GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την έλουσε και την έκαψε με βενζίνη σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας!...

Από το http://www.evianews.com/ Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας με πρωταγωνιστή έναν 62χρονο άντρα ...

Από το http://www.evianews.com/
Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας με πρωταγωνιστή έναν 62χρονο άντρα ο οποίος θέλησε να εκδικηθεί 42 χρονη γυναίκα. Καρτερικά την περίμενε στο σημείο και μόλις η 42χρονη  βγήκε από το αυτοκίνητο, την πλησίασε με άγριες διαθέσεις. Για άγνωστο λόγο που εξετάζει η ασφάλεια Χαλκίδας, ο δράστης έλουσε το θύμα με βενζίνη και της...
έβαλε φωτιά.
Όσοι βρίσκονταν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας την 42χρονη να ουρλιάζει από τους πόνους και να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να βοηθήσουν το θύμα.
Τελικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της. Αμέσως διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

2 σχόλια

  1. Κάλά παιδιά οι πακιστανοί...
    Σημερινο και φρέσκο από το νιουσιτ

    "Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του πακιστανού υπαλλήλου της, ο οποίος το μεσημέρι σχόλασε και επέστρεψε το βράδυ προσποιούμενος ότι θέλει να φέρει τροφές για τα σκυλιά.

    Τότε, ο πακιστανός υπάλληλός της μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος τη βίασαν.

    Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο πακιστανοί απέσπασαν 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

    Το σκηνικό τρόμου έγινε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Κερατέα και οι δύο πακιστανοί αναζητούνται από την αστυνομία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβαστε για τα καθαρματα τους bloopers:

    http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6919.html

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση