GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περικόπτονται οι λειτουργίες των Κέντρων Υγείας...

Απόφαση καταπέλτης του Υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή περικόπτεται η λειτουργία του ...

Απόφαση καταπέλτης του Υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή περικόπτεται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σοχού στις μισές μέρες του κάθε μήνα. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας καλύπτει τις ανάγκες της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των πολιτών, τόσο του Δήμου Σοχού όσο και των όμορων Δήμων.
Ο Δήμαρχος Σοχού, κ. Θεοφάνης Παπάς πληροφορήθηκε την απόφαση του Υπουργείου και η αντίδρασή του υπήρξε άμεση. Ο ίδιος δηλώνει: «Είναι τραγελαφικό η κυβέρνηση να εξαγγέλλει και να ισχυρίζεται μόνιμα ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της βρίσκεται «ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ».
Με αυτό το μέτρο αποδεικνύει την...
 κατάφορη αδιαφορία της και την παντελή έλλειψη ευαισθησίας της για την υγεία των χιλιάδων πολιτών, που κατοικούν στους Δήμους και στα δημοτικά διαμερίσματα του ορεινού όγκου του Ν. Θεσσαλονίκης.»

4 σχόλια

  1. ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ¨ΕΠΕΛΕΞΕ¨ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ...
    ΣΧΕΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε σίγουροι; Μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Ποιά αποφαση είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Θα μπορούσε να λέει..."

    χαχαχουχαχα..........
    οι ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ τoυ W.C Πασόκ του Γιωργάκη, με τα Α-διεφθαρμένα αδελφάκια του..... χοχοοχοχοο..

    ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

    Όπως έχουμε ήδη γράψει ο επικεφαλής της Επιτροπής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Στ. Γκρόζος, ένας ξάδελφος του Aκη Τσοχατζόπουλου, ονόματι Ν. Ζίγρας, ήταν ο ιδρυτής της offshore εταιρείας TORCASO, η οποία εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου και ήταν ο αρχικός ιδιοκτήτης του επίμαχου ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου που πέρασε στη συνέχεια στην κατοχή του πρώην υπουργού.

    Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε στην εξεταστική για την Ζήμενς άλλο έγγραφο σύμφωνα με το οποίο συνδέεται η off shore TORCASO με τα μαύρα ταμεία της Siemens, μέσω…ΠΑΣΟΚ (Το Βατοπαίδι συνδέεται μέσω της Ζήμενς με το ΠΑΣΟΚ ;;;). Φαίνεται όμως πως το έγγραφο αυτό …χάθηκε στη συνέχεια και προέκυψε μείζον ζήτημα....

    ΠΑΣΟΚ : EIMASTE OΛΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΑ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ


    Ο Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο

    αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας

    Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!

    Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!

    Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!

    Αυτοι θελουν να χασει ο Γιωργος για να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

    Αυτα για την ωρα!!

    Μανωλης Πασοκ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση