GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 69% των Γάλλων λέει "ναι" στις απεργίες...

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΒVA που μεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Canal Plus, τουλάχιστον δυο Γάλλοι στους τρεις συνεχίζουν να ...

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΒVA που μεταδόθηκε σήμερα από το τηλεοπτικό δίκτυο Canal Plus, τουλάχιστον δυο Γάλλοι στους τρεις συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις κινητοποιήσεις κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού, παρά την... έλλειψη καυσίμων, τις διαδηλώσεις των μαθητών και τις ταραχές. Με βάση τη δημοσκόπηση, περίπου το 69% των ερωτηθέντων εγκρίνει «τις απεργίες και τις διαδηλώσεις» κατά του νομοσχεδίου, το 29% είναι κατά, ενώ το 2% δεν έχει γνώμη.

14 σχόλια

  1. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα πατριωτικό ή λαϊκό στο Παστοκ.

    Είναι άμεση η ανάγκη ΟΧΙ ΜΟΝΟ να ξεφορτωθεί ο τόπος αυτό το σίχαμα που λέγεται Μνημόνιο αλλά να ξεσκεπαστεί και να καταδικαστεί στις συνειδήσεις όλων η πράσινη απάτη που ρήμαξε τον τόπο.

    Η απάτη της αρπαχτής και της “πάρτης μου” που είναι ιδεολογικά και καρμικά αντίθετη σε κάθε έννοια κοινωνίας και συνόλου.

    Ο στόχος του Αναρμόδιου Πολίτη πρέπει να είναι διπλός…και να διαολοστείλει την “συμμορία των προθύμων” και να αφυπνιστεί παίρνοντας χαμπάρι τι ακριβώς παίχτηκε ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ στην Μεταπολίτευση.

    Και όταν το καταλάβει να πιέσει για Δίκες, Δημεύσεις και Διαπόμπευση.
    Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλά με λεφτά χαμένα και περιουσίες πετσοκομένες.

    Εδώ έχουμε να κάνουμε με την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενός ολόκληρου λαού που διασύρεται χρόνια τώρα εξαιτίας των ανίκανων εθελόδουλων κυβερνήσεών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. VIVA LA FRANCE,




    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ


    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το MEGA της σκατογριας μπομπολα τις εγκρινει ομως τις γαλλικες απεργιες?

    τι θα πει ο καψης, η τρεμη, ο οικονομεας?...

    ντροπη τους που δεν τους ρωτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να φωνάξω στη Γαλλιδούλα στης φωτογραφίας....OUI A'L AMOUR...JΕ Τ' ΑΙΜΕ μωρό μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1o
    Τελικα στην Ευρωπη επετευχθει ο στοχος των παγκοσμιοποιητων και του σατανικου σχεδιου των για την υποδουλωση ολων των λαων και τον πληρη ελεγχο καθως και την αφαιμαξη του πλουτου στα χερια 200 σιωνιστων.
    Τα 2/3 καθε ευρωπαικης χωρας ειναι εναντια στην λαιλαπα των σατανιστων καθως και στην παγκοσμια τεχνητη οικονομικη κριση.
    Τα 43,5 τρις δολλαρια που ειναι το παγκοσμιο χρεος των κρατων, ειναι αποτελεσμα δανεισμου με στοχευμενες πολιτικες εξασθενησης και υποδουλωσης κρατων με φυσικο πλουτο με συνεργατες ξεπουλημενoυς πολιτικους καθε χωρας στην παγκοσμιοποιηση.
    Μια ματια στον ECONOMIST οπου αναφερεται τι χρωσταει καθε χωρα(αραγε σε ποιους);και (που βρηκαν τοσα λεφτα οι αγορες ,κοβει συνεχεια το μαγαζι );θα καταλαβει σαφεστατα οτι τα περισσοτερα χρηματα οφειλονται απο χωρες που εχουν ορυκτο πλουτο και πετρελαιο!!! η παρουσιαζουν γεωπολιτικο ενδιαφερον προστασιας των συμφεροντων των.Οι φτωχες χωρες πχ της Αφρικης δεν χρωστανε ουτε ενα δολλαριο!!!!(τι να παρουν απο αυτους); Το σχεδιο ειναι σε πληρη εξελιξη τα φερεφωνα και οι ορντινατζες τυπο ΓΑΠ σε εγρηγορση we need a global goverment and fast!!!! O Καμερον στην Αγγλια με την εκλογη του εδειξε αμεσα τους σκοπους του, ο κολοτουμπας Σαρκοζι συνεχιζει ακαθεκτος, η πρωην ανατολικογερμανιδα Μερκελ με φασιστικοκομμουνιστικη παιδεια ειναι η προσωποιηση της παγκοσμιοποιησης στον πολιτικο στιβο της Ευρωπης.
    Τα χρεη της ΕΕ δυσθεορατα Αγγλια,Γαλλια,Ιταλια,Ισπανια,Ελλαδα,Ιρλανδια,Πορτογαλλια μονο αυτες
    αθροιστικα χρωστανε περιπου 10 τρις δολλαρια!!!! δηλαδη το25% του παγκοσμιου χρεους!!!σε πληρη αντιθεση και δυσαναλογια με τον πληθυσμο τους.
    Το 1/3 ολων των χωρων οπου εντασσεται και η αρχουσα ελιτ της καθε χωρας μαζι με τους παρατρεχαμενους υποστηρικτες τους αποτελουν σε πολλες περιπτωσεις την πλειοψηφια και εχουν στα χερια τους την εξουσια της κυβερνησης με τους καλπονοθευτικους νομους που επικρατουν. Προωθουν με ταχυτητα την εφαρμογη του σχεδιου σκορπωντας παντου πεινα και εξαθλιωση.
    Στο ευρωκοινοβουλιο ο ιδιος (διορισμενος και οχι εκλεγμενος)προεδρος εχει ηδη πει οτι απο το 2009 ξεκινησε η παγκοσμια διακυβερνηση με οτι προβλεπει αυτη για τους ανθρωπους.
    Ο σχεδιασμος των σιωνιστων ειναι να παραμενουν στην αφανεια παιζοντας σε ολα τα πολιτικα ταμπλω χωρις να μπορει καποιος να προσδιορισει προσωπα και απειλες.
    Καθε αντιδραση απο κυβερνητη χωρας προς τις εντολες τους σημαινει και καποια "φυσικη" καταστροφη στην χωρα του. Στην πατριδα μας το ζησαμε στην Πελοπονησσο οπου σχεδον εχει καει ολοκληρη.Οι ξεσηκωμοι των αναρχικων με οτι συνεβη στην Αθηνα τον Δεκεμβριο 2008.Η αντιδραση του Ουγγρου προθυπουργου προς το ΔΝΤ και η φορολογηση των τραπεζων κατα 45% γεμισαν τοξικα την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2ο
    Ζουμε την εποχη της απολυτης και αυλης τρομοκρατιας που εμπνευστες της ειναι οι σιωνιστες. Δικο τους εφευρημα ειναι και το χρησιμοποιουν ενεργητικα και παθητικα αναλογα με τον στοχο που εχουν θεσει.
    Σε εξελιξη βρισκεται και το σχεδιο "codex alimentarius" που σαν στοχο εχει την δραστικη μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου.
    Οι αποθηκες ανα τον κοσμο γνησιων και βιολογικων σπορων της μητερας γης αποθηκευονται και προκειται να ταιζονται απο αυτα μονο η αλητοελιτ της παγκοσμιοποιησης.Για τον υπολοιπο κοσμο φροντιζει η monsanto με τα μεταλλαγμενα και χαμηλης θρεπτικης αξιας και αποδοσης σπορους.
    Το 2011 και το 2012 θα ειναι η χρονια που θα χτυπηθουν αλυπητα οι παραγωγες με συνεπεια την αυξηση των τιμων σε σχεση με τα σκληρα δημοσιονομικα μετρα, οποτε το φαντασμα της πεινας και των ασθενειων ειναι προ των πυλων.
    Ασφαλως οι ασθενεις δεν θα τυχουν και της καλυτερης μεταχειρισης αφου αυτος ειναι ο στοχος να "αναχωρησουν" και γρηγορα.
    Ειναι ενα σχεδιο βγαλμενο μεσα απο τα σπλαχνα του σατανα και εφαρμογεις σατανιστες και τομαρια αλητες πολιτικους.
    Στην χωρα μας ο εκλεγμενος προθυπουργος δημοσια και ανερυθριαστα εχει ταχθει υπερ αυτου του σχεδιου και επισπευδει ολες τις διαδικασιες υλοποιησης του σχεδιου που αφορα την χωρα (καρτα πολιτη,εξαντλητικους φορους,πληρωμη τοκογλυφων,εξαλειψη της μεσαιας ταξης,μαρασμο της αγροτικης παραγωγης,στηριξη τραπεζων με δανεια απο τοκογλυφους και εγγυησεις τα κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας,δανεια που επιστρεφουν στους τοκογλυφους διοτι και οι τραπεζες ειναι μερος του συστηματος των και του σχεδιου μενοντας το χρεος στον λαο και τον τοπο!!!!!)Για ολα αυτα που κανει προτασσει παντα οτι ειναι για το καλο της χωρας και την σωτηρια της απο την χρεωκοπια θεωρωντας και κοροιδευοντας ενα λαο 11 εκατομμυριων οτι δεν ειναι χρεοκοπημενος ενωι ειναι γνωστο τοις πασι ανα τον κοσμο.
    Μας θεωρει ηλιθιους και υπαιτιους για την κατασταση που δημιουργησαν οι ιδιοι εδω και χρονια υπακουοντας τυφλα στις εντολες των σαταναδων.
    Η οικονομια μας εινα κατι σαν τα Σκοπια που ολοι την λενε Μακεδονια και εμεις βαυκαλιζομαστε με οτι δεν ειναι...και κοκκινες διαχωριστικες γραμμες...και αποφασεις αρχηγων κομματων...και το ονομα...μπλα μπλα μπλα...αρχιδιες!!!το θεμα εχει ληξει για τους παγκοσμιοποιητες εδω και καιρο!!! το ιδιο συμβαινει και με την οικονομια ολοι γνωριζουν οτι χρεοκοπησαμε εκτος απο εμας!!!που προσπαθουν να μας πεισουν οι πουλημενοι πολιτικοι οτι θα βγουμε απο το τουνελ!!!δεν μας ειπαν ομως ποσα χιλιομετρα ειναι το τουνελ και ποσα χρονια θελουμε. Υποκρισια συνειδητο ψεμμα και εφαρμογη του σχεδιου εξαθλιωσης και μεταβιβασης κυριαρχικων δικαιωματων και πλουτου!!! Εσχατη αλητεια που η μονη τιμωρια που τους πρεπει ειναι ο θανατος και οχι ανθρωπινος αλλα αργος και βασανιστικος.
    Η φιλοσοφια των παγκοσμιοποιητων ειναι οτι " ο δρομος προς την κολαση ειναι γεματος υποσχεσεις" .
    Συμπατριωτες, συνΕΛΛΗΝΕΣ μην αφηνετε αλλο με την αδιαφορια σας, την συντεχνιακη βολεψη σας και το δεν βαριεσε αδερφε εμεις θα αλλαξουμε τον κοσμο, να ξεπουλανε την πατριδα μας και εμας τους ιδιους.
    Ηρθε η ωρα του λαου να μιλησει και να παψει να ειναι θιασωτης της καταστροφης της ζωης του.
    Οι εκλογες της 7ης Νοεμβριου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Δήμαρχος Αστακού Π Στάϊκος: Ο Αστακός γιορτάζει την απόσυρση των εμίρηδων


    Η επένδυση αυτή δεν στόχευε σε ανάπτυξη. Πιστεύαμε πως θα είχαμε φυσικό αέριο στην περιοχή, όμως αυτό θα πήγαινε με αγωγό στην Ιταλία. Εμείς όμως θα κινδυνεύαμε να κάνει μπάμ! και να σκοτωθούμε», είπε ο κ. Στάϊκος και συνέχισε: «Αν είναι να σκοτωθώ για να ζήσω καλυτέρα, να σκοτωθώ, αλλά όμως να σκοτωθώ για να ζουν άλλοι καλύτερα, δεν νομίζω».
    Επίσης υπογράμμισε ότι από την ενέργεια που θα παραγόταν από το LPG δεν θα είχε τίποτα να ωφεληθεί η περιοχή, όπως για παράδειγμα να διατεθεί κάποια ποσότητα ώστε να δημιουργηθούν εργοστάσια προκειμένου να προκύψουν και θέσεις εργασίας. «Ευτυχώς που υπήρξε μια γυναίκα στη βουλή που φοράει παντελόνια και είναι η κα Μπιρμπίλη», εννοώντας ότι η υπουργός είχε το θάρρος να αντιταχτεί στην επένδυση.
    «Είναι ψέμα ότι ο αδελφός του κ. Παπανδρέου ήταν όλη μέρα με τους Καταριανούς; Ήταν δηλαδή αναμεμειγμένος εξωθεσμικά. Χθες μιλούσαμε για τους κουμπάρους του Κ. Καραμανλή, και τώρα μιλάμε για τα αδέλφια;» είπε ο δήμαρχος. «Η Ιταλία δηλαδή θα έπαιρνε καθαρή ενέργεια, οι ρύποι θα έμεναν στην Ελλάδα και στη μέση θα ήταν οι μεσάζοντες. Στη μέση ήταν και η Rassandel.Δεν είναι σκάνδαλο αυτό;» πρόσθεσε ο δήμαρχος. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στις υποσχέσεις για 1500 θέσεις εργασίας οι οποίες τελικά δεν ήταν παραπάνω από 140, πράγμα που κατά την άποψή του «δεν άξιζε τον κόπο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1o
    Τελικα στην Ευρωπη επετευχθει ο στοχος των παγκοσμιοποιητων και του σατανικου σχεδιου των για την υποδουλωση ολων των λαων και τον πληρη ελεγχο καθως και την αφαιμαξη του πλουτου στα χερια 200 σιωνιστων.
    Τα 2/3 καθε ευρωπαικης χωρας ειναι εναντια στην λαιλαπα των σατανιστων καθως και στην παγκοσμια τεχνητη οικονομικη κριση.
    Τα 43,5 τρις δολλαρια που ειναι το παγκοσμιο χρεος των κρατων, ειναι αποτελεσμα δανεισμου με στοχευμενες πολιτικες εξασθενησης και υποδουλωσης κρατων με φυσικο πλουτο με συνεργατες ξεπουλημενoυς πολιτικους καθε χωρας στην παγκοσμιοποιηση.
    Μια ματια στον ECONOMIST οπου αναφερεται τι χρωσταει καθε χωρα(αραγε σε ποιους);και (που βρηκαν τοσα λεφτα οι αγορες ,κοβει συνεχεια το μαγαζι );θα καταλαβει σαφεστατα οτι τα περισσοτερα χρηματα οφειλονται απο χωρες που εχουν ορυκτο πλουτο και πετρελαιο!!! η παρουσιαζουν γεωπολιτικο ενδιαφερον προστασιας των συμφεροντων των.Οι φτωχες χωρες πχ της Αφρικης δεν χρωστανε ουτε ενα δολλαριο!!!!(τι να παρουν απο αυτους); Το σχεδιο ειναι σε πληρη εξελιξη τα φερεφωνα και οι ορντινατζες τυπο ΓΑΠ σε εγρηγορση we need a global goverment and fast!!!! O Καμερον στην Αγγλια με την εκλογη του εδειξε αμεσα τους σκοπους του, ο κολοτουμπας Σαρκοζι συνεχιζει ακαθεκτος, η πρωην ανατολικογερμανιδα Μερκελ με φασιστικοκομμουνιστικη παιδεια ειναι η προσωποιηση της παγκοσμιοποιησης στον πολιτικο στιβο της Ευρωπης.
    Τα χρεη της ΕΕ δυσθεορατα Αγγλια,Γαλλια,Ιταλια,Ισπανια,Ελλαδα,Ιρλανδια,Πορτογαλλια μονο αυτες
    αθροιστικα χρωστανε περιπου 10 τρις δολλαρια!!!! δηλαδη το25% του παγκοσμιου χρεους!!!σε πληρη αντιθεση και δυσαναλογια με τον πληθυσμο τους.
    Το 1/3 ολων των χωρων οπου εντασσεται και η αρχουσα ελιτ της καθε χωρας μαζι με τους παρατρεχαμενους υποστηρικτες τους αποτελουν σε πολλες περιπτωσεις την πλειοψηφια και εχουν στα χερια τους την εξουσια της κυβερνησης με τους καλπονοθευτικους νομους που επικρατουν. Προωθουν με ταχυτητα την εφαρμογη του σχεδιου σκορπωντας παντου πεινα και εξαθλιωση.
    Στο ευρωκοινοβουλιο ο ιδιος (διορισμενος και οχι εκλεγμενος)προεδρος εχει ηδη πει οτι απο το 2009 ξεκινησε η παγκοσμια διακυβερνηση με οτι προβλεπει αυτη για τους ανθρωπους.
    Ο σχεδιασμος των σιωνιστων ειναι να παραμενουν στην αφανεια παιζοντας σε ολα τα πολιτικα ταμπλω χωρις να μπορει καποιος να προσδιορισει προσωπα και απειλες.
    Καθε αντιδραση απο κυβερνητη χωρας προς τις εντολες τους σημαινει και καποια "φυσικη" καταστροφη στην χωρα του. Στην πατριδα μας το ζησαμε στην Πελοπονησσο οπου σχεδον εχει καει ολοκληρη.Οι ξεσηκωμοι των αναρχικων με οτι συνεβη στην Αθηνα τον Δεκεμβριο 2008.Η αντιδραση του Ουγγρου προθυπουργου προς το ΔΝΤ και η φορολογηση των τραπεζων κατα 45% γεμισαν τοξικα την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γκομενάκι πάντως, σκίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ!!!!
    ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΔΟΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΓΑΛΛΙΔΟΥΛΑ...ΑΠΑΙΧΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Οι δημοκρατικοι πολιτες οι εντιμοι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου οι μπλογκερ και οι πολιτες που αγανακτησαν εριξαν την δεξια

    και τωρα οι ανικανοι κολητοι του Γιωργου - που τον πριονιζουν εξυπνα και με το γαντι- την επαναφερουν τη δεξια στο προσκηνιο!!

    Μεχρι και ο ακαταλληλοτερος ξυπνησε!!! Θα τον στείλω τον Παπανδρέου Ειδικό Δικαστήριο`...φαίνεται να δήλωσε ο κατοικος της Ραφήνας.

    Και μετά θα 'χουμε δράματα...
    Τι μου λες; Ανατριχιάσαμε. Ο Κουρασμένος περνάει, μέσω των γνωστών αυτόκλητων προστατών του, στην αντεπίθεση. Κάνε εσύ...

    Εξεταστικές και θα δεις τι θα σου κάνω εγώ. "Θα σε στείλω Ειδικό Δικαστήριο και μετά θα 'χουμε δράματα".

    Η φράση αυτή αποδίδεται σε ιδιωτική συνομιλία που είχε ο Κουρασμένος με κάποιον άγνωστο x. Αντιλαμβάνεστε!

    Αήττητη η ρημάδα η δεξια χαρη στους ανικανους του Γιωργακη! ...

    Τους Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Γεςρουλανους εχει η δεξια μεσα στο Πασοκ γιαυτο ο Σγουρος θα καταποντιστει!!

    Μετα τις εκλογες ερχονται οι καρατομησεις των ανωτερω υπευθυνων: δηλ. Ραγκουση Παμπουκη Γερουλανο Τσοκλη Νταλαρα και την "δεξια παρεα τους" !!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τακης Πασοκ

    22 Οκτ 2010 11:12:00 μ.μ.


    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση