GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μην ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τα μεταλλαγμένα...

Από τους  Οικολόγους Πράσινους Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν την υπουργό Περιβάλλοντος να απορρίψει τις επικίνδυνες προτάσεις της Κομισιόν...

Από τους Οικολόγους Πράσινους
Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν την υπουργό Περιβάλλοντος να απορρίψει τις επικίνδυνες προτάσεις της Κομισιόν, στο σημερινό Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος.
Έκκληση για νέο ευρωπαϊκό μορατόριουμ στις εγκρίσεις και καλλιέργεια μεταλλαγμένων
Συνεδριάζει σήμερα, στο Λουξεμβούργο το Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να αποφανθεί για την πρόταση της Κομισιόν που απλοποιεί τις εγκρίσεις νέων μεταλλαγμένων ποικιλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, παρέχοντας παράλληλα στις εθνικές κυβερνήσεις κάθε χώρας την ευχέρεια να...
 αποφασίζουν αν οι ποικιλίες αυτές θα καλλιεργηθούν στο έδαφός τους.
Δήλωση για το θέμα αυτό έκανε η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ελεάννα Ιωαννίδου χαρακτηρίζοντας εξαιρετικά επικίνδυνη την προτεινόμενη ρύθμιση και καλώντας την Έλληνα υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής να την απορρίψει.
«Οι προτάσεις της Κομισιόν για τα μεταλλαγμένα ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου. Είναι όμως απορίας άξιον ότι το θέμα αυτό απουσιάζει από την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνίδας Υπουργού Περιβάλλοντος για το σημερινό Συμβούλιο Υπουργών, παρόλο που είναι από τα βασικά ζητήματα της ατζέντας.
Τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα αποτελούν ανυπολόγιστο κίνδυνο για το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία και την αγροτική οικονομία. Πρόκειται για απειλή που δε γνωρίζει σύνορα, και η συμφωνία που προτείνει η Κομισιόν στις χώρες μέλη, δεν παρέχει διασφαλίσεις ούτε για τους καλλιεργητές ούτε για το περιβάλλον.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε την υπουργό Περιβάλλοντος να θέσει στους ομολόγους της την πρόταση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιοκαλλιεργητών για νέο ευρωπαϊκό μορατόριουμ τόσο στις καλλιέργειες μεταλλαγμένων όσο και στις εγκρίσεις νέων ποικιλιών τους, τουλάχιστον μέχρι να εκπληρωθούν οι όροι που είχαν θέσει οι Ευρωπαίοι υπουργοί Περιβάλλοντος το Δεκέμβριο του 2008».

11 σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ !

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΥΝΝΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΜΙΑ ΜΕ ΕΤΕΡΟΝ
    ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ
    ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ.

    ΙΔΙΑΙΤΑΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ
    - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ - ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΛΑΛΟΓΙΑ
    ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!!!! ΤΩΝ ΝΕΟ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥ
    αΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    -- ΜΑΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΠΑ
    ΤΗΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΚΙΤΡΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΗ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ ΜΙΛΕΝΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ ΤΟΥΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΤΗ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ Π......
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΑΛΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχουχαχα..........
    οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ τoυ W.C Πασόκ του Γιωργάκη, με τα Α-διεφθαρμένα αδελφάκια του..... χοχοοχοχοο..

    ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

    Όπως έχουμε ήδη γράψει ο επικεφαλής της Επιτροπής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Στ. Γκρόζος, ένας ξάδελφος του Aκη Τσοχατζόπουλου, ονόματι Ν. Ζίγρας, ήταν ο ιδρυτής της offshore εταιρείας TORCASO, η οποία εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου και ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης του επίμαχου ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου που πέρασε στη συνέχεια στην κατοχή του πρώην υπουργού.

    Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε στην εξεταστική για την Ζήμενς άλλο έγγραφο σύμφωνα με το οποίο συνδέεται η off shore TORCASO με τα μαύρα ταμεία της Siemens, μέσω…ΠΑΣΟΚ (Το Βατοπαίδι συνδέεται μέσω της Ζήμενς με το ΠΑΣΟΚ ;;;). Φαίνεται όμως πως το έγγραφο αυτό …χάθηκε στη συνέχεια και προέκυψε μείζον ζήτημα....

    ΠΑΣΟΚ : EIMASTE OΛΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις πρασινες μεταλλαγμενες κουραδες της πρασινης αναπτυξης και της μεταλλαγμενης καλλιεργειας μπορειτε να καθισετε να τις φατε και να τις απολαυσετε.
    Σκατοπρασινα μεταλλαγμενα ανθρωπακια.
    Αυτα που υπογραψατε με τους νταβατζηδες σας κρατηστε τα για παρτυ σας αλλωστε δεν εχετε και πολλη καιρο τα ψωμια τελειωνουν ,νυχτα θα φυγετε μεταλλαγμενες πορδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αναρτήσας έχει τά δίκια του.
    Αλλά
    Αλλαααά
    υπάρχει ο γαμημένος αντίλογος.
    Μέ τή μετάλλαξη τά ανθεκτικά προϊόντα θά ταίσουν τούς φτωχούς.
    Τώρα ΕΣΥ βγάλε συμπέρασμα.
    Υπερκέρδη μεγαλοεταιρειών
    έναντι λιμοκτονούντων.
    Όοοοολα άρχισαν σχεδιασμένα από τά
    golden boys τών εταιρειών τροφής.
    20 χρόνια πρίν,ήδη ήταν στόν
    σχεδιασμό "επέκτασης".
    Έβγαζαν τό μισθό τους καί οί
    μέτοχοι τόν χρηματιστηριακό αφρό.
    Bonus:Τό νεσκαφέ πού πίνεις,είναι
    ο χείριστος καφές καί κυριολεκτικά
    σκλάβοι τόν μαζεύουν.
    Η NESKAFE είναι η πιό διεφθαρμένη
    καί δουλεμπορική εταιρεία στό χώρο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάμε για πολλα λεφτα γιαυτο έχουν πέσει με τα μπούνια τα αδέλφια..

    +110 δισεκατομμύρια.

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    Παρα πολλα και πολλες δουλειες,γιαυτο και ο Νικολακης εχει δραστηριοποιηθει.
    συμβασεις με Αραβες,φερεγγυοι ανθρωποι,ο Χαλακ παλι μπροστα μας,σιγουρη επενδυση,αυτος μονο επαιρνε ,ποτε δεν εκανε καμμια επενδυση.
    Αλλα αυτος θα την κανει ειναι εξυπνος,το Γκαπ,μπορει και να μην προλαβει.
    αληθεια αυτος ο υπουργος Πολιτισμου που ειναι,ο Γερουλανος καλε,κανει αλλες διερευνητικες,για επενδυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΑ..ΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ,
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Μπατζελή είχε πει εξαρχής ΟΧΙ. Για αυτό την πετάξανε έξω, δήθεν μου τάχα μου, τους προσέβαλε γιατί δεν ήθελε να πάει περιφερειάρχης. Το είχατε ξανακούσει αυτό; Πολύ εύθικτος αυτό ο ΓΑΠ. Πήγε να την ξεφορτωθεί με την περιφέρεια. Δεν του έκατσε και την έδιωξε, για να βάλει στην θέση της τον προσκυνημένο Σκανδαλίδη με την Μιλένα να δεχτούνε το μεταλλαγμένο και ό,τι άλλο να'ναι.

    Γελοία υποκείμενα, γελοίοι και επικίνδυνοι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοι Οικολογοι, δεν σας ειχε προταθει το Υπουργειο Περιβαλλοντος? Δεν ειναι αστειο να κανετε κριτικη στην τωρινη υπουργο, οταν εσεις οι ιδιοι αρνηθηκατε να αναλαβετε τις ευθυνες αυτου του υπουργειου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΑ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ


    Ο Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο

    αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας

    Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!

    Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!

    Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!

    Αυτοι θελουν να χασει ο Γιωργος για να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

    Αυτα για την ωρα!!

    Μανωλης Πασοκ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ο Σκανδαλίδης,Ανώνυμε 1,58 μ.μ., αλλά αυτό το γύναιο την Αποστολάκη.Πού τη βρήκε;Δύσκολα βρίσκεις τόσο φιλόδοξη γυναίκα. Η Μπατζελή , τουλάχιστον ,ήταν σεμνή.Και το απέδειξε μετά την απομάκρυνσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση