GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οχι Παπανδρέου στα γαλλογερμανικά σχέδια για αλλαγή της ευρωπαϊκής Συνθήκης...

Την αντίθεσή του στην γαλλογερμανική πρόταση περί πολιτικών κυρώσεων για τις χώρες-μέλη με υπερβολικά υψηλό έλλειμμα ή χρέος, διατύπωσε ο π...

Την αντίθεσή του στην γαλλογερμανική πρόταση περί πολιτικών κυρώσεων για τις χώρες-μέλη με υπερβολικά υψηλό έλλειμμα ή χρέος, διατύπωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες. Και τόνισε ότι ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης θα πρέπει να σέβεται την κυριαρχία, τις απόψεις και την αυτονομία του κάθε κράτους στην όλη διαδικασία.
Κατά τον  κ. Παπανδρέου υπάρχουν ήδη κυρώσεις στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, οι οποίες μπορούν να ενισχυθούν, "αλλά η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου, είναι κάτι στο οποίο είμαστε εμείς αρνητικοί διότι υπονομεύει τελικά και τη δημοκρατική βούληση των πολιτών μας και των λαών". Για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λισαβόνας δήλωσε πάντως πως η Ελλάδα δεν...
έχει καταρχήν καμία αντίρρηση.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι θετικό να περιληφθεί ο μηχανισμός οικονομικής στήριξης στο θεσμικό πλαίσιο της Συνθήκης, αλλά αυτό όμως, όπως σημείωσε, δεν πρέπει να προδικάσει τις θέσεις που έχει κάθε χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Πολ Ρασμούσεν εξέφρασε την "έντονη υποστήριξή" του στον Έλληνα Πρωθυπουργό και την προσπάθειά του να υπάρξει ένας ουσιαστικός ευρωπαϊκός μηχανισμός, για να συνδράμει τις χώρες στις επιθέσεις κερδοσκοπίας και στο χειρισμό του χρέους. Παράλληλα επιδοκίμασε την προσπάθεια του κ. Παπανδρέου να εξασφαλίσει ότι ο νέος οικονομικός μηχανισμός θα προωθεί επίσης, την απασχόληση και την ανάπτυξη.
«Θέλω να εκφράσω, κύριε Πρωθυπουργέ, την πλήρη υποστήριξή μας από την πλευρά του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Είστε ένας εξαιρετικός ηγέτης, υπό τις πλέον δύσκολες συνθήκες. Έχετε την πλήρη υποστήριξή μας», τόνισε ο κ. Ράσμουσεν.

17 σχόλια

  1. ΕΧΩ ΣΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ειπε και ο Ρασμουσεν αλλο φρουτο κι'αυτος,ειναι ηγετης ο φαπ.
    Οτι ειναι ηγετης ειναι καμια αμφιβολια περι αυτου.

    Πρωθυπουργος δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω-πω, πάτησε πόδι στη Μέρκελ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΟ ΠΑΙΔΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτην της αρεσει να την πατανε,ειναι απο την κατοχη το γονιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι

    μας τα ειπε ηδη ολα αυτα

    ο δρ Κουτσουκος

    πιο κατω

    τον βριξατε
    και αμεσως τον αντιγραψαταε

    χρονια Πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AXXAAXAXAX


    γελοιο το αρθρο.

    τετοια προπαγανδα ουτε στα σοβιετ της σιβηριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ήθελε να φύγει μακριά γιατί δεν είναι φτιαγμένος από το μέταλλο που απαιτούν οι περιστάσεις.” !!!!

    ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ….ΜΠΟΥΣ…ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ…ΤΟΝ ΛΑΝΤΕΝ….
    ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ …ΑΓΙΑ (ΚΑΙ ΑΓΝΑ ) ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!!!!ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ! ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΡΕΛΑ. ΓΙΑ ΞΥΠΝΙΟΣ ΠΡΝΙΕΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ? ΣΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ’ ότι διαβάζω στο διαδίκτυο, η κυρία Ipeknur Cem-Taha (κόρη του μακαρίτη Ισμαήλ Τζεμ-Ιπεκτσί και της Καντριγιέ Ελτσίν, ιδιαιτέρως πολυαγαπημένους του Bravo Yorgos, άριστου χορευτή ζεϊμπέκικου στη Σάμο!!!), είναι μία λίαν πετυχημένη εβραιο-τουρκάλα επιχειρηματίας, δημοσιογράφος (βλέπε και εκπομπή της ‘Global Leaders’ στην τουρκική NTV), μητέρα 3 παιδιών και σύμβουλος αρκετών ΜΚΟ [π.χ. της I4cense / Institute for Climate and ENergy Security = με ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο τον καθηγητή ... Ανδρέα Παπανδρέου!!! Το ορμητήριο – αν δεν κάνω λάθος - της ΠΑΣΟΚικής «πέτσινης» (sorry Mr. Petsalnikos) ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ] με πρωταγωνιστές τους: Tina Birbili, CISCO’s Dimitri Zenghelis κ.ά. που θέλουν – αμέτι μουχαμέτι και με το αζημίωτο!!! – να σώσουν τον Πλανήτη ΓΗ. Aferim que bravo στα παιδιά!!!

    Η Ιπέκ (έτσι την αποκαλεί “ο δικός μας” Jeffrey!) είναι απόφοιτος (μεταξύ άλλων και) του Amherst College of Massachusetts (κάτι μου θυμίζει, βρε κάτι μου θυμίζει!), καθώς και του Columbia University (Ιδρύματα που χρηματοδοτούνται αδρά – κυρίως – από την World Bank και την European Investment Bank / EIB, γνωστών συμφερόντων, ως λέγεται και γράφεται!).

    Κάθε λοιπόν απόφοιτος – ιδιαιτέρως τα εβραιόπουλα της διασποράς! – των ανωτέρω Ιδρυμάτων, θεωρείται – π.χ. από τον αρχιμέντορα καθηγητή κ. Jeffrey Sachs (κάτι μου θυμίζει, βρε κάτι μου θυμίζει!), Δ/ντή του «Ιδρύματος Γαία» του Columbia University, σαν potential Global Leader (δλδ εν δυνάμει Παγκόσμιος Ηγέτης π.χ. κάτι σαν τον … ΙΣΑΑΚσβίλι της Γεωργίας!) και υποστηρίζεται – με κάθε τρόπο – από το περιβόητο Columbia Connection / International Advisory Council.

    Άμα ακούς περί Global και International μέσα σε τίτλους Ιδρυμάτων, Οργανώσεων κλπ κλπ … ξέρεις τότε ποιος καλός «φιλάνθρωπος» «κρύβεται» από πίσω, κύριε Jeffrey μας!!!

    Λογικό δεν είναι – με όλα αυτά – η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. Ιπεκνούρ Τζεμ-Ταχά … να είναι στο payroll του Jeffrey;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. <>
    ...and the retarded boy said:,

    Είμαστε αρνητικοί στήν αφαίρεση
    του δικαιώματος ψήφου
    διότι υπονομεύει την δημοκρατική βούληση των πολιτών μας.


    "στο να τους απειλούμε όμως πριν τις εκλογές συμφωνώ".

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ
    Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.

    ΚΑΙ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΣΟΝ

    ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ-ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
    ΠΑΝΤΟΥ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΙΓΑ .......
    ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΡΠΑ ΤΗΝ ΓΑΠ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΑΛΑΚΟΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΙ!!!!

    ΠΡΟΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Παπατζής Νο3 θέλει να το παίξει τώρα ΠαπαδρΕλληνας, ότι και να κάνει όμως Ο ΤΖΈΦΡΥ είναι αμερικανάκι και δεν είχε κανένα δικαίωμα γιά θέση πρωθυπουργού στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 28 Οκτ 2010 8:06:00 μ.μ.

    Εσύ τήν ''παίζεις καθημερινά'' τόσες φορές,όσες έχεις αναρτήσει τήν συγκεκριμένη μαλακία σου στά blogs/σχόλια!!!

    Φυσικά είναι καθημερινή πρακτική σας νά μαλακίζεστε,διά τής χειρός μέ τά πέντε ορφανά!!!

    Πρόσεξε μόνον νά μή σέ ''στείλλη'' ή γυναίκα σου κι ΄σένα,όπως έστειλλε τό αρχηγόν σου, ή πρώτη του γυναίκα,πού τόν ''συνέλαβε'' νά μαλακίζεται ένα πρωινό στό pc-room!!!

    Πάντως συνέχισε νά μαλακίζεσαι μέ τό πληκτρολόγιο,διότι εξασκείσαι στό .....τυφλό σύστημα κι ίσως χρειασθής νά ''τήν παίζεις'' στούς κουλούς,στό ίδρυμα ΜΠΑΤΣΟΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση