GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το ασφαλιστήριο στο ΚΤΕΟ και με το ΚΤΕΟ στην ασφαλιστική...

Από το http://www.asfalisinet.gr/    Κατατέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στη Βουλή το νομοσχέδιο για την οδική ασφάλεια, που καθιερώνει...

Από το http://www.asfalisinet.gr/  
Κατατέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στη Βουλή το νομοσχέδιο για την οδική ασφάλεια, που καθιερώνει την υποχρεωτική έκδοση ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτοκινήτου με την βεβαίωση τεχνικού ελέγχου του οχήματος. Αλλά και ο έλεγχος στο ΚΤΕΟ θα γίνεται με την επίδειξη της ασφάλισης του αυτοκινήτου.
Μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο περιλαμβάνει πολλά νέα μέτρα όπως θέσπιση ελεγκτικού μηχανισμού για τη...
 σωστή λειτουργία των ΚΤΕΟ, καθιέρωση Κάρτας Ελέγχου Θορύβου για τα δίκυκλα, σύνδεση της ανανέωσης του ασφαλιστηρίου με την επίδειξη της κάρτας του ΚΤΕΟ, αλλά και σαφάρι της τροχαίας για τον εντοπισμό των οχημάτων που δεν έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό, Δημήτρη Ρέππα, περίπου το 40% των οχημάτων, δηλαδή 2,7 εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων το δημόσιο να ζημιώνεται περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ, αν υπολογίσει κανείς το παράβολο των 40 ευρώ για τον έλεγχο και των 9 ευρώ για την κάρτα καυσαερίου.
Το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμη ότι για την ανανέωση ή έκδοση του ασφαλιστηρίου ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει την κάρτα Ελέγχου ΚΤΕΟ. Επίσης, για να περάσει ένα όχημα από ΚΤΕΟ, ο ιδιοκτήτης πρέπει να επιδείξει το ασφαλιστήριο.

6 σχόλια

  1. Ότι είστε λαμόγια το ξέρουμε.

    Ότι θέλετε να μας βάλετε νέο χαράτσι, το ξέρουμε.

    Είναι ανάγκη να μας τρέχετε γύρω γύρω για να πληρώνουμε; βάλτε τα τα μαμημένα όλα μαζί στην φορολογική δήλωση, να τελειώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΝΟ 2.
    ΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ.

    Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα εντός της κυβέρνησης ενισχύεται όχι μόνο επειδή στη λογική της “παροχής αλλιώς χανόμαστε” βρίσκονται και υπουργοί αλλά διότι τα μηνύματα από βουλευτές δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Στην επαρχία ή κατάσταση είναι εκρηκτική κατά της κυβέρνησης και πολλά κομματικά στελέχη δεν μπορούν ούτε στα καφενεία να βγουν.

    Αλλά και το άλλο στρατόπεδο, δηλαδή της μη χορήγησης κανενός πακέτο δεν είναι και τόσο αρραγές διότι βλέπει ότι θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και θα εισπράξει την κοινωνική οργή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει συσκέψεις σε ανώτατο κλιμάκιο με τη συμμετοχή και του Γ. Παπανδρέου με στόχο να βρεθούν πολιτικές που δεν θα κοστίζουν αλλά που θα ρίξουν νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ και θα τους δώσουν παράταση ζωής. Ενίσχυση των ανέργων είναι το πρώτο μέτρο αλλά και νέο επικοινωνιακό παιχνίδι με στόχο να φανεί ότι οι υψηλόμισθοι των ΔΕΚΟ θα χάσουν τα προνόμιά τους τα οποία θα μοιραστούν ισότιμα στο λαό.

    Οπως και να έχουν τα πράγματα, το καζάνι της κυβέρνησης βράζει και κινδυνεύει να εκραγεί. Κάτι τέτοιο θα γίνει, αλλά μετά τις εκλογές όταν θα έχουν επιβεβαιωθεί τα σενάρια εκλογικής κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ απλά, τώρα δεν θα κάνουν ούτε ασφάλιση οι οδηγοί.
    Αρκετά πιά με τα χαράτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ Μπιρμπιλια ακομη.Σωστο το μετρο αν ακολουθουσε κ τα υπολοιπα βηματα τις Γερμανικης πρακτικης.ΚΤΕΟ=ΟΧΗΜΑ καταλληλο προς κυκλοφορια.ΑΣΦΑΛΕΙΑ=ΟΧΗΜΑ ασφαλες για κυκλοφορια ΤΕΛΟΣ.Τυππολοιπα παφερναλια κ εξοδα+χρονος εξαφανιζοντε μαζι με την Μιρμπιλω.Ακομα κ στο κλοπη ραιτ ανικανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ Μπιρμπιλια ακομη.Σωστο το μετρο αν ακολουθουσε κ τα υπολοιπα βηματα τις Γερμανικης πρακτικης.ΚΤΕΟ=ΟΧΗΜΑ καταλληλο προς κυκλοφορια.ΑΣΦΑΛΕΙΑ=ΟΧΗΜΑ ασφαλες για κυκλοφορια ΤΕΛΟΣ.Τυππολοιπα παφερναλια κ εξοδα+χρονος εξαφανιζοντε μαζι με την Μιρμπιλω.Ακομα κ στο κλοπη ραιτ ανικανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλαβαινω τι σοι μαμακες κυβερνουν τοσα χρονια που δεν κανουν κατι πολυ απλο.
    Στην φορολογικη δηλωση θα αναγραφεται:
    Αρ.ασφαληστηριου και εταιρια
    Αρ.κάρτας καυσαεριων και κωδικος εκδοτη
    Αρ.ελεγχου ΚΤΕΟ και κωδικος.
    Οι παραπανω 3 φορεις με ενα dvd θα ενημερωνουν το taxisnet το οποιο θα κανει διασταυρωσεις με τον αρ. κυκλοφοριας καθε οχηματος.
    Ετσι απλα
    Αλλα ξεχασα δεν θελουν οι ασφαλιστικες να ασφαλισουν 400,000 ανασφαλιστα οχηματα για να μην αυξησουν τισ ζημιες.
    R507032

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση