GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Νομπέλ Ιατρικής...

Στον Bρετανό Ρόμπερτ Έντουαρντς, πρωτοπόρο στη θεραπεία της γονιμότητας, απονεμήθηκε το βραβείο Νομπέλ Ιατρικής-Φυσιολογίας για το 2010, όπω...

Στον Bρετανό Ρόμπερτ Έντουαρντς, πρωτοπόρο στη θεραπεία της γονιμότητας, απονεμήθηκε το βραβείο Νομπέλ Ιατρικής-Φυσιολογίας για το 2010, όπως ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Καρολίνσκα.

8 σχόλια

  1. ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(ΤΗ)Σ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ.....ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ!!!!! ***ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(ΤΗ)Σ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΧΙΔΕΟΥ **** Α ΡΕ Ζ Ω Α ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ----- ΨΗΦΟΣ ΣΤΑ ΕΞΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας το διάολο !!
    Και οι προσπάθειες της ΜΑΡΙ και της ΦΩΦΩΣ του ΠασοΚΩΛΟΥ.

    που αφού κάνανε το Υπουργείο Υγείας
    Υπουργείο ΘΑΝΑΤΟΥ.

    χαράμι πήγαμε....
    αρε καπιταλιστές μία ζωή κατά των
    Σοσιαληστών του θανάτου, είστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΩ ΛΙΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕGAΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ
    ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ..ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΠΟΥΠΗ..
    ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙ
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΕΥΝΟΥΧΑ.

    ** αφιερωμένο για την σημερινή
    ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ...ΤΩΝ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝ
    στο τραβεστί σκυλι πασοκ 8,47.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τι γύρευε ο Νίκος Παπανδρέου με το Βγενόπουλο στην Αλβανία"

    Αναστάτωση προκαλεί στο ΠαΣοΚ η παρουσία του κ. Ν. Παπανδρέου στα εγκαίνια του Νοσοκομείου «Υγεία», ιδιοκτησίας Ανδρέα Βγενόπουλου , προχθές το βράδυ στα Τίρανα. Η εμφάνιση του κ. Παπανδρέου δίπλα στο «αφεντικό» της ΜΙG, με τον οποίο βρίσκεται σε μόνιμη αντιπαράθεση η κυβέρνηση, εξόργισε αρκετούς στο κυβερνών κόμμα οι οποίοι θυμούνται ακόμη την αγωγή που είχε καταθέσει κατά του κ. Γ. Παπανδρέου, τις επιθέσεις κατά του κ. Ν. Σηφουνάκη και του κ. Δ. Ρέππα και τις απαξιωτικές αναφορές του σε άλλους υπουργούς.

    Με δύο μισθωμένα Αirbus 319 της Ολυμπιακής, ο ισχυρός άνδρας της ΜΙG μετέφερε στην Αλβανία περί τους 200 ιατρούς του «Υγεία», αλλά και του «Μητέρα», τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας κ. Αντ. Δημόπουλο, τον αδελφό του Πρωθυπουργού κ. Ν. Παπανδρέου και πολλούς άλλους. Στα εγκαίνια ήταν παρόντες ο κ. Σαλί Μπερίσα και σύσσωμο το αλβανικό υπουργικό συμβούλιο. Παρά τα θερμά λόγια του κ. Βγενόπουλου προς την κυβέρνηση, που ξάφνιασαν επίσης τους παρισταμένους, η παρουσία του κ. Ν. Παπανδρέου στην πρώτη σειρά των προσκεκλημένων αναζωπύρωσε τις επιθέσεις της παλιάς φρουράς του ΠαΣοΚ προς τον αδελφό του Πρωθυπουργού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν χάνει ευκαιρία να εμφανίζεται όπου υπάρχουν διαπλεκόμενα συμφέροντα».
    Οπως πληροφορείται «Το Βήμα», ορισμένοι στο ΠαΣοΚ ρώτησαν όντως «τι γύρευε ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Βγενόπουλο» και η απάντηση που τους δόθηκε ήταν ότι δεν προσεκλήθη ο αδελφός του Πρωθυπουργού από τον κ. Βγενόπουλο, αλλά από τον...........καθηγητή Παιδιατρικής του «Μητέρα» και γιατρό των παιδιών του κ. Παπανδρέου κ. Χρ. Μπαρτσόκα , με τον οποίο ο κ. Παπανδρέου διατηρεί φιλικές σχέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κκ. Παπανδρέου και Βγενόπουλος είχαν στην Αλβανία, πέραν της τυπικής χειραψίας, και συνομιλία. Φίλοι του αδελφού του Πρωθυπουργού έσπευσαν να πληροφορήσουν χθες «Το Βήμα» ότι η συνομιλία ήταν τυπική και σημείωναν με νόημα ότι ο κ. Παπανδρέου μάλιστα αντέδρασε, υπενθυμίζοντας στον κ. Βγενόπουλο ότι «έχεις εκκρεμότητες στην Ελλάδα, τις οποίες θα λύσει η Δικαιοσύνη» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βραβείο Νόμπελ της οινονομίας είμαι της γνώμης ότι θα πρέπει να δοθεί στην (πασοκο)πανεπιστημιακό και διεθνούς κύρους οικονομολόγο, την γλωσσοκοπάνα που τη βάλανε να παριστάνει τη υφυπουργό παιδείας, τη χριστοφυλλοπούλου.-
    Υ.Γ. Αυτή τη γυφτογκόμενα που τη βάλανε να παριστάνει την υπουργό παιδείας ποιός τη γαμάει και είναι συνέχεια στα μέσα και στα έξω, ρε πούστη μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτοπορος στην αντιμετωπιση της υπογονιμοτητας ρε ασχετε! Η γονιμοτητα αντιμετωπιζεται πλεον απο ΠΑΣΟΚ, μας εχει στειρωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Με παρεμβαση του δρ Κουτσουκου στο Υπουργειο Παιδειας διευκρινιστηκαν τα ορια απουσιων

    Τα όρια απουσιών για τους μαθητές
    Στα προπερυσινά επίπεδα, πριν από την πανδημία της νέας γρίπης, θα διαμορφωθεί το όριο απουσιών για τη φετινή σχολική χρονιά.
    Η εγκύκλιος που υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου ορίζει το όριο των απουσιών σε 64 δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες. Όπως αναφέρει το υπουργείο, δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την έκτακτη προσαύξηση του 30%, που ίσχυσε πέρυσι λόγω των αυξημένων απουσιών από τα κρούσματα του ιού Η1Ν1.

    Ο αναλυτικός πίνακας με τα όρια των απουσιών ανά κατηγορία σχολείων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:




    Δικαιολογημένες Αδικαιολόγητες
    Γυμνάσια 50 64
    Εσπερινά Γυμνάσια 50 80
    ΓΕ.Λ. 64 50
    Εσπερινά ΓΕ.Λ. 80 50
    ΕΠΑ.Λ. 64 50
    Εσπερινά ΕΠΑ.Λ. 80 50
    ΕΠΑ.Σ.


    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΟΧΗ , ΠΡΟΣΟΧΗ : ΕΠΕΙΓΟΝ .

    Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛ , ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ , ΛΑΟΣ , ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ , ΖΕΡΒΟΥ .
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8-10-2010)
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,
    ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ , ΑΠΑΝΤΕΣ ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ .

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε . ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση