GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα τα ...πολιτικά φώτα στη Γλυφάδα

« Διαβούλευση στην Πράξη » - Διήμερο συμπόσιο στο Γήπεδο Γκολφ « Κωνσταντίνος Καραμανλής » για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Γλυφάδας σε κ...

«Διαβούλευση στην Πράξη» - Διήμερο συμπόσιο στο Γήπεδο Γκολφ «Κωνσταντίνος Καραμανλής» για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Γλυφάδας σε καιρούς οικονομικής ύφεσης

Tης Όλγας Σαράφη

Στο επίκεντρο της προσοχής γι' αυτό το παρασκευοσάββατο βρίσκεται δικαιωματικά ο δήμος της Γλυφάδας, καθώς διοργανώνεται το πρώτο διήμερο συνέδριο για τις αναπτυξιακές του ...
προοπτικές σε καιρούς οικονομικής κρίσης, στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας, στο πλαίσιο διαβούλευσης που διενεργεί ο συνδυασμός «Μαζί για τη Γλυφάδα» και ο επικεφαλής του Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με όλους τους κοινωνικούς φορείς.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη και σημαντική πρωτοβουλία, καθώς επιχειρείται η ανάδειξη των δυνατοτήτων της Γλυφάδας μέσω ενός συμποσίου, με προσκεκλημένα επιφανή πρόσωπα από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, της κεντρικής πολιτικής σκηνής, των επιχειρήσεων και της αγοράς.
Την Παρασκευή θα διεξαχθεί διάλογος στελεχών της Τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής διοίκησης του κράτους με πολίτες σε τρεις επιμέρους θεματικές ενότητες : «Παιδεία- Πολιτισμό – Αθλητισμό», «Υποδομές–Περιβαλλοντικές Πρακτικές–Σύγχρονος ΟΤΑ», «Υγεία–Πρόνοια– Κοινωνική Πολιτική». Επίσης, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας με ερωτηματολόγια που διεξήγαγε ο συνδυασμός «Μαζί για τη Γλυφάδα» και θα παρουσιαστούν οι προτάσεις πολιτών που ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα του συνδυασμού.
Το Σάββατο έχουν κληθεί να λάβουν μέρος σημαντικές προσωπικότητες ελληνικών και ξένων οργανισμών, αλλά και επιφανή πολιτικά στελέχη που θα δώσουν το δικό τους στίγμα για τη σύγχρονη συγκυρία, όπως οι Σταύρος Δήμας, (τ. Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ε.Ε, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας),  Βασίλης Κορκίδης, (Πρόεδρος ΕΣΕΕ), Γιώργος Παπανικολάου (Ευρωβουλευτής, τ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ) Νίκος Χαρδαλιάς, Πρόεδρος ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού) & Δήμαρχος Βύρωνα Γιώργος Τσακίρης, Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ηλίας Λυμπερής (Γενικός Διευθυντής UNICEF), Τάσος Παπαναστασίου, (Γ.Γ. Συλλόγου Ολυμπιονικών, τ. Πρόεδρος Αθλητικών Εγκαταστάσεων Αγίου Κοσμά), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τη Γλυφάδα».

4 σχόλια

  1. απορία: παρατηρείται το φαινόμενον αριθμός σχολίων να δημοσιεύονται ταυτόχρονα.
    ερώτημα: πως ειναι δυνατόν να υπάρχουν απαντήσεις τρίτων επί σχολίων τα οποία δεν έχουν αναρτηθεί προκειμένουν να τα γνωρίζουν αυτοί που απαντούν χωρίς να τα έχουν δει?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΓΑ
    Αυτά, περί Γλυφά-δας σου πάνε εσένα.
    Ασε τα ευρωπαϊκά θέματα, δεν έχουνε ψωμί.
    Από κοντά τον Μιλτιάδη και όλο και κάτι θα γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί για τις κομπίνες με ακίνητα στη Μύκονο. Μαζί για το καπάκωμα όλων των βρομερών υποθέσεων, μαζί για το κουκούλωμα των σκανδάλων, μαζί για την διαιώνιση του νεποτισμού και της ρεμούλας. Ολοι μαζί για ένα νέο μνημόνιο, η χώρα μπορεί να πετύχει ΚΑΙ ΑΥΤΟ το οικονομικό θαύμα.

    Ρε δε γαμιέστε λέω εγώ; Ολοι "μαζί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο "κύριος" Βαρβιτσιώτης, θα παραιτηθεί απο βουλευτής πρίν τις εκλογές, ή θα περιμένει να δεί αν θα βγεί Δήμαρχος και μετά θα παραιτηθεί? Μήν χάσει το θώκο αδίκως...εκ του ασφαλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση