GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθνικές κάλπες στις 12 Δεκεμβρίου(;)...

Αν πράγματι το ΠΑΣΟΚ αποδοκιμαστεί στις εκλογές του Νοεμβρίου και ο Γ. Παπανδρέου το εννοεί ότι θα πάει σε εκλογές, ποια είναι η πιθανότερη...

Αν πράγματι το ΠΑΣΟΚ αποδοκιμαστεί στις εκλογές του Νοεμβρίου και ο Γ. Παπανδρέου το εννοεί ότι θα πάει σε εκλογές, ποια είναι η πιθανότερη ημερομηνία για να στηθούν εθνικές κάλπες;
Η Κυριακή 12 Δεκεμβρίου... (28 μέρες από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 14 Νοεμβρίου).
Ο Αδιάκριτος

24 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΩ ΛΙΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕGAΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΕΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ: ΓΑΜΗΣΙ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαυρίζουμε ταυτόχρονα ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους πασοκτζήδες επίσημους και ανεπίσημους. Μην σας κοροϊδεύουν. Αν εκλεγεί ο Δημαράς οι πράσινοι θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν. Οι πράσινοι χωρίς το μνημόνιο που όμως θα είναι εκεί. θα πούν και πάλι δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς σύντροφοι, αλλά σας καταλαβαίνουμε. όλοι μαζί θα κράξει ο Γιωργάκης στο σύντροφό του Δημαρά. Ο Δημαρα΄ς νομίζει οτι η 7/11 είναι απόκριες και έφτιαξε το "άρμα πολιτών" ο μασκαράς. Αλλά δεν πρόκειται να κοροϊδέψει πάλι τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    "μετα-Παπανδρεου" εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δνειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Γιωργος Πασοκ

    23 Οκτ 2010 11:44:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βιαζονται


    οι Παμπουκηδες Γερουλανοι Ραγκουσηδες

    να ξεφορτωθου τον "βλακα" οπως τον λενε μεταξυ τους!!

    και να παρουν οι ιδιοι την εξουσια!!

    Επισης εκκρεμει στην Εισγγελια Πειραια μια ερευνα μηνυση για μια "αυτοκτονια-δολοφονια" κορης ενος αγωνιστη

    πρωην συμβουλου του Ανδρεα και πολλοι δειχνουν προς Ιπποκρατους λεγεμε "βλακα"...


    Πολλοι γνωριζουν και εκβιαζουν καταστασεις!!

    Ολα ειναι στη διαθεση των αρχων... Το γνωριζουν κι οι Αμερικανοι και κυτανε πλεον προς Σαμαρα ως μεταβατικο...

    Πασπιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτές οι κουτοπονηριές δεν περνάνε πλέον. Λεφτά υπάρχουν, όπως αυτιστικά λέει, να τα βρει και να κυβερνήσει την χώρα, έχει εντολή έστω και με υφαρπαγή, εξυπακούεται όχι αυτά από το ΔΝΤ και τους ραντιέρηδες. Διαφορετικά οι Έλληνες θα έχουμε κάθε δικαίωμα όχι μόνο να τον καταψηφίζουμε σε κάθε ευκαιρία, αλλά και να τον λέμε ολίγιστο ,ψεύτη και πολιτικό απατεώνα. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΤΤΙΚΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΜΑΡΑ

    ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΛΛΗΜΜΑΤΑ

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΡΙΕΣ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ

    ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ

    ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΣΝΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 49 ΕΥΡΩ

    ΦΙΛΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ

    Νάνσυ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους τέλος!

    Τελειώνει σε λίγο η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ"!

    Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 'ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ', ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΝ ΓΑΠ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ Ν.Δ!!! --> ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?? ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!!!! Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΡΕΙΕΣ,(χωρις να κανουμε ζημιες, γιατι θα χασουμε το δικιο μας) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ. ---> ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ??? ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ... αρχιστε να το διαδιδετε σε ολα τα blog <--> ONOMA: 25/3/1821

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο πείσμα του χρόνου και των αιώνων, η γη αυτή ήταν κι’ έμεινε και θα μείνει ελληνική.

    Οι κατακτητές και οι βάρβαροι ήρθαν και την πάτησαν, μα τι απόμεινε απ’ αυτούς; Το ελληνικό λουλούδι ξανάνθισε κάτω από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό. Το ελληνικό θαύμα ξαναθάμπωσε τα μάτια της Οικουμένης. Το ελληνικό πνεύμα σπιθοβολεί ξανά…

    Τόσες φορές ξαναήρθαν οι βάρβαροι. Μα οι Μαραθώνες και οι Σαλαμίνες δε σβήστηκαν. Η παράδοση μεταλαμπαδεύει τη φλόγα τής ελευθερίας από γενιά σε γενιά , τα ξένα πατήματα σβήνουν, τα ερείπια αναστηλώνονται, η φυλή ξαναζεί πιο ωραία, πιο λαμπερή, πιο ηθική, πιο τίμια. Καμάρι των ξένων λαών που ξέρουν να εκτιμούν, καρφί στο μάτι όσων τη ζηλεύουν.

    Τί απόμεινε από τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Καταλανούς, τους Τούρκους (τους Αλαβάνους, τους Μπουτάρηδες Κεμαλολάγνους, τους Μπίστηδες κλπ …) ; Η ελληνική γη τούς χώνεψε σα λίπασμα, για να ξαναφουντώσει η Ελλάδα, με τις αρχαίες αρετές της, με το αθάνατο πνεύμα της.

    Αυτή η γη σφύζει από έναν ελληνισμό τίμιο, ένα λαό δουλευτή που παρατάει το τσαπί και αρπάζει το τουφέκι μόλις τον φωνάξει η πατρίδα. Θα πολεμήσει για την ύπαρξή του, θα σταθεί αντιμέτωπος στη βία. Γρήγορα θα το ιδούν οι επιδρομείς τής Τρόικας πως εδώ δε δρέπονται εύκολα οι δάφνες. Εδώ η δάφνη ποτίστηκε στο αίμα, τη χάιδεψε η Δόξα και θροΐζει μόνο στο φύσημα του αγέρα τής λευτεριάς.

    Η δάφνη αυτή ποτέ δε θα στολίσει μέτωπο βαρβάρων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαμηλών τόνων είναι ο Δημαράς. Όντως είναι.Είναι,όμως, "εντάξει"; Σήμερα απερίφραστα λέω:Όχι δεν είναι"εντάξει".Δεν είναι ,ρε παιδί μου, αυτό που λέμε λεβέντης με ήθος καραμπινάτο . Γιατί ,εάν ήταν, δεν θα έλεγε από τη μια μεριά ότι :ο Σγουρός είναι φίλος μου, έντιμος και ικανός (γιατί άφησε περίσσευμα στη Νομαρχία). Και από την άλλη να τον πολεμά ως αντίπαλός του. Δηλαδή, πολεμά το "φίλο" του,(με χαμηλούς ,πάντα τόνους για να μη πολώσει το κλίμα ), πολεμά τον έντιμο , πολεμά τον ικανό.
    Αυτός ο πόλεμος ,όμως ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ! Αντίθετα είναι "ΒΡΩΜΙΚΟΣ". Γιατί όταν πολεμάς το καλό, φέρνεις, με μαθηματική ακρίβεια, το κακό και το φαύλο.Κυρίως το φαύλο! Έχει μαζέψει στο συνδυασμό του, ως Αντιπεριφερειάρχη , τον Κουρούση, τον κολλητό της Ντόρας , για να αντιμετωπίσει, είπε, τον Πάγκαλο! Αυτός ο δημοκράτης της περιφοράς (πέρασε από το ΔΙΚΚΗ πήγε στο ΠΑΣΟΚ διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ, είναι ,όμως, βουλευτής με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ !), παίρνει τους κολλητούς της δεξιάς. Ασυμβίβαστος και "γενναίος" ,κρατάει, όμως ,για σιγουριά και τη βουλευτική έδρα, όχι για προσωπικό όφελος, αλλά για να του είναι δυνατό να μας σώσει. ΄Η ως βουλευτής ή ως περιφερειάρχης .Δεν διδάσκεται καν από το Μιχαλολιάκο στον Πειραιά,που , ενώ δεν έχει ελπίδες εκλογής, εντούτοις παραιτήθηκε από βουλευτής. Πάρε μαθήματα εντιμότητας και ήθους , κύριε δημοκράτη (με ήθος;) Δημαρά, από το χουντοδεξιό Μιχαλολιάκο. Και όλα αυτά, τα κάνει χωρίς ΝΤΡΟΠΗ! Και φαίνεται,δυστυχώς, ότι πείθει.Να θυμηθείτε νέος Σαρτζετάκης εμφανίζεται.
    Μετά από αυτά ,θέλω πολύ να του πω : Δεν θέλουμε, ρε παιδί μου, ούτε κομματόσκυλα ,ούτε περιπλανώμενους πολιτικούς, ούτε δήθεν ή πραγματικά ανεξάρτητους. Θέλουμε ,κυρίως, έντιμους και ικανούς εργάτες, που έχουν αποδείξει ότι θέλουν και μπορούν να δουλέψουν για μας! Τόσο απλά και ξεκάθαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν τον αφήνουν ρε παιδιά τον Παπανδρέου να φύγει, εχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει ασε που πρέπει να τούς γυρίσει πίσω την αμοιβή του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάνει εκλογές και την επομένη την κάνει τη χολερομήτορα, και τα μπασταρδοαδέρφια για states. Κάν'τες μεγάλε να ξεβρωμίσει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γνήσιοι Έλληνες στην συνωμοσιολογία, τα άπειρα σενάρια και τα "ξέρω εγώ", "ένας γνωστός μου είπε" κλπ Έχετε σαλτάρει τελείως βγάλατε και την ημερομηνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ "ΠΑΡΑΙΤΕΙ" ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ
    "ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ"
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

    [ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ]
    Η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή της μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή της να διδάσκεται ως προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία.
    Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση της κυρίας Δραγώνα θα γίνει δεκτή, προκειμένου να αποφευχθεί το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουν οι απόψεις της εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πασοκ

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    "μετα-Παπανδρεου" εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δνειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Γιωργος Πασοκ

    23 Οκτ 2010 11:44:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    Δεν θα πτωχευσουμε ειπε ο Δρ Κουτσουκος γιατι υπαρχουν πολλες λυσεις απλα οι "δεξιοι ανικανοι φιλοι" του Γιωργου δεν τις εφαρμοζουν ειπε ο Δρ Κουτσουκος...

    Σε Ακομα ενα λαθος οδηγουν οι ανικανοι δεξιοστροφοι πουλημενοι "φιλοι και συνεργατες" του Γιωργου τον ιδιον και το Πασοκ με το να τον βαλλουν δηλωσει:

    "Το διπλό μήνυμα των εκλογών
    Η ψήφος του Νοεμβρίου είναι πολιτική για το αύριο της χώρας, δηλώνει ο πρωθυπουργός

    Το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής υπογράφει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου υπάρχει ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό διακύβευμα, αλλά και ένα πολιτικό μήνυμα".

    Ακομα μια φορα

    οι Ραγκουσηδες Παμπουκηδες Παπακωσταντινηδες και αλλοι δεξιοστροφοι σκαβουν τον λακκο του Γιωργου

    Ο Γιωργος
    επρεπε να παρει αποστασεις απο το αποτελεσμα των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων ελεγε σημερα το βραδυ στην Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος...

    και καλεσε τους "εντιμους πρασινοφρουρους" να ειναι ψυχολογικα ετοιμοι γα την
    "μετα-Παπανδρεου" εποχη

    (την οποια προετοιμαζουν οι δηθεν φιλοι του Γιωργου - και τον δουλεβουν ψιλο γαζι οπως παντα)!

    Αραγε γιατι δεν δανειζεται μια κρατικη τραπεζα με 1% και τα 120 δις που χρωσταμε με 1% επιτοκιο απο την Εωρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα και να τα δωσουμε σε οσους χρωσταμε και να βγουμε απο ΔΝΤ???

    Κυριε Παπακωσταντινου ή στραβα είναι ο γυαλος ή είσαι αγραμματος ή απατεωνας ....ή σε βλέπω στον Κορυδαλλο...!

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδω τα ψεματα τους ειναι ακομα νωπα
    για να παρουν την κυβερνηση
    και τωρα θα κανουν εκλογες για να ...την χασουν;!

    Ψευτες ειναι
    απατεωνες ειναι
    αλλα
    το συμφερον τους το ξερουν καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ετσι κι αλλιως ή θα τους κάνουμε κομμάτια ...οπου και να κρυφτουν στη γη ...ή θα σαπίσουν στη φυλακή για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ...ΟΛΟΙ όσοι ηταν στη βουλή τα 30 τελευταία χρονια...

    (και η αριστερά στο κόλπο ειναι ...για το Δημοκρατικό άλλοθι υπάρχει)

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ... ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΟΡΓΑ!
    (κι ας μας χρεωκοπήσουν ...στα αρχίδια μας, μετά θα εχει βάλει μυαλό ο Ελληνας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το θεμα ειναι τι ενοουν οταν λενε οτι θα πανε σε πρωορες εκλογες "σε περιπτωση ηττας" ή σε "περιπτωση αποδοκιμασιας" ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ την αποδοκιμασια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση