GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα καταργηθεί η γαλάζια Αγροφυλακή;...

Γράφει ο Αθανάσιος Κυριαζόπουλος    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ,...

Γράφει ο Αθανάσιος Κυριαζόπουλος
  
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΑΓΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ-ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 55 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ). ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ...
 ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑΣ;
ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ (ΧΟΥΝΤΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΩΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ; Η' ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η' ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

16 σχόλια

  1. Παρακαλώ διαβάστε στην διεύθυνση
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.con/2010/10/blog-post_4112.html
    θα σας δώσει νεα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    Σύντροφοι..
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O κυριος Παπανδρεου ειχε δεσμευθει προεκλογικα οτι θα δωσει και αυξησεις επειδη λεφτα υπαρχουν. Εσας αγαπητε κυριε, η αγροφυλακη σας πειραξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ;

    ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕΣ Κε ΓΑΠ , ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙ
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΔΗΛΩΝΕΙΣ
    ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ
    ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ
    ΑΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΘΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ
    ( ΕΑΝ ΤΗΝ ΔΟΣΕΤΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ…..

    και σιγά μην το κάνετε..ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΙΑΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΧΟΝΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ///////////////////////////////
    Ρέ τούς πούστηδες...,!!!!
    άφησαν τά πράσινα χωράφια νά κιτρινίσουν.Ξεράθηκαν.
    Μερικά μπλάβιασαν πρός τό βαθύ
    μπλέ από τό κακό τους.
    Έβαλαν λουλάκι.
    Νερουλάδες τής πολιτικής,ακόμα
    δέεεεν μάθατε ότι τό νερό είναι
    άχρωμο?
    ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΌ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ,
    ΠΑΕΙ ΠΟΟΟΟΛΎ ΠΙΣΩ.
    ΌΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
    ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ.
    Κάποιοι είναι καί συνταξιούχοι
    τών ΔΕΚΟ τώρα μέ 2000/μήνα,αφού
    υπέδειξαν "αυταπάρνηση" στή μάχη
    όλων τών μαχών.
    Τήν αφισοκόλληση στά τέλη 70 καί
    αρχές 80.
    Η βούρτσα έγινε διορισμός.
    Έεεεελα τώρα,σίγουρα κάποιος
    κάθεται δίπλα σου.
    Ναί ρέ,αυτός πού τού πλήρωσες τό
    50άρι έφ΄άπαξ τή τελευταία 4ετία.
    Καί τό παίζει "από μπρός παρθένα
    καί από πίσω μπαίνουν τρένα".
    Τώρα γελάει πίσω από τή πλάτη
    τών 700άρηδων μπλοκάκηδων.
    ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΙΛΙΚΕΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΑΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΥΠΑΙΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΠΡΙΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΓΡΑΠΤΟΣ Κ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1993 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ.ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟ 2008 ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΡΑ ΑΜΕΣΩΣ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Κ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΚΕΣ Κ ΑΝΑΒΟΛΕΣ Κ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΤΕ 25δες αρα τωρα σαφως θα ειναι οι ανθρωποι μεσηλικες. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ! Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ! ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ Κ ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!! Κ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΓΡΑΠΤΟΣ Κ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1993 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ.ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟ 2008 ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΡΑ ΑΜΕΣΩΣ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Κ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΚΕΣ Κ ΑΝΑΒΟΛΕΣ Κ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΤΕ 25δες αρα τωρα σαφως θα ειναι οι ανθρωποι μεσηλικες. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ! Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ! ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ Κ ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!! Κ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΓΡΑΠΤΟΣ Κ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1993 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ.ΜΕΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟ 2008 ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΡΑ ΑΜΕΣΩΣ Κ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Κ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΚΕΣ Κ ΑΝΑΒΟΛΕΣ Κ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΤΕ 25δες αρα τωρα σαφως θα ειναι οι ανθρωποι μεσηλικες. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ! Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ! ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΗΡΑΝ Κ ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!! Κ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΠΑΛΙ! ΧΩΡΙΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Κ ΡΑΒΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΜΑΣ! Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ Κ ΔΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ Κ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Κ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΓΙΑ 5 ΚΟΤΕΣ Κ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ ΤΟΥ??? Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ!!! ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ!! ΑΝΟΗΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Θα μπορούσε να λέει..."

    χαχαχουχαχα..........
    οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ τoυ W.C Πασόκ του Γιωργάκη, με τα Α-διεφθαρμένα αδελφάκια του..... χοχοοχοχοο..

    ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

    Όπως έχουμε ήδη γράψει ο επικεφαλής της Επιτροπής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Στ. Γκρόζος, ένας ξάδελφος του Aκη Τσοχατζόπουλου, ονόματι Ν. Ζίγρας, ήταν ο ιδρυτής της offshore εταιρείας TORCASO, η οποία εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου και ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης του επίμαχου ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου που πέρασε στη συνέχεια στην κατοχή του πρώην υπουργού.

    Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε στην εξεταστική για την Ζήμενς άλλο έγγραφο σύμφωνα με το οποίο συνδέεται η off shore TORCASO με τα μαύρα ταμεία της Siemens, μέσω…ΠΑΣΟΚ (Το Βατοπαίδι συνδέεται μέσω της Ζήμενς με το ΠΑΣΟΚ ;;;). Φαίνεται όμως πως το έγγραφο αυτό …χάθηκε στη συνέχεια και προέκυψε μείζον ζήτημα....

    ΠΑΣΟΚ : EIMASTE OΛΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΑ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ


    Ο Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο

    αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας

    Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!

    Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!

    Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!

    Αυτοι θελουν να χασει ο Γιωργος για να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

    Αυτα για την ωρα!!

    Μανωλης Πασοκ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να καταργηθεί το ΠΑΣΟΚ, και μια και υπέγραψαν το μνημόνιο θα πάρουν δώρο από ένα Δο-Νη-Τη. Τόπιασες φιλάρα για 100 χρόνια θα χρωστάμε και έπεται συνέχεια.
    Πτώχευσαν το κράτος, που άντεξε 100 χρόνια με δύο παγκοσμίους πολέμους, Μικρασιατική καταστροφή και συμμοριτοπόλεμο. Μην ξεχνάς, άσε τι λένε, το 1974 το χρέος μας ήταν [0] ΜΗΔΕΝ.
    Αυτά για να μην σου πουλάνε φούμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαλονάτε, που ξερεις απο αγροφυλακη εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση