GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιούνκερ: Οι δηλώσει ενός μαφιόζου του χρήματος δεν είναι ποτέ αθώες...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να πιστέψει ότι οι «αποκαλύψεις» του Γιούνκε...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
Πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να πιστέψει ότι οι «αποκαλύψεις» του Γιούνκερ έγιναν κάτω από το βάρος των ενοχών, ως αυθόρμητο ξέσπασμα μιας κάποιας κρίσης ειλικρίνειας.
Οι αχυράνθρωποι και τα ανδρείκελα των μηχανισμών του χρήματος εκτελούν πάντα ΕΝΤΟΛΕΣ. Είναι άβουλα γρανάζια μιας μηχανής και κάθε κίνησή τους είναι υπαγορευμένη και καθορισμένη από τα αφεντικά τους: Πιόνια πάνω στην σκακιέρα που κινούνται διατεταγμένα…
Ένα τέτοιο πιόνι είναι και ο επικεφαλής του Eurogroup και πρωθυπουργός του Βελγίου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Αν είναι δυνατόν αυτός ο «κρίκος» στην αλυσίδα της ...
διεθνούς μαφίας του χρήματος να ενεργήσει αυθόρμητα και αυτόβουλα…
ΟΣΑ είπε, λοιπόν, περικλείουν, εξ ορισμού, σκοπιμότητα και δολιότητα.
Το τέχνασμα είναι γνωστό. Όταν οδηγηθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και η χρεοκοπία είναι επί θύραις τότε αποκαλύπτουμε κάποιες μισές αλήθειες, αλήθειες που έχουν αρχίσει όλοι να τις βλέπουν, για να επικαλύψουμε την ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων, να εξαπατήσουμε πιο εύκολα και να οδηγήσουμε τα πολιτικά πράγματα στην αρένα που θέλουμε…
Έχουμε γράψει πολλές φορές γι’ αυτό το εξουσιαστικό, ανοσοποιητικό τέχνασμα του εμβολιασμού. Συνίσταται σε τούτο: Ομολογείς τα τυχαία ελαττώματα μιας κατάστασης για να συγκαλύψεις το βασικό ελάττωμα.
Ανοσοποιείς, έτσι, το πλανητικό καθεστώς της Νέας Τάξης με μικρές δόσεις από το αναγνωρισμένο κακό και το προστατεύεις από τον κίνδυνο μιας ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣΗ αμφισβήτησης και ανατροπής.
Πάνω σε αυτή τη συνταγή κινούνται οι «αποκαλύψεις» του Γιούνκερ, οι οποίες έγιναν (ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) στο περιθώριο της ετήσιας Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Νέα Υόρκη.
ΔΝΤ: Και μόνο αυτή η «σημειολογία» σου δίνει το νήμα της Αριάδνης…
Ας δούμε, λοιπόν, συγκεκριμένα το τι είπε, αυτό το «γρανάζι» του ΔΝΤ και το ανδρείκελο της αμερικάνικης αυτοκρατορίας…
Εμβολιασμός απάτης πρώτος
«Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν είχαν ληφθεί μέτρα πριν από δύο ή τρεις δεκαετίες»!
Φταίνε λοιπόν τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα και ΟΧΙ η ένταξη της Ελλάδας στο λάκκο των λεόντων της ΕΕ και Ευρωζώνης.
Φταίνε τα κόμματα-υπηρέτες και οι αχυράνθρωποι των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) και ΟΧΙ οι νταβάδες και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ των κομμάτων, ΠΟΛΙΤΙΚΗ που καθοριζόταν από τα συμφέροντα των καπιταλιστών ληστών.
Το ανδρείκελο της διεθνούς μαφίας του χρήματος αποκρύπτει το πιο ουσιαστικό: Ότι τα μέτρα τα επέβαλαν οι οικονομικές ελίτ εξουσίας, οι ΕΕ και οι μηχανισμοί της.
Το ανδρείκελο της διεθνούς μαφίας του χρήματος αναποδογυρίζει εντελώς τα πράγματα και φορτώνει τις ευθύνες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, στα κόμματα και τους πολιτικούς ανδρείκελα στην Ελλάδα.
Καλά μελετημένη και υπολογισμένη αυτή η κίνηση του πιονιού Γιούνκερ.
α). Ευθυγραμμίζεται με το μέσον επίπεδο της λαϊκής συνείδησης που θεωρεί τα κόμματα διεφθαρμένα, πουλημένα και αποκλειστικά υπεύθυνα για τις συμφορές μας.
Μας δίνει, λοιπόν, ο Γιούνκερ μια μεγάλη δόση από το γνωστό και αναγνωρισμένο σε όλους κακό (τα «κακά» ελληνικά κόμματα), για να αποκρύψει τις πηγές της διαφθοράς και της σήψης αυτών των κομμάτων, αλλά και τις πραγματικές αιτίες των συμφορών της ελληνικής κοινωνίας…
β). Η δήλωση αυτή του διεθνούς ανδρείκελου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερες αποσυνθετικές λειτουργίες στο ελληνικό καθεστώς των ανδρεικέλων: Καυγάδες, υστερίες, αλαλαγμούς, αλληλοσπαραγμούς για το ποιο κόμμα έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη.
Τα ελληνικά κόμματα ανδρείκελα υποκλίνονται στο «διεθνές» ανδρείκελο, παίρνουν σαν «αξίωμα» τις «αποκαλύψεις» του, ούτε καν ψελλίζουν κάτι για τη δολιότητα και το στόχο αυτών των «αποκαλύψεων» και αγωνίζονται να μεταθέσουν το ένα στο άλλο τις ευθύνες.
ΕΤΣΙ τα ελληνικά κόμματα γίνονται ακόμα πιο αηδιαστικά και εμετικά στα μάτια του ελληνικού λαού.
Η διατεταγμένη, δήλωση, συνεπώς, του Γιούνκερ στοχεύει και στην ανασύσταση του κομματικού χάρτη, στην κατασκευή νέων πολιτικών ανδρεικέλων…
Δεύτερος εμβολιασμός απάτης
Και ο Γιούνκερ είναι τόσο πωρωμένο ανδρείκελο ο ίδιος που δεν ενοχοποιεί απλώς, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, τους συναδέλφους-ανδρείκελα της Ελλάδας, αλλά και όλους τους Ευρωπαϊκούς Μηχανισμούς του χρήματος.
ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ για την επερχόμενη ελληνική κρίση και ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ!!!
«Αλλά ήταν φανερό ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό το είδος του προβλήματος και ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα προέκυπτε, διότι συζητούσαμε, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η Επιτροπή (ευρωπαϊκή) και εγώ ο ίδιος, για τις προοπτικές, γι' αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση»!!!
«Ήξερα, ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους (...) προς την Ελλάδα».
«Καρφώνει», εδώ ο Γιούνκερ σαν πραγματικός χαφιές των μηχανισμών του χρήματος τους Ευρωπαίους «νταβάδες» και τους μηχανισμούς τους: Κομισιόν ΕΚΤ!!!
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Μας λέει: Οι Ευρωπαίοι «νταβάδες» (Γερμανία και Γαλλία) και οι μηχανισμοί τους σας είπαν το αίμα, γνώριζαν τα πάντα, αλλά δεν κάνανε τίποτα για να συνεχίσουν να σας πίνουν το αίμα.
Συμπέρασμα: Είναι κακοί «νταβάδες», αλλάξτε «νταβάδες».
Και ποιοι μένουν στο απυρόβλητο: Οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ, ίσως και οι …Κινέζοι…
Και εδώ, λοιπόν, το διεθνές ανδρείκελο του χρήματος μας παρέχει μια δόση του αναγνωρισμένου «ΚΑΚΟΥ»: Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι και τα χρηματιστικά όργανά τους μας ήπιαν και μας πίνουν το αίμα.
Ο Γιούνκερ «αποκαλύπτει» αυτό πλέον που γνωρίζουν άπαντες.
«Αποκαλύπτει», βεβαίως, το γνωστό για να αποκρύψει την ΟΥΣΙΑ: ΟΤΙ είναι το διεθνές ιμπεριαλιστικό πλέγμα της εξουσίας του υπερεθνικού κεφαλαίου που πίνει το αίμα των λαών και όχι η «κακοί» μόνο Ευρωπαίοι…
ΟΙ Ευρωπαίοι ληστές είναι ΛΗΣΤΕΣ όχι γιατί είναι Ευρωπαίοι, αλλά γιατί είναι καπιταλιστές και ιμπεριαλιστές, το ίδιο όπως και οι Αμερικανοί ληστές που αποτελούν τους αρχιληστές, τους αυτοκράτορες της ληστείας και της βαρβαρότητας…
Γι’ αυτό, το ανδρείκελο του Βελγίου δεν μας μιλά καθόλου για τη δικτατορία της τρόικας (βλέπετε εδώ είναι και το ΔΝΤ) και τις αυθάδεις και φρενοβλαβείς μορφές καταλήστευσης του ελληνικού λαού, του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και της κοινωνικής και εθνικής διάλυσης της Ελλάδας.
Και τα ελληνικά κόμματα-γρανάζια της νεοταξικής μηχανής καταναλώνονται σε κοκορομαχίες γύρω από τις δηλώσεις του Γιούνκερ.
ΕΔΩ η Ελλάδα αφανίζεται και ζει την μπότα των διεθνών μαφιών του χρήματος και τα κόμματα και αποκόμματα συζητούν για τις δηλώσεις ενός μαφιόζου…

21 σχόλια

  1. Μπραβο.
    Καλιτερα τουρκικο φεσι παρα υπακοη στον παπα.Γιατι ο προθυπουργος μας ειπε διευθαρμενους ενω ειμαστε ασπιλοι και αμολυντοι?Μαλλον οι Εβραιοι τα εχουν σχεδιασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKEINO ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΕΝΩ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΛΕΩ,ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΠΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗ,ΔΗΛ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Επιχείρηση αποπροσανατολισμού:
    «το βαθύ λαρύγγι»”

    Για να μην επανέλθουμε στο αδφιαμφισβήτητο γεγονός ότι η διαφθορά στην Ελλάδα άνθισε σε καταπράσινα λιβάδια.

    Αποπροσανατολίζει όλος αυτός ο θόρυβος από το μεγάλο θέμα της επικαιρότητας που είναι η έλευση του Μνημονίου Νο 2.
    “Κλείδωσε” το νέο Μνημόνιο για δέκα (τουλάχιστον) χρόνια).

    Όπως αποπροσανατολίζει από το πραγματικό πρόβλημα και το περίφημο σύνθημα “φέρτε πίσω τα κλεμμένα”. Και γιατί δεν πρόκειται να τα φέρουν πίσω και γιατί τα κλεμμένα είναι στο… Λιχτενστάιν και γιατί υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν τολμά να κάνει ρήξεις με το κατεστημένο, αλά συμπαρατάσσεται μ’ αυτό.

    Το μείζον πρόβλημα είναι ότι η Ελλάδα εκτός από διεφθαρμένη είναι και χρεοκοπημένη. Έχει και μια ανίκανη κυβέρνηση που οδηγεί το πλοίο στο παγόβουνο.

    Το πρόβλημα είναι ότι το ΔΝΤ κάνει κουμάντο και θα κάνει για πολλά χρόνια, ότι το Μνημόνιο είναι τόσο επώδυνο που θα γονατίσει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.

    Το να δημιουργείται τεράστιο θέμα με το ποιος είναι το “βαθύ λαρύγγι” το μόνο που κάνουμε είναι να ρίχνουμε νερό στο μύλο της κυβέρνησης η οποία προετοιμάζεται για πολύ σκληρές πολιτικές.

    Ας το αντιληφθούμε όλοι πριν είναι αργά. Καλό είναι να παραδειγματίζεσαι από το παρελθόν για να μην κάνει τα ίδια λάθη, αλλά αν μένεις σ’ αυτό κινδυνεύεις να χάσεις το μέλλον. Ειδικά όταν περιμένεις ένα πολύ ζοφερό μέλλον…
    

    ====================================
    Ο Γιουγκερ με διευκρινιστική δήλωση είπε ότι ήταν αυτός που ήδη γνωρίζαμε.

    Ο ολίγιστος ‘μετανάστης’ Jeffrey.

    Το θέμα είναι ότι έχει το θράσος να ‘δίνει’ την χώρα του στους ξένους, με απίστευτη ευκολία.

    Είναι προφανές τι εντύπωση κάνει ένας τέτοιος πρωθυπουργός στους ευρωπαίους εταίρους.

    Απλά κανείς δεν του έχει εμπιστοσύνη!!
    =======================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμμετικός ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, εμμετικός και ο ΓΙΟΥΓΚΕΡ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ!!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ?
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΊ Η ΜΠΑΛΑ? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ?
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ?
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ LEOPARD, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΝΕ (ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ 45ΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ. (ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΗΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε βγάλτε το όνομα να το μάθει ο Ελληνικός Λαός, ώστε να δούμε τα λαμόγια της δημοσιογράφίας τι θα λένε.
    Θα επαναλάβω αυτό που διάβασα ,,το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mε αφορμή την δήλωση Γιούνκερ και την άθλια σπέκουλα που επιχείρισε
    ο θρασύτατος Παπακωνσταντίνου, που είπε “ο ΚΚ παρέλαβε μια διεφθαρμένη χώρα και την παρέδωσε ακόμη πιο διεφθαρμένη”,δηλαδή δυσφήμισε πάλι ο άθλιος την χώρα ευρισκόμενος στο εξωτερικό, μία πρόταση:
    ______________________________
    Πρόταση μομφής τώρα κατά του Υπουργού Οικονομικών.
    Να δούμε τι θα ψηφίσει και
    ο κ.Δημαράς…
    (Για τους εξαπτερυγιώτες-Ντόρα,ΛΑΟΣ- δεν το συζητάω, θα ψήφιζαν παρών)..ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΚΑΙ
    Οχι μονο εναντιον του αθλιου
    αυτου υποκειμενου που το παιζει υπ.οικονομικων, αλλα και του ιδιου του Πρωθυπουργου που γνωριζε βεβαιως την κατασταση αλλα ελεγε
    το περιφημο “λεφτα υπαρχουν”.

    Σε οποιαδηποτε σοβαρη χωρα θα επεφτε η κυβερνηση…στη δικια μας μπανανια οχι.Αλλωστε το λενε και οι δημοσκοπησεις.
    Ο ελληνας λατρευει τον ΓΑΠ !
    14,5 μοναδες μπροστα! ΧΑΧΑΧΟΥΧΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ "ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ 20% ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Καλός αναλυτής είσαι φίλε και αγνοείς τα στοιχειώδη: ο Γιούνκερ δεν είναι πρωθυπουργός του Βελγίου αλλά του Λουξεμβούργου... Ναι, εκεί κοντά είναι, το ίδιο πράγμα μωρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ.
    ΥΓ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή η Ελλάδα, μετά τον ομαδικό και παρά φύσει βιασμό της από τους «ισχυρούς», είναι και υπόλογη, επειδή δεν είναι παρθένα.

    Γι’αυτό, σε 30 περίπου ημέρες, το «πισσάρισμα» ME MAYΡΟ ΚΟΛΛΩΔΕΣ ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
    της νεοταξικής μαφιοκρατίας θ’αγγίξει τα ουράνια.


    Και τι μας ειπε δηλαδη ο κυριος Γιουνκερ?
    “Χιχιχι, σας τη σκασαμε!”
    Μπραβο ρε μεγαλε, εχεις ενα ρουμπο!

    Κι’αντι συσσωμες οι πολιτικες μας δυναμεις να του ριξουν δυο φασκελα, καθονται και παιζουν την κολοκυθια για το “ποιος ηταν ο πρωθυπουργος”.
    Ωραιο επιπεδο!
    Ολο και περισσοτερο πειθομαι
    οτι στα νηπιαγωγεια επικρατει μεγαλυτερη σοβαροτητα
    Απο τους Προπαγανδιστές του Γιωργάκη στα κωλοκάναλα
    των Εθνικών Εργολάβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλοι τι έγιναν εκείνα τα εκατομυριάκια που χρωστά εκείνο το ραμολιμέντο - τραγουδιάρης.
    2-3 συναυλίες να κάνει και 2-3 φωτογράφήσεις η δικιά του τα έβγαλαν τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. “Γιούνκερ: Ήταν ο Παπανδρέου !!!”
    -----------------------------------

    Ποιος άλλως θα ήταν αφού τα έλεγε σε με μεγάλα παγκόσμια κανάλια!
    Τώρα πάνε να μας πείσουν ότι δεν τα είδαμε και δεν τα ακούσαμε, αυτά είπε και άλλα χειρότερα.

    Τώρα, με την αρχική προβοκάτσια του ΑΝΤ1 που έδωσε τον Ραφηνάτο, στα ΜΜΕ ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση.
    Με τα ΥΠΕΡΛΑΜΟΓΙΑ κυριακού-μπόμπολα
    κουρή-αλαλάφούζου.

    Θα τον ….
    διαψεύσει απόψε ο Μανώλης Καψής από το MEGA που μας έλεγε μετά βεβαιότητας ότι ήταν ο Καραμανλής ?

    Ο Θεόβλακας του ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ συγκροτήματος των .... ΧΟΥΝΤΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΙ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΜΕΤΑ ΕΒΡΙΖΕ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. <>

    "Face the reality"

    Οποιος κι αν ηταν ο Ελληνας προθυπουργός
    του είχε πει την αλήθεια.


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΣΠΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΟΝΟΣ ΑΜΟΛΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΑΦΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ.
    ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ[?] ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ, ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΒΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ [ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ], ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΜΙΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακουγεται
    ο δρ Κουτσουκος
    στο ψηφοδελτιο Σγουρου
    και κανει την ανατροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!

    Ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες τα μάτια.. για άλλη μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση