GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διακαναλική και οι ερωτήσεις που δεν τέθηκαν...

Γράφει ο Γιάννης Ασημακόπουλος   http://www.greekmme.gr/ @Η διακαναλική συνέντευξη τύπου Ζαππείου του Πρωθπουργού με πρωτοφανή δεδομένα ...

Γράφει ο Γιάννης Ασημακόπουλος
 http://www.greekmme.gr/
@Η διακαναλική συνέντευξη τύπου Ζαππείου του Πρωθπουργού με πρωτοφανή δεδομένα ενός πανελίστικου μοντέλου έδειξε την γύμνια των αποφάσεων αλλά και των τολμηρών βημάτων που όφειλαν όλοι να ακολουθήσουν προς την νέα εποχή όταν ο Πολίτης γνωρίζουν άπαντες ότι επιθυμεί διάλογο και θέσεις και όχι... μονόλογο. Παρά το γεγονός ότι ορισμένες ερωτήσεις δεν απαντήθηκαν ευθέως για πρώτη φορά παρακολουθήσαμε ένα πάνελ δημοσιογράφων που δυστυχώς -όπως έυστοχα περιέγραψαν συνάδελφοι μας -δεν τήρησαν το λεγόμενο follow up όταν μια ερώτηση έμενε αναπάντητη να την συνεχίσει ο άλλος συνάδλεφος. Για νέα ήθη μίλησαν αρκετοί εκπρόσωποι συνδικαλιστικών σωματείων του χώρου όταν για...
 πρώτη φορά την συζήτηση διεύθυνε κατά κάποιο τρόπο ο...Κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κάτι που μόνο στο χώρο του Ζαππείου διεξάγεται εδώ και χρόνια...
@ΤΟ μεγάλο όμως σφάλμα ήταν ότι η διακαναλική αποτέλεσε ένα στείρο μονόλογο με ορισμένες πολιτικές καίριες θέσεις και τα μόνα θετικά στοιχεία ήταν η πραότητα και απαράμιλλη ευγένεια του Πρωθυπουργού. Για να εξηγούμαστε. Ο Πολίτης περίμενε να ακούσει διαφορετικές ερωτήσεις ή καλύτερα ερωτήσεις που ποτέ δεν ακούστηκαν. Οπως το θέμα του μνημονίου και το εύρος του ΑΕΠ μετά το 2013 που ακόμα και να όλα τα σενάρια είναι αισιόδοξα θα κλείσει στο 135% παρακαλώ, αλλά και στις αιτιάσεις για το κύμα ακρίβειας και ανεργίας που απασχολεί τον μέσο Έλληνα ως φάντασμα για το μέλλον όχι μόνο του ιδίου αλλά και των επόμενων γενιών.
@ΟΠΩΣ δεν ρωτήθηκαν καυτά Εθνικά θέματα που άπτονται της εξωτερικής πολιτικής με έμφαση στο ρόλο της Τουρκίας στα Βαλκάνια και τον ισλαμικό χώρο, την ερευνητική δραστηρότητα των γειτόνων μας στο Αιγαίο αλλά και τα περίεργα παιχνίδια στην Θράκη. Αντίθετα έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι οι δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν με τον φόρο των επιχειρήσεων- πάλι καλά που δεν ρώτησαν για τον φόρο τηλεόρασης- με τα μερίσματα μετοχών που φορολογούνται αλλά και την φορολογία τους απο το σύστημα. Θύμιζε έτσι ότι οι ερωτήσεις ήταν στημένες και προφανώς εκείνη την ώρα έμοιαζε τις ερωτήσεις να τις υποβάλλουν οι καναλάρχες και επιχειρηματίες των κατασκευαστικών εταιρειών και όχι οι έμπειροι δημοσιογράφοι.....
@Η συνολική γεύση του εγχειρήματος παραμένει ομιχλώδης και κάτω του μετρίου, όταν δεν προηγήθηκε ουσιαστικός διάλογος με επιχειρήματα και θέσεις πέρα απο τις κομματικές γραμμές. Οπως και η διάρκεια της διακαναλικής που κατέληξε για 2 ώρες και 15 λεπτά να διαρκεί όσο η προβολή μιας κινηματογραφικής ταινίας. Απο εκεί και πέρα τα μηνύματα πολιτικού περιεχομένου που τέθηκαν ήταν σε γενικές γραμμές προσδιορισμένα απο την πλευρά της Κυβέρνησης, αν και θύμιζε ότι στις 7 Νοεμβρίου έχουμε εθνικές και όχι αυτοδιοικητικές εκλογές. Μήπως έχουμε απωλέσει τελικά την ουσία και την εξέλιξη σε θέματα τηλεοπτικού διαλόγου και μήπως θα ήταν καλύτερα τα ερωτήματα να τα υποβάλλουν έστω στον Πρωθυπουργό πολίτες της χώρας και όχι οι δημοσιογράφοι;

25 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ.

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΟΠΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΞΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ),ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ (ΠΑΖΑΡΙΑ) ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ.

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mα από ενσωματωμένους δημοσιογράφους περιμένετε ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ???- το βρηκα!!! ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (2010) -δεν επιασε-ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ-δεν επιασε-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ-παλι δεν επιασε, οι μαλακες οι Ελληνες με θελουν αλλα δεν τους θελω εγω, τους μισω-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ-ε οχι ρε πουστη μου, ουτε αυτο τους βγαζει στον δρομο για να με διωξουν-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΟ Φ.Π.Α ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ-τα νευρα μου, αυτοι με θελουν-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ- εχω αρχισει να κουραζομαι...-ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ- καλα δεν το ζω αυτο, σε αλλη χωρα θα με ειχαν ηδη σουταρει.Μα τοσο μαλακες ειναι οι Ελληνες?-ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ-ουτε αυτο τους συγκινησε- ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ Δ.Ε.Η-αρχιδια, συνεχιζω ακομα να κυβερνω- ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ-κλαψ κλαψ τιποτα παλι- ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ- ρε ουτε καν... -ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΟΔΟ:"ΘΑ ΚΥΡΗΞΩ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ!!!
    ταδε εφη: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠOΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΙΑΤΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΓΩΝΑ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ?

    ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΤΥΧΙΟ?

    ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ερωτησεις των δημοσιογραφων και οι απαντησεις του προθυπουργου παραπεμπουν στο γνωμικο : Γεια σου Γιαννη πας για ψαρεμα; οχι!... για ψαρεμα. Ααα και εγω νομιζα πηγαινες για ψαρεμα!!!
    Αλλα ρωτουσαν αλλα απαντουσε αλλα καταλαβαινε αλλα υπονοουσε και το συμπερασμα ΤΙΠΟΤΕ!!!
    7 Δημοσιογραφοι αμηχανοι και ενας προθυπουργος σε πανικο απο τα πεπραγμενα του, προσπαθωντας να πεισει ακομα και τον ιδιο του τον εαυτο οτι βρισκεται η χωρα και αυτος στον σωστο δρομο.
    7 Δημοσιογραφοι με ερωτησεις επιδερμικες και "αναιμακτες" αβανταδορικες στρογγυλοποιημενες.
    Ακαταλυπτος ο λογος του προθυπουργου χωρις ποτε να απαντα στην ουσια της ερωτησης.
    Τραγικη πολιτικη φιγουρα!!!
    Εμμεσα εκβιαστικα διλληματα υφαρπαγης ψηφων με φοντο τις εκλογες σε σχεση με την κατασταση που επικρατει στην χωρα που ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,λες και αν παμε σε εκλογες θα παμε πιο κατω απο τον πατο που βρισκομαστε και μας οδηγησε αυτος.
    Ηταν γυμνος ο βασιλιας αβοηθητος και τραγικος.
    Μπερδεψε την αληθεια με την μιση αληθεια και τα ολεθρια ψεμματα.
    Συγχυση και αδυναμια εκφρασης αλλαζονικος εγωισμος και στο βαθος κηπος ο λαος.
    Αυτοανακυρηχθηκε σωτηρας μιας δεδομενης καταστασης που ο ιδιος επιδεινωσε με τον χειροτερο και αντικοινωνικοτερο τροπο.
    Επι ενα ολοκληρο χρονο ξεσκιζει στους φορους τα 2/3 του λαου παιρνοντας ακομα και χρηματα απο ανθρωπους που ουτε κατα διανοια επρεπε να αγγιξει,αφηνοντας στο απυροβλητο το 1/3 το μεγαλο κεφαλαιο τις τραπεζες και ολους αυτους που πλουτισαν χυδαια και παρανομα εις βαρος ολων μας.
    Αποφασισε οτι πρεπει να πληρωσουν και αυτοι!!!ευτυχως που το καταλαβε!!αφου πρωτα εδωσε εξετασεις στα αφεντικα του με τους στυγνους φορους που επεβαλλε σε ολα και ολους και ειδικοτερα στους μη εχοντες.
    Δηλαδη με λιγα λογια αντεστρεψε το παραδειγμα, αντι να παρει τα πολλα απο τους λιγους και λιγα απο τους πολλους, προτιμησε να ξεσκισει την πλειοψηφια για να παραδειγματιστει η μειοψηφικη ολιγαρχια μπας και πληρωσει τιποτε απο τα κλεμμενα απο τους πολλους.
    Εθεσε τον δρομο του μνημονιου ως δρομο χωρις επιστροφη,θετοντας ολους εμας προ του διλληματος ΔΝΤ-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ χωρις ποτε να εχουμε συναινεσει στην αποφαση για τον ερχομο του ΔΝΤ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    Η συνεντευξη ανεδειξε ενα ανικανο προθυπουργο,ευθυνοφοβο,πανικοβλημενο,ανερματιστο,ακατανοητο μα πανω απο ολα επικινδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, η παράταξη της ρεμούλας και της λαμογιάς, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Με το που πήραν την εξουσία έπεσαν σαν λυσσασμένα σκυλιά πάνω στο σώμα της Ελλάδας για να φάνε ό,τι αρπάξουν και να…που μας κατάντησαν!!!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηψ της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι ανεξαιρετως οι πολιτικοι στην προσπαθεια επιτευξης του σκοπου και των στοχων τους χρησιμοποιουσαν και χρησιμοποιουν διλληματα εξαναγκασμου προς τον λαο.ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ-ΟΧΙ" "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ" "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ" "ΔΝΤ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ".
    Το ερωτημα ειναι οταν ο κ προθυπουργος βρεθηκε προ του διλληματος για την ενταξη μας στο ΔΝΤ Η ΟΧΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΛΑΟΥ (ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ)και προχωρησε σε αποφασεις που σημερα ειναι σε εξελιξη φερνοντας τον λαο στην σημερινη καταντια να αποφασισει για κατι που διεπραξε ο ΙΔΙΟΣ χωρις την συναινεση του λαου εξαπατωντας τον με ψευτικες προεκλογικες υποσχεσεις που και ο ΙΔΙΟΣ γνωριζε ΕΞ ΑΡΧΗΣ οτι ψευδοτανε ασυστολα. Αλλωστε ειχε ενημερωθει για την οικονομια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ και γνωριζε απο πρωτο χερι τις δυσμενεις συνεπειες που επιφερει το ΔΝΤ στην χωρα που δραστηριοποιειται. Ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα και οι συνεντευξεις του ΙΔΙΟΥ που αναφερετε στο ΔΝΤ και τι σκοπους εξυπηρετει.
    Αυτο ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ! ειναι ψευτο διλλημα που αναπαραγουν τα ΜΜΕ που εκ του ασφαλους οι κιτρινισμενοι δημοσιοκαφροι εξυπηρετωντας ανομα συμφεροντα των αφεντικων τους επιδιδονται με μαεστρια για το τι θα γινει αν φυγει το ΔΝΤ και που θα βρουμε λεφτα να πληρωσουμε για την υγιεια την παιδεια.
    Αυτο σημαινει οτι πρεπει να συνεχισθει κατα την αποψη τους η δραστικη καταστροφη ολων μας για να συνεχισουν να πληρωνονται με δανειακα ΧΡΗΜΑΤΑ και δυσβασταχτους τοκους ολα, μεγαλονωντας το χρεος χωρις ποτε να μπορεσουμε να ξοφλησουμε. Η μηπως συμβαινει κατι αλλο και δεν το ειδαμε;
    Η χωρα εχει χρεοκοπησει εδω και καιρο και αυτο δεν το λεω εγω αλλα επιφανεις και μεγαλοι νομπελιστες οικονομολογοι απο ολο τον κοσμο που συνειδητα η κυβερνηση αγνοει υπηρετωντας ενα δρομο που δεν βγαζει πουθενα απλα διογκωνει το χρεος και το μεταφερει εμμεσα χρονικα φορτωνοντας στις πλατες μελλοντικων γενεων χρεη που δεν θα μπορεσουν να αντιμετωπισουν.
    Αυτη ειναι η μια εκδοχη, η αλλη ειναι οτι η δανειακη συμβαση που εχει υπογραψει η κυβερνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ. Αυτο σημαινει οτι στην περιπτωση που αλλαξει η κυβερνηση εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ!!! και την παραπομπη στην ευθυνη του ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ να εκπληρωσει τους ορους της συμβασης!!! Ο καθενας μπορει να καταλαβει τι σημαινει αυτο για αυτους που αυθαιρετα και χωρις καμμια συναινεση αποφασισαν να φερουν το ΔΝΤ στην χωρα.
    Οι λεονταρισμοι περι ψηφου εμπιστοσυνης καταστροφης και χαους ειναι εμμεσα εκφοβισμος αρπαγης ψηφων.
    Η Τουρκια εδιωξε κακειν κακως το ΔΝΤ, η Ουγγαρια το ιδιο χωρες που ειναι κατω απο τον ζυγο του εξαθλιωνονται βλεπε Ρουμανια χωρις να μπορουν να αντιδρασουν.
    Διαβαστε σχετικα με το ΔΝΤ και τα εργα του απο οσες χωρες εχει περασει και δειτε τα σημερινα απομειναρια της χωρας και το καθεστως υποδουλωσης των στους διεθνεις τκογλυφους που κρυβονται πισω απο την εννοια "αγορες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Απειλές και Εκβιασμοί καθ' υπαγόρευση του ΔΝΤ και της Τρόϊκας.


    Το πόσο στημένη ήταν η διακαναλική, κολαούζο δεν θέλει.

    Το πιο αισχρό όμως ήταν η πιστή τήρηση των υπαγορεύσεων (απαντήσεις και ερωτήσεις) της τρόϊκας.

    Αποκαλυπτικό το σημείο της απάντησης του εντολοδόχου της τρόικας "πρωθυπουργού" της χώρας.

    Ο δοτός τροϊκανός πρωθυπουργός μσς είπε (χωρίς καν κανένας δημοσιογράφος να του κάνει σχετική ερώτηση):

    "Κάποιοι θέλουν να νομίζουν ότι αν καταψηφισθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη ότι η κυβέρνηση θα είναι ισχυρότερη και με περισσότερα όπλα για τη διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ και την τρόϊκα".

    Αυτό αποκαλύπτει ότι ουσιαστικά ο πρωθυπουργός της χώρας μετέφερε απειλές και εκβιασμούς της τρόϊκας και του ΔΝΤ ενάντια στον ελληνικό λαό.

    Με απλά λόγια οι αλήτες της τρόϊκας εκβιάζουν και απειλούν τον λαό δια στόματος πρωθυπουργεύοντος.
    Μιλάμε για ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.


    Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πασοκ πεθανε οριστικα χθες..

    κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πονανε τα ματια μου και η κοιλια μου ακομα... απο τα χτεσινα γελια.

    Ειλικρινα αναρωτιεμαι, υπαρχει πιο ηλιθιος ανθρωπος στην Ελλαδα, στον κοσμο, στο συμπαν;

    Δεν νομιζω, δευτερος Jeffrey αποκλειεται να βρεθει.
    Παρτε του DNA εκει στο πασοκ να εχετε για κλωνοποιηση!
    Τετοιο σπανιο ειδος πρωτευοντος διποδου δεν πρεπει να εξαφανιστει,
    η WWF και οι αλλες οργανωσεις να αναλαβουν δραση τωρα αμεσως!!!!

    Θυμαμαι και ενα σχολιο ενος θαμωνα που ελεγε στο περιπου
    " Ο Jeffrey αφου βουλιαξε την Ελλαδα και το κομμα του καταφερε το ακατορθωτο
    ΑΥΤΟΓΑΜΗΘΗΚΕ!"

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

    Εμπρος, ηλιθιε αχυρανθρωπε, αντε να δημιουργησεις αλλες 600.000 θεσεις ΑΝΕΡΓΙΑΣ, βλητο!!!

    Αντε, χτυπα και ακομα λιγο τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ να παμε στον πατο με τη μια.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΘΛΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
    ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ
    ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΓΑΠ

    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

    ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ"
    ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Ή ΠΙΝΟΣΕΤ

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΛΑΚΑ ΓΑΠ.

    ΟΥΣΣΣΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ήταν θλιβερός χθες το βράδυ, σκιά του – ούτως ή άλλως – από κατασκευής χλωμού εαυτού του.

    Έμεινα έκπληκτος με αυτή τη δημόσια διακαναλική ομολογία αδυναμίας, ήττας.

    Στα μάτια του έβλεπες ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ. Γιατί νομίζετε δεν τολμάει να κάνει αυτό που κάνει ο Αντώνης;

    Γιώργο, αλήθεια, μπέσα, scout’s honour, τολμάς να πας μια βόλτα στα μαγαζιά στον Κορυδαλλό, στην Τρίπολη, στο Περιστέρι; Στον Άγιο Παντελεήμονα, βαστάει η περδικούλα σου να κάνεις μια περατζάδα ή στην αγορά της Θεσσαλονίκης;

    Ο Γιώργος αδέρφια, δεν κυκλοφοράει, γιατί ξέρει ότι τα ‘χει κάνει ρόϊδο κι αν κυκλοφορήσει, όλο και κάποιος από τα εκατομμύρια των πικραμένων θα του δώσει με ρωμέϊκο ταπεραμέντο τα συχαρίκια.

    Αδέρφια, αυτοί που σας απειλούσαν και σας δούλευαν ένα χρόνο τώρα, είναι φανερό ότι φοβούνται πια οι ίδιοι. Βλέπουν το βουβό κύμα να φουσκώνει. Να ‘ρχεται αδυσώπητο.

    Κι είδα προχθές κι ένα άλλο σημάδι ότι ο σκουριασμένος «Τιτανικός» του ΠΑΣΟΚ πάει καρφί στο παγόβουνο της λαϊκής ετυμηγορίας: στο MEGA οι «ρεπατζούδες» του Πεταλωτή άρχισαν τις κωλοτούμπες. Ξεφορτώνουν! Μιλούσαν για το γκάλοπ της GPO και ανέλυαν την ταχύτατη αποδόμηση του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ! ΄Ετριβα τα μάτια μου και ξεβούλωνα τ’ αυτιά μου.

    Ποιος το ‘κανε αυτό, ξέρετε; Ποιος γυρίζει όλη την Ελλάδα άφοβα, με τσαμπουκά, μπαίνει παντού και μιλάει με όλους;

    Ποιος έχει πείσει πια τον κόσμο ότι υπήρχε και υπάρχει άλλη λύση; Οι Έλληνες ξέρουν, ακούνε τον Αντώνη και βλέπουν στο γρήγορο πέρασμα του χρόνου ότι δικαιώνεται.

    Η καλπάζουσα αύξηση των φόρων συνέτριψε την πραγματική οικονομία. Τελικά σβήσε, γράψε, μέτρα με το κοντύλι και το αριθμητήρι, το παιδί με το σακκιδιάκι και τους μαρκαδόρους, ο Παπακωνσταντίνου, κατάλαβε τι τους έλεγε ο Αντώνης στον Προϋπολογισμό, όταν τους φώναζε απ’ το βήμα, «Δεν είναι πρόσθεση κι αφαίρεση, τόσα έσοδα μου λείπουν, τόσο αυξάνω τους φόρους, γιατί αν δεν είναι το κατάλληλο μίγμα πολιτικής, με ανάπτυξη, τότε καταλήγεις σε υστέρηση εσόδων». Και κατέληξαν. Ταπί και ψύχραιμοι, ή μάλλον χεσμένοι πάνω τους.

    Ένα ένα τα ψέματα ξεβρακώνονται. Κι ο Γιώργος ξέρει πια ότι ξέρουμε πως ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οποιος καταλαβε τι ειπε χθες ο κ προθυπουργος ειναι διανοια και για το βιβλιο Γκινες.
    Επικαλεστηκε σε ολες τις ερωτησεις τις θεσεις και το σχεδιο των νεοταξιτων.
    Πρασινη αναπτυξη ιδεα του Ροκφελλερ με τα πνευματικα δικαιωματα στις 7 αδελφες και τις πολυεθνικες.
    ΔΝΤ οργανισμος που ελεγχεται πληρως απο την παγκοσμια τραπεζα η οποια βρισκεται στα χερια νεοταξιτων.
    "ΑΓΟΡΕΣ" δανειστες τοκογλυφοι ενταγμενοι σε σφηκοφωλιες εταιρειες-τραπεζες κινουμενες και διαχειριζομενες απο νεοταξιτες.
    ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ τσιρακια των νεοταξιτων που εκδιδουν χρησμους με βαση τις εντολες των νεοταξιτων.
    Εντιμος και πειθαρχημενος απεναντι στα αφεντικα του.
    Αποφασισμενος να παραδωσει αυτη την γενια αλλα και τις δυο επομενες κατω απο τον ζυγο της σφαλιαρας και της υποδουλωσης.
    Αποφασισμενος να εκπληρωσει ολες τις δεσμευσεις που ανελαβε απο τους εντολοδοτες του στο ακεραιο.
    Φοβισμενος κατα μια εννοια απεναντι στην λαικη κατακραυγη που σιγουρα θα εκφραστει στις εκλογες,στυγνος εκβιαστης απεναντι στην κοινωνια που ενω εχει φερει την χωρα στο αδιεξοδο ζητα να αποφασισει ο λαος ποιον δρομο θα παρει απο αυτους που δεν υπαρχουν.
    Συμπερασματικα ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που ρισκαρε και ρισκαρει ζωες ανθρωπων σε ενα δρομο που αυτος αποφασισε ζητωντας σημερα την συμμετοχη μας στην καταστροφη που ο ιδιος επελεξε με τις εντολες των καθαρματων που υπηρετει με αφοσιωση.
    Αξιολυπητοι οι δημοσιογραφοι σε μια συζητηση-συνεντευξη παρωδια. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ και ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ακριβοπληρωμενοι στην διαστρεβλωση της πληροφοριας χαμαιλεοντες της κοινωνιας.
    Ενω ολα συνθλιβονται καθημερινα στην χωρα καταστροφη,διασυρμος,εξευτελισμος,απογνωση,χρεοκοπημενοι ανημποροι πολιτες,δικαστικες αποφασεις,τραγικες φιγουρες ανημπορων συνταξιουχων,τραγωδιες,ανεργια,συσσιτια πεινας,αδυναμια εκπληρωσης υποχρεωσεων μινιμουμ διαβιωσης,οργη,θυμος,εγκληματικοτητα,κλεψιες δολοφονιες,ξυλοδαρμοι,αλληλοσπαραγμος,χτυπα πριν σε χτυπησουν,πατα πριν σε πατησουν,απελπισια και αυτοι θεσανε ερωτησεις του τυπου γειασου Γιαννη τι κανεις; κουκια σπερνω... Ντροπη σας κιτρινιαρηδες βολεψακηδες του κερατα αργυρωνητοι τεμπελχαναδες που εμφανιζεστε και ως μεγαλοδημοσιογραφοι παλιολαμογια κολογλυφτες.
    Αφου ο ιδιος ο προθυπουργος εθεσε πολιτικο διακυβευμα τις νομαρχιακες, που ηταν οι ερωτησεις σας για τους ανεργους,για την αναπτυξη που ποτε δεν θα ερθει, για τα 245000 λουκετα σε ολη την χωρα,για τα φασιστικα νομοθετηματα παραβιασης του συνταγματος,για την καταλυση καθε εργασιακου δικαιωματος,για το ασφαλιστικο του ταφου,για τους φορους που επεβαλλαν,για το κοστος διαβιωσης και τοσα αλλα προβληματα που ταλανιζουν την κοινωνια; Ξεδιαντροπα πουλημενα τομαρια ξεφτιλισμενοι κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 12:29-ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ.ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΛΙΣΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΦΤΑΙΕΙ 100%.ΠΛΗΝ ΟΧΙ ΜΟΝΗ.ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ 300.ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΝΑΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ? ΑΠΛΩΣ ΕΡΩΤΩ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ Ω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    Ενώ ο Καραμανλής; Αρχοντας έ; Ηλίθιοι! Για αναλογιστείτε τι σας περιμένει αν την κάνει ο Γιώργος! Θα σας σώσει σε ένα χρόνο ο Σαμαράς από το μνημόνιο; Και γιατί σε ένα χρόνο; Γιατί δεν ζορίζεται λίγο παραπάνω να το κάνει σε ένα μήνα; Ή σε μια βδομάδα;
    Καθυστερημένα υποανάπτυκτα υποκείμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΗ ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΩΝ ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΧΑΜΕΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ.ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΗΝ ΔΙΧΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηρθε το ΤΕΛΟΣ της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

    Στα αρχίδια μας κι αν κανει κι αν δε κάνει εκλογές ....

    ετσι κι αλλιως αν βγουν στο δρόμο να περπατήσουν θα τους κανουν κομματάκια... Πασοκακια και ΝουΔακια, όλους μαζί ένα ωραίο τουρλού.

    και η αριστερά να σταματήσει να τους δίνει Δημοκρατικό άλλοθι ... κι αυτοί στο κόλπο είναι ...

    για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ολοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ολοι σας ειστε σκετο μπλα-μπλα-μπλα-μπλα
    ο λ ο ι σας!
    Ερωτω: ΓΙΑΤΙ χασατε την ωρα σας και ειδατε ο λ ο ι σας την ομιλια την οποια ...σχολιαζετε κιολας απο πανω;!
    Αφου ΔΕΝ Περιμενατε καμια ΑΛΗΘΕΙΑ
    τοτε γ ι α τ ι την ειδατε ;! Για ...να την σχολιασετε μετα στα blogs;!

    Ψυχιατρος δεν ειμαι, ομως θα ηθελα μια γνωμη ενος ψυχιατρου γι αυτο το γεγονος.
    Παντως για την ωρα να σας πω εγω γιατι: Γιατι ειστε ΗΛΙΘΙΟΙ
    για τον ιδιο λογο και θα πατε ο λ ο ι σας να... ψηφισετε(!!)
    αντι να καθησετε σπιτι σας και να μην ψηφισει ΚΑΝΕΝΑΣ!
    Αφου με την ψηφο μας ΔΕΝ αλλαζει το σκηνικο
    ας αλλαξει επιτελους με την ΜΗ ψηφο μας!
    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ


    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!

    Νασος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα κανω εγω και ανοιγω το στομα μου μονο για να φαω. . .
    Φιρι- φιρι το παει ο ΓΑΠ να με ξαναφερει πισω....
    στην Μαξιμου...
    με ρωτησε ομως αν το θελω;!


    ...ουστ, hacker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να μας εκβιάζει και ο Γιωργάκης πάει πολύ , πάρα πολύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ εισαι η τρόικα ρε Παπανδρέου , εσύ εισαι ο πραγματικός τρομοκράτης , ο τρομοκράτης με την ηλίθια φάτσα και το παμπόνηρο υπουλο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικά πότε θα μάθει Ελληνικά αυτός ο ηλίθιος ο Γωργάκης η ειναι βλάκας και δεν μπορεί να μάθει η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ 12:36 (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ)

    Ωραία τα λες, φίλε και δεν αντιλέγουμε.
    Όμως θα έπρεπε να είσαι λίγο περισσότερο αντικειμενικός και να μην εξαιρείς και το κόμμα σου.
    Όλοι θυμόμαστε το περίφημο:"Είπαμε να κάνεις ένα δωράκι στον εαυτό σου, αλλά όχι και 500.000.000".
    Όλοι θυμόμαστε το περίφημο:"Τσοβόλα δώστα όλα".
    Όλοι θυμόμαστε τους διορισμούς των περίφημων πρασινοφρουρών.
    Όλοι θυμόμαστε τα πάμπερς και τις ροζ βίλες.
    Γιατί εσυ φίλε τα ξεχνάς;
    Εμείς είμαστε πιο αντικειμενικοί από σένα και λέμε ότι και τα δύο κόμματα μας κατέστρεψαν.
    Εσύ γιατί έχεις επιλεκτική μνήμη και παρουσιάζεις τα καλά και συμφέροντα;
    Το μεγάλο σου δε λάθος είναι η φράση "τα δικά τους παιδιά".
    Προφανώς χωρίζεις τα Ελληνόπουλα σε δικούς σας και ξένους και φθάνεις στο σημείο να θεωρείς δικούς σας τους μετανάστες, ενώ τα παιδιά που έχουν άλλες πολιτικές προτιμήσεις τα θεωρείτε εχθρούς σας.
    Αυτό και μόνο μας βάζει απέναντι.
    Πιστεύω ότι σε περίπτωση πολέμου (ό μη γένοιτο) δεν θα καλέσετε σε στράτευση μόνο τα Ελληνόπουλα του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα μας κάνετε την τιμή να προτιμήσετε και τους "άλλους".

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!
    ΠΌΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς
    Παρατηρητής 26 Οκτ 2010 12:36:00 μ.μ.
    Επειδή λέτε πολλά και ο νούς σας κατεβάζει για την Ν.Δ. που έφερε τα πάνδυνα στον τόπο τούτο, παραθέτω μερικά στοιχεία που θα ήθελα πολύ να απαντήσετε...
    Θυμάμαι λοιπόν μια απόφαση δικαστηρίου η οποία έλεγε όσοι είχαν συμβάσεις ορισμένου χρόνου συνεχόμενες για περισσότερεους απο 24 μήνες και κάλπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες έπρεπε άμεσα να μονιμοποιηθούν.. ήταν στα σχέδια της Ν.Δ. και δεν το θυμάμαι μήπως???
    Άλλη απόφαση δικαστηρίου έλεγε πως έπρεπε να επιστραφεί το ΛΑΦΚΑ στους συνταξιούχους που παράνομα είχε παρακρατήσει το ΠΑΣΟΚ και ήταν αν θυμάμαι καλά κάπου 650.000.000 ευρώ.. το ξεχνάς??? Μήπως ήταν και αυτό στα σχέδια της Ν.Δ???
    Επίσης θυμάμαι για κάποιο κτηματολόγιο που πήρε το ΠΑΣΟΚ επιδότηση απο την Ευρωπαική Ένωση για να το δημιουργήσει και ώς εκ θαύματος τα λεφτά "εξαφανίστηκαν¨.. κα΄που 30.000.000 ευρώ.. Μήπως ήταν και αυτό στα σχέδια της Ν.Δ???
    Θυμάμαι επίσης τον Καραμανλή να λέει ότι κάθε χρόνο πληρώνουμε 11.5 δις ευρώ Θέλεις να τα προσθέσεις επι 5 να δούμε πόσα προστίθενται στο έλλειμα???
    Αφού θέλετε να μιλάτε για την Ν.Δ. όπου και εγώ ο ίδιος που την ψήφησα λέω ότι έκανε ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!! ψάξτε λίγο να δείτε τα δάνεια που πήραμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες πότε ήταν να λήξουν και πόσα έπρεπε να πληρωθούν και πόσα απο δάνεια των αρχών του 1980 με 17% επιτόκιο? Ψάξτε λίγο τις παραγγελίες για τα εξοπληστικά του ΠΑΣΟΚ που έπρεπε να πληρώνοντε τα τελευταία χρόνια.. Διάβασα πρίν λίγες μέρες ότι το 2008 πέρασε νόμος στην Βουλή που αναβάθμιζε τον ρόλο μας στο Δ.Ν.Τ. ξέρεις τι σήμαινε αυτό? ότι αν προστρέχαμε για βοήθεια θα δικαιούμασταν περισσότερα χρήματα... ΑΡΑ το ήξεραν όλα τα κόμματα τι θα συνέβαινε και το ΠΑΣΟΚ σας, το μόνο που έλεγε τότε ήταν ότι έπαιρνε τα λεφτά του Ελληνικού λαού και τα έδινε στους Τούρκους.. γιατί τότε το Δ.Ν.Τ δάνειζε μόνο σε αυτούς.. και ορισμένοι αντί να κάθονται σε έα τραπέζι να συζητήσουν και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που ερχόταν έκαιγαν την Ελλαδα.. Άν θυμάσαι... ψξτο και αυτό...
    Και κάτι τελευταίο..
    η Τουρκία πρίν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά παρήγγειλε 12.000 βλήματα για άρματα μάχης.. Η Ελλάδα επειδή δεν έχει παραγγείλει τέτοια απο το 2005 αποφάσισε ο προδότης πρωθυπουργός της πούτσας εν μέσω κρίσης φέτος δηλαδή.. να παραγείλει η Ελλάδα 60.000 βλήματα στην τιμή των 6.500 ευρώ για να "καλύψει" το κενό!!! Θές να το υπολογήσεις το ποσό??? Θες να το ψάξεις να δείς αν γράφω αλήθεια ή ψέματα???
    Αυτό το καθήκι βγάλατε πρωθυπουργό και μιλάτε για τον ΜΑΛΑΚΑ της ραφήνας που για το Βατοπαίδι -που το ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ- ΑΝ ζημιώθηκε το κράτος είναι 100.000.000 ευρώ...
    Δεν θα πώ άλλα νομίζω αυτά φτάνουν...
    Και τελειώνω με την άποψη ότι κανείς δεν θέλει εκλογές παρα μόνο ο Γ.Α.Π. Γιατί ξέρει ότι τώρα δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό παρά να πάρει τα μέτρα που ο ίδιος έχει υπογράψει με την επιτροπή... Βγαίνει ο μαλάκας να πεί ότι θα μοιράσει λεφτά στους συνταξιούχους μετά τις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση