GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας...

Από την Όλγα Σαράφη Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας , η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ  Μαριέττα Γιαννάκου δήλωσε: "...

Από την Όλγα Σαράφη
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ  Μαριέττα Γιαννάκου δήλωσε: "Τo Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο στηρίζει την κοινοτική στρατηγική για την ψυχική υγεία και την προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των ανθρώπων με προβλήματα ψυχικής υγείας. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι στην Ευρώπη ένα στα τέσσερα άτομα εκδηλώνει πρόβλημα ψυχικής υγείας τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια της ζωής του, γίνεται αντιληπτό ότι...
 επιβάλλεται υποστήριξη τόσο σε κοινοτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κρατών μελών για την προώθηση της ιατρικής έρευνας για τα άτομα με προβλήματα ψυχικής
υγείας.  Οφείλουμε να υποστηρίζουμε τη συνεργασία και δράση μεταξύ των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, των κρατών μελών, των τοπικών και περιφερειακών αρχών και των κοινωνικών εταίρων για τη διαφύλαξη της ψυχικής υγείας του πληθυσμού. Θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε εθνικές πολιτικές που συμβάλλουν στη βελτίωση της ψυχικής υγείας, ιδιαίτερα σήμερα που οι ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις από τη διεθνή οικονομική κρίση έρχονται να προστεθούν στις αιτίες που διαταράσσουν την ψυχική ισορροπία.Η διασφάλιση της καλής ψυχικής υγείας επιβάλλεται να αποτελεί αντικείμενο στοχευμένης δράσης ανάλογα με τις κοινωνικές ομάδες (π.χ. ανήλικοι, νέοι, ηλικιωμένοι). Σκοπός είναι η κάθε αναλαμβανόμενη δράση να οδηγεί στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού για τα ψυχικά ασθενή άτομα και να συμβάλει στην ανάπτυξη ίσων ευκαιριών στην απασχόληση και την εργασία και στην ισότιμη εν γένει μεταχείρισή τους. Τα ΜΜΕ μπορούν να αφυπνίζουν και να στηρίζουν τις ευρωπαϊκές και εθνικές δράσεις ενάντια στην καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος των ψυχικά ασθενών ατόμων ενώ η κατάλληλη εκπαίδευση θα συμβάλει θετικά στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων ψυχικής υγείας".

13 σχόλια

  1. στην ΠΑΡΟΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΛΟΥ
    ΤΟ ΕΙΠΕΣ ?

    ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ..ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ..ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ

    ΤΕΛΟΣ. ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΤΩΡΑ !!!
    ΤΑΚΑΝΕΣ ..ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΧΑΤΗΡΙΚΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ;

    ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ...
    ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΥΦΗΣΟΥΜΕ ΝΔ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρίχες,αηδίες και ξεράσματα.
    Δυστυχώς και παρόλο που και η κ.Γιαννάκου ανήκει στους χιλιάδες διαβητικούς της πατρίδας μας,όπως και η γυναίκα μου και βιώνουμε καθημερινά τηυν αναλγησία και την σκληροκαρδία και τη σαπίλα ατόμων όπως η Χάρου του ΙΚΑ και ομάδων όπως των εκατοντάδων ομάδων πραιτωριανών που λυμαίνονται τα πάντα.
    Η λύση είναι μόνο μία.ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To TEBE Καλλιθέας δεν έχει προσλάβει από τον περαμένο Μάρτιο(!!!) γιατρούς για να στελεχώσουν τις επιτροπές που περνάνε όσοι δικαιούνται σύνταξη αναπηρίας αλλά και φάρμακα.


    Σοσιαλισμό δεν ήθελαν οι Έλληνες?
    Ας ζήσουν τώρα, αν μπορούν, με τον σοσιαλισμό κι ας πορεύονται με ή χωρίς πόδια.


    Τό επόμενο βήμα τής κατοχικής κυβέρνησης,γιά νά λύσει τό συνταξιοδοτικό,
    είναι ή ανάθεση,μέ αμοιβή,σέ κυνηγούς κεφαλών,γιά τήν εκτέλεση όλων τών
    συνταξιούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΡΗΜΑΖΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ .ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.ΕΚΟΨΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΩΧΑ ΤΑ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΙΣΘΗΡΟΥΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ .ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ. ΠΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΧΡΥΣΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ, Η ΠΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ,ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕΚΕΡΗ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ ΣΚΕΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ . ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΑΣ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΩΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όντως βρισκόμαστε σε κατοχή.
    Δεν κατάφεραν να μας βάλουν από κάτω οι Γερμανοί την Κατοχή του 40, σήμερα μας έβαλαν από κάτω με τις ανερμάτιστες ενδοτικές συμπεριφορές της ηγεσίας της χώρας.
    Α, ρε Παπανδρέου μας διέλυσες!


    Πάντως, ελπίδα υπάρχει.
    Η ΝΔ αν συνεχίσει έτσι θα πάρει κεφάλι και όταν ο Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός θα πετάξει πέρα τα δεσμά στα οποία μας έβαλε ο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΙΑ.ΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΛΑ , Η ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ.ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΤΑΚΟΥΝΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ .ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πηδιεστε απο τα παραθυρα βρωμιαρες,μαζι με την ηλιθια την Γιαννακου,εμεις που παμε καθε μερα στα ψυχιατρεια με συγγενεις δικους μας ξερουμε τι εχετε κανει ξεκολα,ο τονος στο εψιλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΗΜΕΝΕ ΣΓΟΥΡΕ

    ΤΑ ΝΕΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ
    ΞΕΚΟΨΑΝ

    ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΣΩΖΕ

    ΤΑ ΝΕΟΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ
    ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΓΙΑΣ - ΓΙΩΡΓΟΥ!!

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ
    ΟΥΤΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΕ ΣΩΖΕΙ!!

    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΟΥ

    ΑΣ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ "ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ

    ΑΥΤΑ

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μήνυμα παντού: ΝΑΙ στους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ του ΛΑΟΣ της Ντόρας του Κουβέλη δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιβράβευση των ψευτών και το ελεύθερο να κάνουν ότι θέλουν, στις ζωές μας στις δουλειές μας στις τσέπες μας μα πάνω από όλα στη χώρα μας.

    Δεν λέμε μόνο ΟΧΙ στο μνημόνιο λέμε ΟΧΙ σε όσους βάζουν το χέρι τους στην τσέπη μας και σαν δικαιολογία μας λένε όλοι μαζί τα φάγαμε.

    Λέμε ΟΧΙ στην κηδεμονία της χώρας, χύθηκε αίμα για να περπατάμε όρθιοι δεν μπορεί να μπαίνει η θυσία στη ζυγαριά με το €.

    Μέχρι εδώ υπάρχουν κόκκινες γραμμές και είναι το αίμα μας δεν είμαστε όλοι γραικύλοι σε τούτο τον τόπο δεν έχουμε αλλοτριωθεί από τη θεσούλα και το €, έχουμε καθρέπτες παντού γύρω μας τα μάτια των γονιών μας που τους έκοψαν συντάξεις τα μάτια των παιδιών μας που τα στέλνουν να δουλεύουν έως τα 65 για 510 €, πρέπει να μπορούμε να τα κοιτάξουμε και να πούμε φτάνει πια.

    Έως εδώ αν το ΔΝΤ σου επιβάλλει ότι πρέπει να κόψεις το πόδι σου γιατί είναι λογιστικά ορθότερο από το να πάρεις παπούτσια ε πρέπει να κόψουμε το κεφάλι του φιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν οι Ελληνες προτιμησουν παλι τα δυο μεγαλα κομματα, τοτε πραγματικα η επιστημη της ψυχικης υγειας θα σηκωσει τα χερια ψηλα........
    Παγκοσμιο φαινομενο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας το έργο της ΝΔ, κάνει ό,τι μπορεί για να μην μείνει όρθια καμιά υπηρεσία ψυχικής υγείας:

    ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΜΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ..
    ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ.............

    .............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση