GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικίνδυνη βόλτα στην Αθήνα...

Αν πάει κανείς μια βόλτα στην Αθήνα από Άγιο Νικόλαο ως τη πλατεία Βάθης ,ειδικά τις βραδινές ώρες θα νομίσει ότι είναι σε άλλη χώρα. Πακι...


Αν πάει κανείς μια βόλτα στην Αθήνα από Άγιο Νικόλαο ως τη πλατεία Βάθης ,ειδικά τις βραδινές ώρες θα νομίσει ότι είναι σε άλλη χώρα. Πακιστανοί, άραβες, νιγηριανοί, κούρδοι, ιρανοί , ιρακινοί και ότι άλλο βάλλει ο νους σου. Έλληνα θα βρεις αν ψάξεις με το κερί. Η εγκληματικότητα όπως λένε τα ΜΜΕ και η ανέχεια θερίζουν. Οι περιουσίες των ελλήνων έχουν μηδενιστεί διότι στα διαμερίσματα μένουν αλλοδαποί μιας άλλης κουλτούρας
ξένη προς...
 την ΕΕ όπου ανήκει η χώρα μας. Μα που καταντήσαμε!
Όποιος φωνάζει ότι είμαστε ρατσιστές ας πάει να μείνει στη περιοχή αυτή για να δει τι εστί βερίκοκο! Ρε που κατάντησε η Αθήνα μας. Στο Σόχο ή στο Χάρλεμ είναι πιο ασφαλή μέρη να μένει κανείς! Οι υποψήφιοι δήμαρχοι τι λένε για αυτά τα χάλια;
Διονύσης Στ.

28 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΟ στη κωλοτρυπίδα και τα τσιράκια της που έχουν θρονιαστεί στους δημαρχιακούς θώκους και έχουν μεταρέψει την Αθήνα σε Χαρτούμ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αλλοδαποί είναι τα πιό καλά παιδιά. Αν εξαιρέσεις το οτι μας κλέβουνε, μας σκοτώνουνε, μας τρομοκρατούνε, μας πουλάνε πρέζα, εν ολίγοις μας έχουνε ξεσκίσει, κατά τα άλλα είναι τα καλύτερα παιδιά. Η προτροπή μου προς τους αδελφούς μας αραβοαλβανοαφγανογεωργιανοπακιστανούς είναι ΚΑΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΙ' ΑΛΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ-ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν πάνε ο Γιωργάκης, ο Τσίπρας, ο Καμίνης, ο Κουβέλης, κ.λ.π. προοδευτικοί, ανθρωπιστές, διεθνιστές, κ.λ.π. να μείνουν στην πλατεία Βάθη, ή ακόμη και στα κάτω Πατήσια, για να πάρουν μιά γεύση από την όμορφη πολυπολιτισμική Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανεβάζεις Διονύση τέτοιες αναρτήσεις,θα παρεξηγηθούν οι
    προοδευτικο-θολοκουλτουρο-συνασπιστές.
    Που πολλοί από αυτούς ζουν στα βόρεια προάστεια,βεβαίως,βεβαίως.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί γράφεις το άρθρο? Εσύ και οι όμοιοι σου αποκαλούσες ρατσιστές όποιον έγραφε εναντίον των παράνομμων μεταναστών, λες και τους καλέσαμε ποτε.Εγώ τους λούστηκα στην Αθήνα και πήγα στην επαρχία.Ευτυχώς είμαι συνταξιούχος.ΑΛΟΙΜΟΝΟ στα παιδιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δυστυχως δεν ξυπνατε οσα χρονια κιαν περασουν ειναι πανω απο 2 εκατομμυρια τι περιμενετε?η καλωσυνη και η αβροτητα των ελληνων εξαντλειται στο να φωναζουν ρατσιστες τους ελληνες που βλεπουν το χαλι αυτο.9 στουσ 10 εμπορους ναρκωτικων ειναι αλλοδαποι.καλο υπνο ελληνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί οι λαθρομετανάστες είναι ένα εκατομύριο. Ας τους δώσει η κυβέρνηση από 300 ευρώπουλα, 300 εκατ. σύνολο, για να γυρίσουν πακέττο πίσω στην χώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε φασιστοσκυλο σκατορατσιστη αν η κουλτουρα των γυρω σου δεν ειναι ιδια με την δικια σου φριτεις?
    Κι αληθεια ποια ειναι η δικη σου κουλτουρα? πατρις-θρησκεια-οικογενεια και αλλα ξερατα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καλύτερο που εχουμε να κάνουμε ειναι να εγκαταλείψουμε αυτήν την χώρα , ετσι και αλλιώς με τις ευλογίες της κυβέρνησης εξακολουθούν και ερχονται χιλιάδες καθημερινά και εγκαθίστανται ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, αν δεν εχουμε καταλάβει οτι ειμαστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ εμείς οι Ελληνες απο την ξενοφερτη κυβερνησή "μας" , ειμαστε μακρυά νυχτωμένοι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαστε πλέον μια μικρή Ελληνική μειονότητα στις γειτονειές του κέντρου , το μόνο που μας μένει ειναι να διεκδικήσουμε τα δικαιωματά μας στην Ευρωπαική Ενωση σαν μειονότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ EXTREME ΣΠΟΡ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ;

    NA KANEIΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ,NA ΦΟΡΑΣ ΡΟΛΟΙ,ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανονικός εποικισμός , με τις ευλογίες του Παπανδρέου, του Βούγια, του Χρυσοχοίδη, του Ραγκούση, της Διαμαντοπούλου....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κανετε λαθος. Το Σαββατο μαζευονται γυφτοι για παζαρι. Εκει να δειτε βρωμα. Και ολα αυτα με αδεια της Ντορας (οταν ηταν δημαρχος ) με υποστηριξη του Νικητα ελα καλεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφου ψηφιζατε αυτους τους σκατανθρωπους για χρονια τωρα φατε τα σκατα τους χωρις να γκρηνιαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι υποψηφιοι δημαρχοι θα φτιαξουν μια νεα Αθηνα ,αυτη θα την δωσουν δωρο στην Αιγυπτο,και παλι αν θα την δεχτει συζητιεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ.

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΑΜΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΨΙΝΑΚΙ !!! ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΝΥΧΤΗΣ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΜΕΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΥΓΓΡΟΥ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ)...

    ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ.

    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΙΔΕΣ...
    ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ.
    ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΤΙΣ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΒΙΖΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΝΗΓΗΡΙΑΝΟΙ(ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ).

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σίγουρα είσαι ξένος (ΛάΟΣ, Χαιβάν, Καμπότζη ή Ταιβάν), αλλιώς τόσα μαζεμένα ορθογραφικά μόνο ένας εντελώς ηλίθιος θα είχε κάνει. Για το πρεςς πάντως, καλός είσαι.

    Πάμε μια σωστά:

    "Αν πάει κανείς μια βόλτα στην Αθήνα από Άγιο Νικόλαο ως τη πλατεία Βάθης ,ειδικά τις βραδινές ώρες θα νομίσει ότι είναι σε άλλη χώρα. Φασίστες χρυσαυγίτες λαοτιανά, φιλοχουντικοί, μεταξικοί και ότι άλλο βάλ(λ)ει ο νους σου.

    Έλληνα θα βρεις αν ψάξεις με το κερί διότι οι Ελληνες και δημοκράτες είναι και φιλόξενοι. Οι καταδότες και οι μαυραγορίτες όμως της κατοχής αλλά και οι επίγονοί τους. Η εγκληματικότητα (των ΕΛ με τα μαχαίρια) όπως λένε τα ΜΜΕ και η ανέχεια (όλων ρε ηλίθιε) θερίζουν.

    Οι περιουσίες των ελλήνων έχουν μηδενιστεί (υποτιμηθεί αλλά νοικιάζονται όμως) διότι στα διαμερίσματα μένουν αλλοδαποί μιας άλλης κουλτούρας ξένη προς τα φασισταριά και τα βλαχαδερά ταγάρια που νομίζουν ότι τους ανήκει η χώρα μας.

    Μα που καταντήσαμε, να επιστρέψουν αμέσως όλοι οι Ελληνες μετανάστες. Επειδή ο Καρατζαφύρερ δεν πήγε σχολείο, να μην πάει κανείς άλλος.!

    Όποιος φωνάζει ότι είμαστε ρατσιστές ας πάει να μείνει στη περιοχή αυτή για να δει τι εστί βερίκοκο από τους αλήτες μαχαιροβγάλτες των μαλαματένιων ωών και και τα Λαοτιανά φασιστοειδή του Καρατζαφιόζη!

    Ρε που κατάντησε η Αθήνα μας. (???)

    Σκατά είναι πιο ασφαλή μέρη να μένει κανείς! Είμαι χωμένος στα σκατά. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι τι λένε για αυτά τα χάλια;

    Διονύσης Στ."

    Τι να πουν δηλαδή βρε παλιομαλάκα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν υπόκεινται σε έγκριση, ανεγκέφαλο σκατό, άθλιο βλαχαδερό, τυρί και ταγάρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψηφίστε τούς πασόκους για να μας αφανίσουν ολους , ετσι και αλλιώς ο αφανισμός του ελληνισμού ειναι ο κυριότερος στόχος τους , η οικονομική κρίση ειναι το μέσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ, Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, Ή ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε Διονύση άδικος κόπος. Και εγώ που διαμαρτυρήθηκα σε κανα- δυό πολιτικούς( ο 1 μάλιστα δημοσιογράφος), μου είπαν ότι είμαι φασίστοειδές και ότι ανήκω στους Χρυσαυγίτες. Τρελλά πράγματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΟΣ11 Οκτ 2010, 7:44:00 μ.μ.

    Καποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ενοικιαζουν σπιτια για αυτους τους ξενους . . . . .
    50 ατομα προς 30 ή 40 ευρω το μηνα ο καθενας
    μας κανει 1500 με 2000 ευρω -ΜΑΥΡΑ . . .. -
    ενοικιο για τον ιδιοκτητη, που καρφακι δεν του καιγεται για το περιβαλλον και τους αλλους γενικοτερα

    φταινε (ΜΟΝΟ...) οι ... ξενοι;!
    καθενας για τον εαυτο του
    να δουμε τα παιδια τους σε ποιο κοσμο θα μεινουν
    ...

    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι καημένοι οι Ελληνες πολίτες που ζουν στην μιζέρια του κέντρου, όπου εγώ αν πήγαινα να μείνω τώρα θα έβοβα τις φλέβες μου, ζούν σε αυτές τις θλιβερές ανήλιες και βρώμικες πολυκατοικίες, χωρίς καθόλου πρασινο, σε διαμερίσματα παμπάλαια και μαυρισμένα από το καυσαέριο. Και μέσα στην φτώχια τους και τη ρύπανση και το τσιμέντο και το καυσαέριο και την βρώμα, σαν να μην τους φτάναν όλα αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν και τους αραπάδες, την εγκληματικότητα, τα βαποράκια και τους ναρκομανείς, τις πουτάνες, την βρώμα τα κόπρανα και την δυσωδία. Και έχουν και τους προοδευτικούς τύπου τσίπρα, τσίμα, κουβέλη, καμίνι ( να καεί), που τους λένε οτι πρέπει να μην μιλάνε, να μην αντιδρούνε και να αγαπήσουνε τους βρωμίλους όπου γης που ξαφνικά τους έγιναν γειτόνοι. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΛΎΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ, Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΧΟΣΚΥΛΑ ΤΥΠΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΝΤΑΡ-ΣΙΑ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ, ΟΙ ΤΣΥΡΙΖΙΩΤΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΚΤΟΛΑΓΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΖΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΚΑΤΟΣΠΡΩΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΑΔΩΡΟΥΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ATHENS PRIDE LESBIAN, GAY, POUSTREN KAI TO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι να πουν δηλαδή βρε παλιομαλάκα; Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν υπόκεινται σε έγκριση, ανεγκέφαλο σκατό, άθλιο βλαχαδερό, τυρί και ταγάρι!!!

    11 Οκτ 2010 5:09:00 μ.μ.

    Αυτά ειναι τα Ελληνικά σου ρε Bloopers team;
    Ξαναφτιάξτα ρε με τον Πακιστανό και δώσε και κάτι παρά πάνω ρε φτηνιάρα αδελφή γιατί αρχίζεις πάλι και παραμιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H εποχη των λογων εχει περασει.Περιπτωση συνεννοησης δεν υπαρχει.Αν μπορειτε να χτυπησετε αριστερους αντιρατσιστες και λοιπους μαλακες καντε το,αλλιως φυγετε απο την περιοχη σας και ψαξτε αλλου κατοικια.
    Ετσι και σας πουν ρατσιστες ή φασιστες μη κομπλαρετε και πειτε τους ναι ,ειμαι και ετσι γουσταρω.
    Αν σας πουν για ανθρωπινα δικαιωματα απαντηστε οτι σας νοιαζει η αξια του σπιτιου σας και η ησυχια σας και τους εχετε γραμμενους.
    Λογικη δεν υπαρχει.Η εσεις ή αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επικυνδινος πακιστανος στην γυρω περιοχη των κεντρικων γραφειων της Χρυσης Αυγης!!!
    Ειναι χοντρος , βρωμερος και μοιαζει υπερβολικα πολυ με τον κ.Μιχαλολιακο!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κυνηγετικά όπλα δεν έχετε;;;;
    ξέρετε τι πρέπει να κένετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση