GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ στα Ιόνια Νησιά...

Από τον   ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΜΠΟΥΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν/Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Το ΠΑΣΟΚ μεγάλο δημοκρατικό κίνημα Λαού για μία ακόμα φορά αναδεικνύεται πρωτοπό...

Από τον  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΜΠΟΥΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν/Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Το ΠΑΣΟΚ μεγάλο δημοκρατικό κίνημα Λαού για μία ακόμα φορά αναδεικνύεται πρωτοπόρο. Την Κυριακή (10-10-2010) σε εκδήλωσή του με πλειάδα κυβερνητικών στελεχών, συζήτησε με φορείς και Λαό για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά σε θεματικές συνεδριάσεις.
Μια άκρως δημοκρατική και δημιουργική πολιτική διαδικασία, όπου τα κυβερνητικά στελέχη εξήγησαν πολιτικές στο Λαό των Ιονίων Νήσων και οι πολίτες ανταποκρινόμενοι σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία έλαβαν το λόγο, πήραν θέση, ρώτησαν ελεύθερα και υπέβαλαν τις προτάσεις τους.
Τα συμπεράσματα των πολύωρων αυτών συνεδριάσεων, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολιτών, σε κατάμεστες αίθουσες, ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό κ. Χυτήρη.
Η συνέχεια του δημοκρατικού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ με τον Κερκυραϊκό και ευρύτερα τον Επτανησιακό Λαό ήταν ο...
 χαιρετισμός του υποψηφίου Δημάρχου Κέρκυρας κ. Χρύσανθου Σαρλή και η ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ηλία Μπεριάτου.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που επιδοκίμαζε έντονα και ζωηρά, τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και την προσωπική του προσπάθεια να ανορθώσει την οικονομία της Ελλάδας, απευθύνθηκε από την Κέρκυρα όχι μόνο στους Επτανήσιους πολίτες, αλλά σε όλο τον Ελληνικό Λαό με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και πολιτικό λόγο μακριά από κραυγές και μικροκομματικούς λαϊκισμούς.
Για μία ακόμη φορά, το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του Γιώργος Παπανδρέου, αναδεικνύει την αξία του Κινήματος και τη σύνδεσή του με το Λαό της Περιφέρειας και όλο τον Ελληνικό λαό. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί από τη θέση μας υπηρετούμε αυτό το σκοπό.
Στο δρόμο προς τις εκλογές της 7ης του Νοέμβρη για την Αυτοδιοίκηση, οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Χρύσανθος Σαρλής για το Δήμο Κέρκυρας και Ηλίας Μπεριάτος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων απευθυνόμενοι στους πολίτες, αναλύουν την πολιτική για τη δημοκρατική λειτουργία και την ανάπτυξη της Περιφέρειας.
Εκτιμούμε βάσιμα ότι θα είναι οι νικητές της επιθυμίας του λαού σ’ αυτή τη νέα πορεία της Αυτοδιοίκησης.
Γιατί, αυτοί πιστεύουν απόλυτα το νέο θεσμό της Αυτοδιοίκησης, αυτοί θα τον υπηρετήσουν καλύτερα με τη λαϊκή εντολή που θα λάβουν την 7η του Νοέμβρη.

23 σχόλια

  1. Πασοκ


    Ο Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο

    αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας

    Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!

    Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!

    Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!

    Αυτοι θελουν να χασει ο Γιωργος για να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

    Αυτα για την ωρα!!

    Μανωλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και στα ιονια νησια

    οι δεξιοι τησ ιπποκρατουσ

    πουλησαν το παιχνιδι

    τον δουλευουν ψιλογαζι τον γιωργο
    τον κακομοιρη

    αλλλα καλα να παθει

    οι μπλογερσ και οι πρασινοφροιροι τησ μηλιωνη τον καναν πρωθυπουργο

    και αυτοσ προτιμησε αυτουσ που δεν θελαν να γινει πρωθυπουργοσ!!

    τι ανοησια και αχαριστια μαζι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ (Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ).
    ** ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ (Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ).
    ** ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ FAX TOY PASOK
    Ο ΗΛΙΘΙΟΣ...

    ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΤΑΙ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΤΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ (2-1).
    ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Μιλάτε εσείς για διαφθορά όταν ο στρατηγός του κόμματός σας είχε πει ότι λειτουργείτε με χρήματα από μαύρα ταμεία; Ζηλώσατε τη δόξα του Μένιου Κουτσόγιωργα; Μας εξύβρισε ο υπουργός και έφυγε…Την ώρα που ζητάτε λεφτά από τους συνταξιούχους, η κυβέρνηση χαρίζει ξενοδοχεία στην οικογένεια Παπανδρέου, το Ξενία Καλεντζίου… Και μιλάτε… Θα χαριζόταν ξενοδοχείο στην οικογένεια Καραμανλή και δεν θα είχαν ξηλωθεί τα έδρανα της Βουλής; Ντροπή σας καλώ τον πρωθυπουργό να το δώσει πίσω…» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος ενώ ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Νάσος Αλευράς πρόσθεσε με νόημα: «Υπάρχουν μέτρα επώδυνα στο τραπέζι, αλλά και η θέληση της κυβέρνησης, το 2011 να ληφθούν πολλά αντισταθμιστικά μέτρα για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που επιδοκίμαζε, τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης προσωπική του προσπάθεια να ανορθώσει την οικονομία της Ελλάδας, απευθύνθηκε σε όλο τον Ελληνικό Λαό με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και πολιτικό λόγο μακριά από κραυγές και μικροκομματικούς λαϊκισμούς.
    //////////////////////////////
    Εντάξει,λογόκρινα λίγες σκλύθρες
    από πολιτικά 7νήσια ξύλινα πρασινάλογ(ι)α.
    Αλλά οί 2 τελευταίες λέξεις μέ
    αναγκάζουν σέ παράδοση άνευ όρων.
    Λοβοτομή.
    Κε Μπούκα-ουδέν πρόβλημα μέ σένα-
    η καφετζού μέ διαβεβαίωσε ότι
    σέ λίγα τέρμηνα θά...προωθηθείς.
    Καί στά άλλα κόμματα προωθούνται
    μέ τόν ίδιο τρόπο.YEEHAAA.
    Μετά ΜΠΟΥΚΑ-ΡΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.
    Δέν θά μακρυγορίσω,κομματικούς
    ανερχόμενους συναντώ συνεχώς.
    Φαντάζομαι καί οί 9 στούς 10,
    πού μέ διάβασαν-έστω βρίζοντας-.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το θρασίμι που παριστάνει τον υπουργό οικονομικών είναι η προσωποποίηση της μνημονιακής πολιτικής και παράλληλα ο ενσαρκωτής της μαύρης προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ.

    Μία πρόταση μομφής θα είχε διττό στόχο:πρώτον τον πολιτικό στιγματισμό του στην συζήτηση που θα προκληθεί και δεύτερον και κυριώτερο τον εξαναγκασμό των εξαπτέρυγων στο να πάρουν θέση:

    ΛΑΟΣ και Ντόρα ή θα ψηφίσουν την πρόταση της ΝΔ(πράγμα εξαιρετικά απίθανο, οπότε θα έρχονταν σε μέγιστη αντίφαση με τη μνημονιακή ψήφο τους) ή θα την καταψηφίσουν-”παρών”, οπότε θα αναδυθεί ανάγλυφα και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο η συμπαράραταξή τους με ΓΑΠ και την κυβέρνηση των φαιών λασπολόγων.


    Ο καλαμοκαβαλάρης υππουργός με το θράσσος του και την έγνοιά του θα έχει άσχημο πολιτικό τέλος!

    Είναι αυτό που πριμοδοτεί ενίοτε σχεδιάζει τις “εξτεμιστικές” και καταστροφικές κινήσεις στα οικονομικά του ΓΑΠ ο οποίος δεν έχει σχέση με το αντικείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου κ. Βρομόστομε Μασαμπούκα τρισηλίθιε θρασόπουστα με το μεγάλο πραξικοπηματικό κίνημα δοσίλογων και χαφιέδων της χούντας.

    Γαμημένο γραφείο τύπου των λυσσασμένων για την κουτάλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΜΠΟΥΚΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΄81;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ,

    ΣΑΡΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΓΙΟΚ - ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
    ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ , ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΡΙΟΝΙΣΑΤΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ...
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ: 10 ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...
    Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΤΥΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΗ ΜΑΘΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ...

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 10% Ο ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ.. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΝΑ ΗΔΗ ΑΚΥΡΟ. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΣΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ. ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 8 ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 12/10/2010 ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ [ΣΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ] ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !! ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗ [ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗ ] ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!! ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΝΗΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ, Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΠΑΠ/ΝΟΥ κλπ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ , ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΗ , ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ,ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΝΟΙΧΤΟΙ.. ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΦΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 10% ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ νεοταξιτη σοσιαλνεοφιλελευθεροΤΙΜΟΝΙΕΡΗ? [κανω και ποδηλατων]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξυπνίστε και διαβάστε την σελίδα
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βουλιάξανε οι υποψηφίοι σας στην Κέρκυρα και άρχισαν οι δημοκρατικές συζητήσεις με τον λαό.Όπως δημοκρατικά τον στραγγαλίζετε ένα χρόνο τώρα. Αλήθεια τον καλούδη τον διαγράψατε? Περιμένω την παραίτησή σας την επομένη των εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΤΟΠΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Π0ΙΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ "ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ,ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ.
    ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.
    ΓΙΔΑ ΨΩΡΙΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ"ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ....ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΣΟΚ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΤΟΠΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ Π0ΙΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ "ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ,ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ.
    ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.
    ΓΙΔΑ ΨΩΡΙΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ"ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ....ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΣΟΚ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωστόσο ο Γίωργος δεν έχει κανένα πρόβλημα.
    Ζεί την κάθε του ημέρα στην Κυβέρνηση,
    σαν να ήταν η τελευταία.

    Πολύ σύντομα θα τα καταφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ Α.Ε.

    Σύντροφοι..
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΟΥΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥ MON REPO;;;;;;
    ΕΝΟΩ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ;;;;;
    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ".
    Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΜΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ).
    ΚΑΙ Ο Χ. ΣΑΡΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!!
    ΤΥΧΑΙΟ; ΟΧΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΘΟΛΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πασοκτζηδες ειστε μαλακες που στηριζεται ακομα τον γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τούτος ο μπούκας είναι ότι πιο βρώμικο έχει να επιδείξη η πράσινη σαπιοκρτία στην Κέρκυρα. Άσε που άμα πέσεις στα χέρια του στο εκεί νοσοκομείο - στάβλο την έβαψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση