GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα....

Από τον Β. Σερσίγκα Aυτη τη στιγμη στην οδο Aριστομενους γινεται μακελειο στη κυριολεξια!!!! Oι γνωστοι Aφγανοι εχουν μαχαιρωσει κατι κορ...

Από τον Β. Σερσίγκα
Aυτη τη στιγμη στην οδο Aριστομενους γινεται μακελειο στη κυριολεξια!!!! Oι γνωστοι Aφγανοι εχουν μαχαιρωσει κατι κοριτσακια, τους κυνηγησαν δυο αστυνομοι της ομαδας Διας, τους εριξαν κατω τους ξυλοκοπησαν τους αστυνομους και μετα κρυφτηκαν στο γνωστο "τζαμι" τους!!!!
Αυτο που γινεται εδω κ μια ωρα στον Αγιο Παντελεημονα δεν εχει ξαναγινει!!!! Εχει μαζευτει ολη η ελληνικη αστυνομια, πανοπλη, εκαμ, ματ, ασφαλιτες!!!! ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ...
 ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ!!! και το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι παιρνουμε τα καναλια, ολα τα καναλια, τηλεφωνο ο κοσμος και δεν στελνουν καμερα!!!!!!
Βγαινει στα μπαλκονια εντρομος ο κοσμος και ουρλιαζει οτι παρακαλαν τα καναλια να στειλουν καμερες και δεν στελνουν!!!!!

54 σχόλια

  1. Ή αυτοί ή εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΛΟΠ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΡ
    ΣΤΟ ΤΖΕΛΑΛΑΜΠΑΝΤ.
    ΑΝΤΕ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.
    ΑΝΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεστε τις καμερες.
    Παρτε εσεις πλανα με κινητο τηλ. ή βιντεοκαμερα, και βαλτε τα στο www.YouTube.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι οντος γινετε χαμος ακομα, πραγματα γινονται μεχρι τωρα χτυπησαν κατι μπατσους και ακουσα οτι εβριζε ο κοσμος τα καναλια που δεν ερχονται ποτε σε παρομοιες περιπτωσεις, κριμα για μια γειτονια, για μια ολοκληρη περιοχη που ηταν απο τις καλυτερες της πολης....κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι εχουν να πουνε οι επαγγελματιες αντιρατσιστες σημερα παλι.......??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βρωμοσκυλα αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που σας μαζεψαν εδω χαμω....βρωμιαρηδες ολης της γης σας εφεραν εδω για να γινουν πλουσιοτεροι καποιοι...."αγωνιστες του πολυτεχνειου"....στοδιαολο να πατε παλιοτομαρα επαγγελματιες αντιρατσιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ,ΤΩΡΑ...ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είχαμε γράψει για τον άγιο παντελεήμονα και τους μετανάστες αλλά μας είπαν ρατσιστές. Οι κουλτουριάρηδες μιλάνε εκ του ασφαλούς όταν όμως θα φάνε τη σφαλιάρα απο τους μετανάστες τότε θα κλαίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και τι καταφεραν ολοι αυτοι οι "δημοσιογραφοι"???? να μας κανουν χρυσαυγιτες!!!!! να κανουν τη χρυση αυγη δυναμη!! να μας αναγκασουν να γινουμε χρυσαυγιτες ολοι εμεις οι ...αιχμαλωτοι κατοικοι του κεντρου!! ειναι η μονη δυναμη τα μονα παιδια που μας βοηθησαν και μας βοηθουν να αναπνεουμε ακομη!!!! προσπαθουν τα βρωμοκαναλα με το να αποκρυπτουν την υποψηφιοτητα της χρυσης αυγης στο δημο αθηναιων, να μην μαθει ο πολυς ο κοσμος οτι μια νεα δυναμη ανατελει....με φασιστικες μεθοδους, με αντιδημοκρατικο τροπο δεν προσκαλουν ως οφειλουν τη χρυση αυγη ως επισημο κομμα με επισημο ψηφοδελτιο "ελληνικη αυγη για την αθηνα"...καλουν στις εκμπομπες τους κατι γελοιους του 0,5 % και τον υποψηφιο δημαρχο της χρυσης αυγης τον προσπερνουν!!!! μα τοσο μυαλο εχουν αραγε??? δεν καταλαβαινουν το αυτονοητο???? οτι με το βρωμικο αυτο τροπο μας φερνουν πιο κοντα τη χρυση αυγη στη δευτερρη μεγαλη νικη της σε εκλογες.....το ποταμι ξεχειλισε κ δεν γυριζει πισω.....αιμα τιμη χρυση αυγη πλεον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πραγματικά, μη βασίζεστε σε κανάλια, είναι όλα καθεστωτικά.πάρτε εικόνες με κάμερες και κινητά και στείλτε τες στο youtube η σε πατριωτικές ιστοσελίδες που εμπιστεύεστε. προσοχή στο τι καταγράφετε και α φαίνονται καθαρά οι δράστες και τα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην ανησυχείτε,θα...επιβάλει την τάξη ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας και εκείνη η άλλη η μυστήρια ...προοδευτική υποψήφια,ξεχνάω το όνομα της.
    ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
    ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ,ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας,δεν πάει άλλο με την αστυνομία που τους χαιδέυει,φωτίες σε όλους,με οινόπνευμα και κάψημο.Έτσι κιαλλίος το μόνο που κάνουν στην ελλάδα είναι να πουλάνε ναρκοτικά.

    ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε βαρεθήκατε την παραπληροφόρηση;

    Αύριο δηλαδή θα έχουμε μαχαιρωμένα κοριτσάκια(sic) ή απλά λέμε καμμια μαλακία γνωρίζοντας οτι κανένας δεν μας παίρνει στα σοβαρά.


    Άντε νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!!!
    ΣΦΑΞΤΕ ΚΑΨΤΕ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!!
    Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ!!!!

    Ο ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
    ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!!!
    ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΡΙΑΣ!!!!
    ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oloi i pseftoproodeftiki ke skatokoultouriarides pou to pezoun antiratsistes as tous paroun sta spitia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά όντως ισχύει???
    Δώστε ντοκουμέντα, αν είναι μούφα ντροπή γιατί μένουν δικοί μας εκεί και ανησυχούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φιλε 1:12 δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για να παρουμε μονο εσυ και εγω το νομο στα χερια μας, δεν αλλαζουν ετσι ευκολα τα καθεστωτα. εκεινο πλεον που ειναι σαφες ειναι οτι αν γινει αναιμακτη αλλαγη των εξουσιαστων θα ειναι ψευτικη, αυτο ειναι σιγουρο. το θεμα ομως παει και παραπερα διοτι αν γινει αιματηρη εξεγερση η επεισοδιο κλπ, μη νομιζεις οτι ειναι ευκολο να σταθει μια νεα αρχη, και -κυριως- μη γελιέσαι οτι μπορει να ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεξαρτητη. απλως θα εξυπηρετει (η τουλαχιστον δεν θα θιγει) τα συμφεροντα μιας πολυ μεγαλης δυναμης, δηλαδη θα έχει επέλθει μια διαφορετική ισορροπία. κατα τα άλλα, μια εποικοδομητικη αλλαγη στην ανθρωποτητα (και συνεπως και στην πατριδα μας) ΠΟΤΕ δεν θα γινει με μια αποτομη σφαγη για τη νομη της εξουσιας.ο εχθρός ειναι εντός μας που ελεγε και ο Κολοκοτρώνης, εμεις φταιμε που ειναι εδω. εκεινο που χρειαζεται ειναι να γινουμε Χριστιανοι επιτελους.εξ άλλου αν εισαι Χριστιανος, δεν γινεται ΠΟΤΕ να υποταχτεις σε ΚΑΜΙΑ κοσμικη εξουσια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TI FONAZETE RE KOLOMALAKES ELLINES....PSIFIZATE KOLOKOUMOUNES XRONIA.. TORA FATETA...MIA MERA OI KOLOMOUSALMANOI THA KYVERNOUNE TIN XWRA YIATI OLOI ESEIS FILATE TON ARISTERO KOLO XRONIA TWRA...AFOU EISTAI ETSI SKATE KAI PROSEFXITHITE STO MWAMETH..ANTE KOLOMALAKES ELLINES KOLOKOUMOUNIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τα καναλια τι εγιναν; μονο για αιδοια και ψωλες ομιλουν και δειχνουν πλανα;..πως χοραπηδαγε το βυζι της τζουλιας εχθες στο κεντρο που τραγουδαγε και ποιος την φορτωσε για να την πηδηξει στο κατοπιν...αυτο ειναι... πορνοελλαδα γιναμε!!life style γουστα..για τον αγ.παντελεημονα μοκο..οπως μοκο και για πολλους αλλους αγ.παντελεημονες... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΤΣΩΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. koutsoi stravoi oloi ston agio panteleimona!!!re kafte tous olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρεπει να γινει συνελευση κατοικων σημερα στην πλατεια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΣΕΦΡΥ ΘΑ ΕΛΕΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ
    ΦΥΓΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.

    Συνήγορος της αλητείας Πασοκ.
    Καμίνης. με σύμβολο τον κώλο να αστράφτει στον ήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να στειλει η Ελλάδα μαζί με το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. κι άλλους στρατιώτες στο Αφγανιστάν να τους εξωντωσει επι τόπου, στο κατω κατω τωρα που το Ισραηλ θα μας συνδράμει με τη στρατιωτική συνεργασία συν την φυλαξη των συνόρων απο ειδική δύναμι της Ε.Ε., τουλάχιστον θα έχουμε να κάνουμε μονο με την, εγχώρια εσωτερική μαλάκιση! ανεγκέφαλων.

    Ακου κει 7,5 δισεκατομμυρια πλήρωσε το δημόσιο ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΗ στη Μ. Μ. Λαύρας κι μόνοι που ζητάν να επιστραφούν πισω τα χρήματα και η ΓΗ στο δημόσιο, ΟΥΤΕ η Ν.Δ. είναι ή το ΠΑΣΟΚ ούτε ο ΛΑ.Ο.Σ. ούτε το ΚΚΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    Κατά τ' άλλα τι ΒΟΥΛΗ τι ΤΖΑΜΙ, οίκοι ανοχής για κάψιμο? πολύ σχιζοφρένεια δέρνει τη νηφάλια ψηφο! εεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΟΝΟ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. voridi ksekane afton ton gelio ton karatzaferi to sixameno bodybuilder agrammato anorthografo xamaileonta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. voridi ksekane afton ton gelio ton karatzaferi to sixameno bodybuilder agrammato anorthografo xamaileonta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΠΟΟΙ εχουν βιντεοσκοπησει με το κινητο η με καμερα τα επισοδεια αυτα ασ τα ανβασουν στο youtube και να μας πουν και την διευθηνση για να τα δουμε και εμεις. Παντως σε κανενα ιντερνετικο πρακτορειο ειδησεων δεν αναφερεται τετοιο περιστατικο ουτε και στην zougla.gr που το παραμικρο μαχαιρωμα η ξυλοδαρμος που γινεται το αναφερουν.παρακαλω βοηθηστε και ανεβαστε video για να τα δουμε και εμεις αν οντως εγιναν ετσι .

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελα παιδιά, περιμένουμε, που είναι τα μαχαιρωμενα κοριτσάκια??????????
    Σα δε ντρεπόμαστε λέω'γω, βγάζετε κάτι τέτοιες βρώμες έτσι για να πείτε τη μαλακία σας και όπως λέει και ο 2:38 εμείς που έχουμε φίλους και συγενείς στην περιοχή ξεσκιζόμαστε νυχτιάτικα στα τηλέφωνα, αναστατώνουμε τον κόσμο...για να μάθουμε ότι τα μαχαιρωμένα κοριτσάκια βρίσκονται μόνο στη φαντασία αυτού που έστειλε την είδηση.
    Press gr αν γίνεται να είστε λίγο πιο προσεκτικοί μ'αυτά, κάντε ένα τσεκ πριν το ανεβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΟΣ ΕΧΘΕΣ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΡΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!!! ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ "ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ"......ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. MIA H ΛΥΣΗ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,
    ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ[ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είστε Ρατσιστόμουτρα, ξενόφοβικοί, φασισταριά, όλοι σας που φέρεστε με αυτό τον τρόπο σε ανθρωπους που ζήτησαν την φιλοξενία μας και την προστασία μας Ντροπή σας φασιστοειδή,
    Αν συμπεριφέρονται έτσι εμείς φταίμε που τους προκαλούμε και τους δείχνουμε περιφρόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν θα μιλήσω για το ανύπαρκτο γεγονός,γιατί όπως φαίνεται τα Φασιστόσκυλα εδώ μέσα είναι ηλίθια και ζούνε σε Matrix.

    Θα πω μόνο το εξής στους λοβοτομημένους φασίστες
    1)Γράφετε ορθόγραφα
    2)Γράφετε με μικρά και όχι με κεφαλαία
    3)Βάλτε τόνους.
    4)Μην κάνετε άλλο ηλιθιοθεραπεία ήδη φαίνεστε Πακιστανοί(βλ.Μιχαλολιάκο).

    Αυτά φασιστάκια ταγματαλητάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ενω εσυ βρε ηλιθιε προοδευτικέ Ελληνα τι περιμένεις να κατεβάσουμε και τα παντελόνια να μας πηδηξουν οι βρομιαρηδες?
    Τι περιμένεις για να καταλάβεις οτι βάζουν χέρι στον απλό κόσμο?Και δεν κάνεις τίποτα για αυτό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αλήτες Φασίστες Κλέφτες εκβιαστές δημοσιοκάφροι,έρχετε η ώρα να δηλώσετε {πόθεν έσχες] που τα βρήκατε ετοιμασθείτε να τα γυρίσετε πίσω και θα πάτε φυλακή με όλο σας το σόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣοσιαλΗστές τα χάλια σας, μας χρεωκοπήσατε και δεν τα φάγαμε μαζί. Όσοι τα φάγατε ετοιμαστείτε να τα επιστρέψετε και για παραδειγματισμό θα σαπίσετε στην φυλακή, μαζί με τα λαμόγια τους δημοσιογραφίσκους που σας υποστηρίζουν.
    Μαύρο στο Πασοκιστάν και την παρέα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όντως είναι προοδευτικό να μην πιστεύω ψέμματα για δήθεν μαχαιρωμένα κοριτσάκια.Αφού η βλακεία το ψέμμα και ο γκεμπελισμός στους ταγματαλήτες περισσεύει.


    Σιγά ρε καθαρέ Πακιστανόφατσα,τράβα σε καμμιά Γερμανία να το παίξεις Άρειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. BYZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Βάση των ψεμμάτων αυτού του μπλόγκ,δολοφονήθηκε χθές ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ;;

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1219936

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΥΤΥΧΩΣ που οι αφγανοι κτυπησαν τα παλληκαρια της ομαδας ΔΙΑΣ, οποτε τωρα θα τους γαμησουν στ' αληθεια!
    Ευτυχως εκαναν αυτο το λαθος, το μοιραιο, και θα δουν τωρα τι εστι βερυκοκκο - δεν πανε να κρυφτουν στο Τζαμι, η σε καμιναδα, η σε αεροστατο,
    ... κτυπησαν αστυνομικους;! Θα πουνε τον αλαχ βοεβοδα, τα μουτρα..
    Ενω τοσες μερες που κτυπανε πολιτες, την σκαπουλερνουν
    τωρα ομως εφτασε η ωρα: Γαμηστε παλληκαρια της ΔΙΑΣ ολους τους μαυρους
    πιαστε τους
    δεστε τους
    αμολυστε τους στο καραβι για αποταξη
    η δωστε τους σε εργοστασιο σκυλοτροφων για κονσερβες!!
    ΑΧ
    ποσο χαιρομαι που καναν αυτο το ΛΑΘΟΣ τα μαυρακια
    οι κορακες
    οι αληταραδες

    οχι οικτος για τους παρανομους που τολμουν να αγγιζουν τον ΝΟΜΟ.
    Σκεψου τι μπορουν να κανουν σε εμας!

    Μαυρολυκοι, ετοιμαστειτε για ανευ βαζελινης


    γουρουνια ατιμα, απατριδα, τυχοδιωκτες
    πισω στην μαυρη σας ηπειρο ΤΩΡΑ



    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ma8ame kai ton gebels vlaka.vges apo to koukouli sou kai des tin ali8ia.des ta lefta pou tosa xponia feygoun apo tin ellada me tous axpoious pou esi prostateyeis.den imaste ratsistes oute fasistes.elines eimaste se mia xopa pou den mas aniki poia.distixos.se ligo vlaka talepore antiratsisti 8a gonatizeis na proseyxese.distixos kati vlakes anegefaloi koprites san kai sena mas eferan edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. θελω ενος προοδευτικου το παιδι αποψε να πεθανει.θελω να δω αν θα συνεχισει να τους προστατευει κ μετα!ΑΛΗΤΕΣ!!! ΕΧΕΤΕ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙς ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΑΣ!!! ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΗΤΟΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΙΜΑΙ!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΘΑ ΚΑΗΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.....

    ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΑΔΕΛΦΙΑ ...Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. να δω ρε τσογλανακι εσυ που κανεις τον αντιρατσιστη μολις ξεσηκωθουν οι μουσουλμανοι και που ασφαλως θα ξεσηκωθουν και οι υπολοιποι μαυροι (και οχι μονο) να δω που θα κρυφτεις πουστρακι.... ωραιος ο ανεξοδος χαβαλες και οι σαχλαμαρες που λες αλλα οταν θα τρεχεις να μην σε γαμησουν οι σκυλαραπες θα σου πω κολοπαιδο που δεν σεβεσαι τη ταπαιπωρεια των ανθρωπων που ζουν στη περιοχη, αιχμαλωτοι στη κολαση, μεσα στα ιδια τους τα σπιτια....τουλαχιστον ρε τσογλανακι κονομας τιποτα με αυτες τις μαλακιες που λες??? σου πετανε κανα ξεροκοματο η εισαι τσαμπα μαγκας κι εσυ??? γιατι αυτη η υποθεση εχει μεγαλη κονομα, μην σε αφηνουν στην απεξω τα αφεντικα που πιστευεις.....αυτοι που λενε αυτες τις γελοιοτητες υπερ των βρωμιαρηδων κονομανε ρε βλακα δεν τα λενε ετσι ....ειναι δυνατον μορφωμενοι ανθρωποι, πολιτικοι, δημοσιογραφοι να πιστευουν αυτα που λενε υπερ των εισβολεων?? απλως τα λενε γιατι κονομανε αλλα εσυ μαλλον μου κανεις για μαλακας σου κανουνε πασα καμια ψιλη (για... ριγαναδα) και τους υπερασπιζεις.....
    μαλακισμενο ε μαλακισμενο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ολοι φοραγαν γαλανολευκα χρωματα, εντονα, κοκκινα, λευκα, πορτοκαλι.....ο σατανας (προθυπουργος της χωρας που τον εβλεπε ολη η γη) φοραγε μαυρα!!! αν ειναι δυνατον!!!! σκεψου μονο αυτο!!! καταρχην δεν εχω ξαναδεθ ολομαυρη στολη αθλητη και μαλιστα σε μια γιορτη, μια παγκοσμια γιορτη!!! με τοσους επικοινωνιολογους, ενδυματολους που του προσεχουν και τη παραμικρη λεπτομερεια!!!! πραγματικα απιστευτο!! συμβολισμος?? χαρη προς τους σκοταδιστες φιλους του???
    παντως....τυχαιο????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οση νοθεια και να γινει οσες βρωμιες και να κανουν τα καναλια που αποκρυπτουν σκοπιμως τη χρυση αυγη, δεν καλουν ποτε τον υποψηφιο δημαρχο οπως κανουν με ολους τους αλλους, οτι μα οτι και να κανουν η χρυση αυγη θα κανει το μπαμ και θα μπει στο δημο αθηναιων και οχο μονο.
    Το ποταμι ξεχειλησε, φουσκωσε και ως γνωστο το ποταμι δεν γυριζει πισω.
    Ελληνικη αυγη για την αθηνα......ας μετρηθουμε λοιπον.....ποσοι ειμαστε εμεις οι ελληνες και ποσοι εσεις οι ανθελληνες......ιδου η ροδος ιδου και το.....πηδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 1 Νοε 2010 1:25:00 π.μ
    Η στολή του είναι πανάκριβη ισοθερμική και βοηθά να χάνεις το περιτό λίπος. Δυστυχώς δεν βγαίνει σε μπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Για τους "αντι-ρατσιστές"
    Ο φασισμός είναι αδελφός του σοσιαλισμού. Πολλοί μάλιστα διανοητές τον χαρακτηρίζουν καφετί σοσιαλισμό. Διαβάστε πρώτα και μορφωθείτε πριν κρίνετε. Ειδεμή γίνεστε καταγέλαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παρά τις προτροπές μου,οι Πακιστονόμορφοι έλληνες συνεχίζουν να γράφουν άτονα και ανορθόγραφα.

    Μα τι διάλο;Τα βιβλία του Γεωργιάδη και του Λιακόπουλου δεν τα διαβάζετε;

    Η τα διαβάζετε και παραμορφωθήκατε;


    Άντε νούμερα!Γεμίσατε τους γκεμπελισμούς σε 100 sites δίχως να ψάξετε για επιβεβαίωση όπως κάνανε οι προγονοί σας οι συνεργάτες των Γερμανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτό το ποστ είναι η ουσία και ο λόγος ύπαρξης του PRESS-GR.blogspot.com.
    Φασισμός, Φασισμός , Φασισμός.
    Ανύπαρκτος υπογράφων (υπαρκτότατος ο Καψαμπέλης όμως), ψευδή επιχειρήματα, πρόκληση επεισοδίων με αποτέλεσμα τραυματισμένους και μαχαιρωμένο στο νοσοκομείο.

    Όλα τα άλλα είναι στάχτη για τα μάτια του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση