GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς ίχνη και …αγωνία

Toυ Θανάση Ι. Νικολαΐδη ΗΤΑΝ υπερυπουργός και το δεξί (τι άλλο;) χέρι του κ. Καραμανλή ο κ. Ρουσόπουλος. Δήθεν απ’ την αριστερά προερχόμεν...

Toυ Θανάση Ι. Νικολαΐδη
ΗΤΑΝ υπερυπουργός και το δεξί (τι άλλο;) χέρι του κ. Καραμανλή ο κ. Ρουσόπουλος. Δήθεν απ’ την αριστερά προερχόμενος, δημοσιογράφος με όψιμο πτυχίο ΑΕΙ και χωρίς ξένες γλώσσες, ψύχραιμος, ψυχρός και ιδιαιτέρως…θρήσκος, έμπασε τον Εφραίμ στα άδυτα των υπουργείων. Συντονισμένοι και βιαστικοί στρώθηκαν στη…δουλειά. «Δεν ξέρεις τι γίνεται…είμαστε δεν είμαστε, αύριο θα’ ναι αργά. Τώρα ή ποτέ κι ας είναι καλά τα χέρια μας που ψήφισαν νόμο που δεν μας πάει φυλακή…». (Πού το ξέρουμε; Το(τα) υποθέτουμε. Όπως τόσα και τόσα για...
 τόσους, οι οποίοι δεν αφήνουν ίχνη…).
ΤΟΤΕ τον «προσκυνούσαν», σήμερα τον προσπερνούν αδιάφοροι, αύριο μπορεί να τον «κρεμάσουν». Συνάδελφοί του ομόφρονες και ομοϊδεάτες που «ηγάπησαν την προδοσίαν» απορρίπτοντας τον προδότη. Κι ούτε ένας τους πήγε να ρίξει μια ματιά στις (3) βίλες και στο «πόθεν έσχες» του Θοδωρή. Όλα καλώς καμωμένα και τώρα τρέχουν. Με την «Προανακριτική» να τους γνέφει σφηνώνοντας σε μυαλά την ιδέα της εκδίκησης. «Όταν ξανάρθουμε, η Εξεταστική μας θα είναι για το ΔΝΤ».
ΕΔΩ, να σταθούμε στο «πού το ξέρεις;», στις ενδείξεις και αποδείξεις. Δεν είναι εύκολο και δυνατό να κρατάς πάντα στα χέρια σου στοιχεία. Πολλά τα κρίνεις εκ του αποτελέσματος και τον πολιτικό απ’ τον βίο, την πολιτεία και το ήθος του. Αν ρωτήσεις, για παράδειγμα, έναν τυχαίο έλληνα «ήταν αμερικανικής εμπνεύσεως η χούντα του ’67;» θα σου απαντήσει αβίαστα «ναι», χωρίς να μπορεί να το αποδείξει. Δεν κρατάει έγγραφα, δεν έχει πρόσβαση στη CIA, δεν άκουσε «φιλέλληνες» να συζητούν στον Λ. Οίκο.
ΔΕΝ ανησυχούν οι…αξιωματούχοι βατοπεδινοί. Οι πιο πολλοί δεν άφησαν ίχνη και οι λίγοι ρίξαν απάνω τους την κάπα του νόμου περί ΜΗ ευθύνης υπουργών. Γι αυτό στέκονται μακριά, δεν αγωνιούν, ρίχνουν ένα υπόμνημα στην «Προανακριτική» και πάνε για ύπνο. Και, βέβαια, αλλιώς θα (μας) συμπεριφέρονταν, αν με την προανακριτική διαδικασία αχνοδιαγράφονταν μια προφυλάκιση. Για αστέρες και αστεράκια που διέγραψαν τροχιά χωρίς δικό τους φως. Αν και οι πολιτικοί δικάζονταν απ’ τον φυσικό τους δικαστή, που δεν είναι η βουλή. Απ’ τον ίδιο δικαστή με τον πολίτη και με τον ίδιο τρόπο. Θα’ ταν προσεκτικοί. Θα γλυτώναμε απ’ τους Εφραίμ, τις μίζες και τα χρηματιστήρια. Ωστόσο, κανένας των νομοθετών μας δεν προτίθεται να βγάλει τα μάτια με τα χέρια του.

20 σχόλια

  1. Toυ Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    [Image]ΗΤΑΝ υπερυπουργός και το δεξί (τι άλλο;) χέρι του κ. Καραμανλή ο κ. Ρουσόπουλος.
    /////////////////////////////////
    Eσύ ποιό χέρι είσαι?
    Τό μεσαίο?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την σημερινή “Ε”

    Δημόσια συγγνώμη στο Σύνταγμα
    Από τον ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΙΟ

    Ισως αδικήσαμε τελικά τον κ. Καραμανλή και το στενό του περιβάλλον για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που απήλθε σε υπόθεση και το βλέπω χλομό να επανέλθει ως σκάνδαλο.
    Υποθέσεις κάνουμε βεβαίως. Αλλά, ως προκύπτει εκ της επιστολής του τέως πρωθυπουργού και εκ του υπομνήματος (με τα περίπλοκα ελληνικά) του κ. Ρουσόπουλου προς την προκαταρκτική, ότι το υποτιθέμενο δεν βεβαιούται με αποδείξεις ως γενόμενο, τότε, ακόμα και εάν υποτεθεί ότι αποδείξεις υπήρχαν, αλλά καθ’ οδόν επλανήθησαν, το γενόμενο γέγονε μη γενόμενο. Συνεπώς, στη διαστελλόμενη -συνάμα και συστελλόμενη- βιόσφαιρα των υποθέσεων, δύναταί τις να υποθέσει ότι ούτε ανταλλαγές οικοπέδων είτε άλλων ακινήτων έγιναν ποτέ, μηδέ ποσά διακινήθηκαν ουδεπόποτε, είτε μέσω τραπεζών ή αλλέως πώς: μαύρα, άσπρα, ημίμαυρα. Είναι δε αμφίβολο εάν υφίσταται καν Βιστονίδα ή Βατοπεδίου μονή, διπλή, διπλόφαρδη… ό,τι μέγεθος ευαρεστείται κανείς.

    Οθεν, ελλείψει αποδείξεων, ό,τι ήθελε υποθέσει κανείς περί την εν λόγω υπόθεση, υποτίθεται ότι ξύνει τα νύχια του (άλλοι ξύνουν αυτά στα οποία ίσως πήγε ο νους ορισμένων), με την έννοια ότι ματαιοπονεί. Διότι, ακόμα και αν υποθέσει ότι τουλάχιστον ο Εφραίμ και ο Αρσένιος είναι πρόσωπα υπαρκτά (αναπνέουν, φτερνίζονται, πηγαίνουν τουαλέτα…), θα πρέπει να το αποδείξει. Οχι αν πηγαίνουν τουαλέτα, που ουδένα ενδιαφέρει, αλλά εάν όντως υπάρχουν, που πολλούς θα ενδιέφερε να μην υπήρχαν. Οχι να το αποδείξει π.χ. φωτογραφιζόμενος μαζί τους, διότι οι φωτογραφίες πλέον δεν λογαριάζονται για πειστήρια στα δικαστήρια. Αλλά με DNA, ώστε να πιστοποιηθεί εάν υπάρχει ταυτοπροσωπία ή μετάλλαξη.

    Επομένως, σε όλους τους πολιτικούς και λοιπούς βατοπεδινούς που εμφανίστηκαν, άνευ αποδείξεων, εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, τρωθείσης άρα της προσωπικής και πολιτικής τους τιμής, ο νόμος και η τάξη επιτάσσουν να τους ζητηθεί δημόσια συγγνώμη στο Σύνταγμα, έμπροσθεν του Κοινοβουλίου.

    ΥΓ.
    Συνήθης πρακτική παλαιοκομματικής ΠΑΣΟΚ προέλευσης και αθλιότητας.
    Πρώτα συγκαλύψη και μετά ζητάω και τα ρέστα δήθεν δικαιωμένος.
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕΣ
    ΡΕ ΑΛΗΤΗ.......ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΜΕ ΤΙ.....ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ,ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ . ..

    ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΕΡΤ, ΚΤΛ.

    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑ Ι ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αυθορμήτως… μου ήρθε στο μυαλό το όνομα Παπακωσταντινου...

    Παπκωνσταντίνου Γεώργιος της Ολλανδέζας !!
    Αυτο που ακουγεται τωρα τελευταια για αυτο το τομαρι,
    παρωμοιαζεται με τον ψυχοπαθη Προκρουστη.

    Αυτο το ελεεινο υποκειμενο ηταν η δεν ηταν επι των οικονομικων του ΠΑΣΟΚ επι Σημιτη ? Αυτος παρελαβε το ενα μυριο απο τον Τσουκατο ?

    Αυτό το αντικείμενο πλουτισμού απο το ΔΝΤ, δεν ήταν μέλος στο Δ.Σ. του ΟΤΕ, επί Σημίτη τότε που ρέανε οι ΖΙΜΕΝS σαν ποταμι ?

    Τωρα κανει την κότα την λειρατη ?

    Ξέρει κανενας Πασόκος
    να απαντησει..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φτωχός γυιός του ταπεινού ταχυδρόμου… ο βίλαρχης, ο πισιναρχης, ο λαδιάρης…

    H Νέα Δημοκρατία επί Ρουσοπουλου υπερυπουργου καταχρέωσε την ΕΡΤ.

    Ο άνταυτου πρωθυπουργευων διόρισε στρατιά από εγκάθετους φίλους του,κουμπαρους του και σφουγγοκωλάριους της Μαρας, που ελάχιστα γνώριζαν από τηλεόραση ,εισέπραξαν όμως υπέρογκα Bonus με σχεδόν μηδενικό παραχθεν έργο .

    Πρωτοκλασάτοι στα BONUS της αρπαχτής και της ρεμούλας , οι κουμπάροι ,οι φίλοι και υποτακτικοί του Πιπί και της Μαρας, ( οι Παναγοπουλος, Χουλιάρας, Καλημερης, Κέκης, ΛΟΥΚΑΚΟΣ ,Πευκιανακης, Ζακυνθινός κτλ ) όλοι τους οι αχρείοι δημοσυντήρητοι οικονομισάριοι.

    Ήξεραν όλοι ότι ήταν ντενεκέδες ξεγάνωτοι και άσχετοι με την διοίκηση και τα τηλεοπτικά , όμως τα κονόμησαν γιατί είχαν την τύχη να είναι κολλητοί του πρωθυπουργεύοντος Ρουσσό…

    Η εθελοτυφλούσα Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να καλέσει τα αρχιλαμογια της ΕΡΤ , να λογοδοτήσουν αμέσως για τα πεπραγμένα ,μα το κυριότερο να επιστρέψουν εντόκως τα φαγωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ( ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ) ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ( ΛΟΥΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΕΞΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ KAI EΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.


    ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ, ΕΥΡΟΒΙΣΙΟΝ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΤΛ , ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΖΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ.

    ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ Ε.Ρ.Τ. ΟΠΟΥ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ,ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΤΑ ΕΧΤΡΑ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ , ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,OI ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ , OI ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ OI ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η παρασκηνιακή πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου υπερυπουργου του αχρείου επίγονου Κωστάκη (που ηταν η ενσάρκωση της ιδιοτέλειας ,της διάπλοκης , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) ήταν έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αποτελούσε όνειδος για την πολίτικη ζωή της πατρίδας μας.

    Η εθελοτυφλούσα Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να καλέσει τα αρχιλαμογια της ΕΡΤ , να λογοδοτήσουν αμέσως για τα πεπραγμένα ,μα το κυριότερο να επιστρέψουν εντόκως τα φαγωμένα.

    Ντροπή σας άπληστοι …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πειραζει, ξεχαστε τον Ρουσοπουλο. Εχετε τωρα τον Παμπουκη. Περαστικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

    ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ, ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΝΟΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ,ΟΣΦΙΟΚΑΠΤΗ ,ΠΑΝΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΥΜΒΟΥΛΕ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΠΙΠΗ ΕΣΥ, Η ΝΤΟΡΑ,ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑ-ΚΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΜΥΑΛΟΙ,ΑΔΕΞΙΟΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.
    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΠΑΖΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΤΕ.

    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε (ψευδο)Αναστάση κομπλεξικέ και μαλάκα, γιατί δεν κάνεις κριτική στο άρθρο του ανθρώπου και βρίζεις; Βγες απ' το καβούκι της ανωνυμίας και αναμετρήσου μαζί του, δειλέ, άνανδρε και αγράμματε μαλάκα. Μην "ξαναμιλήσεις" με τις ανορθογραφίες σου. Σιωπή. Σκασμός. Κάνε μας τη χάρη...ψυχανώμαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΠ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ''ΚΟΥΛΟΣ'' ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΥΤΗΝ,ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΤΟΝ ''ΣΟΥΤΑΡΕ''!!.
    ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ''ΚΟΥΛΟ'' ΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2 Οκτ 2010 2:18:00 μ.μ.



    Φίλε,μήν ανησυχείς!!!

    ΄Εγκυρες δικαστικές πηγές αναφέρουν,ότι ό Ρουσσόπουλος έχει κληθή νά απολογηθή ΜΑΖΙ μέ τόν..... Λαλιώτη (χέρι-χέρι)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ!! ΕΔΩ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ!ΟΥΣΤ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ... ΕΕΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ανασταση>>> ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4:13,
    τά έβγαλες τά εσώψυχα σου?
    Είμαι ο μόνος ανώνυμος,πού δημοσίευσε
    10 φορές τό τηλέφωνο του.
    Εδώ στό press.
    Μάλλον εσύ είσαι ψυχανώμαλος.
    Καταναγκαστικής φύσης.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θανάση η πρασινίλα σου καταντάει εμετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. «το ΠΑΣΟΚ είναι σαν το καρπούζι: απ’ έξω πράσινο και από μέσα κόκκινο με λίγο μαύρο»
    Κανελλόπουλος.

    Ο μαθητευόμενος μάγος μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι:

    -πανηγύριζε για την πρόταση της Πειραιώς
    -έσχιζε τα ιμάτιά του για τα πλαστά τιμολόγια στην περαίωση
    -ξανά φορολογεί το κέρδος με πρόσθετο φόρο από αυτόν που ο ίδιος είναι αρμόδιος να νομοθετεί.

    Η οικονομία είναι ένα πεδίο που πρέπει να έχει ξεκάθαρους κανόνες, ποινές και λειτουργία. Εδώ έχει περαίωση έκτακτες εισφορές κλπ επειδή ο αρμόδιος Υπουργός δεν “μπορεί να κινητοποιήσει τους αρμόδιους μηχανισμούς” να ‘συλλάβει” την φοροδιαφυγή κλπ κλπ κλπ

    Γουδί λοιπόν όπως λέει και ο κλαψιάρης της κυβέρνησης.

    * Πάντως το ότι ο Λοβέρδος παίρνει θέση για την επόμενη μέρα, είναι προάγγελος εξελίξεων.
    - ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ......ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ,

    Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ...
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΙΣΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ.



    ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ



    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!

    ΜΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση