GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολη νύχτα οι συμβασιούχοι έξω από την Ακρόπολη...

Την απόφαση να παραμείνουν όλη τη νύχτα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης έλαβαν οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι ...

Την απόφαση να παραμείνουν όλη τη νύχτα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης έλαβαν οι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι απέκλεισαν από το πρωί την είσοδο του μνημείου, διεκδικώντας τη μονιμοποίησή τους και την καταβολή δεδουλευμένων.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ν. Γύζης και μικρή αστυνομική δύναμη μετέβησαν το μεσημέρι στο χώρο της Ακροπόλεως, προκειμένου να πεισθούν οι διαμαρτυρόμενοι υπάλληλοι να...
 «απελευθερώσουν» το μνημείο για τους τουρίστες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Ο κ. Γύζης ανέφερε πως θα ενημερώσει την προϊσταμένη της Εισαγγελίας, Ελ. Τράϊκου και αποχώρησε μετά τις 16.30. Οι αστυνομικοί παρέμειναν διακριτικά στον χώρο, ο οποίος ούτως ή άλλως έκλεισε για το κοινό μία ώρα μετά.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός τους, Ν. Χασομέρης, οι συμβασιούχοι θα παραμείνουν πέριξ του μνημείου όλη τη νύχτα έως τις 8 το πρωί, που θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του για το κοινό. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι κινητοποιήσεις των εκτάκτων υπαλλήλων του υπουργείου θα συνεχισθούν έως το τέλος του μηνός, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

3 σχόλια

  1. ΕΛΑ ΜΩΡΕ 22 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ. ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος ηλίθιος από τους απεργούντες είπε το εξής. Στις χιλιετίες της Ακρόπολις δεν είχαν μπει με τη βία στην Ακρόπολη. Δεν μας λέει ο ηλίθιος έκαναν και οί αρχαίοι απεργίες και έκλειναν την Ακρόπολη. Ρε ψεκάστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση