GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για την Γλυφάδα...

Κάπα Research: Πρώτος ο Κ. Κόκκορης με 31% Από την Δήμητρα Ευαγγελίδη H μάχη των αριθμών και των προβλέψεων ξεκίνησε από ότι φαίνεται !!!...

Κάπα Research: Πρώτος ο Κ. Κόκκορης με 31%

Από την Δήμητρα Ευαγγελίδη

H μάχη των αριθμών και των προβλέψεων ξεκίνησε από ότι φαίνεται !!! Αρχή έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας με τη Ν.Δ. κ. Βαρβιτσιώτης παρουσιάζοντας δημοσκόπηση της MRB όπου εμφανίζει τη δεξιά παράταξη με ποσοστό 39% και τον ευρύτερο συντηρητικό χώρο στην Γλυφάδα να ξεπερνά το 47% !
Όμως τα δεδομένα από το στρατόπεδο του άλλου υποψηφίου δημάρχου στην ίδια πόλη Κώστα Κόκκορη σύμφωνα με έρευνα της ΚΑΠΑ RESEARCH που έγινε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη αναφέρουν:
Κόκκορης 31%, Βαρβιτσιώτης 20%, Λανδράκης 13%, Λυγνού 12%, Τάσσος 8%, Παπαδόπουλος 7% και Σύριζα 4% ενώ....
 τα άκυρα και λευκά στο 5% και η αποχή στο 40%.
Τελικά όσα χρόνια και αν περάσουν το νόμισμα πάντα θα έχει δύο όψεις… Η διαφορά προκύπτει από ποια πλευρά το βλέπει κανείς…

14 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΜΥΚΟΝΟΒΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ,ΕΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα αρχίδια μας.. εδώ ο κόσμος καίγεται και οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες.. χτενίζονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμα ειναι η Κάπα ΡS,,,,ΣΙΡΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.

    ΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΓΚΛΑΣΚΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
    ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.. !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ.ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙ ΝΔ Ο ΓΕΡΟΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΡΙΕΡΕΣ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΕΣ.ΑΝΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ. ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ . ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΝΑ ΨΙΛΗΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΤΟ ΕΡΡΙΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
    ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΖΑΚΙΑ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pasok

    Μνημονιο

    Το γεγονός όμως ότι στη δανειακή σύμβαση εφαρμόζεται το αγγλικό δίκαιο σε συνδυασμό με την ελληνική παραίτηση από την ασυλία εκτέλεσης μπορεί να οδηγήσει σε αναγκαστική εκποίηση δημόσιας περιουσίας ανυπολόγιστης αξίας.

    Μπορει ή όχι μια Ελληνικη Κρατική τραπεζα να παει στην Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα και να δανειστει με επιτοκιο 1% ?

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΠΕ: ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1,2% ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ??

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ μΗΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΕΞΟΔΟ ΤΗς ΛΛΑΔΑς ΑΠΟ δντ ΚΑΙ ΞΗΛΩΜΑ πΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!

    Τασος Πασοκ π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η χωρά μας είναι έρμαιο των τυχάρπαστων.των απατεώνων και των κώλο-νακιώτικων φουστιδων…

    Οι εκλογές που έρχονται, είναι μια μοναδική ευκαιρία να δείξουμε πόσο σεβόμαστε τον εαυτό μας και την ιστορία μας. Ας ρίξουμε όλους τους παλαιοκομματικούς πολιτικούς του κατεστημένου και της οικογενειοκρατίας στον Καιάδα της πολιτικής ανυποληψίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλάδα δεν έχει πολιτικούς ,άλλα επιτήδειους πολιτικατζήδες…

    ΑνθρώποΙ που δεν προσπάθησαν στη ζωή τους ποτέ δεν πέτυχαν τίποτα άξιο λόγου αυτοχριζοντε υποψήφιοι και ζητάν την ψήφο μας δήθεν να μας υπηρετήσουν ,στην ουσία να μας αρμέξουν….

    Το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα δεν ανανεώνεται, αντλείται από τα πιο υποβαθμισμένα και ανυπόληπτα κοινωνικά στρώματα ( γόνους, επίγονους και εγγονούς επαγγελματιών της πολιτικής), η δε ψήφος των πολιτών είναι παγιδευμένη σε επιλογές ντροπής ή απελπισίας.

    Η φεουδαρχία-οικογενειοκρατια έχει καταργηθεί εδώ και αιώνες σε ολο τον κοσμο εδώ όμως στο Ελλαδισταν εχει ριζωσει με πολλα πλοκαμια και πολλα κεφαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tι έχεις ρε φίλε με τους γιάπηδες και τους γόνους πολιτικών οικογενειών;

    Είσαι κι εσύ ένας φθονερός και κομπλεξικός επαρχιώτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι γαμοτω μου.
    Απλώς, δεν αντεχω άλλο τις οικογένειες που χρονια τωρα άλωσαν τη βουλή αρμεξαν την Ελλαδα και τελευταια έβαλαν στο μάτι και τους δήμους και τα δημοτικα ταμεια.

    Όταν η οικογενειοκρατία , η απληστία και η αναλγησία για την καρέκλα γίνεται νόμος ,η καταψήφιση μας και το γιουχάρισμα γίνεται καμιά φορά καθήκον μας ...

    Γόνοι που μεγάλωσαν σε παλάτια με νταντάδες με αυλικούς και υποτακτικούς ,πολύ συχνά, απαίδευτοι, εξοργιστικής μετριότητας .άεργοι ,επιδειξίες του πλούτου , αραχτοί στο άρμα της εξουσίας .απολαμβάνουν τον μαζοχισμό μας στην εκμετάλλευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο αυτό λείπει από την Ελλάδα,ένας ακόμη γιος η κόρη η εγγονός η ανιψιός πολιτικού για να πολιτευθεί και να συνεχίσει το άρμεγμα των δημοσιών η δημοτικών ταμείων

    Η κάθοδος στην πολίτικη των ανεπάγγελτων γόνων των γνωστών τζακιών και η καθημερινή προβολή των εκλεκτών αυτών γόνων ανατρέπει κάθε εξέλιξη προς το καλύτερο της πολίτικης ζωής.

    Όχι ρε μαμόθρεφτα … Θα φάτε φούμο ,φτύσιμο και γιαούρτωμα…

    Επιτελούς φτάνει βρε αχόρταγοι . Δεν σας ανεχόμαστε πια…

    Αφήστε βρε αδίστακτοι να προσπαθήσει να πάρει μεροκάματο και κανένα άλλο ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επαναλαμβάνομεν άπαξ έτι την ερώτησιν μας, πρωί-πρωί:
    Τον κρετίνο γιό του βαρβιτσιώτη ποιος τον στραβογάμησε και του πέταξε έξω μόνον το δεξί μάτι;;;;
    Απαράδεκτος. Την επόμενη φορά να προσέξει και να κάνει σωστά τη δουλειά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση