GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο στοίχισε η "επιχείρηση Γερμανία" για τον Χριστοφοράκο...

Παρωδία αποδείχθηκε η κατάθεση Χριστοφοράκου για την Siemens. Και η όλη "επιχείρηση" μετάβασης της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπεία...

Παρωδία αποδείχθηκε η κατάθεση Χριστοφοράκου για την Siemens. Και η όλη "επιχείρηση" μετάβασης της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Γερμανία, για την ανάκρισή του, πόσο στοίχισε;
Σε λίγο αποκλειστικά στο Press-gr
ένα έγγραφο - ντοκουμέντο με όλα τα έξοδα...

6 σχόλια

  1. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ .
    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ :
    Γ .ΣΓΟΥΡΟΣ + Γ . ΔΗΜΑΡΑΣ +
    Α. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΣΟΚ .
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (Δ.Ν.Τ.)
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
    1 – 1 – 2011
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
    Ψηφίστε συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ σε οποιασδήποτε εκλογές ………και θα φάτε καλααααα!!!!!!!!!
    Καρπαζοεισπράκτορες , χαϊβάνια , νεοέλληνες ,
    που σας πάει η μαλακία σύννεφο .
    Ψηφίστε ξανά και πάλι , το ΠΑΣΟΚ τους λαοπλάνους – λαμόγια ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ ,ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που ο Γιάννης Δημαράς και ο Αλέξης Μητρόπουλος, είναι στημένοι από το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τους ψήφους που θα χάσει ο Γ. Σγουρός και να μην πάνε στην Ν.Δ . και βλέπω τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και των ΔΕΚΟ , με μισθούς από 300 -900 ευρώ και να ξεπουλάτε την περιουσία σας , όσο , όσο για να μπορέσετε να ζήσετε , και στη συνέχεια όταν σας τελειώσουν τα ευρώ σας , να ψάχνετε τα σκουπίδια για να βρείτε κάτι χρήσιμο .
    Και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ από 10%εως 30% ανάλογα με την επιχείρηση αυτή θα κρίνει πόσο θα είναι η μύωσης των μισθών των εργαζομένων που έχει .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Αν σας αρέσει ο αυριανός σας τρόπος της ζωής που θα έχετε , ξαναψηφίστε τους χαϊβάνια νεοέλληνες της καρπαζιάς , γιατί για καρπαζιές σας έχουνε αυτοί που τους ψηφίζεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν καλή θεατρική παράσταση που ήταν ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 28 Οκτ 2010 11:15:00 π.μ.


    Μόνο ρέ ηλίθιε,( πού σκοπίμως δέν αναφέρεις),τά 80 δισεκατ.ευρώ,ήσαν δάνειο διά τήν αποπληρωμή δανείων/τόκων,πρός τούς δανειστές μας.
    Τών δανείων δηλαδή τής περιόδου Σημίτη!!!
    Τής περιόδου δηλαδή τών laliotius akius pagalopigius zivagos lamogios pasokus-pasokus!!!

    Καί δέν μάς εξηγείς, αφού τά ''γνωρίζεις'' καλά,διατί ό Σημίτης ΕΞΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ (ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ),6 μήνες πρίν τήν έναρξίν τους??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που πάτε ρε,τι να κάνετε στη Γερμανία για το Χριστοφοράκο, πόσα πληρώνουμε για να πάτε τη βόλτα σας,ας είναι καλά τα δίποδα.Ρε τομάρι Προβόπουλε ΔΙΑΚΑΜΜΑΤΙΚΌ ΚΆΘΑΡΜΑ,που τα έχετε αυτά τα Ζώα με της στράκα στρούκες να τρομοκρατήσουν κανέναν, αυτοί οι ήρωες της πατρίδας μας,{Χασισόπαιδα-πράκτωρες κ.λ.π.],Αφγανιστάν-Ιράκ θα μας το κάνετε εδώ πέρα,και μετά όπου φύγει φύγει με τα λεφτά μας κουφάλες. ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις εκλογές που έρχονται, μαυρίστε τον Γιωργάκη και όλους τους περι αυτόν άσχετους και επικίνδυνους ξεπουλημένους επιβήτορες του λαού!!!

    Ήδη οσοι ξένοι τα οικονομούν απο το μνημόνιο, τρέμουν με το φόβο οτι στις εκλογές που έρχονται, θα μαυριστούν τα υποχείριά τους.

    Μαυρίστε τους και μή φοβάστε τίποτε, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, δεν κινδυνεύει καμμία Ελλάδα.

    Είναι ο μόνος τρόπος να θορυβηθούν οι ξένοι, και να μειώσουν τα υπερκέρδη τους απο τα τοκογλυφικά επιτόκια και απανοτόκια, και να χαλαρώσουν τα μέτρα-θηλιά στο λαιμό μας.

    Δείτε το video:
    http://www.youtube.com/watch?v=YeJNdGVt96o&feature=player_embedded
    και θα πειστείτε.

    Είναι η τελευταία μας ευκαιρία.

    Μετά τις εκλογές, θα μας πάρουν και τα σόβρακα.

    Το 2011 θα μας πάρουν και τη ζωή μας, και τη ζωή των παιδιών μας.

    Αφού πήραν όλα τα λεφτά του Χριστοφοράκου, θέλουν τώρα να πάρουν και ποσοστό απο τα δάνεια!!!

    Κοψοχέρης Πασόκος, και νυν "Ιθαγενής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση