GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 17 Νοέμβρη(;)...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη Η Τρόικα επουδενι δεν θέλει πρόωρες βουλευτικες εκλογες  στην Ελλάδα. Πιστεύω λοιπον προσωπικα ότι αν γίνουν πρόωρε...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
Η Τρόικα επουδενι δεν θέλει πρόωρες βουλευτικες εκλογες  στην Ελλάδα. Πιστεύω λοιπον προσωπικα ότι αν γίνουν πρόωρες εκλογες,αυτο  θα δώσει την αίσθηση σε πολυ κόσμο ότι ο Γ. Α. Παπανδρέου αντιστέκεται στην Τρόικα, και ότι δεν αποφεύγει να αποφανθει ο λαος και με πρόωρες βουλευτικες εκλογες, όχι μόνο με  αυτοδιοικητικες, επι του μνημονίου, και μάλιστα μόνο 6μιση με 7 μήνες μετα την προσφυγη στο ΔΝΤ , πράγματα εκλογικα ωφέλιμα γι'αυτον.
Επομένως τώρα σκέφτομαι προσωπικα πως αν ο Γ.Α. Παπανδρέου διαλύσει τη Βουλη στις 17 Νοέμβρη (η ημερομηνία αυτη έχει...
 μια καλη σημειολογία), ώστε να γίνουν πρόωρες βουλευτικες  στις 12 (ή 19) Δεκέμβρη 2010, το ΠΑΣΟΚ θα πάρει τελικα αυτοδυναμία, και ότι θα είναι η τελευταία ευκαιρία του για αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογες.
Μπορει, στην περίπτωση διάλυσης της Βουλης στις 17 Νοέμβρη, η νέα  αυτοδυναμία του να είναι αρκετα κάτω απο 157, που έχει τώρα, αλλα πρόκειται για μια αναγκαία θυσία,σαν τις περιπτώσεις αναγκαίας και  οξυδερκους θυσίας του Πύργου ή της Βασίλισσας στο σκάκι.
"Οι καιροι ου μενετοι", ιδίως σε συνθήκες ελεύθερης πτώσης εκλογικης (= η πτώση που είναι ανάλογη του τετραγώνου του χρόνου)...

29 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ,ΧΑΡΤΟΡΗΧΤΕΣ ,
    ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ , ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΚΕ ,ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΙΖΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να μας εκβιάζει το ΔΝΤ αντε πάει στό διάολο , αλλά να μας εκβιάζει και ο Γιωργάκης πάςι πολύ , πάρα πολύ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΓΕΩΡΓΙΟ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝ ΧΟΡΩ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΚΤΗΝΟΥΣ . ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΜΑΖΙ ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΧΥΜΗΞΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλογικό πραξικόπημα ετοιμάζει τώρα ο δοσίλογος Τσογλάνογλου ΓΑΠ.

    Αυτά μόνο το πασοκ μπορεί να τα σκεφτεί και να τα πράξει..
    ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ..

    Τα “χρωματιστά” ψηφοδέλτια,
    να΄ναι καλά…
    Πράγματι πρόκειται για αδίστακτο μηχανισμό νομής της εξουσίας. Μπορούν να κάνουν τα πάντα.

    Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουν οι Έλληνες ώστε να τους στείλουν πακέτο στον εξ από δω. Η ΝΔ ελπίζω να έχει γνώση της εκτροπής που μαγειρεύουν και να αντιδράσει δυναμικά. Με ανησυχεί η νωθρότητα που παραδοσιακά είχε η Ρηγίλλης. Αυτό το Σ/Κ μου κάνει εντύπωση που ο Σαμαράς απέχει από την προεκλογική δραστηριότητα τη στιγμή που ο GAP μιλά σε Αγ.Αναργύρους, συμμετέχει στον Μαραθώνιο της Αθήνας και περιοδεύει στην Κοζάνη.

    Αν εχω καταλάβει τον τρόπο σκέψης και δράσης του Αντώνη, μάλλον προετοιμάζει τη συνέντευξη της Δευτέρας…

    Οι πατριώτες δεξιοί αφήστε τους καναπέδες και κατεβείτε στους δρόμους.
    Βρίστε τους , φτυστε τους , φασκελώστες τους , μη τους αφήσετε να πάρουν ανάσα.
    Για να έχουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας πατρίδα και όχι προτεκτοράτο-εργαστήριο του σιωνιστικού ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΡΙΣ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΡΟΥΣΑΤΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΘΑΝΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΙΑ , ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΥΑΛΙ.ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φθασαμε και εδω οπου ειχα γραψει απο τον Αυγουστο περι εκλογων και ελεγχομενης χρεωκοπιας στην συνοδο αρχηγων της ΕΕ.
    Τα πραγματα εξελιχθηκαν οπως ακριβως προβλεψαμε.
    Τα μαθηματικα ειναι τοσο απλα και το μονο που χρειαζεται ειναι να τα διαβαζεις με καθαρο μυαλο και χωρις την πολιτικη πολυλογια που τα συνοδευουν, η συγκριτικη στατιστικη μελετη που βασιζεται στην προγνωση-προβλεψη μεσω ιστορικων στοιχειων και πεπραγμενων, η πιθανοτητα αποκλισης +/- ειναι πολυ μικρη οταν εχεις ολα τα δεδομενα προς αναλυση.
    Οταν μια αγελαδα της κοβεις τον σανο, το χορτο,το κριθαρι, της στενευεις το μερος που κοιμαται αρα δεν κοιμαται,δεν παρεχεις την απαιτουμενη θερμανση,την απαιτουμενη καθαριοτητα,δεν την βγαζεις για βοσκη και περιμενεις να σου αυξησει την ποσοτητα γαλακτος που σου διαθετει στραγγιζοντας τον οργανισμο της, μοιραια στα χερια σου θα εχεις ενα ψοφιμι για τον χασαπη και αυτο εφοσον προλαβεις να την σφαξεις ζωντανη με οτι κιλα της απεμειναν.
    Οι φοροι που επεβαλλε η κυβερνηση σε μια χωρα με οικονομια που στηριζεται σε γυαλινα ποδια ηταν δυσαναλογοι, οπως και ο χρονιος δανεισμος απο ολες τις κυβερνησεις μεταπολιτευτικα.
    Τα δανεια τα παιρνεις για να αναπτυξεις δραστηριοτητες και επενδυσεις που θα σου αποφερουν αποσβεσεις και κερδη για να πληρωσεις τον δανειστη σου, δεν τα ενθυλακωνεις παραμυθιαζοντας τον κοσμο και κλεβοντας ασυστολα καθε δημοσιο ταμειο.
    Ηταν Ηλιου φαεινοτερο οτι θα φθαναμε εδω που ειμαστε απο την συσσωρευση των δανειων με συνεπεια να δανειζομαστε εως και σημερα για πληρωσουμε αλλα δανεια που ληξανε η ληγουν, χωρις ποτε να σκεφτουμε οτι αυτο ειναι ατερμωνο και το μονο που πετυχαινουμε ειναι να αυξανουμε το χρεος μεταθετωντας τον χρονο απο βραχυχρονιο σε μεσοπροθεσμο και σε σπανιες περιπτωσεις μακροπροθεσμο,θεωρωντας σωτηρια τον επαναδανεισμο μας με ευνοικους ορους!!!ο παραλογισμος σε ολο το μεγαλειο του!!!! Φθασαμε εδω οπου φθασαμε απο τις επιλογες των ανικανων και ανεπαρκων πολιτικων που κυβερνησαν την Ελλαδα κληρονομικω δικαιωματι ληστευοντας καθε ικμαδα αναπτυξης και πλουτου αυτου του τοπου στελνωντας τον στα βαραθρα της χρεωκοπιας που ακομα και σημερα δεν θελουν να παραδεχθουν και να τιμωρηθουν για τα εγκληματα που διεπραξαν οι πολιτικοι. Αποδιδουν τις ευθυνες σε ολους μιλωντας περι διεφθαρμενου λαου και σαν διεφθαρμενος λαος κυβερνατε απο τους εκαστοτε διεφθαρμενους πολιτικους και οχι ταγματα αγγελων.
    Η υποσχεσιολογια,τα ψευδη,η κομπορημοσυνη καποιων ανεπαγγελτων κρατικοδιαιτων γενεες ολοκληρες πολιτικων και αυτεπαγγελτων σωτηρων με επεα πτεροεντα εσκασαν οπως σκαει το μπαλονι αποδεικνυωντας ακομη μια φορα την ανικανοτητα και ανεπαρκεια που τους διακρινει.
    Αυτες οι εκλογες οποτε και αν γινουν,αν γινουν, θα ειναι προφαση για φυγη(το ιδιο εργο το ειδαμε πριν 1 χρονο) και αποποιηση ευθυνων απεναντι σε ενα λεηλατημενο λαο που τον οδηγησαν στην απολυτη καταντια και ξεφτιλα θετωντας απαραδεκτα διλληματα στον λαο περι υποστηριξης της πολιτικης της κυβερνησης η μη.Ποιας πολιτικης; ποιου σχεδιου σωτηριας; σε ποιο χρονοδιαγραμμα βασιζεται; με ποια αναπτυξη υγιειους πλουτου; Με την φοροκαταιγιδα που επεβαλλαν και προκειται να υποβαλλουν καταστρεφοντας ακομα και υγιεις παραγωγικες μοναδες της οικονομιας που ακομα και σημερα μαχονται σε ενα παντελως αρνητικο περιβαλλον; με την συρρικνωση των εισοδηματων αρα και την μειωση της καταναλωσης;Τον δεικτη ανεργιας να ανεβαινει οπως ο υδραργυρος το καλοκαιρι;το δυσβαχτο χρεος μ/ο 33000 ευρω που φερει καθε Ελληνας στην πλατη του; ολοι αυτοι που σημερα επωμιζονται τις συνεπεις και δεν εχουν καταστραφει η δεν τα εχουν παρατησει ακομη περιμενετε να δωσουν τα δις που χρειαζονται και δεν υπαρχουν; Ελεος πλεον!!!μην ζητατε συνενοχους στο εγκλημα εισαστε μονοι σας και κυριοι υπαιτιοι της χρεωκοπιας.
    Ο λαος πλεον ειναι απεναντι σας και οχι συνενοχος σας.
    Τα χειροτερα επονται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο
    απο το καθεστώς.
    Το έχουμε πει τόσες φορές το Πασοκ δεν είναι κόμμα,είναι συμμορία.

    Βαδίζει στα χνάρια του ντάντυ που ήξερε πολύ καλά απο εκλογικά πραξικοπήματα…Ελπίζω μόνο να κάνει το λάθος και να κάνει εκλογές να τελειώνουμε μια και καλή απο τον χολεριασμένο πασοκισμό.


    Μακάρι να κάνει το εκλογικό πραξικόπημα!
    50% θα πάρει ο Σαμαράς στις εθνικές εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν εχετε πάρει ειδηση οτι ο Γιωργάκης την κοπανάει με μικρά πηδηματάκια ; πάρτε το ειδηση χωρίς διακοπές τον μισό χρόνο δεν μπορεί το παιντί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή πιστεύει εστω και ενας Ελληνας οτι αυτό το ξενόφερτο πράμα ο Παπανδρέου παλεύει για την σωτηρία της Ελλάδας ; για αλλονών την "σωτηρία" παλεύει αδέρφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ροκφέλερ χρηματοδοτούσε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου!

    Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974
    Τι να εννοούσε άραγε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έλεγε “στον γιό μου Γιώργο, αφήνω το όνομά μου”;

    Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα – εκτός και εντός Ελλάδος – είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την “νέα τάξη πραγμάτων”.Η ιστορία τώρα, δεν καταγράφεται αμέσως με την πραγματικήν της όψιν. Κάθε τόσο έρχονται στο φως ντοκουμέντα και παρασκήνια, που δίνουν διαφορετική εικόνα των γεγονότων. Πρόσφατον παράδειγμα, τα όσα απεκαλύφθησαν με το τελευταίον βιβλίον του Νικολάου Μακαρέζου, για τις σχέσεις και τις διαβουλεύσεις μεταξύ Καραμανλή και του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Είναι βέβαιον, ότι εάν υπάρξει ενδελεχής έρευνα προς διαφόρους πολιτικούς χώρους της μεταπολιτευτικής εποχής, θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν είναι τυχαία η απογοήτευσις και η απαξίωσις του λαού προς τους σημερινούς πολιτικούς. Μόνο, που οι πολίτες δεν σκέπτονται ή δεν έχουν την δυνατότητα να ερευνήσουν τα βαθύτερα αίτια. Αυτό, κανονικά είναι καθήκον των ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς η πλειονότης των κινείται μέσα στο “σύστημα” που άλλοι έχουν χαράξει και επομένως δεν επιτελούν την αποστολήν των. Οι αμετανόητοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, έχουν μουδιάσει με την πολιτικήν του κυβερνώντος κόμματος. Από την Μεταπολίτευσιν, εγοητεύθησαν από την άκρατον δημαγωγίαν αυτού του πολιτικού φορέως, και συμπορεύθηκαν με τον λαϊκισμόν που καθιέρωσε.

    Δείτε ΕΔΩ κοιμισμένοι Έλληνες:
    http://filologos10.wordpress.com/2010/09/22/%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%86%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ. ΠΙΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΓΕΣ ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΜΠΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΣ.ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΤΡΕΧΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ? ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥ ΠΟΤΕ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΛΙ Η ΤΣΟΚΛΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Δεν θα γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!

    Τα σεναρια που κυκλοφορουν οι Ραγκουσηδες για να καψουν τον Γιωργο

    ΔΕΝ ισχυουν!!!

    Τι λενε οι Ραγκουσηδες:
    Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου.

    Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα πραγµατοποιηθούν στις 5 ή τις 12 Δεκεµβρίου, αν φυσικά συντρέξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.

    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θα γινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    απλα θα φυγουν οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα μυστικα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΝΗΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "TA NEA" γράφουν σήμερα ότι μπορει
    να γίνουν οι βουλευτικες ταυτόχρονα
    με τον β' γύρο των αυτοδιοικητικων
    στις 5 ή 12 Δεκεμβρίου 2010 (δηλαδή
    ο β΄γύρος θα μετατεθει από τις 14
    Νοέμβρη στις 5 ή 12 Δεκεμβρίου που
    θα είναι οι πρόωρες βουλευτικές).
    Δείτε :
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4601560

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΞΩΑΠΟΔΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "TA NEA" γράφουν σήμερα ότι μπορει
    να γίνουν οι βουλευτικες ταυτόχρονα
    με τον β' γύρο των αυτοδιοικητικων
    στις 5 ή 12 Δεκεμβρίου 2010 (δηλαδή
    ο β΄γύρος θα μετατεθει από τις 14
    Νοέμβρη στις 5 ή 12 Δεκεμβρίου που
    θα είναι οι πρόωρες βουλευτικές).
    Δείτε :
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4601560

    ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ,ΚΑΙ
    ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ-ΚΡΥΦΟΘΕΛΟΥΝ "ΤΑ ΝΕΑ",ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΙΟΤΙ "ΤΑ ΝΕΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟΠΡΟΚΡΙΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΩΜΑΚΟ

    ΜΥΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΓΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ;

    ΘΩΜΑΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το γονίδιο του μνημονίου επίσης βρέθηκε στην ανθρώπινη παραλλαγή με υπογένειο, τον γνωστό homo pasokous. Το ίδιο γονίδιο συναντάμε και στους υπερ-πατριώτες , τσιρίζοντες και μη.

    Όσοι δεν είναι ΠΑΣΟΚ και συμφωνούν με το μνημόνιο έχουν το «αριστερό γονίδιο», αλλά δεν ενεργοποιήθηκε λόγω περιβάλλοντος. Προοδευτικοί είναι μόνο οι homo pasokous and friends. Είναι τελεσίδικο.

    Θα μελετηθεί επίσης ενδελεχώς ο γενετικός κώδικας όσων ανεβάζουν τα σπρεντς, όταν βήχει ο Έλλην πρωθυπουργός.

    Τέλος θα μελετηθεί το αίσθημα του τρόμου που προκαλεί στους πολίτες η λέξη εκλογές. Αν βρεθεί υψηλό θα το λέμε μέχρι να κλείσουν οι κάλπες των περιφερειακών.

    Οι επιστήμονες παρακολούθησαν 2.000 άτομα από την εφηβεία ως και την ενηλικίωσή τους, εξετάζοντας τη διαμόρφωση της πολιτικής ιδεολογίας τους σε συνδυασμό με το κοινωνικό τους δίκτυο κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι όσοι έφεραν μια παραλλαγή του γονιδίου DRD4, του υποδοχέα ντοπαμίνης, η οποία συνδέεται με το αίσθημα ευφορίας και ικανοποίησης στο άτομο, εμφάνιζαν πιο «αντισυμβατικές», αριστερές πολιτικές απόψεις από όσους δεν έφεραν την παραλλαγή- με την προϋπόθεση ωστόσο ότι είχε προηγηθεί στην περίοδο της εφηβείας τους μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Το «αριστερό γονίδιο» λοιπόν δεν αρκεί από μόνο του: πρέπει να «ενεργοποιηθεί» κοινωνικά. Στο ερώτημα αν η γενετική ή το περιβάλλον καθορίζουν την πολιτική ιδεολογία μας η απάντηση είναι προφανής: αμφότερα!

    Όποιος είχε έντονη κοινωνική δραστηριότητα εμπίπτει στην κατηγορία «μαζί τα φάγαμε». Όποιος δεν είχε, είναι αντικοινωνικός, ανέραστος, μουρτζούφλης, παλιοδεξιός με κομματικά σύνδρομα και πολιτικές αυταπάτες.

    Μια έρευνα που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν να βρεθούν 2.000 που ψήφισαν τον «λεφτά υπάρχουν» πέρυσι. Να δούμε τι λένε φέτος. Αν δεν τον ψηφίσουν, έχουν εκ γενετής νοητική υστέρηση.

    Έπονται οι έρευνες για την ανακάλυψη του γονιδίου που σε κάνει σοσιαλιστή στα χαρτιά, νεοφιλελεύθερο στην πράξη. Ιδίως θα μελετηθεί η αλληλεπίδραση των γονιδίων που οδηγούν ένα άτομο από τριάρι στα Πατήσια, σε πολυσέλιδο Ε9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά, λίγη ορθογραφία δε βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΕ ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!ΖΩΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημέρα σε όλους.
    Δεν ξέρω τι να ψηφίσω.
    Που θα βρω τις λύσεις που προτείνουν τα κώματα η κάποιο πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν για την ανεργία για την ανάπτυξη για την μη πτώχευση της χώρας, γενικά για αυτά που δεν συμφωνούν έτσι όπως γίνονται σήμερα.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εισαι αξιολυπητος
    σε βαρεσε η αποριψη στο κεφαλι
    ποια αυτοδυναμια οριακη ?
    οριακα στις περιφερειες ολης της χωρας θα πιασει το 13% ΤΟ ΠΑΣΟΚ στις 7/11/2010...
    ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΤΑΤΑ...
    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20% ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΕΛΥΘΗΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στις εκλογες του 2009
    το ΠΑΣΟΚ πήρε 160 έδρες.

    Αν ίσχυε ο σημερινος εκλογικός
    νόμος,θα έπαιρνε 165 έδρες
    ........................................
    ........................................
    Το μπόνους στο πρώτο κόμμα
    αυξήθηκε κατά 10 έδρες,από
    40 πήγε 50.

    Μη νομισθεί ότι
    αυτό σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ
    θα έπαιρνε 160+10=170 έδρες !!!

    Το 2007 μοιράστηκαν αναλογικα
    260 έδρες,ενώ αν ίσχυε ο
    σημερινός νόμος,250.

    3 λιγότερες έδρες θα έπαιρνε
    η ΝΔ,1 λιγότερη το ΚΚΕ και ο
    ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑΟΣ τις ίδιες
    έδρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Γ.Παπανδρέου μπλοφάρει,σε
    σχέση με πρόωρες εκλογές,και
    έχει μυστικά ειδοποιήσει την
    Τρόικα γι'αυτο !!!
    Μπλοφάρει για να συσπειρώσει
    τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ,
    και βάζει και τα ΜΜΕ να
    ενισχύσουν την μπλόφα του !!!
    Λάθος η παρομοίωση της ανάρτησης
    με περίπτωση οξυδερκούς θυσίας
    Πύργου ή Βασίλισσας στο σκάκι !!!
    Ο Γ.Παπανδρέου (και η Τρόικα)
    δεν θέλει επουδενί να πέσει
    από 157 έδρες (160-3) στις π.χ.
    152 έδρες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Και όμως κινείται μπλόφα" ...

    Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

    Ξανασκέφτομαι,αναθεωρω αυτα που έγραψα σ'αυτη την πιο πάνω
    ανάρτησή μου (ηλ.δημοσίευμά).

    Τελικα έφτασα στο προσωπικο συμπέρασμα ότι ο
    Γ.Παπανδρέου μπλοφάρει σε σχέση με τις πρόωρες
    εκλογες,για να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του
    ΠΑΣΟΚ.Προσωπικα καταλήγω στο ότι έχει μυστικα
    ειδοποιήσει την Τρόικα ότι πρόκειται για μπλόφα
    εσωτερικης κατανάλωσης,και έχει βάλει τα ΜΜΕ να την
    ενισχύουν,να την διατυμπανίζουν..Βλέπω τώρα ότι
    επουδενί δεν θέλει ο Γ.Παπανδρέου (και η Τρόικα) να
    γίνουν πρόωρες εκλογες,με αποτέλεσμα την μείωση της
    αυτοδυναμίας,έως και την έλλειψή της.
    Θεωρω ότι οι πρόωρες εκλογες τού είναι μια καταστροφικη
    κίνηση και δεν τού είναι κίνηση σαν οξυδερκη θυσία της
    Βασίλισσας στο σκάκι.
    Οι επόμενες βουλευτικες εκλογες,προβλέπω
    πια προσωπικα,εγκαταλείποντας την προηγούμενη
    αντίθετη πρόβλεψη,θα γίνουν το φθινόπωρο του 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 31 Οκτ 2010 11:43:00 π.μ.

    ΘΩΜΑΚΟ

    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

    ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΣΟΥ ΤΑ ΨΑΛΑΝΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ "31 Οκτ 2010 11:43:00 π.μ.",
    δηλαδή Αγαπητέ Θωμάκο,

    Να σε συμπληρώσω και να πω ότι
    ο Γ.Παπανδρέου δεν είναι σε θέση,
    δεν έχει την ικανότητα να μπλοφάρει,με επιτυχία,πειστικά,
    πιστευτά.

    Και αυτό το "Δεν μπλοφάρω" που λέει
    είναι το ανώτερο στάδιο της μπλόφας. Ομως κι αυτή δεν έχει επιτυχία,δεν γίνεται πειστική,
    πιστευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση