GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αιτία και το ψέμμα...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/    Ολοι ειχαμε αναρωτηθει τους πρωτους εξι μηνες της διαχειρησης της χωρας απο τον Γιοργο, μα τι...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/  
Ολοι ειχαμε αναρωτηθει τους πρωτους εξι μηνες της διαχειρησης της χωρας απο τον Γιοργο, μα τι κανει; μιλαγε για οπλα στο τραπεζι, για κοκκινες γραμμες, πηγαινοερχοταν στην Ευρωπη λεγοντας οτι εχουμε χρεοκοπησει,τα σπρεντ απο 120 εφτασαν κοντα στα 1000 και ξαφνικα μετα απο τετοια απραξια ο μεγαλος αυτος ηγετης πηρε την αποφαση. Και μας την ανακοινωσε απο ενα νησι της Δωδεκανησου φορωντας μια πενθιμη μωβ γραβατα.
Θα σας παω στην Ιθακη ειπε, ξεχνωντας ακομη και την Ελληνικη μυθολογια, ο Οδυσσεας εφτασε μονος του τελικα στην Ιθακη, οι συντροφοι του χαθηκαν στο ταξιδι, δεν σωθηκε κανεις, ανιστορητος και ανθελληνας ο διαχειριστης μας.
Οσα εγιναν μετα τα γνωριζουμε ολοι, το "λεφτα υπαρχουν" σημαινε οτι θα τα παρει απο εμας,οτι ειχε μεινει ορθιο το γκρεμισε στην αγωνια του να εκπληρωσει το καθηκον για το οποιο ειναι ταγμενος.
Ο σκοπος της παρουσιας του προεκλογικα ηταν αυτος, να...
 δελεασει τα αυτια μας, οταν ο ενας ελεγε οτι δεν θα κανει αυξησεις αυτος ελεγε το αντιθετο,ετρεχε στον οαεδ να μιλησει για εργασιακο μεσαιωνα οταν οι αποφασεις που πηρε μετα ηταν οι χειροτερες για το εργατικο κινημα απο καταβολης της Δημοκρατιας.
Γιατι λοιπον ο Γιοργος μας ειπε τοσα ψεμματα;
Μονο για την πρωθυπουργια;
Οχι.....
Μονος του το λεει εξ'αλλου οτι δεν τον ενδιαφερει να επανεκλεγει,αυτος θα κανει οσα πρεπει να κανει.
Ο σκοπος του απο την αρχη ηταν ενας και μοναδικος,να καταφερει να βαλει την χωρα στο ΔΝΤ,γιαυτο επι μηνες καθοταν απραγος φωναζοντας για χρεοκοπια,γιαυτο ολα τα νομοσχεδια που εχει περασει αντι να βοηθησουν να αλλαξει κατι στην χωρα απλα απορυθμισαν τα παντα.
Και γιατι να θελει σωνει και καλα να μας βαλει στο ΔΝΤ;
Γιατι εμεις ειμαστε το πειραματοζωο της νεας ταξης πραγματων,ξερουν εκεινοι που βοηθουν τον Γιοργο οτι αν οι Ελληνες υποταχθουν τοτε ολοι οι υπολοιποι λαοι θα υποκυψουν,μα τι θελουν τελικα αυτοι που ειναι πισω απο την μαριονετα μας;
Αυτο που και ο ιδιος...αλλα μονο στο εξωτερικο ανακοινωνει καθε τοσο.
Παγκοσμια κυβερνηση.
Να γιατι δεν τον ενδιαφερει αν θα ειναι πρωθυπουργος ξανα,διοτι κλητηρας ηταν,αν ιδρυσουν και παγκοσμια κυβερνηση κλητηρας θα παραμεινει.
Αντε να γινει γραμματεας του ΟΗΕ οπως ακουγεται.
Και πως υποκυπτουν οι Ελληνες;
Ειμαστε πεισματαρης λαος,χαζοι αλλα καλοπροαιρετοι,τι θα μπορουσε να κανει ο Γιοργος για να τα καταφερει;
Δυο πραγματα μονο.
Να στρεψει τον εναν Ελληνα εναντια στον αλλον,ευκολο αυτο ,το εχουμε αυτο το χουι.
Και δευτερον
Να βασιστει επανω στον φοβο του ανθρωπου για το μελλον του.
Μην μου πειτε τα καταφερε πολυ καλα,χαζο τον λεγαμε αλλα με τις σωστες συμβουλες εκανε οτι μπορουσε.
Και σε λιγο οι πεινασμενοι θα τρωνε τους φαγωμενους,η εθνικη κυριαρχια θα απωλεσθει,ελπιδα για κατι καλυτερο δεν θα υπαρχει για κανεναν,εργασιακη ανασφαλεια παντου,πεινα,ανεργια,οι επιχειρησεις θα κλεινουν η μια μετα την αλλη,συνανθρωποι μας θα αυτοκτονουν.
Η παγκοσμια κυβερνηση δεν αγαπαει την βια,φοβαται την αντιδραση των λαων,τα σχεδια της ειναι δυσαρεστα,αρκει να διαβασει κανεις τους στοχους της λεσχης Μπιλντερμπεργκ της οποιας μελος ειναι και ο Γιοργος.
Και τον βοηθαμε οσο μπορουμε και εμεις φυσικα,γιατι αντι σαν μια γροθια να σηκωθουμε και να πουμε οχι,καποιοι ισως πεθανουν ναι.....αν δεν πεθαιναν στην επανασταση του 21 οι Ελληνες ποιοι θα μας απελευθερωναν;
Οι Εγγλεζοι η οι Γαλλοι;
Καθηστε αναπαυτικα λοιπον,μην απορειτε αν τα επομενα θυματα θα ειστε εσεις,και τοτε παλι μην απορησετε που κανενας δεν θα ερθει να σας βοηθησει.
Ετσι ειναι παιδια.
Το ενα χερι νιβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο.

19 σχόλια

  1. http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_4672.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Απορια τελικα
    ποιον Πρωθυπουργο

    βαλαν οι δεξιοστροφοι της Ιπποκρατους
    να πει οτι "η Ελλαδα ειναι διεφθαρμενη χωρα"??

    Αυτα ρωταγαν τον δρ Κουτσουκο σημερα οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη.

    Μα Γιωργο μου ακομα δεν καταλαβες οτι αυτοι που εχεις διπλα σου σε σπρωχνουν στον γκρεμο??

    Οι Ραγκουσηδες Μπαμπουκληδες Γερουλανοι κλπ...σε καναν Πρωθυπουργό?

    Πρωθυπουργό Γιωργο
    σε έκανε ο λαός που πείναγε και οι πρασινοφρουροί του δρ Κουτσουκο μαζι με τους μπλογκερς!!

    Γιαυτο Γιωργο μου
    σε βαζουν να λες αυτες τις βλακειες που σου γραφουν
    τα νεο-λαμογια απο πριν
    για να σε ξεφορτωθοουν συντομα!!

    Ξυπνα Γιωργο

    εδιωξαν ολους που πιστευαν σε σενα και δουλευουν για την "παρτη τους" και για την δεξια (αλλα οχι για σενα)
    μεχρι και τον Σγουρό έκαψαν!!

    Νικητας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 02/05/2010
    Κλέφτες και απατεώνες οι Έλληνες κατά τον Γ. Παπανδρέου

    Σελίδες: 1


    Τα κατορθώματα του πρωθυπουργού, αλλά και του υπουργού Οικονομικών... κάνουν τον γύρο της Ευρώπης και έχουν αφήσει άναυδους τους ξένους ηγέτες. Αντίθετα από ό,τι διακινείται από τα εδώ Μέσα Ενημέρωσης, η εικόνα τόσο του κ. Παπανδρέου, όσο και του κ. Παπακωνσταντίνου, κάθε άλλο παρά καλή είναι, κι αυτό σε πολλές περιπτώσεις με δική τους αποκλειστικά ευθύνη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Σε μια από τις πρώτες συναντήσεις του με τους κ. Μπαρόζο και Γιούνκερ, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου τους είπε μεταξύ άλλων ότι «οι Έλληνες είναι κλέφτες και απατεώνες»! Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι έμειναν άναυδοι, καθώς ήταν η πρώτη φορά που άκουγαν τον πρωθυπουργό μιας χώρας να αποκαλεί με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς τους συμπατριώτες του.
    Παράδειγμα δεύτερο: Ο κ. Παπακωνσταντίνου σε ένα από τα πρώτα ταξίδια του στην Ευρώπη πήγε στο Βερολίνο και ζήτησε να συναντηθεί με τον γερμανό ομόλογό του Β. Σόιμπλε. Χωρίς να έχει προηγηθεί καμιά προεργασία, χωρίς να έχει καθορισθεί συγκεκριμένη ατζέντα. «Ήρθα να ζητήσω δανεικά» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά και ο γερμανός υπουργός λίγο έλειψε να λιποθυμήσει. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν είχε προηγούμενως ενημερώσει ούτε τον γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, αλλά ούτε και τον έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο. Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Σόιμπλε έστειλε ενημερωτικό σημείωμα στην Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας την επιπολαιότητα και την προχειρότητα της ελληνικής κυβέρνησης.

    Σελίδες: 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.

    ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟ
    ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ (ΔΝΤ).

    ΤΟ ΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ-ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΑΤΡΟ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ..
    ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.

    ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΝ....ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΔΙΑΦΟΡΗ.


    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ
    ΠΟΥ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

    ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΝΕΟ 10 ΕΤΕΣ ΔΑΝΕΙΟ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ.....ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μήνυμα παντού: ΝΑΙ στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ του ΛΑΟΣ της Ντόρας του Κουβέλη δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιβράβευση των ψευτών και το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν, στις ζωές μας στις δουλειές μας στις τσέπες μας μα πάνω από όλα στη χώρα μας.

    Δεν λέμε μόνο ΟΧΙ στο μνημόνιο λέμε ΟΧΙ σε όσους βάζουν το χέρι τους στην τσέπη μας και σαν δικαιολογία μας λένε όλοι μαζί τα φάγαμε.

    Λέμε ΟΧΙ στην κηδεμονία της χώρας, χύθηκε αίμα για να περπατάμε όρθιοι δεν μπορεί να μπαίνει η θυσία στη ζυγαριά με το €.

    Μέχρι εδώ υπάρχουν κόκκινες γραμμές και είναι το αίμα μας δεν είμαστε όλοι γραικύλοι σε τούτο τον τόπο δεν έχουμε αλλοτριωθεί από τη θεσούλα και το €, έχουμε καθρέπτες παντού γύρω μας τα μάτια των γονιών μας που τους έκοψαν συντάξεις τα μάτια των παιδιών μας που τα στέλνουν να δουλεύουν έως τα 65 για 510 €, πρέπει να μπορούμε να τα κοιτάξουμε και να πούμε φτάνει πια.

    Έως εδώ αν το ΔΝΤ σου επιβάλλει ότι πρέπει να κόψεις το πόδι σου γιατί είναι λογιστικά ορθότερο από το να πάρεις παπούτσια ε πρέπει να κόψουμε το κεφάλι του φιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Giorgos ΜΑΛΑΚΑ
    Σ'ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ποιόν πρωθυπουργό εννούσε ο Γιούνκερ !

    Αγαπητοί φίλοι
    Στην αυτούσια δήλωση του κου Γιούνκερ αναφέρεται το εξής:

    "Μr Jüncker said he knows the Greek economy well and saw the crisis coming. “I could not go public with the knowledge,” he said. “Three or four years ago, I knew that one of the main Greek characteristics is corruption . . . Now the Greek prime minister is saying, ‘I am governing a country of corruption’. "

    Μετάφραση:

    " Ο κός Γιούνκερ είπε ότι γνώριζε καλά την Ελληνική οικονομία και είχε προβλέψει την κρίση. "Δεν μπορούσα να το πω δημόσια" είπε, "τρία ή τέσσερα χρόνια πριν γνώριζα πως το κύριο χαρακτηριστικό των ελλήνων ήταν η διαφθορά"...ΤΏΡΑ ο Ελληνας πρωθυπουργός λέει "Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα"

    Δεν υπάρχει καμία αναφορά σε ΠΡΩΗΝ πρωθυπουργό. Μιλάει για τον νυν πρωθυπουργό της Ελλάδας. Είναι αστείος ο τρόπος που συμπεριφέρονται στο ΠΑΣΟΚ στην εποχή μας , λες και μόνο αυτοί γνωρίζουν την αγγλική, λες και ο κόσμος δεν έχει ιντερνετ να βρεί τις πληροφορίες.

    Πηγή: http://www.irishtimes.com/newspaper/finance/2010/1009/1224280699632.html

    Κε Παπανδρέου έχετε να μας δώσετε πολλές εξηγήσεις.

    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζουν ότι θα φύγουν μεν νύχτα αλλά πάμπλουτοι. Λάθος.

    Θα φύγουν μόνο μέσα σε ξύλινο πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mr Jüncker said he knows the Greek economy well and saw the crisis coming. “I could not go public with the knowledge,” he said. “Three or four years ago, I knew that one of the main Greek characteristics is corruption . . . Now the Greek prime minister is saying, ‘I am governing a country of corruption’.

    http://www.irishtimes.com/newspaper/finance/2010/1009/1224280699632.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παπανδρέου ο Γιωργάκης είναι ο πρωθυπουργός.

    http://www.irishtimes.com/newspaper/finance/2010/1009/1224280699632.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Γιωργάκης είναι ο πρωθυπουργός που αναφέρει ο Γιούνκερ. Διαβάστε τους irishtimes η την ιδεοπηγή. Πραμύθι μας πουλάν για πρώην πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ

    ΝΕΑ

    ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΠ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ - ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΣΑΝΤΟΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ - ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ - ΠΙΘΑΝΟΝ.


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΣΟΚ

    ΝΕΑ

    ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΓΑΠ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΕΡΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ - ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΣΤΟΜΙΣΑΝΤΟΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ - ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ - ΠΙΘΑΝΟΝ.


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ

    ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η γνώστη μπούρδα του Πάγκαλου ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ καταρρίπτεται από τα στοιχεία το προϋπολογισμού του κράτους αλλά και απο τις ετήσιες εκθέσεις του ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ε. Κωσταρέλου στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία το 80% των δαπανών μισθοδοσίας αφορούν τα τέσσερα υπουργεία Παιδείας Υγείας Προστασίας του Πολίτη και Αμύνας. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=208715 Και στα 4 αυτά υπουργεία το ρουσφέτι ήταν περιορισμένο φαινόμενο όσο και αν αυτό ακούγεται παράξενο. Για να γίνει κάποιος εκπαιδευτικός γινόταν είτε με τη επετηρίδα είτε μεσώ ΑΣΕΠ έπειτα όχι οτι δεν γινόταν παρατράγουδα και εκεί αλλά είχαν περιορισμένο χαρακτήρα.Δεν υπάρχει η αίσθηση στον κόσμο ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν μπει με ρουσφέτι. Στο Υγείας οι νοσηλεύτριες μπαίνουν με ΑΣΕΠ και οι γιατροί με προκήρυξη από τα νοσοκομεία. Έχει κανείς την αίσθηση οτι υπάρχουν υπεράριθμοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία? Πάμε στο Υπουργεία Αμύντας Αξιωματικός για να γίνεις πρέπει να δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις από το 82 και έπειτα. Το ίδιο ισχύει και τους υπαξιωματικούς από τα μέσα της δεκαετίας του 90.ΕΠΟΠ είναι πρόσφατη ιστορία που όντως εδώ γινόταν του ρουσφετιού το κάγκελο, αλλά οι προσλήψεις των ΕΠΟΠ δεν βούλιαξαν το κράτος αφού αυτοί αποτελούν μειοψηφία στο σύνολο των στελεχών τουΥπ. Αμυνης. Στην αστυνομία από το 95 και εντεύθεν για να γίνεις αστυνομικός πρέπει να δώσεις πανελλαδικές. Για τους ειδικούς φρουρούς ισχύει ότι ισχύει και για τους ΕΠΟΠ. Και να σημειώσουμε ότι στρατιωτικοί και αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί διορίζονται σταθερά κάθε χρόνο και όχι όποτε υπάρξει προκήρυξη Και για τα αλλά υπουργεία τα τελευταία 16 χρόνια έχουν γίνει αρκετοί διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ μια μάτια στο αρχείο των ετήσιων εκθέσεων του ΑΣΕΠ θα το επιβεβαιώσει αυτό. http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ASEP/Etissia+Ekthessi.csp?tabId=0&lcmenuId=lc1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠAΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ...[η χωρα εχει χρεωκοπησει και απλα απο τα δανεια των 110 διs ουτε ενα ευρω παει στη χωρα ουτε ενα ευρω σε μισθους και σε συνταξεις -βλεπε Γιανσεν Γκρουκμαν κλπ- αλλα πανε ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ !!!]... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ συναλλασομενοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.. ΜΑΚΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ [εδωσαν 28,5 δις στις τραπεζες τον Μαιο του 2009 και πατωσαν οριστικα την ελληνικη οικονομια ο δε σημερινος αρχηγος τους ομολογησε οτι θα σεβαστη το καταστρεπτικο για τη χωρα μνημονιο των τοκογλυφων απλα ισως το επιταχυνει λιγο.. Κατοπιν οι νεοταξιτες του ΠΑΣΟΚ εδωσαν 50 δις ευρω ακομα!!! στις λεγομενες ελληνικες τραπεζες που ειναι ξενων συμφεροντων πλην τριων. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ 78,5 ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ!!!! Αρα μακρια απο ολους αυτους και τα εξαπτερυγα τους] ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΗ π.χ 50% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 20% ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 40%!!! .ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ συνολικη ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ [πλην του 20% που χρωστα η χωρα στα ασφαλιστικα ταμεια για ευνοητους λογους] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , συμφωνιες με τριτες χωρες [κυριως για λογους εθνικης ασφαλειας αφου θα δεχθουμε επιθεσεις και εκβιασμους], ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΥΛΩΝΑ [αφου κανεις ιδιωτης η αλλη χωρα προκειται σοβαρα να επενδυσει]. ΟΛΑ ΑΥΤΑ - ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ κλπ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ... ΗΤΟΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ , ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ [ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το κακο με εμας τους ελληνες η μαλλον τους νεοελληνες ειναι οτι δεν αγαπαμε τη χωρα μας, τη πατριδα μας......δεν εξηγηται αλλιως οτι στις δημοτικες εκλογες-δημοψηφισμα, τα δυο μεγαλα κομματα-συμμοριες θα παρουν παλι 3-4 εκατομυρια ψηφους!!!! αυτο ειναι η απολυτη ψυχοπαθεια, καταντια ενος χαζου λαου, με βλαμμενους πολιτες που μετα απο ολα αυτα και ενω ξερει τι μας περιμενει, ειναι πλεον ξεκαθαρο τι μας περιμενει, συνεχιζει ο ελληνας ψηφοφορος (τρομαρα μας) να ψηφιζει τους ιδιους και τους ιδιους απατεωνες και υπαλληλισκους και "εργαλεια" της bilderberg.....τα ιδια αποβρασματα της κοινωνιας που εφεραν τη χωρα σε αυτη τη κατασταση, ξερουμε οτι σε κανα δυο χρονια θα φτασουμε στην εξαθλιωση, ξερουμε οτι βαζουμε το μελλον των παιδιων μας υποθηκη, ξερουμε οτι η μονη λυση ειναι να σταματησουμε αυτο το εγκλημα, μονο εμεις μπορουμε να βαλουμε φρενο στο κατηφορο, ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.....
    αλλα ειπαμε ειμαστε τοσο αρρωστοι ως ψηφοφοροι.....για αυτο λοιπον οτι μας ερθει, το θελουμε, εχουμε οτι μας αξιζει, αυτοι ειμαστε, αυτους αξιζουμε για κυβερνητες....τα παιδια μας ωομως δεν ειναι αμαρτια να τους ρημαξουμε το μελλον??? δεν ειναι αμαρτια να αφησουμε τη χωρα να σβησει απο το χαρτη, ελαχε σε εμας, στη δικη μας γενια, να πεσει ο κληρος να διαλυθει η ελλαδα, εμεις θα το αφησουμε να γινει???? θα μας γραψει η ιστορια ως την πιο απαισια γενια της ελληνικης ιστοριας, που αντεξε τοσους αιωνες και περασε τοσα μα τοσα πολλα και θα μας διαλυσουν αυτα τα ρεμαλια εδω χαμω??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ!
    Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mε αφορμή την δήλωση Γιούνκερ και την άθλια σπέκουλα που επιχείρισε
    ο θρασύτατος Παπακωνσταντίνου, που είπε “ο ΚΚ παρέλαβε μια διεφθαρμένη χώρα και την παρέδωσε ακόμη πιο διεφθαρμένη”,δηλαδή δυσφήμισε πάλι ο άθλιος την χώρα ευρισκόμενος στο εξωτερικό, μία πρόταση:
    ______________________________
    Πρόταση μομφής τώρα κατά του Υπουργού Οικονομικών.
    Να δούμε τι θα ψηφίσει και
    ο κ.Δημαράς…
    (Για τους εξαπτερυγιώτες-Ντόρα,ΛΑΟΣ- δεν το συζητάω, θα ψήφιζαν παρών)..ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΚΑΙ
    Οχι μονο εναντιον του αθλιου
    αυτου υποκειμενου που το παιζει υπ.οικονομικων, αλλα και του ιδιου του Πρωθυπουργου που γνωριζε βεβαιως την κατασταση αλλα ελεγε
    το περιφημο “λεφτα υπαρχουν”.

    Σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα θα επεφτε η κυβερνηση…στη δικια μας μπανανια οχι.Αλλωστε το λενε και οι δημοσκοπησεις.
    Ο ελληνας λατρευει τον ΓΑΠ !
    14,5 μοναδες μπροστα! ΧΑΧΑΧΟΥΧΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. “Γιούνκερ: Ήταν ο Παπανδρέου !!!”
    -----------------------------------

    Ποιος άλλως θα ήταν αφού τα έλεγε σε με μεγάλα παγκόσμια κανάλια!
    Τώρα πάνε να μας πείσουν ότι δεν τα είδαμε και δεν τα ακούσαμε, αυτά είπε και άλλα χειρότερα.

    Τώρα, με την αρχική προβοκάτσια του ΑΝΤ1 που έδωσε τον Ραφηνάτο, στα ΜΜΕ ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση.
    Με τα ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΑ κυριακού-μπόμπολα
    κουρή-αλαλάφούζου.

    Θα τον ….
    διαψεύσει απόψε ο Μανώλης Καψής από το MEGA που μας έλεγε μετά βεβαιότητας ότι ήταν ο Καραμανλής ?

    Ο Θεόβλακας του ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ συγκροτήματος των .... ΧΟΥΝΤΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση