GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λανδράκης: Δέχομαι βρώμικο πόλεμο από τα μεγαλοσυμφέροντα και τους εντολοδόχους πολιτικούς τους...

Από τον Στέλιο Λανδράκη Σε ανάρτηση στο μπλόγκ σας κειμένου, καθόλα ψευδούς, συκοφαντικού και υποκινούμενου , με τίτλο «Τα ψίχουλα και οι ...

Από τον Στέλιο Λανδράκη

Σε ανάρτηση στο μπλόγκ σας κειμένου, καθόλα ψευδούς, συκοφαντικού και υποκινούμενου, με τίτλο «Τα ψίχουλα και οι ψήφοι» και με φερόμενο συντάκτη κάποιο κ. Κώστα Ζωγράφο χωρίς πλήρη στοιχεία ταυτότητας για ευνόητους λόγους φυσικά…σας γνωρίζω τα εξής:
• Η φωτογραφία η οποία παρανόμως αποσπάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από το κύριο ή τους κυρίους αυτούς, που βρίσκονται πίσω από τις προβοκατόρικες αυτές ενέργειες που μοναδικό σκοπό έχουν με ψεύδη και συκοφαντίες να με πλήξουν, ενόψει των εκλογών, και η οποία έχει επιλεγεί από εμένα ως μια από τις πιο αγαπημένες μου από την προσωπική μου ζωή, καθώς απεικονίζομαι σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και όχι πολιτικού φυλλαδίου ( γι’αυτό άλλωστε ο τόπος είναι άσχετος προς τη Γλυφάδα) με τον μικρότερο γιο μου Ιωάννη-Έκτορα. Είθισται οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης να περιλαμβάνουν προσωπικές φωτογραφίες όλων μας!
• Από το 1961 είμαι σκληρά εργαζόμενος και μάλιστα σε δύο διαφορετικούς τομείς, των οικοδομικών επιχειρήσεων και των χώρων εστίασης ( οι πάντες γνωρίζουν το stairs στο Σύνταγμα το οποίο είχα από το 1976-1988 καθώς και πολλά άλλα στη συνέχεια). Το σύντομο χρονικό διάστημα κατά το οποίο είχα...
 ένα ποσοστό μαζί με πολλούς άλλους επιχειρηματίες της καφετέριας Cosi η συγκεκριμένη καφετέρια για το διάστημα εκείνο λειτούργησε υποδειγματικά όπως δεν έχει λειτουργήσει κανένα μαγαζί στη Γλυφάδα ποτέ, στη συνέχεια πούλησα το ποσοστό μου και έκτοτε απασχολούμαι μόνο με την οικοδομική μου επιχείρηση, έχοντας μάλιστα πρόσφατα ανεγείρει οικοδομή στο Γέρακα Αττικής. Μετά από τόσα πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, περισσοτέρων της μιας, δεν ζω με ψίχουλα αλλά δεν ζω ούτε με λιμουζίνες, όπως ψευδέστατα αναφέρετε, ούτε με Καγιεν, ούτε με βίλες αγορασμένες με δάνεια του μπαμπά μου, ούτε με κότερα! Όσο για τη διαφάνεια και τα οικονομικά μου στοιχεία έχω αναρτήσει στο διαδίκτυο τα σχετικά αποδεικτικά της Εφορίας διαχρονικά από τότε που πρωτοασχολήθηκα με τα δημοτικά πράγματα, εδώ και 16 χρόνια, από τα οποία προκύπτει περίτρανα πως εγώ στο Δήμο Γλυφάδας ως δήμαρχος μπήκα πλουσιότερος και έφυγα φτωχότερος!
• Όσον αφορά ισχυρισμούς ότι εθεάθην προχθές στην Τερψιθέα να πίνω καφέ και να κρατώ φειγ βολάν στα χέρια μου, σας απαντώ πως ούτε σε καφετέρια της Τερψιθέας ήμουν προχθές, ούτε έπινα καφέ ( όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν πίνω ποτέ καφέ) και πολύ περισσότερο ούτε καμία σχέση έχω με φέιγ βολάν, καθώς καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες πρακτικές τις οποίες και εγώ έχω υποστεί κατά το παρελθόν και από ότι φαίνεται με την ανάρτηση αυτή εξακολουθώ να υφίσταμαι και όποιος στοιχειωδώς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη Γλυφάδα μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει από που προέρχονται και σε τι στοχεύουν!
• Ειδικά για τα Έργα και τις Ημέρες μου ως δήμαρχος όποιος γνωρίζει τη Γλυφάδα ( σημειωτέον μια είναι η Τερψιθέα δεν χωρίζεται σε πάνω και κάτω, είναι η Τερψιθέα και η Άνω Γλυφάδα), δεν διαθέτει επιλεκτική μνήμη και δεν σχολιάζει κατ’εντολή, θα πρέπει να θυμάται τις πλημμύρες στην πόλη όπου εντός 3 μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων μου έπαυσαν, αφού έγιναν 10 και πλέον km αντιπλημμυρικών, 40 και πλέον km αποχέτευσης, σε στενή συνεργασία με τον ΟΣΚ ανεγέρθηκαν περίπου δέκα νέα σχολεία( 3ο , 18ο , 6ο ,8ο ,Γυμνάσιο, ΤΕΕ, 2ο Δημοτικό κ.α.), ενισχύθηκε ο αθλητισμός ( γήπεδο Τερψιθέας, πισίνα Ανογ), εξασφαλίστηκε η μεταφορά των μαθητών με πούλμαν από και προς τα σχολεία και αντίστοιχα των φοιτητών, έγινε μείωση των δημοτικών τελών κατά 20%, δόθηκε έμφαση στην κοινωνική πολιτική με ειδικά προνόμια και παροχές για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες(δωρεάν διακοπές, διανομή τροφίμων κ.α.), έντονη πολιτιστική δραστηριότητα με εμβέλεια πέραν των ορίων του Δήμου( Φεστιβάλ Αιξωνής, Πινακοθήκη Πιερίδη κ.α.), ενισχύθηκε η τοπική αγορά με προμήθειες του Δήμου και πάρα πολλά άλλα. Όλα αυτά πραγματοποιηθήκαν τηρουμένων όλων των διαδικασιών διαφάνειας με δημόσιους διαγωνισμούς και ποσοστά έκπτωσης που έφταναν το 50%, όταν η τελευταία διοίκηση, που σήμερα κάποιοι εξ’ αυτών παριστάνουν τις αθώες περιστερές και ζητούν σήμερα εκ νέου τη ψήφο σας, επί τέσσερα χρόνια προέβαιναν συστηματικά σε έργα και προμήθειες μαμούθ με απευθείας αναθέσεις και εκπτώσεις σκάνδαλο της τάξης του 1% και 2%!
Τέλος, επειδή από ότι φαίνεται ο βρώμικος πόλεμος και η επέλαση των μασκοφόρων ξεκίνησε με στόχο να χαθεί ακόμη μια τετραετία για τη Γλυφάδα από τις γνωστές παρέες που περιδιαβαίνουν και συναλλάσσονται με κάθε τρόπο κεντρικά και τοπικά προκαλώ το συντάκτη του κειμένου που αναρτήσατε να μας αποκαλύψει την πραγματική και με πλήρη στοιχεία ταυτότητα του, ώστε αντρίκια και στα ίσια να απευθυνθούμε στα αρμόδια όργανα, προκειμένου να διακριβωθεί για το ποιος από τους δύο μας είναι σε θέση με ΣΤΟΙΧΕΙΑ να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τους ισχυρισμούς του!
Όσο βρώμικο πόλεμο και να δεχτώ θα είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και στο θέμα της αξιοποίησης του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!

9 σχόλια

  1. Ρίξτε μια ματιά σ'ένα ενδιαφέρον άρθρο
    http://taairetika.blogspot.com/2010/09/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ……………

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!
    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.
    Από την ίδρυση του ελληνικού κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά, αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά, μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Και αναρωτιόμαστε; Είμαστε τόσο ηλίθιοι, ή αυτοί πιστεύουν ότι απευθύνονται σε βλάκες και αμνήμονες;

    Γιατί αν είμαστε κάτι από τα δύο, τότε δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε από το να πάμε
    στις 4 του Οκτώβρη να ανάψουμε,
    όχι κεράκι, λαμπάδα,
    στον Άγιο Γεώργιο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σγουρός έδωσε 500χιλ ευρώ στο ΠΑΣΟΚ για την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ!
    Οι εκατομμυριούρχοι με τα γυαλιστερά κουστούμια, τα κότερα και τις πισίνες ζητησαν χρήματα
    από τα ψίχουλα του ελληνικού λαού

    ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ! ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΩΣΕ 500 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ!

    Η απόφαση πάρθηκε μετά από εισήγηση του Νομάρχη Γ. Σγουρού και τις ψήφους των νομαρχιακών συμβούλων του ΠΑΣΟΚ, του Νάσου Αθανασίου από την Ν.Δ. ( οι υπόλοιποι της Ν.Δ δεν την ψήφισαν ) και του Β. Παπαδόπουλου από το ΛΑ.Ο.Σ.
    Ο Σπ. Λυκούδης από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, φόρεσε τον μανδύα του Πόντιου Πιλάτου και έδωσε “λευκό”!…

    Την επαίσχυντη απόφαση καταψήφισαν μόνο οι Αλ. Μπαλού, Κ. Μαρκέτης και Ηλ. Νικολόπουλος.
    Σάββ.7.6.- Την ώρα που μεγάλα στρώματα του λαού βυθίζονται στην έσχατη φτώχεια και την απόγνωση και οι νομαρχίες έχουν κηρύξει διαρκή λιτότητα στις μεγάλες και μικρές ανάγκες του λαού μας , η νομαρχία της Αθήνας με μια παράνομη και προκλητική τουλάχιστον απόφαση, που επιβεβαιώνει τον βαθύ εκφυλισμό του ΠΑΣΟΚ και την απόσπαση του όχι μόνο από τις ανάγκες αλλά και το φρόνημα του ελληνικού λαού, αποφάσισε την χρηματοδότηση του Συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, χορηγώντας 500 χιλ. ευρώ στο ΠΑΣΟΚ , στο οποίο έχει ανατεθεί η οργάνωση του Συνεδρίου, στην Αθήνα. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει από την Νομαρχία να εγκρίνει 1.000.000 ευρώ!…

    * Δημήτρης Σουλιώτη, πρ. μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και πρ. νομαρχιακός και δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Διαιτητά έχουμε κάνα σίγουρο για το στοίχημα. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τζων Λοκ ζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καί έπλεξε τά δάκτυλα.
    Είδες προβληματισμός.....
    Τόν συμβούλευσε ο φωτογρ....εεεε τό
    περιβάλλον.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση