GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «ΟΧΙ» του 2010...

Από τον Γιάννη Κρούσο http://www.ithacanet.gr/ Στη διακαναλική του συνέντευξη , ο εκπρόσωπος της «Τρόικας, του ΔΝΤ και των τραπεζικών «αγορ...

Από τον Γιάννη Κρούσο
Στη διακαναλική του συνέντευξη, ο εκπρόσωπος της «Τρόικας, του ΔΝΤ και των τραπεζικών «αγορών», ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού, Γ.Α.Παπανδρέου, με μια θεαματική, όσο και βαρετή κίνηση, άδειασε το σύνολο των κομματικών του υποψηφίων, που, εδώ και μήνες, προσπαθούν να πείσουν την κοινωνία πως οι εκλογές γίνονται για την αυτοδιοίκηση και τους εκπροσώπους της και όχι για το ΔΝΤ.
Με μια απαράμιλλη πράξη θεσμικής εκτροπής, έριξε το γάντι, λέγοντας πως οι εκλογές δεν είναι για δημάρχους και περιφερειάρχες, αλλά για το δίλημμα «ΠΑΣΟΚ ή χάος».
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπει στην τύχης τους το σύνολο των υποψηφίων του κόμματος του, για να σώσει τον εαυτό του και την πολιτική του ΔΝΤ και της ολιγαρχικής Ε.Ε. Εν όψει της ραγδαίας και βέβαιης πολιτικής καταβαράθρωσης του κόμματος του, αν συνεχίσει μόνος του τον άδοξο δρόμο, θέλει να...
οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και συγκυβέρνηση, ώστε να μοιραστεί και με άλλους τις ευθύνες της υλοποίησης των πολιτικών του μνημονίου.
Μετά από αυτό, είναι η στιγμή που η αναποφάσιστη και αποδιοργανωμένη κοινωνία πρέπει να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει στο δίλημμα «Ναι ή ΟΧΙ; στο ΔΝΤ, στις αγορές και την τραπεζική ολιγαρχία;».
Μέχρι και τις ύστατες σφυγμομετρήσεις, ερχόταν πρώτο το «κόμμα» της αποχής, του λευκού και των αναποφάσιστων, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα, κόντρα στο υπάρχον κομματικό σύστημα.
Σε αυτές τις εκλογές, μετά την αυθαίρετη επιλογή του πρωθυπουργού-εκπροσώπου των τραπεζικών αγορών, το μήνυμα πρέπει να πάει προς κάθε κατεύθυνση και να είναι πολύ καθαρό:
1. Στον πρώτο γύρο, αποχή και λευκά, γιατί αυτό που αυτοαποκαλείται κομματική πολιτική διαιρεί την κοινωνία με ψεύτικα και αδιέξοδα διλλήματα, χωρίς προοπτική και ελπίδα.
2. Στον δεύτερο γύρο, με την ψήφο μας, να μην υπάρξει ίχνος πράσινου χρώματος στον τηλεοπτικό χάρτη των εκλογών. Μαύρο σε κάθε τι πράσινο των Παπανδρέου.
H αποχή του πρώτου γύρου και η καταψήφιση του ΔΝΤ στον δεύτερο είναι δύο πράξεις με ένα μήνυμα, ολοκληρωμένο και ξεκάθαρο:
- Το κομματικό σκηνικό δεν είναι αυτό που θέλουμε. Δεν ψηφίζουμε αυτό που είστε. Δεν είστε αυτό που χρειάζεται η πατρίδα.
- Δεν είμαστε πειραματόζωα της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής τοκογλυφίας. Η σιωπή μας δεν είναι υποταγή. Είναι σκέψη, περισυλλογή και αναζήτηση, μπροστά σε προτάσεις που δεν δίνουν λύση.
- Δεν ψηφίζουμε την ανθρωπιστική καταστροφή, που έχει επιβάλλει η διεθνής των τραπεζιτών στους ανθρώπους της πατρίδας μας και του κόσμου όλου.
- Δεν θέλουμε από τα 110 δις, νέα ενυπόθηκα δάνεια, τα 73 δις να πάνε στους «πολύ μεγάλους για να πτωχεύσουν» τραπεζίτες.
- Λέμε όχι στις αδιέξοδες θυσίες, για να πληρωθεί η διεθνής τοκογλυφία και να διασωθεί η εγχώρια διαφθορά. Είμαστε πάρα πολλοί για να πτωχεύσουμε.
- Δεν χρωστάμε. Είτε σαν ιδιώτες, είτε σαν χώρα δεν χρωστάμε, γιατί το χρέος είναι προϊόν απάτης και της μυστικής παραχώρησης του χρήματος και της οικονομικής εξουσίας στους επίσημους τοκογλύφους του κόσμου, χωρίς δική μας εξουσιοδότηση.
Αποχή στον πρώτο γύρο, γιατί κανείς σας δεν μας κάνει. Τίποτα πράσινο στο δεύτερο γύρο, για να περάσει το δικό μας ΟΧΙ, σε όλο τον κόσμο.
Εξαιρούνται οι αυτόνομες κινήσεις κι εκείνοι οι ελεύθεροι υποψήφιοι, που δεν έχουν κάποια σχέση με τη διαφθορά και δεν έχουν συμμετάσχει, με πράξεις ή παραλείψεις, στην καταβαράθρωση της χώρας και των ανθρώπων της.
Στις εκλογές το μήνυμα το στέλνουν οι πολίτες και όχι οι πρωθυπουργοί. Με τη στάση μας σε πρώτο και δεύτερο γύρο, στέλνουμε το πολλαπλό και ξεκάθαρο μήνυμα μας:
- Δεν σας ψηφίζουμε, γιατί δεν έχετε λύσεις και προτάσεις, που να υπερασπίζονται την κοινωνία και να συγκρούονται, ουσιαστικά και αποτελεσματικά, με την τοκογλυφική διεθνή των αγορών.
- Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει «θετική» ψήφος. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και δεν είμαστε σίγουροι για το που θέλετε να μας πάτε και αν μπορείτε να το κάνετε. Στον δεύτερο γύρο, σας ψηφίζουμε, όχι γιατί είστε οι «καταλληλότεροι» να διοικήσετε, αλλά γιατί πρέπει να καταψηφίσουμε τον επίσημο αντιπρόσωπο των τραπεζιτών, καθώς και τους υποστηρικτές του, σε όλη την Ελλάδα. Και θά ‘ρθει η σειρά σας, αν κάμετε τα ίδια.
- Ψηφίζουμε και απέχουμε, με γνώση και σχέδιο, για να στείλουμε προς την παγκόσμια κοινότητα πως:
• οι έλληνες αντιστέκονται,
• δεν είμαστε παθητικοί και υποταγμένοι αποδέκτες των καταστροφικών εντολών,
• το μαύρισμα του ΠΑΣΟΚ, είναι ένα μεγάλο όχι στα σκοτεινά σχέδια για την οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική εξαθλίωση μας, που έχουν σαν μοναδικό σκοπό να πάρουν οι τοκογλύφοι τους καρπούς της εργασίας μας και την δημόσια και ιδιωτική περιουσία, για μια μπουκιά ψωμί.
- Απέχουμε και ψηφίζουμε για να πάει ένα σαφές μήνυμα προς κάθε επόμενο κυβερνήτη ή συγκυβερνήτη, πως οι πολιτικές που ζούμε δεν είναι ανεκτές, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον και δεν μπορούν να επαναληφθούν, εν μέρει ή στο σύνολο τους, από οποιονδήποτε άλλο.
Αυτά τα λίγα μπορούμε να κάνουμε, ως ότου φτιάξουμε τους δικούς μας θεσμούς, τα δικά μεγάλα κινήματα, τη δική μας δημοκρατία. Χωρίς πάτρωνες, τοκογλύφους και πολιτικούς υπηρέτες μιας ολιγοπρόσωπης διεθνούς και ντόπιας ολιγαρχίας.
Ως την απελευθέρωση της χώρας από την οικονομική κατοχή.
Για τη μεγάλη ενότητα των πολιτών, όχι απλά «ενάντια στο ΔΝΤ, την Τρόικα ή το μνημόνιο», αλλά για την αληθινή δημοκρατία και ενάντια στους τραπεζίτες και τις ολιγαρχικές συμβάσεις και θεσμούς που παράγουν το χρέος και εξαθλιώνουν τους ανθρώπους, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.
Ο καθένας μας, ας αναλογιστεί τι θα σημαίνει για τον ίδιο, για την Ελλάδα, για τον κόσμο και τις διεθνείς πολιτικές διεργασίες, όταν θα αναμεταδίδεται σε όλο τον κόσμο η συντριβή των διεθνών τραπεζοκρατικών επιλογών και των τοπικών πολιτικών εντολοδόχων τους.
ΥΓ: Φίλοι του ΠΑΣΟΚ, γνωστοί και άγνωστοι σε μας, υποψήφιοι, σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, συγνώμη. Να τα βάλετε με τον αρχηγό σας και το κόμμα, που ακόμα επιλέγετε να στηρίζετε, παρά τις καταστροφικές επιλογές του. O αρχηγός σας μετέτρεψε σε δημοψήφισμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κι εμείς απαντούμε. Η ψήφος μας είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ και δεν είναι ναι σε τίποτα και για κανέναν. Kι έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η ψήφος θα πάει σε κάτι που πολλές φορές θα είναι για τα σκουπίδια.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
(είμαστε πολίτες που είχαμε αποφασίσει να πάμε εκδρομή, πριν την διακαναλική συνέντευξη του εκτελούντος χρέη πρωθυπουργού)

17 σχόλια

  1. Αν ζουσε σημερα ο αειμνηστος Ιωαννης Μεταξας ,ειμαι σιγουρος αυτα τα παλιοσκυλα του πασοκ θα ειχαν εκτελεσθει.

    Τα αχρηστα κουφαρια τους θα βρωμιζαν την πλατεια Συνταγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσοχη!!!!
    Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΘΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ.
    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΑΝ ΤΟ 1940 "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αυτους τους ανθελληνες προδοτες βροντοφωναξουμε τα ΟΧΙ μας:

    «Είμαι 37 ετών στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Γουόλτερ σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας… Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα… Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του ‘60. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά…».


    Νίκος Παπανδρέου (Επιστολή προς την Αμερικανίδα φίλη του Χριστίνα Βαρντ – Περιοδικό «Νέμεσις», τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2004)

    Προς διαμαρτυρομενους πασοκους, η επιστολη ειναι γνησια, την εχει επιβεβαιωσει η παραληπτης.


    - Αυτος ο τιποτενιος τεμπελης,
    ο "μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά", απο τη στιγμη που ανελαβε ο ξευτιλισμενος αδερφος του την "ηγεσια" "αυτής της καταραμένης χώρας", πεταει με τα λεφτα του Ελληνικου λαου συμμετεχοντας δηθεν σε κλεισιμο συμφωνιων για επενδυσεις, συνοδευομενος απο μια αλητοπαρεα τεμπεληδων.

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΙΣ 7/11.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ , ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ,ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.ΤΟ 2000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ,ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ,ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OXI SE AFTOUS POU EKLEPSAN TA 35 EKATOMYRIA TOU DIMOY KAI STOUS SYNEXISTES TOUS.

    OXI SE AFTOUS POU AFISAN TI THESSALONIKI NA PNIGEI STA SKOUPIDIA.

    OXI STOUS ANIKAKANOUS POU TO MONO POU EXOUN NA EPIDIKSOUN EINAI KATADIAKSTIKES APOFASEIS.

    I THESSALONIKI AKSIZEI KALYTERO MELON.

    I THESALONIKI AKSIZEI MARKO MPOLARI STIN PERIFEREIA KAI GIANI MPOUTARI STO DIMO.

    ENA MEGALO OXI SE OSOUS KATESTREPSAN TA ONEIRA MAS (PSOMIADI KAI GIOULEKA)

    XRONIA POLA SE OLOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oχι στο θέατρο που μας έκαναν θεατές ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού του ελληνικού λαού

    Ένα οργανωμένο επικοινωνιακό σχέδιο εκφοβισμού του ελληνικού λαού, έχει βάλει μπροστά η κυβέρνηση με αποκορύφωμα τις εκλογές. Ο τρόμος της μεγάλης ήττας ήταν αυτός που έβγαλε και τον Γ. Παπανδρέου στα κανάλια, αλλά σειρά παίρνουν πλέον υπουργοί και εφημερίδες προσκείμενες στην κυβέρνηση.

    Το σχέδιο προβλέπει συνεχή πίεση στον κόσμο με ειδήσεις τύπου «δεν θα πάρουμε την τρίτη δόση του δανείου», «θα χρεοκοπήσουμε άμεσα», «θα χάσουμε τις καταθέσεις μας», «οι μεταρρυθμίσεις θα κολλήσουν και το ΔΝΤ θα μας αφήσει ξεκρέμαστους», «θα υπάρξει έκρηξη στο έλλειμμα και το χρέος», θα κλείσουν τράπεζες», «θα ληφθούν πολύ σκληρά μέτρα».

    Αυτά κι άλλα πολλά θα συμβούν αν… δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ.

    Είναι το κλασσικό κόλπο του φόβου πριν τις κάλπες. «Ψηφίστε μας για να μη συμβούν όλα αυτά», θα είναι το βασικό «κρυφό» σύνθημα του ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τον κόσμο, να ξεχάσει ότι ψηφίζει για να διαμαρτυρηθεί, κατά του Μνημονίου, κατά της οικονομικής κι όχι μόνο υποδούλωσης.

    Ο κόσμος, όμως, ακόμη κι αν δε θέλει να διώξει την κυβέρνηση οφείλει να ψηφίσει για να αλλάξει ρότα. Να ψηφίσει για να ανατραπεί η πολιτική του Μνημονίου καιτης Τρόϊκας.

    Το «μπέρδεμα» σχετικά με το ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα, είναι το βασικό κόλπο. Η θολούρα πριν τις κάλπες, το σχέδιο για να περάσει η κυβερνητική πολιτική.

    Ακόμη και οι διαρροές περί ενόχλησης της Τρόϊκας ή του Ντ. Στρος Καν για τις πιθανές πρόωρες εθνικές εκλογές είναι μέσα στο οργανωμένο σχέδιο.

    Σε λίγο θα σας ξαναπούν.
    - θα σας διορίσουμε.
    - θα σας χαρίσουμε τα χρέη
    - θα φάτε καλάααααααα "λεφτά Υπάρχουν"....
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ.
    ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΡΑΜΑ. ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το "ΟΧΙ" Συνέλληνες θα το γιορτάσουμε σε λίγες μέρες !!!

    Έρχεται η Λευτεριά και διώχνει το δυνάστη ΔΝΤ-ΓΑΠ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασοκ

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    Ειδηση

    Ηδη ο Ραγκουσης ετοιμαζει τς βαλιτσες επιστροφης στην Παρο οπου οι Εισαγγελεις θα ψαξουν παλι τα οικονομικα του, οπως και της Νταλαρα.

    Ηδη την Τριτη συγκαλεσε συσκεψη στο Υπουργειο οπου "τα γυρισε" σχετικα με το μηνυμα των εκλογων.

    Ο Ραγουσης εβαλε τον Γιωργο να πει τις μαλακιες περι "εκβιασμου της ψηφου". Ο Ραγκουσης εσκαβε τον λακκο του Παπανδρεου για να κατσει ο ιδιος στην προεδρια μετα την αποχωρηση Γιωργου!

    Ομως ο Γιωργος εχει τον δρ Κουτσουκο που τον προστατευει!

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΨΗΦΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!

    Η νικη του πασοκ ειναι δεδομενη οπως και η καθαρση οσων δουλευουν και εκμεταλευονται(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ)τον Γιωργο.

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου Τσοκλη Νταλαρα κλπ...κλπ)

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ) ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!
    Ενω ο ανικανος Ραγκουσησ βαζει τρικλοποδιες στον Γιωργο
    Οι τραπεζίτες συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητοι.

    Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. .
    Δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τράπεζες-δανειστές...

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    αυτη θα ειναι η ψηφος των πολιτων

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ (Παμπουκης Ραγκουσης Παπακωσταντινου κλπ)

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΝΩ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ)

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΩΘΗΚΕ
    ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

    ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΣ ΑΛΛΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΗΜΕΡΑ

    ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(Παμπουκης Ραγκουσης Γερουλανος Παπακωσταντινου κλπ) ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ!
    Ενω ο ανικανος Ραγκουσησ βαζει τρικλοποδιες στον Γιωργο
    Οι τραπεζίτες συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητοι.

    Ακόμη ένας ελεύθερος επαγγελματίας έβαλε τέλος στη ζωή του, γιατί τον έπνιξαν τα χρέη. .
    Δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τράπεζες-δανειστές...

    ΟΧΙ στους ληστρικους τραπεζιτες

    αυτη θα ειναι η ψηφος των πολιτων

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O METAΞΑΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ
    1. ΤΟ ΟΧΤΑΩΡΟ
    2. ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ
    3. ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
    4. ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    5. ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ

    ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ Ο GEORGE ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαυρίστε τον τον πονηρό τον Παπανδρέου για να καταλάβει οτι οι Ελληνες δεν δέχονται εκβιασμούς και ισως ηρθε ο καιρός να μάθει λίγα πράγματα για τούς κατοίκους αυτής της χώρας που τον φιλοξενούν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!
    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!


    Παρατηρητής

    ΔΕΞΙΟΙ= ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ..ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οπως λένε απο μικρο κι απο Google μαθαινεις την αλήθεια, καμια φορα οι συμτωσεις ...

    http://thessalondynami.tk/

    Για δειτε αυτη τη φωτογραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ [ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ].ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: 1] ΟΙ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ , (ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΕΓΡΓΑΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2828/2000) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΟΙ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.Β]Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΥΤΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 45%.ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΎΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΥΘΕΙΑ, ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.( ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ)ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΒΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση