GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασφαλισμένος σε δύο Ταμεία ο (υποψήφιος της ΝΔ για την Πελοπόννησο) Δημ. Δράκος...

Aπό τον Πάνο Παπαδόπουλο Το είπε και το έκανε η Φωτεινή Πιπιλή. Αφού εδώ και καιρό διαμήνυε σε κάθε πιθανό τόνο ότι θα κατέβει στην Πελοπό...

Aπό τον Πάνο Παπαδόπουλο
Το είπε και το έκανε η Φωτεινή Πιπιλή. Αφού εδώ και καιρό διαμήνυε σε κάθε πιθανό τόνο ότι θα κατέβει στην Πελοπόννησο και θα «δει ο Τατούλης τι έχει να πάθει», αντιληφθήκαμε όλοι χθες τι εννοούσε όταν έλεγε ότι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του πρώην συναδέλφου της.
Ο Πέτρος Τατούλης, λέει η κ. Πιπιλή, έκανε χρήση ενός νόμου, που αν δεν μας απατάει η μνήμη μας έχει περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα δεν θυμόμαστε να έχει ανατραπεί ποτέ από την ΝΔ, βάσει του οποίου διορίστηκε μετά τη λήξη της βουλευτικής του θητείας σε θέση Διευθυντή στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Αν και η Φωτεινή αναγνωρίζει τη νομιμότητα της διαδικασίας αναρωτιέται κατά πόσον αυτό είναι ηθικό.
Αντί να αναρωτιέται η Φωτεινή Πιπιλή πόσο ηθικός είναι ο κ. Τατούλης, ας απολαύσει κάποιες μεσσηνιακές εφημερίδες για το πόσο «νόμιμος» και πόσο «ηθικός» είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος.
Για να νιώσει ακόμη πιο υπερήφανη για αυτόν, ας δει ένα πρώτο χαρακτηριστικό δείγμα για τον άνθρωπο, που ξεκίνησε ως υπάλληλος του Συνεταιριστικού Κινήματος (και όχι ως εκλεγμένος συνεταιριστής ) και τώρα στην «παντοδυναμία» του ζητάει και τα ρέστα από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας (ΕΑΣ), η οποία εγκαλείται από τον κ. Δράκο να του καταβάλει 50 χιλ. Ευρώ, ως «ηθικά» αναδρομικά!
Διότι ο νόμιμος και ηθικός νομάρχης, τον οποίο υποστηρίζει η Φωτεινή Πιπιλή, υπήρξε ΠΑΡΑΝΟΜΑ...
 ασφαλισμένος σε δύο ταμεία!

18 σχόλια

  1. Τελικα ειδαμε την .."συνεντευξη" του βλακα γιοργος..

    Μας ειπε οτι μας .."εσωσε"!@!

    Ρε μουργο βλακα απο τι μας εσωσες??

    Επειδη .."καταφερες" να δανεισθεις απο το ΔΝΤ 110 δις ευρω??
    Με επιτοκιο στα 11.3 τοις εκατο??
    Με σπρεντς στις 830 μοναδες βασης?????????????/

    Τελος παντων.
    Νομιζω οτι οι Ελληνες καταλαβαν .η ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ γαμωτη μου,τι βλημα ειναι αυτο το παιντι της τσαντ!!@#$%^&^*&)_)_++

    Ρε παιδια ,με συγχωρειτε δηλαδη,αλλα ενταξει δεν μιλαει Ελληνικα αυτο το ουφο,ΟΚ!$%^^

    Λογικα θα επρεπε να ειχε μαθει..

    Αλλα εδω μιλαμε για ασυναρτησιες ,αλογα πραμματα,χωρις καμμια συνοχη ..

    Δηλαδη λεει τωρα το βλακας γιοργο:
    "Εμεις και εγω προσωπικα σωσαμε την Ελλαδα"
    "ο λαος ,ο εργαζομενος,η θαλασσα ,η ναυτιλια,η παιδεια ,η ασφαλιση,οι μικρομεσαιοι,οι μισθωτοι,γαμω το .ριστο του,

    εχουν καταλαβει οτι εμεις και εγω προσωπικα καταλαβαινουμε οτι εχουν υποστει θυσιες κλπ κλπ


    Το θεμα δεν ειναι οτι αυτο το βλημα δεν μιλαει Ελληνικα!
    Το θεμα ειναι οτι δεν ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΣΚΕΨΗΣ!!!

    Το θεμα ειναι οτι ειναι ΗΛΙΘΙΟΣ!!!!!!

    Ζωα διποδα της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) ,ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ????????

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ειπε ο ΓΑΠ χθες:

    线》播出《直击中国渔政船钓鱼岛巡航》,我受邀讲述了我国渔政船钓鱼岛巡航不为人知的一些细节,包括数次遭遇日方无理拦截等。以下为节目实录:

      主持人 水均益:
      欢迎您继续收看《环球视线》。
      最近一段时间,在钓鱼岛问题上,日本国内的一些人不断通过一些非法的手段损害中国领土的安全,引发了中日关系的一系列保安厅的巡逻船和巡逻直升机在海上遭遇。程刚用日记的方式全程记录下的这字珍贵的巡航钓鱼岛。
      字幕提示:
      时间:9月25日
      地点:钓鱼岛海域
      解说:
      早上起来,一眼就看见了舷窗外的PL64,驾驶台的顶上还有几个人影在晃动,下来一看是三名日本海上保安厅的人员在对着渔政201船摄像。中午时分,日本巡逻船开始调整换班,这个当口可以看出日本海上保安厅安排在钓鱼岛的力量有多强,海面上一共出现了八艘日本巡逻船。
      而这些日本巡逻船并不仅仅是这样鬼鬼祟祟地守着中国渔政201,更多的时候,他们会发出威胁的声音。
      字幕提示:
      时间:9月29日
      地点:钓鱼岛海域
      解说:
      晚饭时分,一个白天的平静被旁边的日本海上保安厅巡逻舰PL03打破了,它突然朝201又是喊话,又是鸣笛,要求201改变航向,不要进入其所谓的日本领域。
      有的时候情况却更为复杂,有一次日本巡逻船要求中国渔政船调头,并威胁如若不然,将采取相应措施,中国渔政船201立即严词拒绝,一时间,海面上的斗争波涛汹涌而起。
      字幕提示:
      时间:9月26日
      地点:钓鱼岛海域
      解说:
      300多吨的日本巡逻间PLH—09仗着既大又快,照着渔政203船的航行方向猛烈提速斜切,一下子隔在203和钓鱼岛之间,强横至极,索性只有400 多吨的中国渔政203避让敏捷,躲开了险情。此时,另3艘日本巡逻舰也向日本20个直驶而来,形成一个“品”字型的围堵阵势,把203裹在中间。
      尽管历经艰险,但这十几天的经历,对于程刚来说,却是职业生涯中最为深刻的体验,结束的时候,他甚至有些依依不舍。
      字幕提示:
      时间:10月5日
      地点:钓鱼岛海域
      解说:
      此时海上的阳光已经很好,但逆光的钓鱼岛却灼伤了我的眼睛,因为它的前景是日本海岸厅的巡逻间和海上自卫队的巡逻机。我的心里默默地对钓鱼岛说,我们暂时离开你,不过我们一定会回来的,你也一定会回。
      水均益:
      再次欢迎程刚。我看了一下你整个13天跟随渔政船的巡航,采访经历还是非常丰富,当中确实有不少的故事,但是我想先问你一下,整个这次中国渔政船到钓鱼岛海域去巡航,去巡视,你的理解,要完成一个什么样的使命,这次13天下来,这个使命完成的没有?
      正在评论 中国渔政船十余天3600多海里巡航钓鱼岛

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ !!ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΟΛΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος θα ψηφισει τον πρακτορα τατουλη ρε...

    και ενας ηλιθιος πια καταλαβαινει οτι πληρωθηκε απο πασοκ και αμερικανους για να εκβιαζει την κυβερνηση καραμανλη με πτωση.

    τους προδοτες ουτε οι δικοι τους δεν τους θελουν.


    ΣΙΧΑΜΑ

    τσακιστε τον.
    αφηστε τον με το πουλι στο χερι.
    τζαμπα τοση προδοσια εκανε η λερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΛΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΔΟΛΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ.ΞΑΠΛΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΥΠΠΟ ΚΑΠΝΙΖΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΛΑΙΔΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ .ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ.ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΑΓΕΣ. ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρεις στην συσκευασία του ενός..

    Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


    Ακόμη κι αυτός ο παρεξηγημένος Μακιαβέλι, ο ημίθεος (στην θέση του θεού υφίσταται συνωστισμός) των πολιτικών ραδιουργιών, θα είχε υποκλιθεί εμπρός στους ατιμώρητους και ως εξ αυτού απροσμέτρητους βυζαντινισμούς των βασιβουζούκων υποτελών του ΔΝΤ. Εκ της «καλο-λαδωμένης» τους εκλογικής μηχανής παρήχθησαν τρία ομοιότυπα (τα δύο δώρο) τα οποία διανεμήθηκαν από τα κομματικά τους delivery στην εκλογική περιφέρεια της Αττικής, (και όχι μόνον), μπορεί υπό διαφορετική ονομασία αλλά πάντα εντός της ίδιας συσκευασίας. Αυτής του ΝΕΟΠΑΣΟΚ.!! Κάπως έτσι στην βάση της λογικής των πωλήσεων μας προέκυψαν οι κ. Δημαράς και Μητρόπουλος.. Ως υποκατάστατα του κ. Σγουρού. Μα και οι τρεις από κοινού είναι πολιτικά αποπλύματα του μόνου γνήσιου πολιτικού ιζήματος. Γνωρίζουν καλά οι του Μαξίμου, ότι δεδομένου του σοσια(λ)ηστ(ρ)ικού τους εκσυγχρονιστικού παρελθόντος μας προέκυψε οικονομική καχεξία εξ αιτίας της οποίας, η αγορά από το εκλογικό καλάθι καθαρόαιμων πολιτικών προϊόντων είναι απαγορευτική. Λογικό. Εμείς δεν έχουμε τον χρόνο και το χρήμα να ψάξουμε στα σκουπίδια για πολιτικά διαμάντια κι αυτοί μας διαθέτουν το μόνο που έχουν. Ζιργκόν! Κατέφυγαν έτσι στην λύση των φθηνών κακέκτυπων που τα ..........επένδυσαν τυχοδιωκτικά με επιχρίσματα ανεξαρτησίας. Επιδιώκουν δηλαδή με αποκριάτικες μεταμφιέσεις (κάτι σαν λύκοι ντυμένοι κοκκινοσκουφίτσες), να υφαρπάξουν την ψήφο μας μισοτιμής... Προηγουμένως ωστόσο και εντός του κοινοβουλίου πλειστηρίασαν δια νόμων τα συνταγματικά δικαιώματά μας έτσι ώστε να είμαστε ευάλωτοι κατά την στιγμή της διαπραγμάτευσης της ίδιας μας της ζωής... Γιατί αυτός είναι ο τελικός τους στόχος. Η υποθήκευση της ζωής ενός εκάστου εξ ημών, αφού πολύ σύντομα το «είναι» μας θα αποτελεί το αποκλειστικό «έχει μας»...

    Αν επομένως την ογδόη Νοέμβρη δεν «έχει» ο λαός δια της ψήφου του αναδείξει σε κυρίαρχη δύναμη τα στρατεύματα του αντιμνημονιακού αγώνα, μετέπειτα αθώος πολίτης δεν θα υπάρξει. Επειδή δια της εκλογικής του χειρός θα έχει στερήσει την πολιτική δυνατότητα σε όσους διαθέτουν το ηθικό ανάστημα να σταθούν ανάχωμα στην καθολική επέλαση των τραπεζιτών. Η αποχή το λευκό και το άκυρο που από εντεταλμένους υποβολείς προτείνεται, εξισούνται με το κοινοβουλευτικό «παρόν» ενός εκ των τριών υποψηφίων περιφερειαρχών του ΝΕΟΠΑΣΟΚ. Δηλαδή. Ασελγούν κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση επί των απογόνων σου και μάλιστα ενώπιόν σου, κι εσύ αντί βοήθειας το απολαμβάνεις δηλώνοντας παρών!!! Αν αντικαταστήσετε τους απογόνους με τους ψηφοφόρους αυτομάτως θα καταστεί απολύτως κατανοητό το πολιτικό έγκλημα των κάθε λογής.. ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων της κυβερνώσας πολιτικής συμμορίας. Είναι δε οι συγκεκριμένοι αυτής της έκτασης αδέσμευτοι που όλα τα καθεστωτικά Μέσα τούς αναπαράγουν πάση δυνάμει έτσι ώστε να ακούμε ακόμη και τον απεχθή τσιγαρόβηχά τους. Βεβαίως σε ότι γράφω δεν έχω χρεία αποδείξεων, αφού πολλά εξ αυτών είναι αυταπόδεικτα εν προκειμένω ωστόσο θα επικαλεστώ την εξής: Σοφία Σακοράφα είναι το όνομά της. Επίσης αρνητής του μνημονίου και με το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ταυτότητά της επί της θέσης του θρησκεύματος. Από τα μικράτα της. Προέβη σε δυο δηλώσεις. Η πρώτη μερικές ημέρες μετά την θαρραλέα άρνησή της να υποταχτεί στους ντόπιους και ξένους κατακτητές, και η δεύτερη πρόσφατα σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές, αναδεικνύοντας πολιτικές αρχές και αξίες που έχουν από την εργολαβική ενημέρωση ενταφιαστεί. Το ότι σε αντίθεση με τον τσιγαρόβηχα των .. «αδέσμευτων» δεν τις ακούσατε ή διαβάσατε αποδεικνύει την βαθιά ενόχληση των εντεταλμένων από την δουλική κυβέρνηση σκοταδιστών, μιας ελώδους ιδιωτικής και δημόσιας τηλοψίας.

    Λόγοι επαρκείς που κατά τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές σας παρέχουν το ισχυρό άλλοθι να μαυρίσετε τους μνημονιακούς και τα κατά την Τσαρουχική δήλωση τους ανεξάρτητα αλλά κέρινα ομοιώματά τους. Λιώστε τα όλα στην κατακόκκινη φωτιά.. (σας βεβαιώ γνωρίζοντας καλά το καθεστώς πως είναι η μόνη πολιτική θέση που τρέμουν). Ντόπιους και ξένους μεταπράτες της ζωής μας. Πριν είναι αργά..

    Ευγένιος Ανδρικόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρεις στην συσκευασία του ενός..
    Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
    Ακόμη κι αυτός ο παρεξηγημένος Μακιαβέλι,ο ημίθεος(στην θέση του θεού υφίσταται συνωστισμός)των πολιτικών ραδιουργιών,θα είχε υποκλιθεί εμπρός στους ατιμώρητους και ως εξ αυτού απροσμέτρητους βυζαντινισμούς των βασιβουζούκων υποτελών του ΔΝΤ.Εκ της «καλο-λαδωμένης» τους εκλογικής μηχανής παρήχθησαν τρία ομοιότυπα (τα δύο δώρο) τα οποία διανεμήθηκαν από τα κομματικά τους delivery στην εκλογική περιφέρεια της Αττικής, (και όχι μόνον),μπορεί υπό διαφορετική ονομασία αλλά πάντα εντός της ίδιας συσκευασίας.Αυτής του ΝΕΟΠΑΣΟΚ.!!Κάπως έτσι στην βάση της λογικής των πωλήσεων μας προέκυψαν οι κ.Δημαράς και Μητρόπουλος.. Ως υποκατάστατα του κ. Σγουρού.Μα και οι τρεις από κοινού είναι πολιτικά αποπλύματα του μόνου γνήσιου πολιτικού ιζήματος.Γνωρίζουν καλά οι του Μαξίμου,ότι δεδομένου του σοσια(λ)ηστ(ρ)ικού τους εκσυγχρονιστικού παρελθόντος μας προέκυψε οικονομική καχεξία εξ αιτίας της οποίας,η αγορά από το εκλογικό καλάθι καθαρόαιμων πολιτικών προϊόντων είναι απαγορευτική.Λογικό.Εμείς δεν έχουμε τον χρόνο και το χρήμα να ψάξουμε στα σκουπίδια για πολιτικά διαμάντια κι αυτοί μας διαθέτουν το μόνο που έχουν.Ζιργκόν! Κατέφυγαν έτσι στην λύση των φθηνών κακέκτυπων που τα ....επένδυσαν τυχοδιωκτικά με επιχρίσματα ανεξαρτησίας. Επιδιώκουν δηλαδή με αποκριάτικες μεταμφιέσεις (κάτι σαν λύκοι ντυμένοι κοκκινοσκουφίτσες),να υφαρπάξουν την ψήφο μας μισοτιμής...Προηγουμένως ωστόσο και εντός του κοινοβουλίου πλειστηρίασαν δια νόμων τα συνταγματικά δικαιώματά μας έτσι ώστε να είμαστε ευάλωτοι κατά την στιγμή της διαπραγμάτευσης της ίδιας μας της ζωής...Γιατί αυτός είναι ο τελικός τους στόχος.Η υποθήκευση της ζωής ενός εκάστου εξ ημών, αφού πολύ σύντομα το «είναι» μας θα αποτελεί το αποκλειστικό «έχει μας»...
    Αν επομένως την ογδόη Νοέμβρη δεν «έχει» ο λαός δια της ψήφου του αναδείξει σε κυρίαρχη δύναμη τα στρατεύματα του αντιμνημονιακού αγώνα, μετέπειτα αθώος πολίτης δεν θα υπάρξει.Επειδή δια της εκλογικής του χειρός θα έχει στερήσει την πολιτική δυνατότητα σε όσους διαθέτουν το ηθικό ανάστημα να σταθούν ανάχωμα στην καθολική επέλαση των τραπεζιτών.Η αποχή το λευκό και το άκυρο που από εντεταλμένους υποβολείς προτείνεται,εξισούνται με το κοινοβουλευτικό «παρόν» ενός εκ των τριών υποψηφίων περιφερειαρχών του ΝΕΟΠΑΣΟΚ.Δηλαδή Ασελγούν κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση επί των απογόνων σου και μάλιστα ενώπιόν σου κι εσύ αντί βοήθειας το απολαμβάνεις δηλώνοντας παρών!!!Αν αντικαταστήσετε τους απογόνους με τους ψηφοφόρους αυτομάτως θα καταστεί απολύτως κατανοητό το πολιτικό έγκλημα των κάθε λογής.. ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων της κυβερνώσας πολιτικής συμμορίας.Είναι δε οι συγκεκριμένοι αυτής της έκτασης αδέσμευτοι που όλα τα καθεστωτικά Μέσα τούς αναπαράγουν πάση δυνάμει έτσι ώστε να ακούμε ακόμη και τον απεχθή τσιγαρόβηχά τους. Βεβαίως σε ότι γράφω δεν έχω χρεία αποδείξεων,αφού πολλά εξ αυτών είναι αυταπόδεικτα εν προκειμένω ωστόσο θα επικαλεστώ την εξής: Σοφία Σακοράφα είναι το όνομά της. Επίσης αρνητής του μνημονίου και με το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ταυτότητά της επί της θέσης του θρησκεύματος.Από τα μικράτα της. Προέβη σε δυο δηλώσεις.Η πρώτη μερικές ημέρες μετά την θαρραλέα άρνησή της να υποταχτεί στους ντόπιους και ξένους κατακτητές, και η δεύτερη πρόσφατα σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές, αναδεικνύοντας πολιτικές αρχές και αξίες που έχουν από την εργολαβική ενημέρωση ενταφιαστεί.Το ότι σε αντίθεση με τον τσιγαρόβηχα των .. «αδέσμευτων» δεν τις ακούσατε ή διαβάσατε αποδεικνύει την βαθιά ενόχληση των εντεταλμένων από την δουλική κυβέρνηση σκοταδιστών, μιας ελώδους ιδιωτικής και δημόσιας τηλοψίας.
    Λόγοι επαρκείς που κατά τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές σας παρέχουν το ισχυρό άλλοθι να μαυρίσετε τους μνημονιακούς και τα κατά την Τσαρουχική δήλωση τους ανεξάρτητα αλλά κέρινα ομοιώματά τους.Λιώστε τα όλα στην κατακόκκινη φωτιά.. (σας βεβαιώ γνωρίζοντας καλά το καθεστώς πως είναι η μόνη πολιτική θέση που τρέμουν).Ντόπιους και ξένους μεταπράτες της ζωής μας. Πριν είναι αργά..
    Ευγένιος Ανδρικόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρεις στην συσκευασία του ενός..
    Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος
    Ακόμη κι αυτός ο παρεξηγημένος Μακιαβέλι,ο ημίθεος(στην θέση του θεού υφίσταται συνωστισμός)των πολιτικών ραδιουργιών,θα είχε υποκλιθεί εμπρός στους ατιμώρητους και ως εξ αυτού απροσμέτρητους βυζαντινισμούς των βασιβουζούκων υποτελών του ΔΝΤ.Εκ της «καλο-λαδωμένης» τους εκλογικής μηχανής παρήχθησαν τρία ομοιότυπα (τα δύο δώρο) τα οποία διανεμήθηκαν από τα κομματικά τους delivery στην εκλογική περιφέρεια της Αττικής, (και όχι μόνον),μπορεί υπό διαφορετική ονομασία αλλά πάντα εντός της ίδιας συσκευασίας.Αυτής του ΝΕΟΠΑΣΟΚ.!!Κάπως έτσι στην βάση της λογικής των πωλήσεων μας προέκυψαν οι κ.Δημαράς και Μητρόπουλος.. Ως υποκατάστατα του κ. Σγουρού.Μα και οι τρεις από κοινού είναι πολιτικά αποπλύματα του μόνου γνήσιου πολιτικού ιζήματος.Γνωρίζουν καλά οι του Μαξίμου,ότι δεδομένου του σοσια(λ)ηστ(ρ)ικού τους εκσυγχρονιστικού παρελθόντος μας προέκυψε οικονομική καχεξία εξ αιτίας της οποίας,η αγορά από το εκλογικό καλάθι καθαρόαιμων πολιτικών προϊόντων είναι απαγορευτική.Λογικό.Εμείς δεν έχουμε τον χρόνο και το χρήμα να ψάξουμε στα σκουπίδια για πολιτικά διαμάντια κι αυτοί μας διαθέτουν το μόνο που έχουν.Ζιργκόν! Κατέφυγαν έτσι στην λύση των φθηνών κακέκτυπων που τα ....επένδυσαν τυχοδιωκτικά με επιχρίσματα ανεξαρτησίας. Επιδιώκουν δηλαδή με αποκριάτικες μεταμφιέσεις (κάτι σαν λύκοι ντυμένοι κοκκινοσκουφίτσες),να υφαρπάξουν την ψήφο μας μισοτιμής...Προηγουμένως ωστόσο και εντός του κοινοβουλίου πλειστηρίασαν δια νόμων τα συνταγματικά δικαιώματά μας έτσι ώστε να είμαστε ευάλωτοι κατά την στιγμή της διαπραγμάτευσης της ίδιας μας της ζωής...Γιατί αυτός είναι ο τελικός τους στόχος.Η υποθήκευση της ζωής ενός εκάστου εξ ημών, αφού πολύ σύντομα το «είναι» μας θα αποτελεί το αποκλειστικό «έχει μας»...
    Αν επομένως την ογδόη Νοέμβρη δεν «έχει» ο λαός δια της ψήφου του αναδείξει σε κυρίαρχη δύναμη τα στρατεύματα του αντιμνημονιακού αγώνα, μετέπειτα αθώος πολίτης δεν θα υπάρξει.Επειδή δια της εκλογικής του χειρός θα έχει στερήσει την πολιτική δυνατότητα σε όσους διαθέτουν το ηθικό ανάστημα να σταθούν ανάχωμα στην καθολική επέλαση των τραπεζιτών.Η αποχή το λευκό και το άκυρο που από εντεταλμένους υποβολείς προτείνεται,εξισούνται με το κοινοβουλευτικό «παρόν» ενός εκ των τριών υποψηφίων περιφερειαρχών του ΝΕΟΠΑΣΟΚ.Δηλαδή Ασελγούν κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση επί των απογόνων σου και μάλιστα ενώπιόν σου κι εσύ αντί βοήθειας το απολαμβάνεις δηλώνοντας παρών!!!Αν αντικαταστήσετε τους απογόνους με τους ψηφοφόρους αυτομάτως θα καταστεί απολύτως κατανοητό το πολιτικό έγκλημα των κάθε λογής.. ανεξάρτητων υποψηφιοτήτων της κυβερνώσας πολιτικής συμμορίας.Είναι δε οι συγκεκριμένοι αυτής της έκτασης αδέσμευτοι που όλα τα καθεστωτικά Μέσα τούς αναπαράγουν πάση δυνάμει έτσι ώστε να ακούμε ακόμη και τον απεχθή τσιγαρόβηχά τους. Βεβαίως σε ότι γράφω δεν έχω χρεία αποδείξεων,αφού πολλά εξ αυτών είναι αυταπόδεικτα εν προκειμένω ωστόσο θα επικαλεστώ την εξής: Σοφία Σακοράφα είναι το όνομά της. Επίσης αρνητής του μνημονίου και με το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ταυτότητά της επί της θέσης του θρησκεύματος.Από τα μικράτα της. Προέβη σε δυο δηλώσεις.Η πρώτη μερικές ημέρες μετά την θαρραλέα άρνησή της να υποταχτεί στους ντόπιους και ξένους κατακτητές, και η δεύτερη πρόσφατα σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές, αναδεικνύοντας πολιτικές αρχές και αξίες που έχουν από την εργολαβική ενημέρωση ενταφιαστεί.Το ότι σε αντίθεση με τον τσιγαρόβηχα των .. «αδέσμευτων» δεν τις ακούσατε ή διαβάσατε αποδεικνύει την βαθιά ενόχληση των εντεταλμένων από την δουλική κυβέρνηση σκοταδιστών, μιας ελώδους ιδιωτικής και δημόσιας τηλοψίας.
    Λόγοι επαρκείς που κατά τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές σας παρέχουν το ισχυρό άλλοθι να μαυρίσετε τους μνημονιακούς και τα κατά την Τσαρουχική δήλωση τους ανεξάρτητα αλλά κέρινα ομοιώματά τους.Λιώστε τα όλα στην κατακόκκινη φωτιά.. (σας βεβαιώ γνωρίζοντας καλά το καθεστώς πως είναι η μόνη πολιτική θέση που τρέμουν).Ντόπιους και ξένους μεταπράτες της ζωής μας. Πριν είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TI ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚΑΚΙ; ΖΟΡΙΑ ΒΛΕΠΩ Ε.ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ; ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΙ ΡΕΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΚΙΟΡΓΚΟΣ ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣΕ ΒΡΕ ΕΥΓΕΝΙΕ ΤΑ [ ΖΙΡΓΚΟΝ ] ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΦΘΗΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΕΣ. ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ.ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ.ΟΤΑΝ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΛΥΣΟΚΟΠΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΠΟΣΑ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΧΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΙΡΗ.ΕΣΥ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ, ΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KAI POY NA DEITE TO FAGOPOTI POU EXEI RIKSEI O DRAKOS ME TIN METAFORA MATHITWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χειμώνας στα μέσα της δεκαετίας του 70.

    Ένα ανεπανάληπτο χιόνι ακινητοποιεί μερικές εκατοντάδες αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσ/νικης στο ύψος της Υλίκης.
    Αφού οι οδηγοί πέρασαν την νύκτα μέσα στ' αυτοκίνητά τους, χωρίς φαγητό, νερό και "τουαλέτα", νάσου την επόμενη ημέρα το ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας να κατεβάζει ένα νεαρό όμορφο κορίτσι, με το μικρόφωνο στο χέρι φορώντας την γούνα της μαμάς της να κάνει ρεπορτάζ στους αξύριστους οδηγούς.

    Βιζόν και αξυρισιά όπως λέμε diamonds and rust.

    Τόχει στο αίμα της να ξεφυτρώνει εκεί που δεν την περιμένεις με λάθος αμφίεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση