GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χολέρα θερίζει την Αϊτή...

Τουλάχιστον 196 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και συνολικά 2.634 έχουν προσβληθεί από χολέρα στη σεισμόπληκτη Αϊτή. Αν και το κυριότερο...

Τουλάχιστον 196 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και συνολικά 2.634 έχουν προσβληθεί από χολέρα στη σεισμόπληκτη Αϊτή.
Αν και το κυριότερο ξέσπασμα καταγράφεται σε περιοχή βόρεια του Πορτ-ο-Πρενς, που υπέστη τις μεγαλύτερες ζημιές από το σεισμό της 12ης Ιανουαρίου, οι οργανώσεις αρωγής και οι υγειονομικές αρχές έχουν τεθεί σε...
 συναγερμό για να εμποδίσουν την εξάπλωση της ασθένειας στα ασφυκτικά γεμάτα στρατόπεδα των αστέγων στην πρωτεύουσα. Ως τώρα δεν έχουν αναφερθεί κρούσματα στο Πορτ-ο-Πρενς, όπου 1,3 εκατ. άστεγοι ζουν ακόμα σε σκηνουπόλεις.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ΠΟΥ αυτή είναι η πρώτη επιδημία χολέρας που καταγράφεται στη φτωχότερη χώρα του Δυτικού Ημισφαιρίου εδώ κι έναν αιώνα.
Ο υπουργός Υγείας Άλεξ Λάρσεν κάλεσε τους υποψήφιους στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για την 28η Οκτωβρίου να αναστείλουν τις συγκεντρώσεις, τις περιοδείες και κάθε άλλη δραστηριότητα στις πληγείσες περιοχές. Την ίδια στιγμή, παραμένει ασαφές αν η επιδημία θα έχει συνέπειες στο καθορισμένο εκλογικό χρονοδιάγραμμα.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

5 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
    Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    1 – 1 – 2011
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
    Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

    ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΧΗΣ"

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XATZARA NA ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΝΤΖΑΤΗ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ .ΟΙ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ , ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑΣ.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ . ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ , ΚΑΝΕΛΛΗ , ΤΣΙΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ , ΤΣΙΠΡΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΤΟΥΣ ΞΕΡΡΙΖΩΜΕΝΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ,ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕ ΞΕΝΩΝΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ.ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ [ ΟΣΟ ΓΕΝΝΑ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΑΥΓΟ]ΜΠΗΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑΣ.ΒΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ.ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΤΑ ΚΑΙΜΑΝ ΤΑ ΣΑΙΜΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΩΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΙΛΙΑ ΑΘΕΟΦΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση