GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σκαμνί ο Αλογοσκούφης για την πώληση του ΟΤΕ...

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία μετά τις αποκαλύψεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μπαρνιέ για τις παρανομίες που έγιναν με την Deutsche Telek...

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία μετά τις αποκαλύψεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μπαρνιέ για τις παρανομίες που έγιναν με την Deutsche Telekom 

Στη Βουλή διαβιβάστηκε χθες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δικογραφία κατά του πρώην υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη. Η δικογραφία σχηματίστηκε με αφορμή υπόμνημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Μάρτιο σχετικά με την πώληση μετοχών του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom.
Το θέμα είχε ξεκινήσει με την απάντηση του Επιτρόπου Μισέλ Μπαρνιέ στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή σχετικά με την πώληση του ΟΤΕ στην γερμανική Deutsche Telekom. Ο Επίτροπος της ΕΕ είχε αποκαλύψει ότι...
 δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες δημόσιας προσφοράς για την εξαγορά και ουσιαστικά έθετε και θέμα ματαίωσης της εξαγοράς από την DT των επιπλέον μετοχών που κατέχει το ελληνικό Δημόσιο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Η πώληση του ΟΤΕ είχε γίνει επί κυβέρνησης ΝΔ και υπουργίας Αλογοσκούφη ο οποίος τώρα δεν είναι βουλευτής και δεν καλύπτεται ούτε από τη βουλευτική ασυλία...

18 σχόλια

  1. Και καλα εμενα με ενοχλει που το βλακα γιοργο ,το πορδηπουργο ,οπου βρεθει και οπου σταθει στην Ελλαδα αλλα και σε διεθνη φορα ,με κατηγορει σαν διεφθαρμενο, οτι η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη κλπ κλπ αλλα στη τελικη δεν με πολυνοιαζει κιολας.
    Τον θεωρω καθυστερημενο και διανοητικα αναπηρο και λεω .."επισης σκερβελε".

    (Φυσικα οταν ακουω αυτο το ουφο να χρησιμοποιει την λεξη “corruption”
    “corrupted” (διαφθορα-διεφθαρμενη-οι) στο εξωετρικο θα ηθελα να το σφαξω σαν τραγι.....
    Να το λιωσω το απροσαρμοστο σκατοπραμμα.
    Αλλο εδω μεσα και αλλο εξω.
    Εξω αντιπροσωπευει την Ελλαδα ,ειναι πρωθυπουργος)...

    Στο κατω κατω δεν το ψηφισα αυτο το αχρειο αντικειμενο..

    Ηθελα ναξερα ομως αυτα τα διποδα ζωα της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) που ψηφισανε αυτο τον ανεκδιηγητο φιογκο,το βλακα γιοργο και την αλητοσυμμορια της οποιας (υποτιθεται) ειναι προεδρος, αισθανονται ευτυχεις ακουγοντας τον να τους στολιζει με τοσο κολακευτικα και ..επαινετικα σχολια??

    Ε?? Ρε διποδα ζωα ,εχετε καταλαβει τι εγκλημα εχετε κανει ψηφιζοντας αυτη τη αλητοσυμμορια και το ηλιθιο ..προεδρο της??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα οπως λενε και οι ιδιοι "μας τιμωρησε ο λαος που μας εριξε απο την εξουσια"!!!!!!!! ρε τετοια τιμωρια μακαρι να μου βαζαν κι εμενα οταν εκλεψα ενα παγωτο απο την εβγα.....παρα το ξυλο που εφαγα απο τον πατερα μου και τη δημοσια ξεφτιλα που μου εκανε ο εβγατζης, με εσερνε στην αστυνομια λες και ημουν εγκληματιας!!!!!! και ολα αυτα για ενα παγωτο.....αο ενα δωδεκαχρονο.....ακομα και σημερα 32 χρονια μετα μου το θυμιζουν φιλοι και ντρεπομαι τον εαυτο μου......κι εσεις ρεμαλια κατακλεψατε τα παντα και οχι μονο δεν πηγατε μια μερα φυλακη οχι μονο δεν ντρεπεστε αλλα κυκοφεορειται και με υφος κανοντας τους καμποσους, μια χουφτα απατεωνες λιγουρηδες που ειδατε λεφτα και χασατε το μυαλο και τη ψυχη σας, παλιοτομαρα, κοινοι αλητες εισαστε που αυτος ο ηλιθιος λαος σας ξανα ψηφιζει!!!!!! ρε καλα μας κανετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω που νομιζα οτι το συνονημο του κλεφτη ηταν σημιτης......τωρα το συνονημο μαλλον εχει πολλα, παρα πολλα ονοματα και δυο χρωματα, πρασινο και μπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για διαβαστε ενα ντοκουμεντο:

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_4112.html#more


    .....
    ετσι λεει η ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!

    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΑΝ ΒΡΑΧΝΟΚΚΟΚΟΡΑΣ Η ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΕΝΝΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ .ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΡΑΒΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ , ΑΜΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ .ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ.Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε υπαρχουν ακομα ΠΑΣΟΚΟΙ?ΟΥΣΤ απο δω ,που δεν εχετε συναισθηση της πραγματικοτητας,υπηηκοοι και δουλοι με τον αρχικωφαλαλα αρχηγο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΔΙΚΑΣ ΝΑΝΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ 27,5 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΤΟΧΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΧΑΧΟΛΙΑ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΟΙ BLOOPERS ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΛΙ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ................

    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΓΛΟΥΛΑΚ ΓΡΗΓΟΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γαμω την πουτανα την δεξια που κατεστρεψε την ΕΛΛΑΔΑ. Γαμω και τους πουστηδες οπαδους που την στηριζουν ακομα. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΔΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ,ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΞΕΞΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΕΣ.ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ .ΟΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ .ΠΟΣΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.Η ΠΟΡΝΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΚΡΥΦΗ Η ΦΑΝΕΡΗ. ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΦΟΥΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Αλογοσκούφης είναι ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος και δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς.
    Αν αυτός δεν συλληφθεί και δικαστεί
    τότε ποιος θα δικαστεί;
    Mόνο η 17 Νοέμβρη και η Χούντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το θρασίμι που παριστάνει τον υπουργό οικονομικών είναι η προσωποποίηση της μνημονιακής πολιτικής και παράλληλα ο ενσαρκωτής της μαύρης προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ.

    Μία πρόταση μομφής θα είχε διττό στόχο:πρώτον τον πολιτικό στιγματισμό του στην συζήτηση που θα προκληθεί και δεύτερον και κυριώτερο τον εξαναγκασμό των εξαπτέρυγων στο να πάρουν θέση:

    ΛΑΟΣ και Ντόρα ή θα ψηφίσουν την πρόταση της ΝΔ(πράγμα εξαιρετικά απίθανο, οπότε θα έρχονταν σε μέγιστη αντίφαση με τη μνημονιακή ψήφο τους) ή θα την καταψηφίσουν-”παρών”, οπότε θα αναδυθεί ανάγλυφα και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο η συμπαράραταξή τους με ΓΑΠ και την κυβέρνηση των φαιών λασπολόγων.


    Ο καλαμοκαβαλάρης υππουργός με το θράσσος του και την έγνοιά του θα έχει άσχημο πολιτικό τέλος!

    Είναι αυτό που πριμοδοτεί ενίοτε σχεδιάζει τις “εξτεμιστικές” και καταστροφικές κινήσεις στα οικονομικά του ΓΑΠ ο οποίος δεν έχει σχέση με το αντικείμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρεθηκε το εξιλαστηριο θυμα, αυτος κι ο Μαντελης απο το ΘΑΣΟΚ. Μαλλον δεν ειχαν τις αναλογες πλατες......
    Οχι πως θα τους κανουν τιποτα δηλαδη, απλα τους διασυρουν (οντες πλεον νεκροι πολιτικα) και θα τους αφησουν ησυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση