GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιλογή καρδιάς και πολιτικής επιταγής...

Του Μάκη Γιομπαζολιά http://www.giobazolias.gr/ Η ζωή χωρίς συναίσθημα , είναι ζωή στεγνή. Και η πολιτική χωρίς καρδιά, είναι πολιτική άχα...

Του Μάκη Γιομπαζολιά

Η ζωή χωρίς συναίσθημα, είναι ζωή στεγνή. Και η πολιτική χωρίς καρδιά, είναι πολιτική άχαρη.
Η φωνή της καρδιάς λοιπόν, μαζί με την φωνή της κοινωνίας και των φίλων και συντρόφων μου , με οδήγησαν στην πολιτική μου επιλογή, για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές :
Να αγκαλιαστώ με τον αδελφικό μου φίλο Γιάννη Δημαρά και να δώσουμε μαζί την μάχη, για την επικράτηση του συνδυασμού «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ - ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», στην Περιφέρεια Αττικής. Επιλογή που...
 υπαγορεύεται και από τους κοινούς μας στόχους :
• Να προωθήσουμε, μαζί με τους πολίτες, το δικό μας «μνημόνιο» αγώνα, ευθύνης και αποτελέσματος. Για να καταργήσουμε το ταχύτερο το μνημόνιο της «τρόϊκας». Και να δημιουργήσουμε τις άμεσες προοπτικές εργώδους ανάπτυξης και εξαφάνισης της ανεργίας. Χτυπήματος της ακρίβειας και σοβαρού δικτύου κοινωνικής φροντίδας. Προστασίας και ενίσχυσης της ελληνικότητας αλλά και της υγιούς πολυπολιτισμικότητας στην Περιφέρειά μας. Και ανάδειξης της Αττικής μας, της καρδιάς στην χώρα μας, ως υποδειγματικής και ζηλευτής ανάμεσα στις Περιφέρειες της Ευρώπης.
• Να αξιοποιήσουμε τις υπαρκτές δυνατότητες και να διεκδικήσουμε δυναμικά νέες, για την αξιοποίηση των περιφερειακών, κρατικών και ευρωπαϊκών πόρων και ενισχύσεων, για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.
• Να δημιουργήσουμε μια ανατρεπτική διοικητική δομή, τέτοια ώστε να αναπνεύσει, να στηριχθεί, να ελπίσει, να δημιουργήσει και να ζήσει ευτυχισμένα ο μισθωτός και ο συνταξιούχος πολίτης. Ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας. Και κυρίως οι νέοι και οι νέες της Περιφέρειάς μας. Που τους χρωστάμε χώρο να εργασθούν και να διασκεδάσουν. Αύρα να ερωτευθούν και να χαμογελάσουν. Και τρόπο να δημιουργήσουν, να καινοτομήσουν και να ευτυχήσουν.
Για όλους αυτούς τους λόγους και στόχους πάλεψα και παλεύω μια ολόκληρη ζωή. Και για την επίτευξή τους, αποφάσισα να αγωνισθώ, μαζί με τον αδελφό μου Γιάννη Δημαρά και τον συνδυασμό του, στην Περιφέρεια Αττικής.
Εσείς κρίνετε. Εσείς αποφασίζετε. Και για την επιλογή μου. Και για την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη και ίσως και της 14ης Νοέμβρη.

17 σχόλια

  1. Εύγε κύριε Μάκη Γιομπαζολιά. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Yo bazo, yo!

    χαχαχαχαχαχα

    Ο Δημαράς έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα νομοσχέδια που έχουν σχέση με το μνημόνιο, συμπεριλαμβανομένου και του ασφαληστρικού.

    Εχετε τελειώσει ρε κουφάλες αλλά δεν το ξέρετε. Θα το μάθετε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε αποφασίσει και για τις 7 και για τις 17: ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ πασοκ. ΜΑΥΡΟ στο γιάννη δημαρά και τα εντεταλμένα κουτάβια που, εκτελώντας διατεταγμέμη υπηρεσία, τον ακολουθούν. Λαμόγια οι μάσκες σας έχουν πέσει προ πολλού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κρασιά σύντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ''ΝΕΟΣ'' ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΜΠΑΤΣΟΚ & ΜΑΦΙΑ Α.Ε.!!!

    ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΝΑ ''ΔΗ'' ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ????


    Ούυυυυυυυυυυυυυυυυυσσσσσσσσστττττ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλα κρασια συμφωνω,μονο για την εξουσια ενδιαφερεστε,μετα σας ψαχνει ο πολιτης και δεν σας βρισκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ:Η περιβαλλοντική καταστροφή του Αστακού απο το Κατάρ

    "Στις 6 Αυγούστου αναρτήθηκε προς διαβούλευση το νομοσχέδιο fast track, το οποίο χαρακτηρίζεται από ανεξήγητη μονομανία για την κατάργηση περιβαλλοντικών κεκτημένων στο όνομα μιας προσχηματικής ανάπτυξης.
    Το τελευταίο σίριαλ του επεισοδίου αφορά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της Ελλάδας με το Qatar για επενδύσεις συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ.
    Η λέξη μυστικοπάθεια αρμόζει στο συγκεκριμένο deal, καθώς δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι συνεργασίας ούτε το αντικείμενο των επενδύσεων. Ξέρουμε σίγουρα πως ένα μεγάλο μέρος από τα ανωτέρω 5 δισ. ευρώ αντιστοιχούν στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με LPG (υγραέριο) στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο ιστορικό της συγκεκριμένης επένδυσης, μήπως βγάλουμε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα. Στην αρχή η επένδυση εμφανίστηκε ως μονάδα καύσης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), συνδυασμένη με δεξαμενές αποθήκευσης φυσικού αερίου και πρότυπες καλλιέργειες φυκιών που θα αποθηκεύουν το διοξείδιο του άνθρακα. Λεγόταν μάλιστα τότε πως η επένδυση θα δημιουργούσε 1.500 νέες θέσεις εργασίας και το παραγόμενο ρεύμα θα εξάγονταν στο σύνολό του στην Ιταλία.
    Με το πέρασμα του καιρού, όμως, διαπιστώθηκε πως η μονάδα θα παράγει ηλεκτρισμό καίγοντας το ιδιαίτερα προβληματικό υγραέριο (LPG), οι θέσεις εργασίας έπεσαν σε σχεδόν 140, ενώ τα φύκια έχουν σταματήσει να ακούγονται.

    * Ο Αχιλλέας Πληθάρας είναι περιβαλλοντολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε μαλάκες ο κόσμος χάνεται η Ελλάδα καταποντίζεται και σεις στην μαλακία Θα πάρετε τ' αρχίδια μας ψωμί δεν έχουμε τα μεταξωτά σώβρακα μας μάραναν α στο Διάολο καραμαλάκες με τις κολοεκλογές σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ. Γιαμπαζολιά, δυστυχώς για σας έχομε μνήμη και θυμόμαστε με
    αναγούλα όλο το συνάφι της ΕΡΤ που
    μετά το 1981, προσπαθούσατε, με δημοσιογραφικές αηδίες, να μας πείσετε πόσο καλό είναι το ΠΑΣΟΚ και πόσο "μεγάλος" ο πολιτικός απατεών α. παπανδρέου.
    Χαιρετίσματα και στο Σπύρο Χατζάρα....τρομάρα σας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντι να βοηθησετε κ.Γιομπαζολια τον υποψηφιο δημαρχο Γ.Καμινη- ως παλαιος δημοτικος συμβουλος- να νικησει τον χειροτερο δημαρχο της Αθηνας τον Κακλαμανη ασχολειστε με τη περιφερεια.ΚΡΙΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο ΓΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΣΗ ΤΡΟΙΚΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΟΜΠΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημήτρης Κλ.2 Οκτ 2010, 9:54:00 μ.μ.

    Κύριε Γιομπαζολιά, οι λέξεις κύρος και αξιοπρέπεια ,δυστυχώς φαίνεται ότι ,σας είναι άγνωστες!
    Ενώ θα έπρεπε να μην είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων… Κρίμα.
    Δημήτρης Κλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Γιωργο

    ακολουθα δρ Κουτσουκο

    γιατι οι
    δεξιοι σε περιμενουν στη στροφη!!!


    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ!!

    Ευγενια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημ'ητρης Κλ.2 Οκτ 2010, 11:28:00 μ.μ.

    Κύριε Γιομπαζολιά, οι λέξεις κύρος και αξιοπρέπεια ,δυστυχώς φαίνεται ότι ,σας είναι άγνωστες!
    Ενώ θα έπρεπε να μην είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων… Κρίμα.
    Δημήτρης Κλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...
    ΕΣΥ ΜΑΚΗ , ΗΞΕΡΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ...ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΚΡΙΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημήτρης Κλ.3 Οκτ 2010, 1:08:00 π.μ.

    Δεν πειράζει κ. Καψαμπέλη που κόψατε το σχόλιό μου για τον προϊστάμενο σας στο extra κ. Μ. Γιομπαζολιά. Κατανοώ το λόγο. Για να έχω ,πάντως , ήσυχη τη συνείδησή μου, του το έστειλα (ώρα 10,15 μμ ) , στο προσωπικό του e-mail. Το σχόλιο: « Κύριε Γιομπαζολιά, οι λέξεις κύρος και αξιοπρέπεια ,δυστυχώς φαίνεται ότι ,σας είναι άγνωστες!
    Ενώ θα έπρεπε να μην είναι αντικείμενο διαπραγματεύσεων… Κρίμα.
    Δημήτρης Κλ. »

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση