GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρώμικος πόλεμος κατά του Γ. Δημαρά…

Από το  http://gatamedia.blogspot.com/ Ομάδα Δημοσιογράφων – Φίλων Γιάννη Δημαρά    Στο συκοφαντικό και απαράδεκτο άρθρο της εφημερίδας &qu...

Ομάδα Δημοσιογράφων – Φίλων Γιάννη Δημαρά
  
Στο συκοφαντικό και απαράδεκτο άρθρο της εφημερίδας "Το Βήμα" για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής του Γιάννη Δημαρά απαντά μια ομάδα δημοσιογράφων.
Η επιστολή απαντά στην αρθρογράφο του Βήματος Λώρη Κέζα  και έχει ως εξής:
Αναφορικά με το άρθρο σας «Υποψηφιότητα mix grill», εν όψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, είναι θεμιτή η κριτική μέσω της πέννας, αλλά ότι δεν είναι θεμιτές οι ανακρίβειες και η παραπληροφόρηση .
Κατ΄ αρχάς, είναι απορίας άξιον, το γεγονός ότι θεωρείτε «πολιτική μόδα» τη συλλογική, υπερκομματική συμμετοχή πολιτών της Αττικής για τον κοινό αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης, τη στιγμή μάλιστα που...
 αυτή η ανάγκη εκπορεύεται από την ίδια την κοινωνία ως αίτημά της. Πιθανότατα αγνοείτε ότι, πολλοί οργισμένοι συμπολίτες μας, στους οποίους απευθύνεστε, αδυνατούν να κατανοήσουν με ποιο τρόπο «γελοιοποιεί την εκλογική διαδικασία» η μη εγκλωβισμένη σε κομματικά στεγανά τοπική αυτοδιοίκηση και η απεμπλοκή της από τη μη επιτυχημένη μονοκαμματική κυριαρχία.
Προφανώς δεν έχετε διαπιστώσει ακόμη ότι το … «mix grill» που επικαλείστε, συνιστά αίτημα των συμπολιτών μας στην Αττική, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από την ασφυξία των κομματικών μηχανισμών, τα συμφέροντα και την αναξιοκρατία.
Εν προκειμένω, όσον αφορά στον ίδιο τον πρώην «συνάδελφό» μας Γιάννη Δημαρά, υποψήφιο για την περιφέρεια της Αττικής, πιθανότατα αγνοείτε, αν και δημοσιογράφος, ότι δεν κατέγραψε την αντίθεσή του μόνο για το περίφημο μνημόνιο, αλλά κατέγραψε την αντίθεση του τόσο για το ασφαλιστικό, όσο και για το εργασιακό νομοσχέδιο, καθώς επίσης και για το Μάαστριχτ. Εύκολα θα μπορούσατε να το διαπιστώσετε από τα πρακτικά της Βουλής και έτσι θα διασταυρώνατε τις πληροφορίες σας, προκειμένου να μην εκτίθεστε στην εφημερίδα σας και τους αναγνώστες σας. Επίσης, μπορείτε να διερευνήσετε προσεκτικότερα την ακριβή προέλευση και ιδεολογική ταυτότητα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών του, προκειμένου να αποφεύγονται τα ατοπήματα.
Η «πολτοποίηση» πολιτικών προσώπων και η αδυναμία διάκρισης των όποιων διαφοροποιήσεων μεταξύ τους είναι περισσότερο επικίνδυνη για το δημοσιογραφικό επάγγελμα – λειτούργημα, καθώς ο ελληνικός λαός έχει αλάνθαστα κριτήρια σήμερα και δεν αμφισβητεί μόνο το πολιτικό σύστημα αλλά και το δημοσιογραφικό. Εκτός αν μας διαφεύγει κάποια νέα «δημοσιογραφική μόδα» , αυτή της «πολτοποίησης» της εντιμότητας και των αρχών δημόσιων προσώπων, με διαυγή διαδρομή, μόνο και μόνο γιατί δεν παραμένουν στο «μαντρί ως πρόβατα» .
Θα προτείναμε, τέλος, να σας προβληματίζουν πολύ περισσότερο οι πολιτικοί που δεν «κολλούν ένσημα επαναστατών» στο σημερινό πολιτικό σύστημα, εκείνοι που παραμένουν ες αεί προσκολλημένοι στο κόμμα τους χωρίς ενστάσεις, υπερασπιζόμενοι με πάθος οτιδήποτε άλλο πλην των δικαιωμάτων των συμπολιτών τους, που τους τίμησαν με την ψήφο τους προκειμένου να βρίσκονται στο Κοινοβούλιο.
Αλήθεια, το σκίτσο που βάλατε στο Βήμα απεικονίζει κάποιον άλλο πολιτικό; Δεν θυμίζει σε τίποτα τον Γιάννη Δημαρά που όλοι εμείς γνωρίζουμε. Αλλά ούτε και το άρθρο σας μας τον θυμίζει.
Μάλλον τα μπλέξατε κυρία Κέζα…

19 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗ ...ΧΟΛΗ ΧΕΖΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώπααααα!!!
    Κι οί νταβατζήδες δημοσιοκάφροι απροκάλυπτα τώρα,αβαντάρουν τόν εθνικόν μας έμπορο τής ντόπας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο jeffrey 25 χρονια βαλτός υπουργος σε ολες τις κυβερνησεις
    του πασοκ, απο τον πορνογερο του,

    εκτος του οτι απετυχε παταγωδως σε οποιο υπουργειο
    τον εβαλε ο μπαμπας, και αφησε μεγαλυτερα προβληματα
    και ελλειματα,

    αραγε ποσους διορισε, αφησε να φανε,
    εκανε τα στραβα ματια η και βοηθησε στην μασα,
    και εδωσε η πηρε μιζες για εργα κτλ..??
    ποση διαφθορα ειδε η και βοηθησε και ο ιδιος??.....

    καθαρμα που μας το παιζεις πολιτικη παρθενα τωρα, αρχιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Σγουρε Γιαννη

    αν δεν θες να γινεις ρομπα απο
    τον Δημαρα
    υπαρχει λυση
    ανακοινωσε το συντομοτερο
    τον δρ Κουτσουκο

    τον προστατη των υπερδανεισμενων
    τον ανθρωπο που γκρεμισε τη δεξια
    με τους μπλογκερ
    και ολους εσα!


    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμπλοκή στο συνδυασμό Σγουρού.

    Σημαντικές εμπλοκές παρουσιάστηκαν στην τελική ευθεία για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΠαΣοΚ, ειδικώς στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ εσωκομματικές αντιδράσεις εκδηλώθηκαν μόλις ανακοινώθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου του κ. Μ. Μπόλαρη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

    Στο ψηφοδέλτιο του κ. Ι.Σγουρού ως την Πέμπτη εξακολουθούσε να παραμένει η εκκρεμότητα σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Π.Φασούλα, με αποτέλεσμα να φουντώνει η ένταση μεταξύ του υποψήφιου περιφερειάρχη και του ΠαΣοΚ. Η κρίση στις σχέσεις του κ. Σγουρού με το κόμμα δεν κόπασε ούτε και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, καθώς ο μεν υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά κ. Ι. Μίχας εξακολουθούσε να θέτει βέτο για συγκεκριμένα πρόσωπα που θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, ο δε κ. Σγουρός δεν είχε σχεδόν κανέναν λόγο στη διαδικασία επιλογής προσώπων και απλώς… αντιδρούσε στις επιλογές του κόμματος.

    Χαρακτηριστικό όλης της εμπλοκής ήταν και το γεγονός ότι ενώ η ανακοίνωση της σύνθεσης του ψηφοδελτίου είχε προγραμματιστεί για χθες, εν τέλει μετατέθηκε για τη Δευτέρα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις. Θέση στο ψηφοδέλτιο Σγουρού θα έχει πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κ. Παταβούκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η δεσποινίς ή κυρία ΧΟΛΗ ΧΕΣΤΑ, να πάει απο κεί που ήρθε και να ξεπλύνει το βρωμόστομά της, όταν μιλάει για τον ΓΙΑΝΝΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΚΑΤ΄΄ ΕΝΤΟΛΗ ΨΥΧΑΡΗ.ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΣΙΤΣΙΔΟΙ.-ΤΣΙΤΣΙΔΕΣ.ΟΛΑ ΚΑΤ΄ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ.΄Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΧΡΕΙΟΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΒΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ. ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΥΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ,ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ. ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ,ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣ.ΓΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημαρα

    αν δεν δεις στο ψηφοδελτιου του Σγουρου
    τον δρ Κουτσουκο
    εγινες περιφερειααρχης αγορι μου
    Αντε καλη επιτυχια
    απεναντι ολοι οι αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η “βόμβα Γιούνκερ” δικαιώνει τον Σαμαρά............................


    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Η χθεσινή δήλωση του επικεφαλής των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης κ. Γιούνκερ, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήξερε, εδώ και χρόνια, για το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν από δύο τρεις δεκαετίες, αλλά κανείς δεν μιλούσε γιατί αυτό έβλαπτε τις εξαγωγές της Γαλλίας και της Γερμανίας, δικαιώνει πλήρως τις θέσεις που, εδώ και επτά μήνες, διατυπώνω.

    Ότι:
    1) Εάν θέλουμε να βρούμε ποιος φταίει για την οικονομία πρέπει να πάμε πίσω στο 1981. Αυτό που θέλει να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ για ευνόητους λόγους.

    2) Η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία έπρεπε να «βάλουν πλάτη» και όχι το ΔΝΤ.

    Αυτή τη θέση υποστήριξα στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά δυστυχώς ήμουν μόνος.

    Η Κυβέρνηση, όχι μόνο ενίσχυσε την επιχειρηματολογία τους, διασύροντας τη Χώρα, για κομματικούς λόγους, αλλά ουσιαστικά απεδέχθη άνευ όρων μια επιλογή που σήμερα στραγγαλίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επαναλαμβάνετε κ.Καψαμπέλη το δημοσίευμα.Επαναλαμβάνω κι εγώ το σχόλιό μου :


    Γράφει η ομάδα φίλων Γιάννη Δημαρά απαντώντας στη Λ. Κέζα :
    «Θα προτείναμε , τέλος, να σας προβληματίζουν πολύ περισσότερο οι πολιτικοί … εκείνοι που παραμένουν ες αεί προσκολλημένοι στο κόμμα τους χωρίς ενστάσεις , υπερασπιζόμενοι με πάθος οτιδήποτε άλλο πλην των δικαιωμάτων των συμπολιτών τους, που τους τίμησαν με την ψήφο τους προκειμένου να βρίσκονται στο Κοινοβούλιο».
    Στα αλήθεια πιστεύουν οι φίλοι του Γιάννη Δημαρά, ότι αυτή η παράγραφος είναι υπέρ του Δημαρά ή , αντίθετα , είναι κατά ;
    Μα , πώς θα υπερασπισθεί τα δικαιώματα των συμπολιτών των ο Γ. Δημαράς, αφού ,εάν εκλεγεί, θα τους εγκαταλείψει απροστάτευτους,παραιτούμενος από βουλευτής ;;;
    Αφήνω στην άκρη ασχολίαστο, πόσο έντιμο είναι ,να το παίζει «δίπορτο», και σίγουρος βουλευτής για το υπόλοιπο της θητείας του , και ,εάν εκλεγεί, περιφερειάρχης.
    Μήπως ζητώντας εντιμότητα ,στις μέρες μας , ζητάω πολλά ;;;

    http://press-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_7456.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΒΡΩΜΥΛΟΙ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ (ΤΟΥ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ)

    ΤΟΛΜΟΥΝ????
    ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ

    ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΞΕΦΤΙΛΑ-ΔΩΣΙΛΟΓΟ???????

    ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καποιους τους τσουζει που ο Δημαρας εχει περασει
    θα γινουν και αλλες βρωμικες επιθεσεις αλλα κανενας δεν πιστευει τους "δημοσιγραφους" τυπου Πρετεντερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ. ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ- ΛΙΓΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣ;
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανάχωμα Δημαρά, με φερετζέ Ντόρας..
    Η αυτοϊκανοποίηση του συστήματος.
    ====================================
    (η γνωστή δια χειρός μαλακία του ανδρικού οργάνου και των γυναικίων ΔοΝηΤών ΔΝΤ) ======================

    Η τακτική του ΠΑΣΟΚ, να δημιουργεί αναχώματα σε προεκλογικές περιόδους δεν είναι τωρινό φαινόμενο.
    Στο ίδιο κλίμα η υποψηφιότητα του Γ. Δημαρά λειτουργεί ως «αποροφητήρας κραδασμών» από το σεισμό που έχουν προκαλέσει στη κοινωνία τα μέτρα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ (μετακινούμενοι ψηφοφόροι), που δε βρίσκονται μέσα στους μηχανισμούς, αλλά κινούνται δορυφορικά από αυτό, βρίσκουν την αντι-μνημονιακή επιλογή τους, στο πρόσωπο του ανεξάρτητου βουλευτή.

    Είναι όμως αυτή η επιλογή αντιμνημονιακή και κατά πόσον έχουμε να κάνουμε με έναν ανεξάρτητο βουλευτή εκτός συστήματος;

    Επί της αρχής ο Δημαράς ψήφισε «παρόν», που απέχει πολύ από το να είσαι «κατά του μνημονίου». Για αυτό το λόγο δεν αρθρώνει σαφές αντι-μνημονιακό λόγο.

    Σε αυτή τη πολιτική συγκυρία των αυτοδιοικήτων εκλογών η Ντόρα Μπακογιάννη, διεκδικεί να πάρει ρόλο μέσα στο πολιτικό σύστημα, χρησιμοποιώντας και ποντάροντας σε μία επιλογή χωρίς ταυτότητα και πολιτικό στίγμα.

    Βλέποντας πως τη πρώτη κίνηση Σαμαρά να δώσει το προσωπικό τόνο στη Νέα Δημοκρατία, με την επιλογή του καινούργιου Βασίλη Κικίλα, βάλθηκε να την αποδημήσει.

    Και όλα αυτά στη προσπάθειά της να διατηρήσει τον άτυπο τίτλο της «οιονεί υποψηφίας της Νέας Δημοκρατίας».

    Ενισχύει το Δημαρά με τον Κουρούση, διαρρέει πως ο στενός της κύκλος θα τρέξει υπόγεια για αυτόν, και αναλώνεται σε απαξιωτικές εκτιμήσεις για την επιλογή Σαμαρά.

    Από την άλλη ο Δημαράς «αρπάζει» την ευκαιρία να παίξει το ρόλο του υπερκομματικού και πολυσυλλεκτικού, για να διεισδύσει στο χώρο της ΝΔ και να λειτουργήσει ως ανάχωμα των απογοητευμένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ.

    Και επειδή χωρίς ΜΜΕ, εγκυρότητα δεν υπάρχει, Δημαράς και Μπακογιάννη βρίσκουν φιλόξενη στέγη στα Studio του Ταύρου, με επιστέγασμα ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις. Σε αυτές η επιλογή Σαμαρά βάσει σχεδίου αποδομείται και το εκλεκτό ανάχωμα με φερετζέ Ντόρας τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης και δείχνει να αποτελεί τον ιδανικό εραστή της Περιφέρειας.

    Και το σύστημα αυτοϊκανοποιείται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ώπααααα!!!
    Κι οί νταβατζήδες δημοσιοκάφροι απροκάλυπτα τώρα,αβαντάρουν τόν εθνικόν μας έμπορο τής ντόπας !!!!!

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ.
    ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ- ΛΙΓΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣ;
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΑΣΟΚΙΑ.

    ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ..ΚΑΤΡΑΜΙ
    ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΡΖΑΦΕΡΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΜΠΕΙ.ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ .........μπα!!!!!!

    19 (δεκαεννέα) μήνες ποινή φυλάκισης στο Θέμο, για την περίφημη ιστορία με Ζαχόπουλο, Τσέκου, dvd κτλ.

    Είναι τόσο, μα τόσο περιττό να πούμε πως ο «Πρώτος Θέμας» δε θα εκτίσει ούτε μία ώρα πίσω από τα κάγκελα… Βάζω στοίχημα πως θα επικαλεστεί και πρόβλημα υγείας, προκειμένου να μην εφαρμοστεί ντιπ η ποινή, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

    Σε λίγο καιρό το θέμα θα ξανα-ξεχαστεί και θα συζητάει με το Μάκη Ψωμιάδη τις… ωραίες μέρες τους στη φυλακή. Αν όμως, λέω αν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τον δούμε χειροπόδαρα στην ψειρού;
    Πως θα είναι άραγε εκεί τα πράγματα για το Θέμο;

    Ελπίζω να είστε φαν της σειράς 50-50 (με Φιλιππίδη, Χαϊκάλη, Μπουλά), ώστε να καταλάβετε την εικόνα-ντοκουμέντο παρακάτω....


    [Image]Εξήγηση: Τα αναπαυσόλια της καριόλας που έγιναν γνωστά μέσω της σειράς του Mega, είναι μεγάλοι ξύλινοι κρίκοι που κρέμονταν στα κρεβάτια (καριόλες), έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να ξεκουράσουν τα πόδια τους κατά τη διάρκεια του σεξ ή και μετά. Δείτε παρακάτω και το απόσπασμα από το serial, για να κατατοπιστείτε περισσότερο.DrSeeng

    αναρτήθηκε από ♠Kafeneio♠ στις 6:42 μμ την 9 Οκτ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ..
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ? ΨΗΦΙΖΕ ΟΤΙ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ..ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ..ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η΄ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Μ. ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η΄ΠΑΡΕΔΟΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΔΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΑ
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΥΓΙΕΣ" ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

    το ΥΓΙΕΣ ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει οτι και να γινει ΔΗΜΑΡΑ και όχι τον φοροφυγά που δήλωσε 50.000 ΕΥΡΩ οσα ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών που τους έφαγε και 50 ΕΥΡΩ και ποιεί την νύσσα σε σχέση με την αναδρομική διεκδίκηση των 175 ΕΥΡΩ

    ΕΤΣΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ο καναπές τρίζει υπό το βάρος των ροζ επαναστατών της ιντριγκα και του φιλοτομαρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση