GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ τα γνωρίζει;...

Γράφει η ΓΚΟΛΦΩ Η ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΙΣΣΑ http://gkolfwkolonakiwtissa.blogspot.com/ Τι συμβαίνει ρε παιδιά στην Ηλεία! Με το μισό ποινικό κώδικα ...

Γράφει η ΓΚΟΛΦΩ Η ΚΟΛΩΝΑΚΙΩΤΙΣΣΑ http://gkolfwkolonakiwtissa.blogspot.com/

Τι συμβαίνει ρε παιδιά στην Ηλεία! Με το μισό ποινικό κώδικα κατεβαίνουν κάποιοι υποψήφιοι.
Όχι ως δικηγόροι αλλά ως κατηγορούμενοι οι ίδιοι. Έμαθα (αλλα αν ξέρετε θέλω και περισσότερα στοιχεία) ότι
α. ο Νομάρχης Ηλείας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δ. Ελλάδας Καφύρας κατηγορείται για κακούργημα με απαγόρευση εξόδου και 10.000 ευρώ εγγύηση.
β. ο Δήμαρχος Ζαχάρως Χρονόπουλος είναι σε αργία και
γ. ο αδερφός του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Ζαχάρως Αλεξανδρόπουλος είναι βαριά μπλεγμένος με τη δικαιοσύνη, κατηγορείται για...
 καταπάτηση 200 στρεμμάτων στην παραλία στο Μπισκίνη.

17 σχόλια

  1. Κεφαλλονίτης16 Οκτ 2010, 9:25:00 π.μ.

    Αυτά να τα βλέπουν πρώτα οι Έλληνες (οι πραγματικοί), και δεύτερο οι Ζακυνθινοί και οι Κεφαλλονίτες που κάποιοι έξυπνοι δημιούργησαν κίνηση για να ενωθούμε με τους απέναντι. Που θα μπλέξουμε έχετε ορέ καταλάβει; Να ξυπνάμε ορέ σιγά σιγά. Ξέρετε ορέ τι σημαίνει περιοχή ΚΑΪΑΦΑ; Φιλέτα ορέ που όλοι το γνωρίζουν και ΟΛΟΙ κάνουν το κορόιδο για την κονόμα. Που θέλετε να μας πάτε ορέ «ξύπνιοι»; Ουστ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eδώ υπουργοί θα 'πρεπε να είναι πίσω από τα σίδερα, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα καραλαμόγια. Από εκεί να καταλαβουμε τί μούτρα είναι όλοι αυτοί μέσα στα κόμματα. Ο ένας υποστηρίζει τον άλλο.

    Μία λύση: Να μην τους ψηφίσει κανείς, αν και με το μυαλό ορισμένων πολύ αμφιβάλλω. Εδώ ο Χρονόπουλος έβγαινε τόσα χρόνια δήμαρχος Ζαχάρως. Αν είναι δυνατόν. Εδώ βγήκε ο Καφύρας όταν όλοι ήξεραν τί είχε κάνει πριν εκλεγεί ως γεωπόνος της Νομαρχίας. άσε που ποτέ δεν λογοδότησε για τα λεφτά που πήρε από δωρεές για τους πυρόπληκτους.

    Άντε να χαθούνε τα ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αναφορα της γκολφως στον αδελφο του υποψηφιου δημαρχου Αλεξανδροπουλου,σκοπο εχει να συκοφαντησει και προφανως ειναι κατευθυνομενη.αλλα απο γκολφω και μαλιστα κολονακιωτισα τι καλυτερο να περιμενεις.παντως για να ενημερωθει η ιδια και οσοι ενδιαφερονταιγια την αληθεια να γνωριζουν οτι απο το 2005 ο αδελφος του υποψηφιου Δημαρχου εχει δικαιωθει σε ολα τα δικαστηρια που προκληθησαν απο διαφορους συκοφαντες και ειναι απολυτα νομιμος.οποιος ισχυριζεται το αντιθετο θα πρεπει να ειναι συγκεκριμενος και οχι με ανυποστατες φημες να προσπαθει να βλαψει ανεντιμα ανθρωπους για οφελος δικο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, τζάμπα είναι! Αρκεί να μπορείτε να τα αποδείξετε όλα αυτά που λέτε βεβαίως! Αλλιώς θα βγει κάποιος -εύλογα- και θα πει ότι η Κολωνακιώτισσα χρηματίστηκε από ανθυποψήφιους για να σπιλώσει τους συγκεκριμένους...
    Kεφαλλονίτη, και ποιος σου είπε ότι εμείς σας γουστάρουμε, αρχιλαμόγια; Έχουμε αρκετούς από εσάς στα μέρη μας, δεν θέλουμε άλλους! Να πάτε να ενωθείτε με την Ιταλία, όπως στ' αλήθεια θέλετε εσείς οι δήθεν πραγματικοί Έλληνες της Επτανήσου, που θεωρείτε αποφράδα μέρα την επέτειο της ένωσης με την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου αγαπητέ, δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται...

    Οι παραπάνω κύριοι, και σε διαβεβαιώ δεν είναι οι μόνοι στην Ελλάδα, "κατεβαίνουν" στις εκλογές ακριβώς επειδή έχουν αυτές τις "δυσκολίες", με σκοπό να εκμεταλλευτούν την όποια επιτυχία τους για να μείνουν στο απυρόβλητο.

    Είτε ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού, είτε ως αναξιοπαθούντες υποψήφιοι οι οποίοι υπομένουν "πολιτικές διώξεις"

    Τα μάθαμε πια τα κόλπα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται κι εδώ λύκοι είναι όσοι βρίσκουν να λένε ό,τι τους κατεβαινει για σκοπούς που οι ίδιοι ασφαλώς γνωρίζουν και οι άλλοι υποψιάζονται. Οπότε τζάπα ο κόπος και η παλιανθρωπιά!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν δικαστικές απόφασεις για τον Καφύρα. Ας τις αναρτήσει όποιος τι; επικαλειται.Πονικές υποθεσεις ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΚ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΟΓΡΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάνατε καμια σοβαρή έρευνα πριν τα γράψετε αυτά που γράφετε; Είσαστε καθόλου σοβαροί; Ξέρετε τι σας γίνεται ή γράφετε ό,τι παπαριά σας στέλνει ο καθένας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημητρουλόπουλε σου αρέσει να σε φωνάζουν Γκόλφω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μαντατα που καταφτανουν συνεχως στο πασοκ ειναι μαυρα, οχι μονο απο αποψη οργανωσης, αλλα κυριως απο αποψη αποτελεσματων κρυφων μετρησεων που γινονται πλεον σε καθημερινη βαση.

    Εχουνε πιασει τον απολυτο πατο!
    Τοσο απολυτο, που κοντευει να ξεπερασει σε βαθος και τον...πατο τους!

    Εχουνε πανικοβληθει, εχουνε χεστει επανω τους!!!

    Ακουσα πριν απο δυο λεπτα καποιον Τροικανο να λεει οτι " και εκλογες να γινουν και να πεσει αυτη η κυβερνηση, το μνημονιο θα συνεχιστει"

    Ωπα παλικαρια, τι εχουμε εδω;;;;
    ¨Αρχισαν τις Αμερι..κλανιές ;;;;
    ΘΑ ΦΑΝΕ ..ΚΑΛΑ !!! ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΥΣ....>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κεφαλονίτης16 Οκτ 2010, 10:02:00 μ.μ.

    Ορέ παλιοβλάκα και ανιστόρητε ανώνυμε 16 Οκτ 2010 12:04:00 μ.μ αποφράδα ημέρα την έχουμε γιατί ενώ μας σκότωναν οι Εγγλέζοι ενωνόμασταν με μια Ελλάδα που αντί να είναι ελεύθερη με τον Γεώργιο Ά γίνονταν πάλι Εγγλέζα, Κατάλαβες που βρωμάνε ακόμα οι πίγκες σου; Από Εγγλέζους σε Εγγλέζους δηλαδή κόπανε. Για πές μου αλήθεια άμα βρέχονται οι πίγκες γυρνάνε ανάποδα ακόμα; Πρόβλημα έ; Πώς να πας σε καμιά βιβλιοθήκη να ξεστραβωθείς ΜΟΜΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι γνωστά αυτά που αναφέρονται στο παρόν δημοσίευμα για τον νομάρχη. Για το "δήμαρχο" Πανταζή Χρονόπουλο υπάρχουν κaι άλλα τα οποία θα ήταν προτιμότερο να μην δημοσιευθούν. Όπως και το γεγονός οτι βρίσκeται σε περιορισμό εντός της χώρας.
    Όσον αφορά τον κύριο Αλεξανδρόπουλο, πρέπει καταρχάς να ξέρετε πως κατεβαίνει στις εκλογές ως ανεξάρτητος. Επίσης, στο θέμα της "καταπάτησης", ο αδελφός του είχε κινηθεί δικαστικώς πριν απο πέντε χρόνια, οπου και δικαιώθηκε.
    Mε τις συκοφαντίες δεν επιτυγχάνεται τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κεφαλλονίτη, πάλι εγώ είμαι! Αρκεί που το παραδέχεσαι αυτό περί αποφράδας ημέρας! Άντε, και Ιταλός πολίτης! Κατά τα άλλα δεν πρόκειται να κατέλθω στο επίπεδό σου και να απαντήσω όπως σου αρμόζει. Δημιουργεί δυσκολίες ως προς αυτό και η σωρεία ακατανόητων φράσεων, τις οποίες αναρωτιέμαι από ποιες "βιβλιοθήκες" άραγε τις κατέβασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κεφαλονίτης17 Οκτ 2010, 3:56:00 μ.μ.

    Και για να μαθαίνεις ορέ Πυργιώτη πίγκες λέτε τα γουρουνοτσάρουχα, Αλλά κάνεις ότι δεν τα ξέρεις όπως οι Κερκυραίοι τον μπενεούτσο. Όσο για τα της Ιταλίας, να πας πάνω στο κάστρο της Καρύταινας να προσκυνήσεις τα δυό Κεφαλλονίτικα κανόνια που ματώσαμε να σας τα φέρουμε, να βαράει καμιά μπουμπουνισιά ο Θοδωρής να σας γλυτώσει από τον Ιμπραήμ ανιστόρητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kεφαλλονίτη, τι είπες τώρα, δυο κανόνια, ε; Εντάξει, είστε μεγάλοι αγωνιστές τελικά, δεκτό! Εσείς δεν είχατε 4 αιώνες τον Τούρκο, καλοπέρναγατε με τους κόντηδες και τα "λίμπρο ντ' όρο", και την "κάνατε" κατά το δοκούν για την Εσπερία! Και στην τελική, μη λησμονάς ότι ο φιλόξενος (μάλλον άγνωστη λέξη για σας) τούτος τόπος σας καλοδέχτηκε και σας και τους Ζακυνθινούς μετά τους σεισμούς του '53! Αφού λοιπόν διατείνεσαι ότι διαθέτεις ιστορική γνώση, δεν πιστεύω να αγνοείς ότι ένα σημαντικό κομμάτι των μονίμων κατοίκων της Ηλείας προέρχεται από τα δυο αυτά νησιά. Άρα οι αφορισμοί του τύπου "να μην ενωθούμε με τους απέναντι" μάλλον άστοχοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση