νεοδημοκράτης απο κούνια- θα επιλέξω να ψηφίσω τον εν λόγω θίασο εν γνώσει μου πως με δουλεύουν, γιατί δε γουστάρω με τίποτα το Σαμαρά και τον θέλω στραπατσαρισμένο το βράδυ των εκλογών, ώστε να ξεβρωμίσει η ΝΔ απο την παρουσία του μια ώρα αρχύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οσες επιθέσεις δεν μπορούσε να φανταστεί, όλη τη λάσπη του κόσμου θα φάει ο Δημαράς τις τελευταίες 2 βδομάδες και όσο ο κομματικός μηχανισμός παίρνει τα γκάλοπ που παίρνει.

    Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε, οι παλιές καλές μέθοδοι του κομματικού μηχανισμού σε πλήρη άνθηση ....

    Ομως τώρα είναι η ευκαιρία, να στηρίξουμε ανεξάρτητους υποψήφιους, να στηρίξουμε σοβαρούς ανθρώπους, να μαυρίσουμε αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ

    (και άστους να ψάχνονται....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tα χίλια δυό εξουσιαστικότατα κόμματα εξουσίας ανακεφαλαιώνουν το κεφάλαιο της ομιχλώδους και πολυμορφικής κρίσης και ομηρίας ό λ ω ν μ α ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση