GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Π. Φάληρο...

ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ; ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!!! Επικίνδυνη η κατάσταση στην Πλατεία Ντάβαρη στο Παλαιό Φάληρο. Κάθε βράδυ γίνονται αυτοσχέδιο...

ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ; ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!!!
Επικίνδυνη η κατάσταση στην Πλατεία Ντάβαρη στο Παλαιό Φάληρο. Κάθε βράδυ γίνονται αυτοσχέδιοι αγώνες αυτοκινήτου, επίδειξης βλακείας! από νεαρούς οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο εκτός από την σωματική τους ακεραιότητα και τους πεζούς που βρίσκονται επί της πλατείας.
Στις 4/10/2010 το βράδυ στις 22.10 από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Πλατείας έχασε τον έλεγχο ο οδηγός και καβάλησε το κράσπεδο, έσπασε τέσσερα κολονάκια!!!, και στην συνέχεια κατέληξε να συγκρουστεί σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο! Στο συγκεκριμένο περιστατικό...
 επιλήφθηκε άμεσα η ομάδα Δίας με δυο μοτοσικλέτες και ευτυχώς ρύθμισαν ασφαλώς την κίνηση των οχημάτων που είχαν μποτιλιάρει όλη την περιοχή.
Το 2009 και το 2010 δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο στις ημερήσιες εφημερίδες και σε δεκαδες blogs επισήμαναν στον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Χατζηδάκη για την επικίνδυνη κατάσταση στην Πλατεία Ντάβαρη που δημιουργείται από την παράνομη κίνηση επί της πλατείας, από την παράνομη στάθμευση επί αυτής όπου βρουν ασυνείδητοι οδηγοί, από τους αυτοσχέδιους αγώνες επίδειξης βλακείας που καθημερινά θέτουν σε κίνδυνο όλα τα παιδιά που βρίσκονται επί της πλατείας,
Καταγγελίες γίνονται στην Τροχαία Καλλιθέας και στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου από αγανακτισμένους δημότες και κατοίκους της περιοχής δυστυχώς δεν βρίσκουν την απαιτούμενη προσοχή για τις "επιδείξεις" από τα νεαρά άτομα αλλά και την παράνομη κυκλοφορία αντιθετη προς την κυκλική πορεία!!! που κάνουν πάνω στην πλατεία προκειμένου "να κόψουν" δρόμο δημιουργώντας μια επικίνδυνη κατάσταση για τα παιδιά που παίζουν επί της πλατείας , αναγκάζοντας τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά τους από εκεί!
Η Δημοτική Αστυνομία παρότι γνωρίζει το πρόβλημα από τις καταγγελίες που τις έχουν γίνει για την παράνομη στάθμευση που δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για τους πεζούς δηλώνει ότι το γνωρίζει το πρόβλημα αλλά δεν έχει εντολή να επέμβει!
Η Δημοτική Αρχή πέρα από να μαζεύει τα σκουπίδια και να φτιάχνει πεζοδρόμια προ των εκλογών (Τυχαίο δε νομίζω!!!) μήπως θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό το σοβαρότατο θέμα που απασχολεί όλους τους κατοίκους της περιοχής.
Η ΑΜΦΙΘΕΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.
Ν.Α.

17 σχόλια

  1. ΟΙ "ΔΗΜΟΤΕΣ" ΤΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ,
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ
    ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΠΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΟΡΟΦΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
    ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΔΥΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΒΟΣΚΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΘΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΑΚΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΤΟ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ...
    ΟΥΣΤ...
    ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΑΡΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο βρωμερος μηχανισμος νομης εξουσιας απο το ΠΑΣΟΚ δεν μπορει να υπαρξει.
    Απευθυνεται στα χαμηλοτερα ενστικτα ενος λαου καλου ικανου και φιλοτιμου αλλα χωρις αρκετη παιδεια να ξεχωρισει ποιο ειναι το συμφερον του οταν βομβαρδιζεται απο τοση προπαγανδα .

    Σε ολους τους χωρους υπαρχουν αλητες και κλεφτες αλλα δυστυχως οι πιο επιδεξιοι αμοραλιστες και αετονυχηδες κανανε καριερα στον χωρο του ΠΑΣΟΚ.

    Εκει ανδρωθηκε η νεα ξυπασμενη ελιτ η οποια αφου μας ξεζουμισε τωρα μας αφηνει να βουλιαξουμε κατω απο τις μελωδιες της ορχηστρας του Τιτανικου

    ΑΦΟΥ βγάλανε κλεμμένα λεφτά τους
    στο εξωτερικό..και ναυλώσαν και τα
    ελικόπτερα και αεροπλάνα ΔΙΑΦΥΓΗΣ.

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΝΤΟ στις εκλογές.

    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΣ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ που θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ειναι τοσο φανερο οτι δεν γουσταρεις τον Δημαρχο που δεν χρειαζεται να σου απαντησει κανενας. Ζωο νεοελληνα με τη συμπεριφορα προβατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΧΟΛΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΟΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ .
    ΟΥΣΤ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΚΑ ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΣΟΚΙΑ .
    ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΧΑΧΟΛΙΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΕΡΠΗ ΧΑΧΟΛΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.
    ΟΥΣΤ ΧΑΧΟΛΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΛΗΡΙΩΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαληριώτησ Γ.11 Οκτ 2010, 11:11:00 μ.μ.

    Βρε ζώα, βρωμιάρηδες με τα κοπρόσκυλά σας, μαζεύτε πρώτα τις ακαθαρσίες από τους σκύλους σας και μετά να μιλάτε.
    Τι θέλετε να σας κάνει ο Δήμαρχος, που η Πασοκική εξουσία κατήργησε το ΛΔ. Αστυνομικό Τμήμα της Αμφιθέας?
    Τότε ζώα δεν μιλήσατε κατάπιατε την βοδινή γλώσσα σας. Η έλλειψη της αστυνομίας οφείλετε σε σας και σε κείνους με το μεγάάάάάάάάαλο καύκαλο, γι αυτό φτάσαμε στο σημερινό χάλι.
    Πέρα από αυτά επειδή βρέθηκαν 5-10 χαζοί ηλίθιοι να κάνουν ότι έκαναν στην Πλατεία Ντάβαρη φταίει ο Δήμαρχος? Η Αστυνομία όπως καταγγέλλεις μόλις την καλέσατε ήλθε.
    Όλα αυτά τα έγραψες λόγω της προεκλογικής περιόδου. Εσύ και κάτι άλλοι σαν και σένα τι κάνατε για το Παλαιό Φάληρο, μόνο να λέτε και να κρίνετε τους άλλους, εσείς που δεν μπορείτε να διευθύνεται τα του οικου σας ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ που ψηφίζεις λοιπόν ασφάλεια, που ήσουν όταν οι ξερόλες φωστήρες του ΠΑΣΟΚ, σε μια νύκτα διέλυσαν το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της Αμφιθέας?
    Μήπως ήσουν από εκείνους που χειροκροτούσαν και έλεγαν να φύγουν δεν τους χρειαζόμαστε?
    Εσυ φίλε που ήσουν όταν ο λέγων λεφτά υπάρχουν έκοψε τα δώρα, μισθούς και συντάξεις και μας οδηγεί στην εξαθλίωση, δηλαδή 50 και πλέον χρόνια πίσω?
    Η χώρα δεν οδηγήθηκε στην φτώχια με δύο παγκόσμιους πολέμους και τον Συμμοριτοπόλεμο, και μας οδηγούν οι σημερινοί ηγήτορες ή Δο-Νι-Ταδες.
    Μην ξεχνάς κάποτε έφευγαν οι Έλληνες ως μετανάστες, αλλά αρκετοί γύρισαν. Τώρα με τους Δο-Νι-Ταδες, θα φύγουμε χωρίς γυρισμό, πρόσεξέ το το τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορείς να μας πεις τι μυαλό κουβαλάς, φταίει ο Δήμαρχος που κάποιοι αληταράδες κάνουν επίδειξη οδηγικής ανικανότητας?
    Φταίμε όλοι που δεν δίνουμε την σωστή αγωγή στα παιδιά μας.
    Φταίμε όλοι γιατί η Αμφιθέα δεν έχει Αστυνομία.
    Φταίμε όλοι μας, που όταν δίνουν εξετάσεις για οδηγοί, γνωστοί και συγγενείς ψάχνουμε να βρούμε τον γνωστό του γνωστού να μας βοηθήσει, το άλλο σε αφήνω να το σκεφθείς ή να το φαντασθείς μόνος.
    Τέλος παρακαλώ όλους τους περιοίκους της Πλατείας Ντάβαρη, όταν βγάζουν τα συμπαθητικά σκυλάκια τους βόλτα, να τους έχουν φίμωτρο, να είναι δεμένα και τέλος να έχετε τα απαραίτητα για να μαζεύετε τις ακαθαρσίες τους. Το πρωί είδα το πρωτάκι που βγήκε από το σπίτι του για το σχολείο και πάτησε τις ακαθαρσίες του σκύλου. Τι έχετε να πείτε για τον κύριο ή κυρία του σκύλου- διευκρινίζω όχι για τον σκύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ζώα, τα αγαπώ ίσως περισσότερο από κάτι ανθρωπάρια.
    Τα ανθρωπάρια που λένε ότι αγαπούν τα ζώα πως μπορούν να τα έχουν περιορισμένα σ ένα χώρο ένα επί ένα? Αυτή είναι αγάπη? ή είναι βασανιστές αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτιμώ να πατάω τα κόπρνα των σκύλων και να ακούω τα γαυγίσματά τους, από το να με σκοτώσει ένας ασυνείδητος, ή να μου τρακάρει το σταθμευμένο αυτοκίνητο. Προσωπικά ελπίζω όλοι όσοι οδηγούν επικίνδυνα, όταν πρόκειται να προκαλέσουν κάποιο θάνατο να είναι ο δικός τους, χωρίς να πάρουν κάποιον άλλο μαζί τους. Είναι ένας εύκολος τρόπος να μην κινδυνεύουμε οι υπόλοιποι. Ο δύσκολος είναι να εισάγουν την κυκλοφοριακή αγωγή στα σχολεία ως υποχρεωτικό μάθημα. Έλεος με τους κάφρους τους πολιτικούς πια...δεν κάνουν τίποτα από αυτά τα εύκολα και φτην΄πα πράγματα που όμως δεν θα καρποφορήσουν στην τετραετία τους.

    Όσο για τους νεόπλουτους που αναφέρεστε, ναι εντάξυ είναι λίγο έξω από τα νερά τους. Θέλουν εκπαίδευση. Μην τους σκοτώσετε όμως κι όλας... δεν κάνει κύριε Ραλίστα! Αν και μάλλον πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που έχουν λευτά για να έχουν γρήγορα αυτοκίνητα και να μην τους νοιάζει να τα τρακάρουν!!!

    Ιωάννης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες το πρωι στις 6 βγαίνοντας από το σπίτι, ήταν σκοτεινά ακόμα, πάτησα τα σκατά κάποιου σκύλου, γλύστρισα και έπεσα κάτω, ευτυχώς δεν κτύπησα, όμως λερώθηκα. Φταίει ο δήμαρχος ή εσύ με το σκύλο σου?
    Μαζεύτε λοιπόν τα σκυλιά σας, δώστε ανατροφή στην οικογένειά σας και μετά να τα βάζετε με τον Δήμαρχο.
    Σας πονάει, γιατί τρέχει όλη μέρα για το Παλαιό Φάληρο και δεν έχει επιχορηγούς όπως κάτι λαμογιοκλεφτώνια που ενδεχομένως υποστηρίζεις. Τρέξε λοιπόν σε αυτούς να τους πεις για την αστυνόμευση, γιατί αυτοί κατήργησαν την αστυνομία της Αμφιθέας και εσύ τότε τους υποστήριξες, όπως και τώρα. Τώρα για τον τύπο που αναφέρεις, τι να σου πω είσαι πολύ πίσω, άστο καλλίτερα άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με ακούτε κύριε,τους γκαζάκηδες εσύ και κάτι άλλοι τους εκθρέψατε με τα ψευτοπροδευτικά σας προγράμματα, που διαλύσατε τα πάντα. Τώρα ζητάς από άλλους να τους μαζέψουν?
    Μέχρι τώρα οι δικοί σου τι έκαναν?
    Απάντηση Διέλυσαν τα πάντα, μας τα παίρνουν με το έτσι θέλω, γιατι δεν έχουν τίποτα άλλο να ξεπουλήσουν.
    Πούλησαν ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΠ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΟΠΑΠ και λοιπά.
    Γι αυτά δεν φώναξες, φωνάζεις γιατί κάποιοι αληταράδες γκαζώνουν τα μαύρα μεσάνυκτα και πράγματι ενοχλούν.
    Αυτούς όμως εμείς τους κάναμε έτσι, εμείς διώξαμε την αστυνομία από την γειτονιά μας. Μέχρι τότε οι πόρτες μας ήταν ανασφάλιστες,γιατί περνούσαν οι αστυφύλακες [κ. Κώστας, κ. Πέτρος κλπ], που τους ξέραμε με τα μικρά ονόματα.
    Τι σχέση έχει ο Δήμαρχος, με το περιστατικό? Είναι ο αστυνόμος?
    Κατάλαβα πλήρως το πνεύμα σου. Τα σκατά του σκύλου σου τα μάζεψες ή και γι αυτά φταίει ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πριν 10 περίπου χρόνια στην Πλ. Ντάβαρη, τα περιπολικά εγκλώβησαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Όταν έπιασαν τον οδηγό, που προσπάθησε να διαφύγει κάποιοι από τα μπαλκόνια έβριζαν τους αστυνομικούς.
    Αυτοί είμαστε και μετά ζητάμε αστυνόμευση από τον Δήμαρχο, δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό το σχόλιό σου, αλλά δεν το έστειλες σωστά. Έπρεπε να το απευθύνεις στον Πρωθυπουργό, Υπουργό Προ-πο, και λοιπους κυβερνητικούς παρατρεχάμενους.
    Εκείνοι είναι αρμόδιοι για την αστυνόμευση. Μάθε και κάτι άλλο, δεν μας έφτανε που καταρήσανε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιθέας, τώρα ακούγεται, ότι καταργείται και το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.
    Άντε λοιπόν να κάνεις τα παράπονά σου εκεί που πρέπει και άσε τον κ. Δήμαρχο, να κάνει την δουλειά του και την κάνει πολύ σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το σχόλιό σου αγαπητέ συμπολίτη, δείχνει εμπάθεια και μίσος προς τον εργατικό και τίμιο δήμαρχο.
    Του καταλογίζετε ευθύνες και αδράνεια τις οποίες έχουν άλλοι.
    Έχετε τυφλωθεί και δεν βλέπετε μπροστά σας, σας κάνω την ερώτηση τα σχόλια που προηγούνται τα διαβάσατε?
    Εγώ τα διάβασα και κατάλαβα ότι όσα γράψατε ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΆΨΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    Είναι ίδιον του ανδρός να αναγνωρίζει τα λάθη του και τίμιον να ζητά συγνώμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έγινες ρόμπα,με την ανάρτησή σου, το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα, είναι να μπεις σε μια κατσαρόλα, να βράσεις και να πεις το ζουμί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δώστε όλοι ψήφο στον ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, απέδειξε ότι είναι αδέκαστος δήμαρχος.
    Δεν ανήκει στους λαμογιάρηδες και απλοχέρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ με τον 02,52/12-10-10, ψήφο στον Χατζηδάκη.
    Μην ακούτε τις βλακείες που έγραψε ο αναρτήσας, πράγματι είναι ΡΟΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση