GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γιαούρτωμα στον Αγιο Παντελεήμονα...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΟΙ επιθανάτιοι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα... Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΟΙ επιθανάτιοι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα...
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολυεδρική και κατακλυσμιαία ποικιλία παθολογικών φαινομένων τα οποία γεννιούνται και τρέφονται από τη βαρβαρότητα του πλανητικού ολοκληρωτισμού.
Ένα από τα πιο επικίνδυνα νοσηρά φαινόμενα είναι οι «αριστερές» εστίες της φασιστικής μόλυνσης: Εστίες οι οποίες εκκολάπτονται από τη σήψη της ενσωματωμένης αριστεράς, σε συνδυασμό με τα απόβλητα του νεοφιλελεύθερου εφιάλτη.
Πάντα ο φασισμός αποτελούσε το συμπλήρωμα του νεοφιλελευθερισμού. Ο σύγχρονος νεοταξικός φασισμός αποτελεί το συμπλήρωμα του παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού, απαλλαγμένου από κάθε δημοκρατική ελευθερία.
Ένα από τα νεοταξικά στρατηγήματα που «εκτελεί» αυτή η «αριστερά» σε όλες τις ποικιλίες της (κόμματα, επιδοτούμενες εστίες και «χρήσιμοι ηλίθιοι») είναι να λερώνουν κάθε...
 αυθόρμητη λαϊκή εκδήλωση, κάθε κοινωνική και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ριζοσπαστικοποίηση, να την στιγματίζουν συκοφαντικά σαν «ακροδεξιά» και «φασιστική», να επιχειρούν να την αποπροσανατολίσουν και να την καναλιζάρουν, ακόμα, και σε φόρμες «εθνικές», σε μεταμφιέσεις απάτης.
Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν το «μπαμπούλα» της «ακροδεξιάς»: Ομάδες, υπολείμματα παρωχημένων ιδεών, ή πολιτικά σχήματα κατασκευασμένα, όπως ο ΛΑΟΣ, για να συκοφαντήσουν κάθε κοινωνική, πατριωτική διεργασία.
Σημείωση: Είναι τουλάχιστο φαιδρό, σήμερα, να ισχυρίζεται κανείς ότι οι υπάρχουσες «ακροδεξιές» ομάδες είναι φασιστικές. Οι τυχόν ιδεολογικές αναφορές τους μοιάζουν με το κλούβιο αυγό, είναι τσόφλι ιδεών χωρίς περιεχόμενο.
Στην πραγματικότητα αυτές οι ομάδες, όσες είναι αυθεντικές και ΟΧΙ προβοκατόρικα κατασκευάσματα του καθεστώτος, κτυπιούνται από την παγκοσμιοποίηση, είναι θύματα και όχι εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού. Κα αν δεχτούμε τη ρήση του Μαρξ «ότι το κοινωνικό είναι καθορίζει τη συνείδηση», πολλά από αυτά τα «ακροδεξιά» νεφελώματα μεταλλάσσονται σε εχθρούς της Νέας Τάξης.
Σε λίγο, θα δούμε (ήδη το βλέπουμε), ΑΚΟΜΑ και επαγγελματίες αντιρατσιστές, επιδοτούμενους του Σόρος και οικότροφους του καθεστώτος, να ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΝΤΑΙ σε «πατριώτες» και να το παίζουν νέο ΕΑΜ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5035
Ο Αλέκος Αλαβάνος αποτελεί ένα από τα κεντρικά γρανάζια αυτής της νεοταξικής στρατηγικής των μεταμφιέσεων και της καθεστωτικής προβοκάτσιας.
Ο Πάλαι ποτέ «πατριώτης», ο οποίος ύμνησε με υστερία τις κουκουλοφόρικες προβοκάτσιες και τα ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ όργια.
Ο άθλιος βοναπαρτίσκος που σήκωσε τη σημαία υπέρ των επιδοτούμενων αντιρατσιστικών συμμοριών, υπέρ των «ομάδων κρούσης» της νεοταξικής βαρβαρότητας, οι οποίες έκαιγαν και τρομοκρατούσαν, ανενόχλητες την Αθήνα και την Ελλάδα, ιδιαίτερα τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.
Η προβοκατόρικη νεοταξική του στρατηγική ήταν τόσο ακραία και τυχοδιωκτική που ακόμα δεν την άντεξε ούτε το κόμμα του (ΣΥΝ), διότι το οδήγησε στην καταστροφή.
ΤΩΡΑ προχωρεί, το ίδιο προβοκατόρικα, σε μια νέα τυχοδιωκτική προβοκάτσια, προκειμένου να αποκτήσει εκλογικά εύσημα και να διασωθεί από τον ολοκληρωτικό αφανισμό.
ΠΗΓΕ στον Αγ. Παντελεήμονα, στους κατοίκους που έχει λιθοβολήσει και συκοφαντήσει, για να βγάλει προεκλογικό λόγο!!!
ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ γιατί γνώριζε πολύ καλά τα «αισθήματα» της γειτονιά εναντίον του.
ΣΤΟΧΟΣ του: Να προκαλέσει βαναύσως αυτά τα «αισθήματα» και να προκαλέσει επεισόδιο εναντίον του.
Το επεισόδιο ήθελε και προκάλεσε ο Αλαβάνος για να το παίξει «ήρωας», διωκόμενος από τους «φασίστες» και να γίνει τελετουργικό εκλογικό θέαμα και θόρυβος εκλογικής του διαφήμισης.
Το γιαούρτωμα του Αλαβάνου, αν πράγματι είναι αυθεντικό (από τον Αλαβάνο, ένα πολιτικό προβοκάτορα, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς) αποτελεί μια αυθόρμητη πολιτική πράξη της οργής που ο Αλαβάνος, επί χρόνια έχει σπείρει και συσσωρεύσει στους κατοίκους της γειτονιάς.
Και αποτελεί πράξη «αβρότητας», αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αλαβάνος ήταν αυτός που έδινε πάντα ιδεολογική και πολιτική κάλυψη στους τρομοκράτες κουκουλοφόρους και δολοφόνους.
Ελπίζει ο Αλαβάνος ότι θα διασωθεί με τέτοια προβοκατόρικα κόλπα και δεν θα εξαφανιστεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙ. Επιθανάτιοι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα είναι αυτά τα προβοκατόρικα καμώματα του Αλαβάνου.

28 σχόλια

  1. Χέσε μας βρε μαλάκα Παπαδόπουλε! Φασισταριό του κερατά! Τυχαία νομίζεις οτι έχεις αυτό το επώνυμο;
    Αντε να στηρίξεις τίς φασιστικές συμμορίες και άσε την αριστερά ήσυχη! Παλιομαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    "μετα-Παπανδρεου" εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δνειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Γιωργος Πασοκ

    23 Οκτ 2010 11:44:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ,ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΝΑΧΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο είναι εναντίον της νέας τάξης. Εναντίον του κεφαλαίου είναι που γέννησε τη νέα τάξη; Υπερασπιστές του λαού απέναντι στη νέα τάξη ποιοί είναι; Οι χρυσαυγίτες και οι μπάτσοι στον Άγιο Παντελεήμονα καθώς και οι ημιαγράμματοι (αγανακτισμένοι)
    νοικοκυραίοι που θέλουν την ησυχία τους και ψηφίζουν τον Άδωνη; Αυτοί δεν νοικιάζουν τα σπίτια τους στους μετανάστες; Αυτοί δεν τους φωνάζουν σε δουλειές για να πληρώνουν μικρότερο μεροκάματο και ανασφάλιστοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ [ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ] ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ- ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ- ΟΥΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΣΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ


    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

    ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο πείσμα του χρόνου και των αιώνων, η γη αυτή ήταν κι’ έμεινε και θα μείνει ελληνική.

    Οι κατακτητές και οι βάρβαροι ήρθαν και την πάτησαν, μα τι απόμεινε απ’ αυτούς; Το ελληνικό λουλούδι ξανάνθισε κάτω από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό. Το ελληνικό θαύμα ξαναθάμπωσε τα μάτια της Οικουμένης. Το ελληνικό πνεύμα σπιθοβολεί ξανά…

    Τόσες φορές ξαναήρθαν οι βάρβαροι. Μα οι Μαραθώνες και οι Σαλαμίνες δε σβήστηκαν. Η παράδοση μεταλαμπαδεύει τη φλόγα τής ελευθερίας από γενιά σε γενιά , τα ξένα πατήματα σβήνουν, τα ερείπια αναστηλώνονται, η φυλή ξαναζεί πιο ωραία, πιο λαμπερή, πιο ηθική, πιο τίμια. Καμάρι των ξένων λαών που ξέρουν να εκτιμούν, καρφί στο μάτι όσων τη ζηλεύουν.

    Τί απόμεινε από τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Καταλανούς, τους Τούρκους (τους Αλαβάνους, τους Μπουτάρηδες Κεμαλολάγνους, τους Μπίστηδες κλπ …) ; Η ελληνική γη τούς χώνεψε σα λίπασμα, για να ξαναφουντώσει η Ελλάδα, με τις αρχαίες αρετές της, με το αθάνατο πνεύμα της.

    Αυτή η γη σφύζει από έναν ελληνισμό τίμιο, ένα λαό δουλευτή που παρατάει το τσαπί και αρπάζει το τουφέκι μόλις τον φωνάξει η πατρίδα. Θα πολεμήσει για την ύπαρξή του, θα σταθεί αντιμέτωπος στη βία. Γρήγορα θα το ιδούν οι επιδρομείς τής Τρόικας πως εδώ δε δρέπονται εύκολα οι δάφνες. Εδώ η δάφνη ποτίστηκε στο αίμα, τη χάιδεψε η Δόξα και θροΐζει μόνο στο φύσημα του αγέρα τής λευτεριάς.

    Η δάφνη αυτή ποτέ δε θα στολίσει μέτωπο βαρβάρων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω διαβάσει μαλακίες και μαλακίες. Αυτό όμως το κείμενο τα ξεπερνάει όλα. Τι μπουρδολογίες είναι αυτές. Δεν σηκώνουν ούτε καν κριτική. Για όλα δηλ. καλός είναι ο Μαρξισμός. Πάρτον λοιπόν και φάτον. Βρες πως αυτός θα μας λύσει το πρόβλημα. Κι ο Ανδρέας που το ξεκίνησε Μαρξιστής ήταν. Ημαρτον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καθε επιθεση σε ελληνα πολιτικο
    ειναι ευπροσδεκτη και καλοδεχουμενη
    και θωρακιζει την δημοκρατια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΤΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥ ΓΙΝΕΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @24 Οκτ 2010 5:04:00 μ.μ.

    STO SYNASPISMO KAI TON SYRIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς η αριστερά εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί τα ιδια οπλα που χρυσημοποιούσαν οι χουντικοί εναντίον της , την προπαγάνδα και την λάσπη , ακροδεξιοί δεν ειμαστε ηλίθιε Αλαβάνε και μην ξανατολμήσετε εσύ και οι επαγγελματίες σου "ανθρωπιστές" και "αντιρατσιστές" να ξαναπατήσετε σε περιοχές σαν τον Αγιο Παντελεήμονα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Αλαβάνε τι δουλειά εχεις εσύ με την λαικούρα ; αντε ρε λεβέντη πήγαινε στα βόρεια προάστια που βρίσκονται οι οπαδοί σου και ασε τούς προλετάριους να παλεύουν για την επιβιωσή τους και θα πρέπει να ξέρεις οτι την επόμενη φορά δεν θα την γλυτώσεις με μερικά γιαουρτάκια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι σημερινοί αριστεροί ειναι οι χειρότεροι φασίστες που εχει γνωρίσει αυτός ο τόπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έδιωξαν τον αδελφό μου άπω την δουλειά του, με δυο παιδιά στο δημοτικό , ενοίκιο και οι υποχρεώσεις να τρέχουν.Τώρα τι θα κάνει ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 6:12, είμαι 2 χρόνια παντρεμμένος κα αποφασίσαμε να μην κάνουμε παιδιά, ακριβώς γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα παθουμε ότι καιο αδερφός σου...
    Γαμησε τα..
    Του εύχομαι να βρει γρήγορα κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελάτε να μείνετε μια βδομάδα στον Αγιο Παντελεήμονα η στίς γύρω περιοχές και ελάτε μετά να συζητήσουμε , να δείτε πως ειναι το Πακιστάν και το Αφγαγιστάν στην πράξη και οχι μέσα απο την τηλεόραση και τις ταινίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 6:12 Φίλε ειλικρινά λυπάμαι, ο αδελφός σου δεν είναι ο μόνος που περνάει αυτό το γολγοθά, ας είναι καλά όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να μην ξεχνάμε τη ρήση του ΓιωργουΑΠ πριν τις εκλογές του 2009.
    "Μηδενική ανοχη ατην λαθρομετανάστευση!"
    Σήμερα εξηγείται! την ήθελαν ...νομιμη και ...οθωμανική!
    Οταν βγήκαν δε, εκείνος ο αξιολύπητος Χρυσοχυμένος είπε το Αμίμητο!
    ότι "τα συνορα της έλλάδος θα κλείσουν για την Λαθρομετανάστευση!"
    Πράγαματι τα έκλεισαν! ΠΡος τα έξω!!!
    Δέχτηκαν συνειδητά να γίνουν το ανθρωποφραγμα της Ευρώπης!
    Το οχυρό της ενάντια στα ανθρώπινια ποτάμια που δημιουργησαν οι πολεμηγήτορες Αλάιενς!
    ΄Μέχρι και ο γιαουρτωμένος Αλέκος το κατάλαβε και το επεσήμανε!
    Μόνο που, οπως πάντα, ήδη το έργο έχει ολοκληρωθεί κι οι 350 ΜΚΟ που εργάζονται για το πρόζεκτ, έχουν φτάσει στο ταμείο!
    Που το συντρέχει το πτωχευμένο κατα Ρουμπινί κράτος μας!
    Που κόβει τους μισθους αλλά δεν έκοψε σέντσι από τα ογλάνια των ΜΚΟ!
    Τώρα θα ζητήσουν, όταν το σύνθημα δοθεί, τον χρήσιμο νεκρό! Απο κάποιον άχρηστο ηλίθιο!
    Καποιον που τυχαία, προβοκατόρικα η εσκεμμένα, θα δώσει αυτή η υποθαλπόμενη ατμόσφαιρα!
    Σώνει και καλα οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα είναι φασισταρια και ρατσιστές, εγκληματίες και ξενοφοβοι!
    Ο θύτης έχει οριστεί!
    Τον ώρισε η γραία που άφοβα πήγε με 200!!!νοματαίους στην περιοχή.έκανε κατά δήλωσή της πορεία ο σχηματισμός της και΄"την είπε στους γκωλοφασίστες που ζουν την παραβατικότητα των εκληματικών ομάδων!"
    Οχι των στρατών κατοχής, οοοοχι!!!!
    Τιμή και δόξα στον Γενναίο που κατάφερε παρά τα 200 στρατιωτάκια της Γραίας, να βρεί στοχο το Αυγό!

    Εζησα στη περιοχή, πολλά χρόνια! Αυτοί ολοι οι σκερβελέδες έχουν αίσθηση πως κατάντησε;
    Ωστε να στέκονται κατήγοροι και εισαγγελείς στη μνήμη μας και την ζωή μας;
    Που στο διάλο ζουν αυτά τα αθύρματα της θλιβερής μας πραγματικότητας άραγε!
    στην Εκάλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να μην ξεχνάμε τη ρήση του ΓιωργουΑΠ πριν τις εκλογές του 2009.
    "Μηδενική ανοχη ατην λαθρομετανάστευση!"
    Σήμερα εξηγείται! την ήθελαν ...νομιμη και ...οθωμανική!
    Οταν βγήκαν δε, εκείνος ο αξιολύπητος Χρυσοχυμένος είπε το Αμίμητο!
    ότι "τα συνορα της έλλάδος θα κλείσουν για την Λαθρομετανάστευση!"
    Πράγαματι τα έκλεισαν! ΠΡος τα έξω!!!
    Δέχτηκαν συνειδητά να γίνουν το ανθρωποφραγμα της Ευρώπης!
    Το οχυρό της ενάντια στα ανθρώπινια ποτάμια που δημιουργησαν οι πολεμηγήτορες Αλάιενς!
    ΄Μέχρι και ο γιαουρτωμένος Αλέκος το κατάλαβε και το επεσήμανε!
    Μόνο που, οπως πάντα, ήδη το έργο έχει ολοκληρωθεί κι οι 350 ΜΚΟ που εργάζονται για το πρόζεκτ, έχουν φτάσει στο ταμείο!
    Που το συντρέχει το πτωχευμένο κατα Ρουμπινί κράτος μας!
    Που κόβει τους μισθους αλλά δεν έκοψε σέντσι από τα ογλάνια των ΜΚΟ!
    Τώρα θα ζητήσουν, όταν το σύνθημα δοθεί, τον χρήσιμο νεκρό! Απο κάποιον άχρηστο ηλίθιο!
    Καποιον που τυχαία, προβοκατόρικα η εσκεμμένα, θα δώσει αυτή η υποθαλπόμενη ατμόσφαιρα!
    Σώνει και καλα οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα είναι φασισταρια και ρατσιστές, εγκληματίες και ξενοφοβοι!
    Ο θύτης έχει οριστεί!
    Τον ώρισε η γραία που άφοβα πήγε με 200!!!νοματαίους στην περιοχή.έκανε κατά δήλωσή της πορεία ο σχηματισμός της και΄"την είπε στους γκωλοφασίστες που ζουν την παραβατικότητα των εκληματικών ομάδων!"
    Οχι των στρατών κατοχής, οοοοχι!!!!
    Τιμή και δόξα στον Γενναίο που κατάφερε παρά τα 200 στρατιωτάκια της Γραίας, να βρεί στοχο το Αυγό!

    Εζησα στη περιοχή, πολλά χρόνια! Αυτοί ολοι οι σκερβελέδες έχουν αίσθηση πως κατάντησε;
    Ωστε να στέκονται κατήγοροι και εισαγγελείς στη μνήμη μας και την ζωή μας;
    Που στο διάλο ζουν αυτά τα αθύρματα της θλιβερής μας πραγματικότητας άραγε!
    στην Εκάλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΙΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΘΥΝΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΜΑ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΜΕΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ 3 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑΤΑΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 24 Οκτ 2010 6:12:00 μ.μ.

    ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε δεν πάτε στο διάολο με τον μισέλληνα τον Αλαβάνο
    Καλά του κάνανε του αριστερού φασίστα και τον γιαούρτωσαν και λίγο του ήτανε
    Να πάρει αλλοδαπούς για προστασία αφού τόσο τους αγαπά εμείς όπου τον δούμε θα του ρίχνουμε γιαούρτια και αυγά κλούβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι το ελέχιστο που θα μπορούσε να συμβεί σε ρετάλι.
    Αυτή τη δύσκολη στιγμή του ελληνισμού και της Ελλάδας πόσο μικρή και ιδιοτελής φάνηκε η ηγεσία της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οσοι δεν παρακολουθούν την κοινωνία και τα προβληματά της τρώνε γιαούρτια................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ετσι ειναι

    καποτε οι αριστεροι λεγαν τουλαχιστον οτι αγωνιζονταν για την εθνικη και δημοκρατικη προοδο

    τι ειναι αυτα τα ρεταλιασμενα κοπροσκυλα τυπου αλαβανου?αυτοι εχουν σκοπο τη καταστροφη της πατριδας και της ησυχιας μας

    που θα συγκρινετε παλιομαλακες το Λαμπρακη με τον Αλαβανο
    Οχι γιαουρτια,μπουρλοτο την επομενη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 7.34 Είσαι ελεεινός και τρισάθλιος καθίκι που δεν υπολογίζεις ούτε το γάλα τής Μάνα σου Από κάτι τετιουσ σαν εσένα έγινε η Ελλαδα έτσι ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση