GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4 Οκτωβρίου, Ημέρα των Ζώων...

Από την ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ    «Η έλλειψη βίας οδηγεί στην υπέρτατη ηθική, που είναι κι ο σκοπός όλης της εξέλιξης. Μέ...

Από την ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ   
«Η έλλειψη βίας οδηγεί στην υπέρτατη ηθική, που είναι κι ο σκοπός όλης της εξέλιξης. Μέχρι να σταματήσουμε να κάνουμε κακό στα ζώα, θα είμαστε ακόμα απολίτιστοι.»
Τόμας Έντισον
«Η υπόθεση ότι τα ζώα δεν έχουν δικαιώματα και η πλάνη ότι η συμπεριφορά μας προς αυτά δεν έχει ηθική σημασία, είναι ένα εξωφρενικό παράδειγμα της δυτικής βαναυσότητας και βαρβαρότητας. Η οικουμενική ευσπλαχνία είναι η μόνη εγγύηση ηθικής.»
Άρθουρ Σοπενχάουερ
Είμαστε πολιτισμένοι; Είμαστε ευσπλαχνικοί; Είμαστε ηθικοί; Μα πώς νάμαστε όταν η οικονομία μας θρέφεται από το αίμα των ζώων; Πώς νάμαστε όταν η ανθρώπινη κτηνωδία μας δεν έχει τέλος αρχίζοντας από το πιάτο μας και συνεχίζοντας στο ρουχισμό μας και στη διασκέδασή μας; Όταν τη ζωή τους την...
 κάναμε θέαμα και το θάνατό τους χαρά, με το κυνήγι, το ψαροκυνήγι, τις κοκορομαχίες, τις σκορπιομαχίες, τις κυνομαχίες, τις ταυρομαχίες και τις κάθε είδους ζωομαχίες; Όταν εξοντώνουμε εκατομμύρια ζώα αφού πρώτα τα βασανίσουμε φρικτά στα ερευνητικά εργαστήρια για να έχουμε εμείς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να γεμίζουμε με τα άχρηστα προϊόντα που μας πασάρουν οι διαφόροι κερδοσκόποι; Και όλα αυτά γίνονται νόμιμα, με απούσα όμως την ηθική.
Οι πάσης φύσεως σφαγές των ζώων, είτε για τροφή, είτε για επιστημονικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς και η θεαματοποίηση της ζωής τους, προσβάλλουν την ανθρωπιά μας, την ηθική μας, την ευσπλαχνία μας και τον πολιτισμό μας, ενώ κάνουν κόλαση τη ζωή των συγκατοίκων του πλανήτη μας.
Η 4η Οκτωβρίου ας καθιερωθεί ως ημέρα αποχής απ’όλα τα προϊόντα ζωικής προέλευσης, αλλά και από τους ζωολογικούς κήπους (ή ζωολογική πάρκα), τα ερπετάρια, τα δελφινάρια, τα ενυδρεία, τα τσίρκο, κλπ.
Ας οραματιστούμε έναν κόσμο όπου όλα τα όντα θα συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους και θα είναι πάνω απ’όλα ελεύθερα. Όπως δήλωσε και ο Δρ Στήβεν Μπεστ, στη 2η Διεθνή Ημερίδα Περιβαλλοντικής Ηθικής (19.6.2010) «Αν είναι να μιλήσουμε για την απελευθέρωση, ας μιλήσουμε για την ολική απελευθέρωση, διαφορετικά να μη μιλήσουμε καθόλου».

10 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΖΗΤΩ ΣΑΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ οικοφασίστες γενίτσαροι ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ σε ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=rKgtWWCGQZ8 (10:10 mini movie)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα γιορταζουν οι υποστηρικτες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ COSCO ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2008

    http://www.youtube.com/watch?v=7EmPX784cGg&feature=player_embedded



    Παιδια η λοβοτομη στην Ιπποκρατους ποσο κοστιζει;


    Επαναλαμβάνω: κρατικά ομόλογα δεν αγοράζουν τρίτες χώρες μέχρι να βγούμε από το Μνημόνιο..συνεπώς ο Κινέζος λέει ΕΑΝ και ΟΠΟΤΕ βγείτε από το Μνημόνιο ΘΑ αγοράσουμε και ΘΑ σας δανείσουμε..

    Πολλά ΘΑ ακούστηκαν

    Αγαπητοί συμπολίτες , ο ΓΑΠ ήθελε την εξουσία με κάθε τρόπο , βέβαια ίσως αυτά που έλεγε τότε μπορεί και να τα πίστευε , επειδή όπως αποδεικνύεται ο άνθρωπος είναι ..αλλού ξημερωμένος!
    Τα λεφτά υπάρχουν,αυξηση πάνω από τον πληθωρισμό , όχι ξεπούλημα στούς ξένους , τι να πεί κανείς “όταν πιάσει η μ…τύφλα νάχει το γ….”

    Πραγματικα οταν ειδα την φωτογραφια απο τον πειραια ηθελα να βαλω τα κλαμματα απο τα γελλια θυμομενος το καραστημενο σκηνικο με τα δακρυγονα.

    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απονέμεται βραβείο ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
    Γεώργιο Τσολάκογλου του Αντρε +

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΩΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    Στις 22:00 θα παρευρεθεί σε μουσική εκδήλωση (φιλαρμονική ορχήστρα των γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων ΒΕΡΜΑΧΤ)

    ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ QUADRIGA ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ !
    ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
    ΘΑ ΚΡΕΜΑΓΑΜΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ,
    ΕΝΩ ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!
    (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ SS ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>

    Μα εσεις κε Καραμανλή ξεπουλατε την Ελλαδα μας,
    ξεπουλατε την εθνική μας περιουσια.

    Να ειστε βεβαιος για ενα πραγμα κε Καραμανλη, οταν γινουμε κυβερνηση θα παρουμε τα λιμανια μας πισω.

    Νααα! \|||/ \|||/
    τσιμπα δυο μουντζες ηλιθιε πιθηκα

    <>
    Μίχας: «για εμάς, στην Νομαρχία Πειραιά, η εκχώρηση του ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ σε ξένα συμφέροντα δεν είναι μεταρρύθμιση, είναι ομολογία αποτυχίας».

    Δημήτρης Καρύδης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ): «Πρόκειται για μία αποικιοκρατική σύμβαση με προκλητικές χαριστικές διατάξεις, όπως φορολογικές ελαφρύνσεις στη COSCO. Η παραχώρηση αυτή είναι σε βάρος της οικονομικής ζωής, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των εργασιακών σχέσεων, που οδηγούν το Λιμάνι σε νέο εργασιακό μεσαίωνα».

    Λ. Κατσέλη (15/10/08): «Το ΠΑΣΟΚ θα επαναδιαπραγματευθεί την συμφωνία».

    ΔΙΔΑΓΜΑ :
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
    ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΝΟΥ.
    ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΟΥΦΑΡΙ
    ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι, και όταν θα το καταλάβει ο πολύς κόσμος θα είναι αργά. Δεν υπέγραψαν όιτι θα βάλουν φωτοβολταϊκά και αιολικά στα στρατόπεδα; Δικά τους είναι; To να τα κάνουν χώρους πράσινου το καταλαβαίνω. Πολυκατοικίες ή μεζονέτες επίσης. Αλλά εργαλεία πλουτισμού μικρής παρέας… Ξεδιάντροποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ
    ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...
    Να ένα άρθρο της Ναυτεμπορικής από το Νοέμβριο του 2008 σχετικα με τη συμφωνια με τους Κινέζους της Cosco...

    Αντίθετη η αντιπολίτευση
    Τα κόμματα της αντιπολίτευσης διαφωνούν κάθετα με την υπογραφή της σύμβασης.
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου δήλωσε την Τρίτη μετά τη συνάντησή του με τον Κινέζο πρόεδρο ότι «είχα την ευκαιρία να επαναλάβω την πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ για τις στρατηγικές υποδομές και το πώς εμείς τις βλέπουμε για την πατρίδα μας».
    Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Ελπίδα Τσουρή κάλεσε την κυβέρνηση να μην υπογράψει, λέγοντας ότι «το 'καινοτόμο', σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σχέδιο της κυβέρνησης, εκποίησης δημόσιας περιουσίας, με τη μετατροπή ενός δημόσιου και, μάλιστα, κερδοφόρου, κρατικού μονοπωλίου σε ιδιωτικό, δεν αποτελεί λόγο γιορτής και πανηγυρισμών».
    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι «η κυβέρνηση επιλέγει να δώσει τις τηλεπικοινωνίες σε μία γερμανική εταιρεία, την Ολυμπιακή Αεροπορία σε Αραβες και τα λιμάνια σε μία κρατική κινεζική τράπεζα».

    ΕΙΧΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΛΥΣΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΛΙΑΡΕΛΗΣ ΣΤΟ MEGA : ¨Οι Κινεζοι θα συνεχιζουν να αγοράζουν ομόλογα". ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "

    'Οταν και αν ξαβαβγούν οι Έλληνες στις αγορές" ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση