GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρική και πατρική αξιοπρέπεια...

Στα βήματα του Matt 'O Connor ο Πρόεδρος και μέλη του ΣΥΓΑΠΑ στις παραμονές των Δημοτικών Εκλογών στην Ελλάδα    Tου Λευτέρη Αϋφαντή ...

Στα βήματα του Matt 'O Connor ο Πρόεδρος και μέλη του ΣΥΓΑΠΑ στις παραμονές των Δημοτικών Εκλογών στην Ελλάδα
  
Tου Λευτέρη Αϋφαντή
  
Παραμονές των Δημοτικών εκλογών στην Ελλάδα και ο Σύλλογος για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια (ΣΥΓΑΠΑ), ακολουθώντας το παράδειγμα του Matt 'O Connor, κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα για την εκπροσώπησή του σε δύο δήμους της Μακεδονίας. Σκοπός η αποτελεσματικότερη διεκδίκηση των αιτημάτων του και η πιλοτική εφαρμογή προτεινόμενων θεσμών στους Δήμους, ώστε να ξεκινήσει η Ισότιμη Αντιμετώπιση των χωρισμένων γονέων και η Καταπολέμηση του...
 Συνδρόμου της Γονικής Αποξένωσης.
Ο Ματ O'Connor, γεννημένος το 1967 στο Μάντσεστερ, είναι ο ιδρυτής του Συλλόγου “Fathers for Justice” για την υποστήριξη των δικαιωμάτων του πατέρα στη Μεγάλη Βρετανία. Έχοντας απαγορευθεί η πρόσβαση στα παιδιά του από τα Οικογενειακά Δικαστήρια, ο O'Connor ίδρυσε την Οργάνωση “Fathers for Justice” με σκοπό να διεκδικήσει τη μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου και την αλλαγή της κυβερνητικής πολιτικής σχετικά με τη γονική μέριμνα. Στα πλαίσια αυτά ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2006 στο Λονδίνο.
Στην Ελλάδα ο ΣΥΓΑΠΑ ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2005. Αριθμεί σήμερα πάνω από 25.000 μέλη, έχει δύο γραφεία, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και δραστηριοποιείται σε 25 πόλεις. Έχει γίνει κίνημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του πατέρα και του παιδιού. Ερευνά την άνιση μεταχείριση, τα προβλήματα γονέων και παιδιών στο Διαζύγιο, τα θέματα παρενόχλησης και κακοποίησης, καθώς και τους τρόπους Νομικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του παιδιού και του πατέρα μετά το Διαζύγιο.
Σ’ αυτά τα πλαίσια αυτά διεκδικεί εδώ και πέντε χρόνια την αλλαγή του οικογενειακού δικαίου και προβάλλει τα ακόλουθα αιτήματα, τα οποία έχουν γίνει πράξη σε άλλες χώρες:
1) Συνταγματική κατοχύρωση του πατρικού ρόλου (άρθρο 21)
2) Θεσμοθέτηση οικογενειακού δικαστή
3) Κλειστό ακροατήριο αλλά με ακρόαση των διαδίκων – γονέων.
4) Από κοινού επιμέλεια και γονική μέριμνα διά νόμου.
5) Γονική μέριμνα (αυτόματη) και στον φυσικό γονέα, για παιδιά εκτός γάμου.
6) Ελεύθερη επικοινωνία σε περίπτωση διαζυγίου.
7) Εναλλασσόμενη κατοικία των παιδιών όπου είναι δυνατό.
8) Να έχει ίδια επιδοματική ή εργασιακή ισότητα και ο πατέρας.
9) Ανάδειξη του πατέρα-τροφού και δημιουργού μέσω των σχολικών και άλλων εγχειριδίων. Παραδοχή της ύπαρξης του πατρικού φίλτρου.
10) Δίκαιη διατροφή σύμφωνα με τις ηλικιακές ανάγκες και τις δυνατότητες των γονέων. Να λαμβάνονται υπόψη τα έξοδα ταξιδιού του γονέα που ταξιδεύει για να επικοινωνήσει με τα παιδιά του. Δήλωση εισοδημάτων των παιδιών από κοινού.
11) Τιμωρία του γονέα που προσβάλλει συκοφαντικά, δίχως στοιχεία, τον άλλο για να στερήσει την επικοινωνία με τον άλλο γονέα ή για να αποκτήσει μοναδικότητα στην επιμέλεια. Αποκλεισμό του από την επιμέλεια του παιδιού. Ποινική δίωξη νομικών που προσυπογράφουν ανυπόστατα κατηγορητήρια αγνοώντας την υποχρέωση του σεβασμού της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας του παιδιού και την δεοντολογία του επαγγέλματός τους.
12) Να ισχύσουν οι νόμοι και για την παρενόχληση-βιασμό του άνδρα όπως και της ψυχολογικής βίας.
13) Να μην θεωρούνται τα παιδιά ως ιδιοκτησιακό αντικείμενο στην απόλυτη «κατοχή» της μητέρας με τις δικαστικές αποφάσεις.
14) Να εκπαιδεύονται καταλλήλως οι δικαστικοί σε ειδικά γνωστικά αντικείμενα και ιδίως στο οικογενειακό δίκαιο.
15) Να λειτουργήσουν οι υποστηρικτικοί κοινωνικοί φορείς και να βρεθούν τρόποι εκτελέσεως των δικαστικών αποφάσεων όσον αφορά την επικοινωνία (σε περίπτωση που αυτή δεν είναι ελεύθερη).
Παρά τις προσπάθειες του ΣΥΓΑΠΑ και ιδιαιτέρως του προέδρου του, Νίκου Σπιτάλα, η κρατική εξουσία κωφεύει εδώ και χρόνια πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα με αποτέλεσμα τη διαιώνιση των προβλημάτων κυρίως των “παιδιών των διαζυγίων”, αλλά και του πατέρα που αντιμετωπίζεται από τα δικαστήρια τις περισσότερες φορές ως γονιός «β’ κατηγορίας».
Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη του ΣΥΓΑΠΑ, ο Πρόεδρος Νίκος Σπιτάλας στο Δήμο Δράμας και η Ελένη Εμπορίδου στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Τριβέλλας στα Βρυλλήσια Αττικής και ο Σωτήρης Αργυρόπουλος στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης (Δήμος Παύλου Μελά), άνθρωποι με ήθος και με πλούσια κοινωνική δράση, κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Προτείνουν τη λειτουργία Γραφείου και ουσιαστικά τη θεσμοθέτηση του Οικογενειακού Διαμεσολαβητή στο Δήμο που ανήκουν, για τα Διαζευγμένα και για τα εν διαστάσει ζευγάρια, ενός θεσμού που έχει εφαρμοστεί σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου με θετικά αποτελέσματα τόσο για τους γονείς όσο και για την ψυχολογία των παιδιών.
Η πιλοτική λειτουργία ενός τέτοιου θεσμού από ειδικούς επιστήμονες με τη στήριξη του ΣΥΓΑΠΑ, καθώς και οι παράλληλες υποστηρικτικές κοινωνικές δράσεις που μπορεί να αναλάβει ο Δήμος για τους πολίτες του πάνω στα ζητήματα αυτά, είναι σίγουρο πως θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αλλαγή νοοτροπιών, καθώς και στην πίεση προς την κεντρική εξουσία για την αλλαγή του οικογενειακού δικαίου.

10 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
    Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    1 – 1 – 2011
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
    Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκοψε μισθους
    εκοψε συνταξεις
    αυξησε τα ορια συνταξιοδοτησης
    αυξησε τον ΦΠΑ
    αυξησε ολους τους φορους
    εβαλε νεους φορους και τελη
    αυξησε τελη κυκλοφοριας
    αυξησε και εβαλε νεα διοδια
    αυξησε την δεη
    αυξησε το χρεος
    αυξησε τα επιτοκια δανεισμου
    αυξησε την ανεργια
    αυξησε την εγκληματικοτητα
    πηγε στο μειον την αναπτυξη
    ξεπουλησε τα παντα
    ρεκορ πληθωρισμου
    ελεγε μεσο ορο 13 ψεμματα τη μερα
    εκανε 3 μηνες χλιδατες διακοπες
    εκανε 45 υπουργους
    μας εβριζε και κοροιδευε εξω
    ερχοταν στην ελλαδα 3 φορες το μηνα
    αφησε ατιμωρητους ακη,μαντελη κτλ..
    κραταει ακομα 300 τους βουλευτες
    εστειλε αμεσως ματ σε απεργιες
    ξεφτιλισε και την επιστρατευση
    οι τουρκοι φτανουν μεχρι την αττικη
    δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα
    εχει χαμηλοτατο δεικτη ευφυιας
    δεν ξερει τι ειναι ενσημο
    δεν ξερει τι ειναι οκταωρο
    δεν ξερει ελληνικα
    αυξησε καθετα την βενζινη
    ελευθερες απολυσεις
    καταργηση αποζημιωσης απολυσης
    μειωση κατωτατου μισθου
    διαλυση συλλογικων συμβασεων/μισθων
    αυξηση εισφορων
    αυξηση πετρελαιου θερμανσης
    ακριβεια σπαει καθε ρεκορ


    κτλ.. κτλ.. κτλ..
    κτλ.. κτλ.. κτλ..

    σε ενα μονο χρονο!..

    ΠΟΙΟΣ ειναι?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ιρλανδία το δημόσιο έλλειμμα από 7,3% εκτοξεύτηκε στο 14,4% του ΑΕΠ,
    στην Ισπανία από 4,2% σε 11,1%,
    στην Πορτογαλία από 2,9% σε 9,1% του ΑΕΠ...
    Σε καμία όμως δεν επιβλήθηκε οποιοδήποτε "Μνημόνιο".
    ...γιατί;

    Τα επικαιροποιημένα στοιχεία για τα δημοσιονομικά μεγέθη των χωρών της Ε.Ε., που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Eurostat επαναφέρουν στην επικαιρότητα το καίριο ερώτημα αν η Ελλάδα μπορούσε ή όχι να αποφύγει το μνημόνιο και το ΔΝΤ
    Για να..απαντήσουμε, ας δούμε καταρχάς τα στοιχεία για τη δημοσιονομική κατάσταση των άλλων χωρών που θεωρούνται «αδύναμοι κρίκοι» της Ευρωζώνης, στις οποίες η επιδείνωση των δημοσιονομικών στοιχείων ήταν εντυπωσιακή.
    Στην Ιρλανδία το δημόσιο έλλειμμα από 7,3% εκτοξεύτηκε στο 14,4% του ΑΕΠ, στην Ισπανία από 4,2% σε 11,1%, στην Πορτογαλία από 2,9% σε 9,1% του ΑΕΠ. Διπλασιασμός και τριπλασιασμός του ελλείμματος σε ένα χρόνο. Στην Ιταλία το χρέος αυξήθηκε 10 ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας το 116% του ΑΕΠ και σε απόλυτους αριθμούς το 1.763 δισ. ευρώ.
    Καμία από τις παραπάνω χώρες δεν χρειάστηκε να προσφύγει σε μηχανισμούς διάσωσης και μνημόνια, ενώ δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα δανεισμού και εξυπηρέτησης του χρέους. Ακόμη και η Ιταλία που έχει το ψηλότερο ονομαστικό χρέος στην Ε.Ε., δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.
    Γιατί, λοιπόν, στην Ελλάδα τα πράγματα εξελιχθηκαν εντελώς διαφορετικά; Γιατί έγιναν πολλά λάθη και κακοί χειρισμοί, είναι η απάντηση.

    Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/2010/10/blog-post_3817.html#ixzz13DPSzqUb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    "μετα-Παπανδρεου" εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δνειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΙΖ
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΞΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ?

    1. Η ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
    2. Η ΑΔΕΛΦΗ ΔΡΟΥΤΣΑ
    3. Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΒΑΛΛΑΝΑΤΟΥ
    4. Ο ΣΥΓΑΠΑ
    5. Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    6. Ο ΑΝΤΡΚΛΑΣ ΚΑΝΝΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Οι δημοκρατικοι πολιτες οι εντιμοι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου οι μπλογκερ και οι πολιτες που αγανακτησαν εριξαν την δεξια

    και τωρα οι ανικανοι κολητοι του Γιωργου - που τον πριονιζουν εξυπνα και με το γαντι- την επαναφερουν τη δεξια στο προσκηνιο!!

    Μεχρι και ο ακαταλληλοτερος ξυπνησε!!! Θα τον στείλω τον Παπανδρέου Ειδικό Δικαστήριο`...φαίνεται να δήλωσε ο κατοικος της Ραφήνας.

    Και μετά θα 'χουμε δράματα...
    Τι μου λες; Ανατριχιάσαμε. Ο Κουρασμένος περνάει, μέσω των γνωστών αυτόκλητων προστατών του, στην αντεπίθεση. Κάνε εσύ...

    Εξεταστικές και θα δεις τι θα σου κάνω εγώ. "Θα σε στείλω Ειδικό Δικαστήριο και μετά θα 'χουμε δράματα".

    Η φράση αυτή αποδίδεται σε ιδιωτική συνομιλία που είχε ο Κουρασμένος με κάποιον άγνωστο x. Αντιλαμβάνεστε!

    Αήττητη η ρημάδα η δεξια χαρη στους ανικανους του Γιωργακη! ...

    Τους Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Γεςρουλανους εχει η δεξια μεσα στο Πασοκ γιαυτο ο Σγουρος θα καταποντιστει!!

    Μετα τις εκλογες ερχονται οι καρατομησεις των ανωτερω υπευθυνων: δηλ. Ραγκουση Παμπουκη Γεςρουλανο Τσοκλη Νταλαρα και την "δεξια παρεα τους !!

    Τακης πασοκ

    22 Οκτ 2010 11:00:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΤΩΡΑ

    ΕΙΝΑΙ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΤΟΤΕ

    ΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ

    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΡΑΚΤΟΡΑ" ΣΑΜΑΡΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ


    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...
    Αντισταθειτε

    καντε μηνυσεις
    στις τραπεζες και στις εταιρειες ενημερωσης κατασχεσεων

    1. τα σπιτια σασ τα περνουν μεσω της "βιομηχανιας κατασχεσεων" οι διαφοροι σιουφηδες!!

    2. τις γυναικες σας σας τις περνουν μεσω της "βιομηχανιας διαζυγίων" οι επιορκοι δικηγοροι και τις "πασσαρουν' ως μαστρωποι στους διαφορους τραπεζιτες

    3. τα παιδια σας , αν σας αφησαν να αποκτησετε, σας τα σκοτωνουν μεσω της βιομηχανιας ναρκωτικών", στο κολπο αστυνομοι δικαστες πολιτικοι εγκληματιες!

    Αντισταθειτε!
    καντε μηνυσεις στις τραπεζες στους επιορκους εισαγγελεις, δικηγορους στους αστυνομικους στους δικαστες

    Να φυγει η σαπιλα!
    Πασοκ

    4 Ιουν 2010 6:00:00 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

    ΟΙ ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ

    04 Ιουν 2010 4:37:00 μ.μ.

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΚΛΙΚΑ"??

    ΜΗΠΩΣ?

    5 Ιουν 2010 1:04:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4 Ιουν. 2010 ...

    ΜΗΝΥΩ ΕΓΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΞΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ... «για εξώθηση στην πορνεία και για καλυμμένη μαστροπεία – σωματεμπορία», ...


    press-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_4330.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση