GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάει για πάνω από 65% ο Δημαράς στο δεύτερο γύρο!..

Τι δείχνουν τα νέα γκάλοπ που ολοκληρώθηκαν χθες. Είναι καθαρά μπροστά πια απ' όλους. Τι ποσοστά παίρνουν οι υποψήφιοι στον πρώτο γύρ...

Τι δείχνουν τα νέα γκάλοπ που ολοκληρώθηκαν χθες.
Είναι καθαρά μπροστά πια απ' όλους.
Τι ποσοστά παίρνουν οι υποψήφιοι στον πρώτο γύρο. Σε τι ελπίζουν Σγουρός και Κικίλιας.
Παραμένει η πολύ μεγάλη τάση για αποχή και λευκό. Γιατί τρίβουν τα μάτια τους οι δημοσκόποι...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR!

Θυμίζοντας ότι το Press-gr πρώτο αποκάλυψε (διαβάστε εδώ) τις μετρήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Γ. Δημαράς έκανε την έκπληξη ευρισκόμενος σε απόσταση αναπνοής από τον Γ. Σγουρό, έχω νεότερα και πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τις τελευταίες -σοβαρές- δημοσκοπήσεις σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής. Όπως ήδη έγραψα (εδώ), στις τελευταίες δημοσκοπήσεις σταθεροποιείται η εικόνα και οι τάσεις του εκλογικού σώματος  και τα στοιχεία που αποτυπώνονται φαίνεται να είναι συγκλονιστικά. Το πόσο μπορούν να ανατραπούν μέσα στις επόμενες ημέρες είναι κάτι που μένει να φανεί, αν και θεωρείται δύσκολο.
Με βάση αυτά τα μέχρι στιγμής στοιχεία  ο Γ. Δημαράς είναι το φαβορί πια για να κερδίσει. Δείχνει να έχει "κλειδώσει" η εκλογή του για την Περιφέρεια Αττικής αφού κατά τις μετρήσεις που ολοκληρώθηκαν χθες:
-θα μετέχει οπωσδήποτε στον δεύτερο γύρο
-δείχνει να κερδίζει είτε τον Γ. Σγουρό, είτε τον Β. Κικίλια.
Πιο αναλυτικά, οι μετρήσεις έχουν κάνει τους δημοσκόπους να τρίβουν τα μάτια τους.
Ο Γ. Δημαράς δείχνει να...
 συγκεντρώνει πια, στον πρώτο γύρο, ποσοστά της τάξης του 37%.
Ο Γ. Σγουρός κινείται πολύ χαμηλότερα, λίγο πάνω από το 15%.
Και ο Β. Κικίλιας είναι στα επίπεδα του 10%, ελαφρά βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα αλλά αρκετά μακριά ακόμα για να αισιοδοξεί ότι θα μπει αυτός στο δεύτερο γύρο.
Έχει σημασία ωστόσο ότι είναι τεράστια τα ποσοστά εκείνων, που ακόμη και τώρα, επιλέγουν την αποχή, το λευκό-άκυρο και γενικά την αδιευκρίνιστη ψήφο.
Η κατηγορία αυτή εμφανίζεται να ξεπερνά το 20% (αν και  στην κάλπη δεν προσμετράται στις έγκυρες ψήφους) και δείχνει ότι τις επόμενες ημέρες προς αυτές τις κατηγορίες ψηφοφόρων θα στραφούν τόσο ο Γ. Σγουρός όσο και ο Β. Κικίλιας για να βελτιώσουν τα ποσοστά τους. Ο μεν κ. Σγουρός για να κλείσει την "ψαλίδα" με τον κ. Δημαρά, ο δε κ. Κικίλιας για να έχει ελπίδες να μπει στον δεύτερο γύρο.
Ειδικά από την πλευρά του κ. Σγουρού θα χρειαστεί να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και την ανάκαμψη των ποσοστών του, αφού τώρα σε ορισμένα "αστάθμιστα" -και ως εκ τούτου όχι αντιπροσωπευτικά- δείγματα των ερευνών εμφανίζεται να περιορίζεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ακόμη και της τάξης του 8,5%!
Με την μέχρι σήμερα εικόνα, ο Γ. Δημαράς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επικράτησης στον δεύτερο γύρο. Μάλιστα, η τελική εκτίμηση ψήφου που κάνουν, με βάση τα προηγούμενα στοιχεία, οι αναλυτές είναι ότι μπορεί να κερδίσει, κατά τη δεύτερη Κυριακή, με ποσοστό όχι μικρότερο του 65% και το οποίο υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να φθάσει και το 75%!

43 σχόλια

  1. ΦΟΡΤΣΑ ΔΗΜΑΡΑ!!!
    ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΚΙ ΑΠΌ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ 40% ΚΙΚΙΛΙΑΣ 20% ΣΓΟΥΡΟΣ 12%
    ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ 70% ΚΙΚΙΛΙΑΣ 30%
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ
    ΧΑΙΡΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ
    ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΠ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με ποσοστό όχι μικρότερο του 65% και το οποίο υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να φθάσει και το 75%!
    =================================
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΑ!
    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ;
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ , ΞΕΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ (ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ) ΓΚΑΛΟΠ.ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ. ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ , Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΑΠ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κε ΔΗΜΑΡΑ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΑΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΡΤ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ .ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑΤ 16/9 ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ κ.ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ..ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ 16/9 ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ ΦΟΡΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΡΤ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΡΔΕΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΛΚΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΔΗΜΑΡΑ ΠΡΩΤΟ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πάνε καλά και αναβάλλουν τα νέα μέτρα για μετά τις εκλογές.

    Δεν πρόκειται να ληφθούν επιπλέον μέτρα, ούτε θα υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές.

    Μιλώντας σε ημερίδα για νέους επιχειρηματίες που διοργανώνει το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε: «Ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων. Καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών πέραν όσων έχουμε δεσμευτεί».

    Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Μήπως οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, ότι δεν θα θιγούν μισθωτοί και συνταξιούχοι, ισχύουν μόνο μέχρι και τις εκλογές;

    Διότι τα μηνύματα που έρχονται, από όλες τις πλευρές, δείχνουν ότι προγραμματίζεται η λήψη νέων επώδυνων μέτρων.

    Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η επίσκεψη της Τρόικας έχει προγραμματιστεί για μετά τις εκλογές, ενώ η ανακοίνωση της πορείας των δημοσιονομικών μεγεθών- μόνο για την Ελλάδα- απ΄ ό,τι ακούγεται, θα αργήσει.

    Δεν θα γίνει, δηλαδή, τις επόμενες μέρες, αλλά και αυτή θα αναβληθεί για αργότερα».

    _____________το καινούριο σύνθημα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ :’ ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ – Μ’ΑΡΕΣΕΙ’!!! χα,χα,χα,

    To δεδομένο είναι πως ο απατεώνας δε φοβάται ότι θα χάσει κάτι σε προσωπικό επίπεδο κι έτσι δε θα διστάσει να πει οποιοδήποτε ψέμα όσο χοντρό και αν είναι.

    Τον φυλάνε «χίλιοι Εβραίοι-μύριοι Εβραίοι»,η φαμίλια έκανε τη μπάζα της με το Τ3-Τ10, και τώρα είναι σε διατεταγμένη αποστολή αφελληνισμού και ξεπουλήματος της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ !!!!!!!!!!ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Σ Ο Σ Ι Α Λ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Υ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ.

    ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ανάρτηση ειναι απο πασοκο και απευθυνεται σε μας τους ηλιθιους.
    Ψηφισε παρον και οχι εναντια στο μνημονιο?
    Εχει διαγραφεί ξανά απο το Πασοκ και γύρισε πισω?
    Γιατί να μην ξαναγυρισει, φεροντας σαν επαθλο, την καρεκλα του περιφεριάρχη στο Πασοκ ?
    Με τον Κουρούση της Ντορας θα αντισταθούν στο μνημόνιο ?
    Εχει ξεπερασει σε κλαμα και τον Λοβερδο στην Τv.
    Αυτά τα γκαλοπ θυμίζουν την αντιστοιχη φουσκα που εβγαζε προθυπουργο τον Τσιπρα !!
    Επισης η αξιοπιστια του press-gr ειναι ιδια με την αναρτηση και ειναι ποινικο αδικημα εκτος αν εχει στοιχεια επισημα απο το γκαλοπ καθως και το ονομα της εταιρειας που πρεπει να εχει επισημη αδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. sgoure

    xoris dr koutsouko
    23%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας πούμε ότι βγήκε περιφερειάρχης ο Δημαράς. Και μετά, τι θα γίνει; Μπορεί να διοικήσει μια περιφέρεια με πληθυσμό ίσο με τη μισή Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ασε ρε φίλε και ο Δημαράρχης για περιφερειάρχης του πασοκ προετοιμάζεται. Εν ολίγοις άμα βγεί Σγουρός - Κικίλιας στον 1ο γύρο ο Δημαράς ποιόν θα υποστηρίξει στον δεύτερο γύρο; τον Κικίλια; Μην τρελαθούμε. Όσοι είναι μακάκες ας ψηφίσουν Δημαρά, νομίζοντας οτι ψηφίζουν ανεξάρτητο. Το μυαλό τους και μία λίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ψηφιζουμε ολοι Adonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Η ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 65% ??????? ΜΟΝΟ?????
    99,999% Ο ΔΗΜΑΡΑΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ετσι να ξυπνήσουμε και λίγο... Προσωπικά είναι η δεύτερη φορά που θα τον ψηφίσω τον Δημαρά, τον είχα ψηφίσει και για Δήμαροχ. Σαυτές τις συνθήκες οι σοβαροί άνθρωποι δεν είναι και τόσο πολλοί.

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ

    (και αφήστε τους να ψάχνονται)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΥΤΟ;
    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τον Παφίλη γιατί δεν τον βάζουν στις λίστες των Δημοσκοπήσεων?
    Τόσο πολύ φοβούνται τη Λαική Συσπείρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:33 >>> φιλε μαζι σου ειμαι!!! πως θα τον διωξουμε τον προδοτη ομως??? μεσα απο τις αναρτησεις στα blog??? Παρασυρθηκα απο το ονομα του και τον ψηφισα τον πουστη περσι, αλλα καμμια σχεση με τον πατερα του!!! ο ΑΝΤΡΕΑΣ ηταν Ελληνας πατριωτης (και κηδευτηκε με τιμες ηγετη) και ο ακατανομαστος προδοτης και ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ (και θα φυγει νυχτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μπατσόκ πέφτει, πέφτει, πέφτει όλο και πιο χαμηλά.... τι ωραία!
    να φάνε το χαστούκι και μετά θα τα βρούμε τα υπόλοιπα.
    Όσο για τον Γιωργάκι τον Μικρό, δεν θα προλάβει να πάρει κανένα μέτρο πλέον με την παρέα του, διότι απλώς θα τον εξαφανίσομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φτάνει η ώρα της απελευθέρωσης από τη Χούντα του ΔΝΤ ΠΑΣΟΚ !! Ο Γιώργος ετοίμασε το διαβατήριο για να το σκάσει. Αλίμονο σε αυτούς που δε θα προλάβουν και θα μείνουν εδώ γιατί θα τους απαγορευτεί η έξοδος από τη Χώρα.

    Είναι προφήτης το Γιώργκο. Πρόβλεψε ότι ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΗΣΟΥΜΕ...
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΣ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ,
    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ....
    ΔΗΜΑΡΑΣ Η ΡΑΓΙΑΣ
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν πιστευω ποτε σε αποστατες οτι θα μου λυσουν τα προβληματα μου και θα πρεπει ο Ελληνικος λαος να τους αποδοκιμαση η να τους μαυριση δεν ειναι δυνατον ορισμενοι να εκμαιταλευονται τις δυσκολες στιγμες που περναη η χωρα για πρωσοπικο συμφερον τους ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ> ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1.KAT ARXHN AYTA TA POSOSTA ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ
    2.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΠΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΓΑΠ! ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ? ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ?
    3. ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!
    4 ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ!
    5. ξυπνηστε αλλες επιλογες! αυτες ειναι σικε και ευνοουμενες απο παπαγαλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΣΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝ ΚΟΙΝΟ...
    ΕΚΕΙ ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΑΠΕΔΙΔΕΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...
    ΔΕΝ ΑΠΕΜΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΦΑΡΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ
    ΑΥΤΗ ΘΑΝΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΙΣ 14 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟ ΑΡΙΕΛ !!
    http://www.youtube.com/watch?v=yyLnCzbFKWM

    ΕΝΤΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ NA ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ.

    ΖΩΑ Ε ΖΩΑ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΚΑΤΟΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΟΣΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ22 Οκτ 2010, 4:25:00 μ.μ.

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΣΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΠ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


    ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΤΕ ΨΩΦΑ ΦΑΣΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΤΕ ΨΩΦΑ ΦΑΣΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν οι δημοσκοπήσεις λένε την αλήθεια (...) τότε οι γαλαζοπράσινοι ή πρασινογάλαζοι (όπως προτιμάτε) που μας έφεραν εδώ διατηρούν την εξουσία. Τα λαμόγια, τα βατοπέδια, οι Εφραίμηδες, οι Σημίτες, Τσουκάτοι, οι Πάγκαλοι μπορούν να συνεχίσουν ακάθεκτοι το έργο τους. Jefrey την επόμενη κι όλας μέρα πέρνα από το σπίτι να σου δώσω τ'ασημικά παραδίνομαι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ολοι Δημαρα που ειχε τα κοτσια να μην ψηφισει υπερ του μνημονιου υπερ δηλαδης της φτωχιας της εξαθλιωσης και της προδοσιας
    και το σιγουρο ειναι οτι οι αλλοι δεν ειναι πιο ικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ23 Οκτ 2010, 4:53:00 μ.μ.

    Ποιοί κρύβονται πίσω απο την προβο
    λή του Δημαρά?Μήπως το <>ΠΑ
    ΣΟΚ το οποίο βλέπει να μεταβάλονται
    οι καταστάσεις και να μένει οριστικ
    ά εκτός εξουσίας?Ποιός είναι ο ρόλ
    ος της Αυριανής?Το σύστημα των πελ
    ατειακών σχέσεων έφτασε σε αδιέξοδ
    ο.Εκείνοι οι οποίοι επενδύουν στον
    Δημαρά ουσιαστικά δεν έχουν εναλλα
    κτική πρόταση.Το μόνο που τους εν
    διαφέρει είναι η πτώση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ23 Οκτ 2010, 4:54:00 μ.μ.

    Ποιοί κρύβονται πίσω απο την προβο
    λή του Δημαρά?Μήπως το <>ΠΑ
    ΣΟΚ το οποίο βλέπει να μεταβάλονται
    οι καταστάσεις και να μένει οριστικ
    ά εκτός εξουσίας?Ποιός είναι ο ρόλ
    ος της Αυριανής?Το σύστημα των πελ
    ατειακών σχέσεων έφτασε σε αδιέξοδ
    ο.Εκείνοι οι οποίοι επενδύουν στον
    Δημαρά ουσιαστικά δεν έχουν εναλλα
    κτική πρόταση.Το μόνο που τους εν
    διαφέρει είναι η πτώση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ23 Οκτ 2010, 7:50:00 μ.μ.

    Για πολλοστή φορά λογοκρισία!
    Πρίν τη λέξη ΠΑΣΟΚ και μέσα σε εισαγω
    γικά είχα γράψει την λέξη <>.
    Σκοπός μου ήταν να τονίσω όχι το
    ΠΑΣΟΚ αλλά το λαικίστικο τμήμα του
    το οποίο έχει ταυτίσει τον σοσιαλισμό
    με τους μαζικούς διορισμούς ημικαταρτ
    ισμένων στο Δημόσιο.Φαινόμενο που πο-
    λύ εύστοχα είχε επισημάνει ο ΚΩΣΤΑΣ
    ΣΗΜΙΤΗΣ.Για άλλη μια φορά επιχειρήσα-
    τε να αλλοιώσετε την σκέψη μου.Γιατί
    άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΏΣΤΕ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΑΠΆΝΤΗΣΉ ΣΤΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΑΝΆΛΟΓΉ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΕΞΉΓΗΣΉ Κ ΜΠΈΣΑ (Γ ΔΗΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μετά το μονόλογο του Γιωργάκη όλοι ξέρουμε καλύτερα τι τους πονάει ...

    Ελαγα να μη ψηφίσω ... αλλά ο Γιώργος με έπεισε!

    ΔΗΜΑΡΑ δαγκωτό γιατι ...τους ποναει!

    ΤΝΧ GAP-GAP-GAP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΝΩ ΠΑΝΑΓΙΑ

    ΔΗΜΑΡΑΣ 200
    ΓΚΩΡΤΣΟΣ 30


    ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ

    ΔΗΜΑΡΑΣ 300
    ΓΚΩΡΤΣΟΣ 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Δημαράς ψήφισε ΥΠΕΡ των οικονομικών μέτρων που προηγήθηκαν της ψηφίσεως του μηχανισμού στήριξης! Ποιόν κοροϊδεύετε; Αναδείξτε το πραγματικό πρόσωπο του λαθρομεταναστολάγνου Δημαρά; Του ανύπαρκτου Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου,με μηδενική δραστηριότητα...

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/fantastic-fourto-b.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση